Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά, αν οι μονομαχίες στο φαρ Ουεστ γινόντουσαν βγάζοντας κινητά για φώτο,το one θα τους είχε θερίσει όλους.

Χαααααχαχαχαχαχα, τελεια παρομοιωση!!!!! :respect:

Απλα να προσθεσω οτι αν γουσταρεις, μπορεις να "πυροβολησεις κατα ριπας", να βγαλεις ενα καρο φωτογραφιες & να διαλεξεις την καλυτερη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest powerulez
Παιδιά επειδή δεν βρίσκω κάτι για το kitkat update, το έχετε ήδη πάρει εσείς? Εμενα δεν μου έχει βγάλει ακόμη τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω μονος μου update και να μην περιμένω?

Παιδιά επειδή δεν βρίσκω κάτι για το kitkat update, το έχετε ήδη πάρει εσείς? Εμενα δεν μου έχει βγάλει ακόμη τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω μονος μου update και να μην περιμένω?

Η πλειοψηφία των χρηστών εδώ μέσα την έχει πάρει, έχει έρθει και στα ελληνικά.

Απ' ότι θυμάμαι μόνο της t-mobile ακόμη περιμένουν.

Η πλειοψηφία των χρηστών εδώ μέσα την έχει πάρει, έχει έρθει και στα ελληνικά.

Απ' ότι θυμάμαι μόνο της t-mobile ακόμη περιμένουν.

Εμένα είναι Cosmote και δεν έχει έρθει ακόμα.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386602 [/url] NEXUS 5 VS HTC ONE

Λοιπόν επειδή το ζητήσατε , έκατσα κι έκανα ένα συγκριτικό των δύο συσκευών με όσο πιο καλή διάθεση γινόταν.

Μπείτε στο λινκ κι ότι θέλετε τα συζητάμε εκεί. Νομίζω ότι είναι πιο σωστό να είχει δικό του θέμα στους διαξιφισμούς.

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

http://www.myphone.gr/foru...65#post5242265 NEXUS 5 VS HTC ONE

Λοιπόν επειδή το ζητήσατε , έκατσα κι έκανα ένα συγκριτικό των δύο συσκευών με όσο πιο καλή διάθεση γινόταν.

Μπείτε στο λινκ κι ότι θέλετε τα συζητάμε εκεί. Νομίζω ότι είναι πιο σωστό να είχει δικό του θέμα στους διαξιφισμούς.

Δε δουλεύει το λινκ, ενώ στο νήμα του N5 δουλέυει.

Δε δουλεύει το λινκ, ενώ στο νήμα του N5 δουλέυει.

Ναι έχεις δίκιο, το είχα κάνει copy paste ο άμπαλος, γι΄ αυτό δεν δούλευε. Ευχαριστώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όταν οι άλλοι κοιτάνε πώς θα προστατέψουν τη συσκευή τους, εγώ κοιτάω πώς θα την αφήσω χύμα για να μπορώ να ρίχνω κλεφτές ματιές στο σχεδιασμό. Και να πω την αλήθεια, 6 μήνες με το προηγούμενο (που ευτυχώς δεν μου έπεσε) και δεν είχε το παραμικρό σημάδι. Ούτε από γδαρσίματα, ούτε από σημάδια ούτε τίποτα. Και δεν το πρόσεξα ποτέ ιδιαίτερα.

Το ασημένιο είχες; Σκέφτομαι να βγάλω τη θήκη, αλλά έχω το μαύρο και φοβάμαι λίγο.

Το ασημένιο είχες; Σκέφτομαι να βγάλω τη θήκη, αλλά έχω το μαύρο και φοβάμαι λίγο.

Μην το φοβάσαι...

Εδώ και ένα μήνα που το έχω ξεσκουφοτο δεν έχει πάθει τίποτα...

Τέρμα οι θήκες για μένα καιρό τώρα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μην το φοβάσαι...

Εδώ και ένα μήνα που το έχω ξεσκουφοτο δεν έχει πάθει τίποτα...

Τέρμα οι θήκες για μένα καιρό τώρα...

Ωραία, ας το χαρώ κι εγώ χωρίς θήκη πάλι.

Το ασημένιο. Αν δεν χτυπηθεί σοβαρά ώστε να κάνει σημάδι δεν παθαίνει κάτι. Για το μαύρο ξέρω ότι το πίσω μέρος είναι γερό. Για τις γωνίες (τα chamfered edges στα ελληνικά) έχω ακούσει διάφορα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Το έβλεπα το πρωί το βίντεο.

Σχεδόν ίδιος σχεδιασμός μεγαλύτερη οθόνη...

Επίσης αν και μεγαλύτερο σε διαστάσεις φαίνεται λεπτότερο.

Το στοίχημα του πιστεύω να είναι η κάμερα του...

Τα κολλήματα που φαίνονται είναι θέμα προιμου λειτουργικού και μόλις κυκλοφορήσει θα έχουν εξαφανιστεί πιστεύω...

Γενικά μια premium συσκευή για premium χρήστες!!!

Το έβλεπα το πρωί το βίντεο.

Σχεδόν ίδιος σχεδιασμός μεγαλύτερη οθόνη...

Επίσης αν και μεγαλύτερο σε διαστάσεις φαίνεται λεπτότερο.

Το στοίχημα του πιστεύω να είναι η κάμερα του...

Τα κολλήματα που φαίνονται είναι θέμα προιμου λειτουργικού και μόλις κυκλοφορήσει θα έχουν εξαφανιστεί πιστεύω...

Γενικά μια premium συσκευή για premium χρήστες!!!

Απ' ότι φαίνεται κατέφεραν να το κάνουν λεπτότερο, μπράβο τους. Και παράτησαν το ξεχωριστό πλαϊνό και τα zero gap τα οποία τους δημιούργησαν κατασκευαστικές δυσκολίες και πήγαν σε unibody μέχρι μπροστά. Ως προς το σχήμα, είναι συζητήσιμο αν αποτελεί βελτίωση, άλλοι προτιμούν τις πιο στρογγυλεμένες άκρες, άλλοι τα πιο τετραγωνισμένα τύπου Χperia Z1, νομίζω το υφιστάμενο ONE είχε καλύτερη ισορροπία, αλλά είναι καθαρά θέμα γούστου. Το power button δείχνει να έχει καλύτερη θέση (αν και αν έχεις DT2W/S2S δεν έχει σημασία), αλλά η θέση των ακουστικών από κάτω ίσως είναι λιγότερο βολική. Ωραίο αυτό το χρώμα που είχε στο βίντεο, δίνει πιο καθαρά την εικόνα του βουρτσισμένου αλουμινίου. Το user interface του sense 6 δεν δείχνει να έχει σοβαρές αλλαγές πλην των on-screen buttons. Μεγαλύτερη οθόνη, πιο γρήγορη κάμερα, microSD, έχει επιμέρους βελτιώσεις που μπορούν να σηκώσουν μεγαλύτερη τιμή, αλλά μάλλον όχι συγκλονιστικά μεγαλύτερη, και σίγουρα όχι σε επίπεδα διαφοράς €200.

Edited by Nikos2k5

Τι συνέβη ρε παιδιά με το παλικαράκι αυτό; Ακούγεται ότι απολύθηκε ο πατέρας του από την HTC για το leak αυτό; Κρίμα για 20 μέρες μόνο πριν την επίσημη παρουσίαση. Πάντως δεν ξέρω αν είναι χειρότερο για την HTC ότι βγήκε νωρίτερα 20 μέρες το κινητό σε κοινή θέα ή ότι παρουσιάστηκε με τον τρόπο που παρουσιάστηκε θάβοντάς το όσο πάει με pre-release λειτουργικό.

Πάντως εμφανισιακά είναι πιο όμορφο το δικό μας. Λόγοι που θα το έπαιρνα το M8: κάμερα, SoC (ειδικά για τους gamers), ίσως μπαταρία γιατί δεν ξέρουμε ακόμη χωρητικότητα και... αυτά! Κατά τα άλλα με χαλάει το design μπρος-πίσω, onscreen buttons (έλεος) και λίγο το ακόμη πιο παντοφλέ μέγεθος. Κάτι κάρτες SD και κάτι Sense 6 είναι να χαμε να λέγαμε για όποιον έχει δουλέψει το One. Αν και εφόσον πέσει σε τιμή αργότερα και το Μ7 κρατήσει μια αξιοπρεπή τιμή στα μεταχειρισμένα θα το συζητούσα. Αλλά για μια ακόμη φορά μου φαίνεται... σαν το One (Μ7) δεν έχει!

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Μου έπεσε το κινητό προχθές και γέμισε γρατσουνιές η οθόνη Όπως και αρκετά σημάδια στο αλουμίνιο. Έλεγα να πάω σε Μ8 αλλά βλέποντας την pre release έκδοση λέω να φτιάξω το υπάρχον! Έτσι κι αλλιώς δεν έχω κανενα παράπονο, απίστευτη συσκευή!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Finn κρίμα..Εγώ περιμένω να δω την ολοκληρωμένη παρουσίαση για να κρίνω..Μου φαίνεται πολύ καλό σε όλους τους τομείς πάντως.

Ο τύπος που το διέρρευσε απλά τραγικός. Τον έτρωγε ο κ@λος του

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλά ρε σεις... Δεν χαίρεστε που το παιδί μας έκανε να μην μας έχει σε αγωνία η HTC...

Πέρα από την πλάκα όπως είπα και πιο πριν αν η κάμερα του είναι καλή θα είναι και πάλι μια ολοκληρωμένη πρόταση από την HTC...

Και προσπαθεί να το σώσει με αστεία ψέματα και σβήνοντας tweets! Ελπίζω να μη χαθεί το όλο hype γύρω απ το καινούριο one

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

...Λόγοι που θα το έπαιρνα το M8: κάμερα, SoC (ειδικά για τους gamers), ίσως μπαταρία γιατί δεν ξέρουμε ακόμη χωρητικότητα και... αυτά! Κατά τα άλλα με χαλάει το design μπρος-πίσω, onscreen buttons (έλεος) και λίγο το ακόμη πιο παντοφλέ μέγεθος. Κάτι κάρτες SD και κάτι Sense 6 είναι να χαμε να λέγαμε για όποιον έχει δουλέψει το One. Αν και εφόσον πέσει σε τιμή αργότερα και το Μ7 κρατήσει μια αξιοπρεπή τιμή στα μεταχειρισμένα θα το συζητούσα. Αλλά για μια ακόμη φορά μου φαίνεται... σαν το One (Μ7) δεν έχει!

Τα on-screen buttons δεν είναι απαραίτητα κακό

Το bezel που έχει από κάτω δείχνει να είναι μικρότερο από τη λωρίδα των capacitive buttons του υφιστάμενου ΟΝΕ

Άρα συνολικά ίσως απευλευθερώνεται χώρος

Και τα on-screen buttons είναι πιο ευέλικτα γιατί μπορούν να αλλάζουν (π.χ. στο landscape) ή να εξαφανίζονται όταν δεν χρειάζονται

Από δω και πέρα μάλλον έτσι θα είναι

...

Ο τύπος που το διέρρευσε απλά τραγικός. Τον έτρωγε ο κ@λος του

Δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα, και σίγουρα μια σύγχιση στο μυαλό του

Ας ελπίσουμε η HTC να έμεινε σε μια επίπληξη στον πατέρα του και να μην έχασε τη δουλειά του τσάμπα

Και προσπαθεί να το σώσει με αστεία ψέματα και σβήνοντας tweets! Ελπίζω να μη χαθεί το όλο hype γύρω απ το καινούριο one

Παρόλο που στο βίντεο ορισμένες εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά όπως η κάμερα που κολλάει, τελικά δεν είναι απαραίτητο ότι αυτά τα leaks συνολικά κάνουν κακό στις πωλήσεις. Μάλλον διατηρούν το hype

20 ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση και ήδη γίνεται νταβαντουρι.

Ίσως και να της βγει σε καλό τελικά.

Εκεί που είχε πέσει ησυχία, όλοι τώρα ασχολούνται με το Μ8.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλά ρε σεις... Δεν χαίρεστε που το παιδί μας έκανε να μην μας έχει σε αγωνία η HTC...

Πέρα από την πλάκα όπως είπα και πιο πριν αν η κάμερα του είναι καλή θα είναι και πάλι μια ολοκληρωμένη πρόταση από την HTC...

Αν το καλοσκεφτείς δεν μας είπε και τίποτα που δεν ξέραμε ήδη, ενώ επιμελώς λείπουν λεπτομέρειες σε αυτά που δεν ξέρουμε. Δε μας είπε για επεξεργαστή, κάμερα, μπαταρία, αν έχει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Πρακτικά μας είπε λίγα πράγματα και όλως τυχαίως αυτά που έχουν σημασία για τον μέσο άσχετο χρήστη (sd, λεπτομέρεια στην κάμερα). Αυτό το επιμελώς ατιμέλητο βίντεο εμένα μου φαίνεται λίγο "κάπως".

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αν το καλοσκεφτείς δεν μας είπε και τίποτα που δεν ξέραμε ήδη, ενώ επιμελώς λείπουν λεπτομέρειες σε αυτά που δεν ξέρουμε. Δε μας είπε για επεξεργαστή, κάμερα, μπαταρία, αν έχει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Πρακτικά μας είπε λίγα πράγματα και όλως τυχαίως αυτά που έχουν σημασία για τον μέσο άσχετο χρήστη (sd, λεπτομέρεια στην κάμερα). Αυτό το επιμελώς ατιμέλητο βίντεο εμένα μου φαίνεται λίγο "κάπως".

Αν εννοείς ότι μπορεί και να είναι στημένο, μάλλον δεν είναι καθώς έδειξε και προβλήματα σε εφαρμογές όπως το camera app που κράσαρε.

Το καινούργιο είναι η ύπαρξη microSD το οποίο δεν προέκυπτε από τις φωτογραφίες που είχαν μέχρι τώρα διαρρεύσει.

Αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει, αυτό είχε ξεκαθαρίσει ήδη από τις φωτό που είχαν διαρρεύσει.

Για την κάμερα και την μπαταρία μάλλον θα χρειαστούν πιο εμπεριστατωμένα reviews σε πραγματικές συνθήκες, αφού κυκλοφορήσει.

Αν εννοείς ότι μπορεί και να είναι στημένο, μάλλον δεν είναι καθώς έδειξε και προβλήματα σε εφαρμογές όπως το camera app που κράσαρε.

Το καινούργιο είναι η ύπαρξη microSD το οποίο δεν προέκυπτε από τις φωτογραφίες που είχαν μέχρι τώρα διαρρεύσει.

Αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει, αυτό είχε ξεκαθαρίσει ήδη από τις φωτό που είχαν διαρρεύσει.

Για την κάμερα και την μπαταρία μάλλον θα χρειαστούν πιο εμπεριστατωμένα reviews σε πραγματικές συνθήκες, αφού κυκλοφορήσει.

Αν ήξερες που να ψάξεις θα ήξερες εδώ και καιρό ότι η sd ήταν στάνταρ. Εδώ έχουμε βάσιμες υπόνοιες για την κάμερα που είναι το μεγαλύτερο μυστήριο. Άλλωστε κάποιες πηγές λένε ότι το βίντεο επιμελώς έκρυψε ένα στοιχείο που θα κάνει μπαμ. Τώρα τι είναι δεν το ξέρουμε. Αλλά το σώμα της συσκευής και η sd είναι σχεδόν γνωστά εδώ και 2+ μήνες από εκείνο το μπλε σασί που είχε εμφανιστεί.