vassilis018 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Θα μπορουσε καποιος...να μου συστησει....θηκη; συνδεσμο..φωτο...κατι....ευχαριστω μπες μέσα στο νήμα και διάβασε, έχει φωτογραφίες από θήκες, και τα λινκ από τα καταστήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 μπες μέσα στο νήμα και διάβασε, έχει φωτογραφίες από θήκες, και τα λινκ από τα καταστήματα Σε ποιο μυνημα πρεπει να μπω;ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Καλημερα!μετα το update εχει χαθει η επιλογη να κανεις zoom οταν τραβας φοτο.τι γινεται??? Edit: pinching τελικα ο τροπος! Edited March 8, 2014 by vasilisN900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Σε ποιο μυνημα πρεπει να μπω;ευχαριστω νήμα όχι μύνημα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364478 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 νήμα όχι μύνημα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364478 Τι ειναι το νημα; το βλεπω συχνα ...και φανταζομαι οτι ειναι το μυνημα....λαθος κανω;ευχαριστω για το συνδεσμο. Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τι ειναι το νημα; το βλεπω συχνα ...και φανταζομαι οτι ειναι το μυνημα....λαθος κανω;ευχαριστω για το συνδεσμο. νήμα λέμε (στα Ελληνικά) το τοπικ στο φόρουμ όπου γράφουμε για κάθε θέμα. αυτό είναι το νήμα για το HTC One, υπάρχουν νήματα για κάθε θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ευχαριστω αλλα ξερει κανενας γιατι το λενε νημα; επισης ξερει καποιος να μου πει...αν μπορω να απενεργοποιησω τον ηχο που κανει οταν μπουταρει;ειναι πολυ δυνατος....και μου τη δινει....το τηλεφωνο ειναι μαμα 4.3 htc sence 5.5 Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ευχαριστω αλλα ξερει κανενας γιατι το λενε νημα; επισης ξερει καποιος να μου πει...αν μπορω να απενεργοποιησω τον ηχο που κανει οταν μπουταρει;ειναι πολυ δυνατος....και μου τη δινει....το τηλεφωνο ειναι μαμα 4.3 htc sence 5.5 Γιατί έτσι μεταφράζεται.. Όσο για τον ήχο έναρξης μόνο με root μπορείς να τον απενεργοποιήσεις. Εναλλακτικά το βάζεις στο αθόρυβο πριν το κλείσεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Για να κλείσουμε το Ο/Τ, όταν έχουμε ένα πλαίσιο ομαδοποίησης μηνυμάτων ιεραρχικά με βάση το θέμα και κάθε απάντηση στο συγκεκριμένο θέμα τοποθετείται με συγκεκριμένο τρόπο στην ιεραρχία αυτήν, τότε έχουμε threaded συζήτηση. Για παράδειγμα όλες οι απαντήσεις εδώ ακολουθούν την ιεραρχία Ηome -> My Forum -> Συσκευές -> HTC -> HTC Android Phones -> HTC One -> [Επίσημο] HTC One (M7) και οι απαντήσεις στο παρόν νήμα τοποθετούνται ιεραρχικά με βάση το timestamp του κάθε post. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Σε λίγο βγαίνει το νέο one κ εμείς ακόμα να πάρουμε την 4.4.Γερμανικό unbranded.Τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Σε λίγο βγαίνει το νέο one κ εμείς ακόμα να πάρουμε την 4.4.Γερμανικό unbranded.Τι να πω CID? HTC__102? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά με την αναβάθμιση; διαφορά δεν πρόκειται να δείτε πουθενά όσων αφορά την απόδοση. Υπομονή και θα ρθει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 CID? HTC__102? Που βλέπω το cid? Εχω το κουτί εδώ αλλά δε λέει cid κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά με την αναβάθμιση; διαφορά δεν πρόκειται να δείτε πουθενά όσων αφορά την απόδοση. Υπομονή και θα ρθει Εσύ την πήρες για αυτό το λες αυτό :-P Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Που βλέπω το cid? Εχω το κουτί εδώ αλλά δε λέει cid κάπου. Cid getter απ το play store και θα στο βγάλει πάνω πάνω! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Cid getter απ το play store και θα στο βγάλει πάνω πάνω! T mob????? Δεν το εμφάνισε ποτέ κ πουθενά αυτό και Τώρα μου γράψε αυτό μέσω αυτού του απ..Τι παίζει;Για unbranded το πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εσύ την πήρες για αυτό το λες αυτό :-P Σοβαρά δε χάνεις τίποτα σπουδαίο. Ίσως λίγο η μπαταρία να βελτιώθηκε (σε μένα σίγουρα, αλλά συνέπεσε με αλλαγή συσκευής οπότε μπορεί απλά η καινούρια συσκευή να έχει καλύτερη μπαταρία) Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 T mob????? Δεν το εμφάνισε ποτέ κ πουθενά αυτό και Τώρα μου γράψε αυτό μέσω αυτού του απ..Τι παίζει;Για unbranded το πήρα Άρα δεν είσαι unbranded. Τι έκδοση λογισμικού έχεις; 3.62.χχχ.χ? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Άρα δεν είσαι unbranded. Τι έκδοση λογισμικού έχεις; 3.62.χχχ.χ? 101 λέει.Τώρα έχω εκνευριστεί όμως.εμένα μου είπαν ότι είναι unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Δεν είναι, θα εννοούσαν ότι δεν έχει διακριτικά της εταιρείας στο κινητό Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Δεν είναι, θα εννοούσαν ότι δεν έχει διακριτικά της εταιρείας στο κινητό Δηλαδή να νομίζουν ότι αυτό σημαίνει unbranded? Μπορεί και να ήξεραν αλλά να μην το είπαν.Δεν ξέρω..Εκτός ότι θα αργούν οι αναβαθμίσεις, επηρεάζεται τίποτα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Όχι....... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Φίλε με ρώτησες τι έγραφε.Τι είναι το 101? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ο κωδικός της t-mob Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Οι δύο πρώτοι αριθμοί είναι η base (3.63) ο επόμενος το region (401= EU, 707=Taiwan , 111=TMoB DE etc) και το τελευταίο είναι minor σημασίας. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts