gnt Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Tα πάντα όλα εδώ HTC M8: Διαρροή εικόνων, video και χαρακτηριστικών της επερχόμενης ναυαρχίδας Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αν οι υπηρεσιες google δεν ειναι στην τελευταια εκδοση, βαλε την τελευταια εκδοση μηπως γινει τιποτα.. Πώς αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες Google;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Πώς αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες Google;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δες ποια έκδοση έχεις και δες την τελευταία από το Google .Αν δεν έχεις την τελευταία ψάξε στο ίντερνετ για το apk του Google play services και κάντο εγκατάσταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Δες ποια έκδοση έχεις και δες την τελευταία από το Google .Αν δεν έχεις την τελευταία ψάξε στο ίντερνετ για το apk του Google play services και κάντο εγκατάσταση.. Που κοιτάω την έκδοση του Google; [ATTACH]42259[/ATTACH] Αυτό λέτε;την 4.3 έχω,HTC one --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 11, 2014 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Που κοιτάω την έκδοση του Google; [ATTACH]42259[/ATTACH] Αυτό λέτε;την 4.3 έχω,HTC one --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Καλά είναι..Άρα δε φταίει αυτό.. Βάλε το gsam και wakelock detector να δούμε τι τραβάει μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 θέλω να πάρω το κινητό απο κάπου και λέει και ένα vodafone μέσα στην περιγραφή Δηλαδή HTC Sense Black Vodafone EU. Είναι κάτι κακό για μένα αυτό? Έχει κάποιους έξτρα περιορισμούς? ή κάτι άλλο? ή να το πάρω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους .Μια ερώτηση.Έχω cid HTC_304 και δεν μου έχει έρθει update.Κάποιος ιδέα γιατί?Το τηλ είναι locked s-on και μου το έδωσαν χτες από arvato σε αντικατάσταση από αυτό που είχα λόγω πρόβλημα της κάμερας.Επίσης απλά να σας πω ότι το πήγα την Πέμπτη και μου έδωσαν άλλο την Τρίτη??? Τι να πω.Επίσης μου είπαν ότι το τηλ το έστειλαν από Γερμανία.Αυτό που τους έδωσα ήταν ξεκλείδωτο ροοτ και γενικά το έδωσα πολύ χύμα παρόλα αυτά δεν μου είπαν κουβέντα.Ξέρει κάποιος που να κοιτάξω για να δω τη τηλ είναι αυτό που πήρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους .Μια ερώτηση.Έχω cid HTC_304 και δεν μου έχει έρθει update.Κάποιος ιδέα γιατί?Το τηλ είναι locked s-on και μου το έδωσαν χτες από arvato σε αντικατάσταση από αυτό που είχα λόγω πρόβλημα της κάμερας.Επίσης απλά να σας πω ότι το πήγα την Πέμπτη και μου έδωσαν άλλο την Τρίτη??? Τι να πω.Επίσης μου είπαν ότι το τηλ το έστειλαν από Γερμανία.Αυτό που τους έδωσα ήταν ξεκλείδωτο ροοτ και γενικά το έδωσα πολύ χύμα παρόλα αυτά δεν μου είπαν κουβέντα.Ξέρει κάποιος που να κοιτάξω για να δω τη τηλ είναι αυτό που πήρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. To HTC_304 ειναι αυτο htc-spa htc__304 και ειναι απο την Ισπανία. Το update θα σου ερθει κανονικα. Edited March 12, 2014 by trod Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Thanks πάντως δεν ξέρω γιατί μου είπαν από arvato ότι το έστειλαν από Γερμανία.Απλά να ξέρετε ότι για θέμα κάμερας δεν τους ενδιαφέρει το bootloader και το root.Ξέρει κανένας από που θα δω ποτέ κατασκευάστηκε το τηλ και γενικά πληροφορίες του τηλ. Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Thanks πάντως δεν ξέρω γιατί μου είπαν από arvato ότι το έστειλαν από Γερμανία.Απλά να ξέρετε ότι για θέμα κάμερας δεν τους ενδιαφέρει το bootloader και το root.Ξέρει κανένας από που θα δω ποτέ κατασκευάστηκε το τηλ και γενικά πληροφορίες του τηλ. To HTC__304 λογικά είναι είτε ελληνικής αντιπροσωπείας είτε ισπανικό, λίγο δύσκολο να ήρθε από Γερμανία. Εντός DOA period το άλλαξες? Καινούργιο σφραγισμένο σου έδωσαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδιά, το ραδιόφωνο σε σας έχει καλό σήμα ή παρουσιάζει παράσιτα?, όταν κινείστε σε εσωτερικό χώρο για παράδειγμα, χωρίς απαραίτητα να έχει πολλά "ηλεκτρονικά" εμπόδια. Για παράδειγμα, εντός του σπιτιού μου τα παράσιτα είναι σίγουρο φαινόμενο και σε σταθμούς που εκμπέμπουν καλό σήμα. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδιά, πώς με βλέπετε από μπαταρία; Είναι φυσιολογικό να είναι τόσο ψηλά η κατανάλωση του kernel; Σημειώστε ότι στο ίδιο διάστημα είχα 1:45' screen time και καμμία ωρίτσα fm radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Για το χρόνο της οθόνης, το γεγονός ότι είχες ανοιχτό wifi συνέχεια και όπως λες άκουγες και ράδιο νομίζω ότι είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πείτε μου ότι δεν κάνετε πλάκα το ότι για την κάμερα δε χρειάζεται να το γυρίσω στοκ! Θέλω να το στείλω και το έχω root unlocked αλλά δε βρίσκω χρόνο να το κάνω στοκ και τώρα μου δώσατε ελπίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πείτε μου ότι δεν κάνετε πλάκα το ότι για την κάμερα δε χρειάζεται να το γυρίσω στοκ! Θέλω να το στείλω και το έχω root unlocked αλλά δε βρίσκω χρόνο να το κάνω στοκ και τώρα μου δώσατε ελπίδες έχω διαβάσει κατά καιρούς παιδιά, που το δώσανε στην arvato δεν είχανε θέμα για το αν είναι root/unroot η συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Από ebay.... ????? !!!!! http://www.ebay.com/itm/HTC-ONE-4G-LTE-32GB-CELL-PHONE-SILVER-VERIZON-WIRELESS-NEW-/301121749253?nma=true&si=2cGMIfPC9XBZAJ3n7ekrPHTyd9w%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Πουλήθηκε λέει κιόλας. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Από ebay.... ????? !!!!! http://www.ebay.com/itm/HTC-ONE-4G-LTE-32GB-CELL-PHONE-SILVER-VERIZON-WIRELESS-NEW-/301121749253?nma=true&si=2cGMIfPC9XBZAJ3n7ekrPHTyd9w%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Πουλήθηκε λέει κιόλας. και που το βρήκε ? το έκλεψε? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 έχω διαβάσει κατά καιρούς παιδιά, που το δώσανε στην arvato δεν είχανε θέμα για το αν είναι root/unroot η συσκευή :) Άρα να το στείλω άφοβα Έτσι όπως είναι; Γιατί είναι λίγο ταλαιπωρία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 και που το βρήκε ? το έκλεψε? :p Το πιο σημαντικο ειναι αυτο. Αν πραγματι ειναι το αυθεντικο κουτι οριστε τα specs. http://s10.postimg.org/v52aq4bw9/back.jpg Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδιά το έστειλα την Πέμπτη το κινητό με ροοτ και δεν μου είπαν τίποτα.Ούτε η recovery ήταν stock.Δεν ξέρω.Επίσης να πω στον φίλο παραπάνω πως όχι δεν μου έδωσαν σφραγισμένο τηλ πιθανών να είναι ανακατασκευής απλά είναι τόσο καλό εμφανισιακά απίστευτο (το δικό μου είχε φάει μια τούμπα και είχε και γρατζουνιές επίσης ήταν πρώτες παρτίδες και είχε θέματα και με κενά)και στην ερώτηση μου στην Αρβατο ότι γιατί έγινε αντικατάσταση ( είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι απλά αντικαθιστούσαν το module της κάμερας)μου είπαν ότι το τηλέφωνο ήρθε από Γερμανία άρα απλά τους έστειλαν από εκεί άλλο.τι να πω Arvato είναι αυτή οπότε αφού είναι στην πέννα τώρα το τηλέφωνο δεν ασχολούμαι μαζί τους.Και κάτι άλλο,το πήγα Πέμπτη μου είπαν σε 2 εργάσιμες θα έχουν απάντηση.Τους παίρνω τηλ την Δευτέρα και αγενεστατα μου είπε μια ότι δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμο και μπορεί να κάνει και ένα μήνα.Την άλλη μέρα το πρωί μου έστειλαν μήνυμα να πάω να το παραλάβω.???Τα συμπεράσματα δικά σας. Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Το μόνο(?) που με βάζει σε υποψίες, είναι το αυτό το κομάτι δεν μπήκε σε δημοπρασία αλλά πουλήθηκε buy now. Και ποιος ο λόγος να βγει στο ebay τότε? Θα μπορούσε να το πουλήσει πολύ περισότερο απο $500, με άλλο τρόπο φαντάζομαι. Αν ήταν δημοπρασία (που δεν το έψαξα να πω την αλήθεια), δε θα έληγε τόσο σύντομα..... Άρα και το κουτί που φαίνεται αληθινό, μπορεί να είναι photoshop...λέω τώρα.... ή να έγινε εικονική αγοραπωλησία μεταξύ γνωστών για να γίνει ο ντόρος όσο δυνατότερος γίνεται... Edited March 12, 2014 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Βασικά αν το στείλω Έτσι όπως είναι το πολύ πολύ να το στείλουν πίσω,να το κάνω στοκ και να το ξαναστειλω,σωστά;Ή κάνω λάθος; Edited March 13, 2014 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Βασικά αν το στείλω Έτσι όπως είναι το πολύ πολύ να το στείλουν πίσω,να το κάνω στοκ και να το ξαναστειλω,σωστά;Ή κάνω λάθος; Εγώ στη θέση σου δε θα έπαιζα με την τύχη μου. Κλείδωσε το καλύτερα γιατί αν σε στιγματίσουν για rooted μετά δε αλλάζει ακόμα κι αν το κλειδώσεις ξανά. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εγώ στη θέση σου δε θα έπαιζα με την τύχη μου. Κλείδωσε το καλύτερα γιατί αν σε στιγματίσουν για rooted μετά δε αλλάζει ακόμα κι αν το κλειδώσεις ξανά. Συμφωνω με τον bouss. Δεν ειναι καιρος για να τεσταρεις αν το κανουν. Κατσε και ξανακαντο stock. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Ξεκινησα τελικα να το γυρισω σε στοκ, αλλα δε βρισκω το ruu ή nandroid backup για tmobile...Μπορει να βοηθησει κανεις; Ευχαριστω πολυ Εχω βρει αυτον τον οδηγο λλα ειναι για αμερικανικο t mobile.Θα υπαρχει προβλημα λογικα ετσι; Edited March 13, 2014 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts