gsir Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 @pchatzip σου απαντησα στα αξεσουαρ.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το τηλέφωνο παιδιά είναι καταπληκτικό δεν μασάει δεν κολλάει πάει σφαίρα δεν έχω δει καμία διαφορά σε εμπειρία χρήσης από το g2 με τον 800αρι το sense πολύ smooth και ελαφρύ ή μπαταρία του απλά ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό είμαι στην δεύτερη φόρτιση και εχθές τη νύχτα όταν το έβαλα στην πρίζα είχα 3 ώρες και 40 λεπτά οθόνη και μπαταρία στο 51% μειονέκτηματα για εμένα είναι ότι το πίσω καπάκι θέλει πολύ κόπο να εφαρμόσει τέλεια όταν το βγάλεις το υλικό του μπεζελ που είναι σαν γόμα και λερώνει εύκολα και δεν καθαρίζετε και ότι είναι αδύνατον να το χειριστεις με ένα χέρι πάνω από ένα λεπτό λόγω του βάρους του Από κάμερα τι λέει??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Από κάμερα τι λέει??? Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω στο θέμα κάμερας επειδή δεν πολυασχολουμε εχθές πού έβγαλα κάτι λίγες τα πιτσιρίκια δεν είδα κάτι να μην μου αρέσει καθαρές ήταν τώρα σε χαμηλό φωτισμό δεν έχω βγάλει για να σου πω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Καλησπέρα παιδιά.! Θελει ενας φίλος μου να το αγοράσει και εχει το S3 Mini και θέλει να μάθει αν στην κάμερα τα πάει καλύτερα, η χειροτερα η τα ίδια και στην μέρα αλλα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το βράδυ!! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!! Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 το χει κολλητος μου το s3 mini. πολύ καλυτερη καμερα το one για να μη πω δεν εχουν επαφη Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Htc one max σταθερό χωρίς λαγκ χωρίς κόλλημα τα με παρά πολύ δυνατή μπαταρία.η κάμερα έχει κάποιο θέμα δεν έχει προβλήματα αλλά οι φωτό δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό.σε καλό φωτισμό είναι πολύ καθαρές, χάνουν λίγο στο χαμηλό φωτισμό.κατα τα αλλά είναι παρά πολύ καλό και κυρίως αψεγάδιαστα. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 παιδια καλησπερα, υπαρχει καποια εντολη που να δινεις στο κινητο για να δεις εαν εχει δουλεψει και ποσο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Καλησπερα! Μετα απο λιγο καιρο με το One στα χερια μου, θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις εντυπωσεις μου. Ερχομενος απο το (πολυαγαπημενο) Galaxy S2, μπορω να πω οτι ειναι μια αριστη ποιοτικα συσκευη απο θεμα κατασκευης, την πιανεις και καταλαβαινεις τεραστια διαφορα απο τα πλαστικα της iSamsung. Η δε οθονη, ειναι πραγματικα για σεμιναριο, οχι μονο απο θεμα αναλυσης αλλα και απο ppi... Εχω αναβαθμιστει σε 4.3 με Sense 5.5... Δεν το εχω γεμισει με σαβουρα, ουτε το εχω root-αρει (αντεχω ακομα μεχρι να μαθω καποια πραγματακια :p ). Εχω μονο τις πιο χρησιμες (για εμενα) εφαρμογες, λιγοτερες απο οσες ειχα στο Galaxy, συν 7-8 παιχνιδια, ψιλοβαρβατα. Δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα, οφειλω ομως να ομολογησω οτι σε καποιες, ελαχιστες-ελαχιστοτατες περιπτωσεις, εχω διαπιστωσει μερικα ψιλολαγκαρισματακια, τα οποια δεν μπορω να τα εξηγησω. Τα εχω δει στο ανοιγμα των εφαρμογων, οπου ΚΑΠΟΙΕΣ φορες το πεταει λιγο αποτομα, καθως επισης και στο ανοιγμα των favorite επαφων... Επαναλαμβανω ομως οτι δεν γινεται συνεχεια. Η καμερα του ειναι ΟΚ. Εχω δει και καλυτερες, πιστευω οτι η σειρα Galaxy καθως και τα iPhones (τα οποια δεν πιανω στα χερια μου) εχουν καλυτερες καμερες, αλλα και μονο η δυνατοτητα να βγαζεις photos ταυτοχρονα με βιντεο (φανταζομαι το εχουν κι αλλες συσκευες αυτο), οπως και η Zoe μου εχουν "λυσει" τα χερια, μια και βγαζω πολλες φωτογραφιες, καθαρα λογω χομπυ... Δεν μου αρεσει καθολου η θεση των κουμπιων αυξομειωσης ηχου, διοτι καθως κραταω την συσκευη μιλωντας, τα χρησιμοποιω αθελα μου... Ισως ειναι θεμα συνηθειας, αλλα θα επρεπε να ηταν απο την αλλη μερια...! Η μπαταρια μια απο τα ιδια, δεν την σχολιαζω καθολου... Το Sense γιατι το "χαλασαν"? Θυμαμαι πριν 3 χρονια, οταν αγορασα το HD2 με τα WM 6.5, τα συννεφα, οι βροντες και οι αστραπες "τρανταζαν" την οθονη... Γιατι το "εξαφανισαν"??? :( Αυτα προς το παρον!!! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Προφανώς το sense το έκαναν έτσι για να είναι πιο ελαφρύ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Στο sense, υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις την κυλιση σε οριζόντια από κάθετα που είναι τώρα; Στο μενού αναφέρομαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ορίστε και στατιστικά μπαταρίας από το one max για όποιον τα ζήτησε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Στο sense, υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις την κυλιση σε οριζόντια από κάθετα που είναι τώρα; Στο μενού αναφέρομαι. οχι δεν υπαρχει, μονο αν αλλάξεις launcher Ορίστε και στατιστικά μπαταρίας από το one max για όποιον τα ζήτησε στις 10 ωρες καθαρης χρησης 8 ωρες οθονη;;:cry: τι χρήση έκανες; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλησπέρα στην παρέα, τελικά δεν αντιστάθηκα και από σήμερα το πρωί το έχω στα χέρια μου. :) Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό το τηλέφωνο πραγματικά. Επανέρχομαι αργότερα με απορίες λογικά. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλησπερα!καλοδουλευτο..περιμένουμε εντυπώσεις! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Οταν με καλει καποιος η φωτεινοτητα της οθονης πεφτει αισθητα με αποτελεσμα οταν ειμαι σε εξωτερικο χωρο να μην βλεπω τιποτα. Ειναι θεμα ρυθμισης και απο που? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλησπέρα στην παρέα, τελικά δεν αντιστάθηκα και από σήμερα το πρωί το έχω στα χέρια μου. :) Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό το τηλέφωνο πραγματικά. Επανέρχομαι αργότερα με απορίες λογικά. :lol: Με γεια! Άλλος ένας πρώην nexus χρήστης αν δεν κάνω λάθος. Προσωπικά δεν έχω μετανιώσει στιγμή που έκανα την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Με γεια! Άλλος ένας πρώην nexus χρήστης αν δεν κάνω λάθος. Προσωπικά δεν έχω μετανιώσει στιγμή που έκανα την αλλαγή. Είχα και το nexus 4 κάποια εποχή και το s3 και το optimus g όταν πρωτοβγήκε Ελλάδα και πάει λέγοντας. Σαν αυτό το εργαλείο όμως τίποτα. Τα πάντα δουλεύουν υποδειγματικά χωρίς το παραμικρό. Η κάμερα όπως την κόβω , είναι πάρα πολύ καλή αρκεί να ξέρεις να την δουλεψεις και να μην τρέμει το χεράκι. :lol: Βίντεο σε τι ποιότητα τραβάτε? Edited December 21, 2013 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 1080 το έχω το βίντεο, στη default ρύθμιση δηλαδή. Η κάμερα εμένα μου αρέσει πολύ και όπως είπες αν τη μάθεις θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Η μόνη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει είναι αν το αντικείμενο κουνιέται, τότε δεν εστιάζει γρήγορα έως και καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλησπέρα Πως μπορώ να κάνω τις ειδοποιήσεις μου να φαίνονται στην lockscreen? Να ανοίγει η οθόνη όταν λαμβάνω SMS, email κλπ Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλησπέρα Πως μπορώ να κάνω τις ειδοποιήσεις μου να φαίνονται στην lockscreen? Να ανοίγει η οθόνη όταν λαμβάνω SMS, email κλπ Επειδή από το σύστημα δε βρήκα άκρη, χρησιμοποιώ την εφαρμογή Metro notifications. Αν ψάξεις τις ρυθμίσεις της θα κάνεις θαύματα, ενώ βάζοντας την ειδοποίηση στην κάτω πλευρά δε χρειάζεται να σηκώσεις το δάχτυλο για να κατεβάσεις την μπάρα ειδοποιήσεων. Ωραία πράγματα... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλησπέρα Πως μπορώ να κάνω τις ειδοποιήσεις μου να φαίνονται στην lockscreen? Να ανοίγει η οθόνη όταν λαμβάνω SMS, email κλπ Να ανάβει η οθόνη δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση. Για να τις βλέπεις στη lockscreen πας στις ρυθμίσεις, ασφάλεια, lockscreen και τικαρεις ότι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Να ανάβει η οθόνη δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση. Για να τις βλέπεις στη lockscreen πας στις ρυθμίσεις, ασφάλεια, lockscreen και τικαρεις ότι θες. Ναι αλλά δεν ανάβουν όλες οι εφαρμογές την οθόνη. Πχ το Facebook. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 1080 το έχω το βίντεο, στη default ρύθμιση δηλαδή. Η κάμερα εμένα μου αρέσει πολύ και όπως είπες αν τη μάθεις θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Η μόνη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει είναι αν το αντικείμενο κουνιέται, τότε δεν εστιάζει γρήγορα έως και καθόλου. Επαθα πλακα ποσο πιστα αναπαραγει τα χρωματα σε χαμηλό φωτισμό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, γιατί εκεί συνήθως ακόμη και οι φωτογραφικές τα βρίσκουν σκούρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Επειδή από το σύστημα δε βρήκα άκρη, χρησιμοποιώ την εφαρμογή Metro notifications. Αν ψάξεις τις ρυθμίσεις της θα κάνεις θαύματα, ενώ βάζοντας την ειδοποίηση στην κάτω πλευρά δε χρειάζεται να σηκώσεις το δάχτυλο για να κατεβάσεις την μπάρα ειδοποιήσεων. Ωραία πράγματα... Σε ευχαριστώ πολύ. Από κατανάλωση μνήμης και μπαταρίας πως πάει? @krax τα έχω επιλέξει αυτά αλλά δεν μου βγάζει τίποτα άλλο εκτός από τις ειδοποιήσεις από viber. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Επαθα πλακα ποσο πιστα αναπαραγει τα χρωματα σε χαμηλό φωτισμό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, γιατί εκεί συνήθως ακόμη και οι φωτογραφικές τα βρίσκουν σκούρα. Σε χαμηλό φωτισμό είναι πραγματικά φανταστική η κάμερα. Αφήνει πολύ φως να περάσει και βγαίνει μια καλή φωτεινή φωτογραφία παρόλο που ανεβάζει το ISO. Επίσης, αν έχεις το φλας στο αυτόματο, όποτε βγάλει φωτογραφία με φλας είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα ακόμη κι αν είναι πολύ κοντά το αντικείμενο με πολύ καλό sharpness. Γενικά δεν πειράζω τις ρυθμίσεις γιατί είμαι ευχαριστημένος. Στο nexus 4 χρησιμοποιουσα το active X notify για τις ειδοποιήσεις. Δεν το έχω δοκιμάσει στο one, αλλά ρίξτε μια ματιά μήπως σας βολέψει. Δε χρειάζεται να ενεργοποιησετε το breathing ούτε να τη βάλετε σαν lockscreen. Απλά θα ανάβει η οθόνη όταν έρχονται ειδοποιήσεις και με ένα swipe αριστερά θα σας πηγαίνει κατευθείαν στην εφαρμογή. Edited December 21, 2013 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts