giabritsos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εμένα είναι μαύρο και πρόσφατη παρτίδα,δεν εχεινθεμα η κάμερα.αν αποφασίσω θα σου πω,είμαι από δραμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εμένα είναι μαύρο και πρόσφατη παρτίδα,δεν εχεινθεμα η κάμερα.αν αποφασίσω θα σου πω,είμαι από δραμα Γεια σου πατριδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Καλημέρα σε όλους.Μπαίνω και εγω στο φατσοβιβλιο να χαζεψω λιγο,και τι βλέπω μπροστά μου;Αυτο... Πράγματι λοιπόν,τσεκαρω,και οριστε τα αποτελέσματα... Edited February 27, 2014 by flampouras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Καλημέρα σε όλους.Μπαίνω και εγω στο φατσοβιβλιο να χαζεψω λιγο,και τι βλέπω μπροστά μου;Αυτο... Πράγματι λοιπόν,τσεκαρω,και οριστε τα αποτελέσματα... Ωραίος! Και εμένα ήρθε cid HTC_102 Edited February 24, 2014 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ωραίος! Και εμένα ήρθε cid HTC_102 Ολέ!::D Μόλις κάνω και εγω upgrade σε 4.4.2! :p PS. Αγγλικό αγορασμένο απο Amazon.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μόλις ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση συστήματος σε 4.4.2. :) ενημέρωση λογισμικού 4.19.401.9(308,24MB) cid_001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Για να το στείλω arvato για την κάμερα που είμαι rooted πρέπει να κλεισωσω boot loader να το κάνω unroot και τέτοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ναι, επανέφερε το στην εργοστασιακή του κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μόλις ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση συστήματος σε 4.4.2. :) ενημέρωση λογισμικού 4.19.401.9(308,24MB) cid_001 Και εδώ τα ίδια. Τώρα ενημερώνω. Αυτά είναι. Α ρε HTC μας κακομαθαίνεις λέμε. :D:O Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ολέ!::D Μόλις κάνω και εγω upgrade σε 4.4.2! :p PS. Αγγλικό αγορασμένο απο Amazon.co.uk Και σε εμενα μολις τωρα. http://s28.postimg.org/ofzgr9up9/Screenshot_2014_02_24_13_07_06.png Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Καλημέρα, μόλις είδα πως και στο δικό μου, cid: 203, είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση. Παιδιά, έχω μια ερώτηση...υπάρχει όντως θέμα με σήμα του wi-fi στη 4.2.2 η όχι? Γιατί αν όντως ισχύουν κάποια που διάβασα με πρόβλημα στο wi-fi και φτιάχνει μόνο με root και wi-fi hotfix, θα το σκεφτώ αν θα κάνω την αναβάθμιση. Υ.Γ. Αυτό το μωβ πέπλο που εντοπίζεται στη κάμερα? Διότι το δικό μου είναι από τα πρώτα (5ος του 2103) και μέχρι τώρα ούτε καμμένα pixels έχω αλλά ούτε κάτι σε μώβ έχει προσέξει στη κάμερα. Edited February 24, 2014 by eimaiallou Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Δυστυχώς η πρώτες παρτίδες είχαν αρκετά θέματα με μοβ στην κάμερα. Εγώ με καινούρια παρτίδα δεν έχω τέτοια θέματα. Το κινητό πραγματικά είναι άψογο σε όλα. Τώρα για την αναβάθμιση ας μας πουν καλύτερα τα παιδιά που την εκαναν. Σε εμένα δεν ήρθε ακόμα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Να ρωτήσω κάτι άλλο και εγω;εκει που λεει οτι στον browser αφαιρέθηκε η υποστήριξη του flash, τι εννοεί ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 μολις ηρθε και σε εμενα (cid_304) αγορασμενο απο cosmote ελλαδα. μετα απο αναβαθμιση θεωρειται καλο ενα factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 από τις πρώτα χαρακτηριστικά που είδα, έχει αλλάξει το ui όταν είναι να εισάγεις το πιν της κάρτας σιμ, και το εικονίδιο της μπαταρίας από πράσινο έγινε λευκό. Προς το παρών αυτά σαν πρώτη ματιά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 μολις ηρθε και σε εμενα (cid_304) αγορασμενο απο cosmote ελλαδα. μετα απο αναβαθμιση θεωρειται καλο ενα factory reset? Ναι καλό θα ήταν να του κάνεις, ένα factory reset (αφού έχει κάνει ένα καλό back up) Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση. ο λογος που αφαιρεθηκε το flash εχει αναφερθει καπου? υπαρχει καποιο app που το επαναφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Προφανώς λόγω 4.4.2 έχει αφαιρεθεί το flash. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν τα γνωστά τρικ με τον dolfin για όσους ενδιαφέρονται. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση. ο λογος που αφαιρεθηκε το flash εχει αναφερθει καπου? υπαρχει καποιο app που το επαναφερει? έχει σταματήσει η υποστήριξει της Adobe για android εδώ και μήνες, αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Δυστυχώς η πρώτες παρτίδες είχαν αρκετά θέματα με μοβ στην κάμερα. . Όπως? που εντοπίζοταν τα μωβ? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Όπως? που εντοπίζοταν τα μωβ? σε χαμηλό φωτισμό συνήθως, άλλα παιδιά λένε όταν ζορίζεται το κινητό. Στο δικό μου είτε ζορίζεται είτε όχι το μωβ πέπλο το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) σε χαμηλό φωτισμό συνήθως, άλλα παιδιά λένε όταν ζορίζεται το κινητό. Στο δικό μου είτε ζορίζεται είτε όχι το μωβ πέπλο το έχω. Στο δικό μου δεν εμφανίζεται μωβ πέπλο, τουλάχιστον σε κανονικές συνθήκες, ζορισμένο (δηλ. με ανεβασμένη θερμοκρασία πάνω από 48%) δεν έχει τύχη να βγάλω φωτό. Edited February 24, 2014 by eimaiallou Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Εγώ είχα πρόβλημα με τα μωβ στην κάμερα πριν την αλλαγή. Το πρόβλημα είναι ότι στην προσπάθεια του να το αντιμετωπίσει κατεβάζει το ISO αφαιρώντας έτσι το οποίο πλεονέκτημα της ultrapixel. Εδώ και λίγες μέρες ξαναχαίρομαι τη φωτογραφική της συσκευής. Όσο για την 4.4. Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε ούτε η καινούρια μπαταρία, ούτε το γραφικό που πρόσθεσαν στο Google now (όταν σέρνω το δάχτυλο προς τα πάνω από το home). Είχα αντικαταστήσει την κίνηση αυτή με κλείδωμα της συσκευής. Τώρα θέλει διπλάσια κίνηση και μου βγάζει και το εικονίδιο με τον μεγεθυντικό φακό. Βάλε και την αφαίρεση του φλας. Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Όσο για την 4.4. Βάλε και την αφαίρεση του φλας. Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν. τι εννοείς αφαίρεση του φλας?????????????? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 τι εννοείς αφαίρεση του φλας?????????????? Λογικα flash player θα εννοεί ο φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts