babill2004 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Η προσωπικη μου άποψη για το ΟΝΕ είναι ότι είναι ένα κινητό για το οποίο δύσκολα θα το αποχωριστεί κανείς, που φυσικά δεν έχει το μικρόβιο του καινούριου. Ειδικά στην επόμενη γενιά S5, G3, M8, δε θα υπάρχει κάτι ουσιαστικό όπως φαίνεται για να προβεί κάποιος σε αγορά. 64bit, 3gb, fingerprint sensors, κλπ, προσωπικά τουλάχιστον, δεν μου προκαλούν το ενδιαφέρον. Το ΟΝΕ φαίνεται να δουλεύει αψεγάδιαστα, δεν υπάρχουν εφαρμογές που απαιτούν τόσο πολύ υπολογιστική ισχύ, και τα tests που βγάζουν 36000+ βαθμούς είναι (νομίζω) απλά για να δείξουν ότι δεν έχουν μείνει πίσω στην τεχνολογία. Αν κάποιος μπορεί και μετρά σε microseconds, τότε θα βασανίζεται κάθε χρόνο ποιο κινητό κόβει το νήμα. Αν και εφόσων το Μ9 πια το 2015, έχει επαναστατική κάμερα 8+ ultrapixels με τρομερή διαφορά από τα αυριανά δεδομένα στη ποιότητα της φωτογραφίας, τότε μπορεί προσωπικά πάντα, να αρχίζω πάλι να καλοβλέπω τα reviews για αγορά. Αν υπάρχει HTC μέχρι τότε βέβαια... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Με 4.3 και sense 5.5 με πατημένο το home τι υποτίθεται πως κάνει η συσκευή γιατί εμένα απλά κάνει λίγο δόνηση.. Δεν έχω ενεργοποιήσει κάτι μήπως? Μήπως μπαίνει σε κάνα Google search κι εγώ το χω απενεργοποιήσει η έχουν αλλάξει κάτιΜετά την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εμένα μπαίνει στο Google search πάντως Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Με 4.3 και sense 5.5 με πατημένο το home τι υποτίθεται πως κάνει η συσκευή γιατί εμένα απλά κάνει λίγο δόνηση.. Δεν έχω ενεργοποιήσει κάτι μήπως? Μήπως μπαίνει σε κάνα Google search κι εγώ το χω απενεργοποιήσει η έχουν αλλάξει κάτιΜετά την αναβάθμιση? Εξαρτάτε από τι ρύθμιση έχεις βάλει στο Κουμπιά->Αρχική στο menu Οθόνη, κινήσεις δακτύλων και αρχική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Με 4.3 και sense 5.5 με πατημένο το home τι υποτίθεται πως κάνει η συσκευή γιατί εμένα απλά κάνει λίγο δόνηση.. Δεν έχω ενεργοποιήσει κάτι μήπως? Μήπως μπαίνει σε κάνα Google search κι εγώ το χω απενεργοποιήσει η έχουν αλλάξει κάτιΜετά την αναβάθμιση? Πάει να ενεργοποιήσει το Google now το οποίο μάλλον έχεις απενεργοποιήσει. Πολύ σοφή κίνηση γιατί είναι πολύ σπαστικό (το ίδιο έκανα κι εγώ από τις πρώτες μέρες). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Α ρε one έχεις κάψει καρδιές.. iPhone 6 ιδιο με one.. Όπως τα Windows πατάνε πολλές φορές σε πετυχημένες συνταγές ubuntu.. Έτσι και το iPhone σε ανάλογες android συσκευών χωρίς να λέω ότι δεν έχουν και πολλά θετικά αποτελέσματα.. http://www.aek365.com/a-307202/tha-einai-auto-to-neo-iphone-6-video.htm Edited December 15, 2013 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Κι εγώ συμφωνώ για την κάμερα που λέτε. Μια χαρά φωτογραφίες βγάζει γι' αυτά που θέλω. Στα της μπαταρίας τώρα. Δεν ξέρω αν είναι επειδή έρχομαι από nexus, αλλά είναι καλή κι αυτή. Είμαι μόνο με 3G όλη μέρα σήμερα, το σετάρω, το ψάχνω γενικά γιατί πολλά πράγματα είναι καινούρια για μένα, αλλά είμαι στο 23% και έχω οθόνη 4,5 ώρες. Ούτε δευτερόλεπτο wifi. Έχω απενεργοποιήσει διάφορες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ (όπως google+, facebook) και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο. Ακόμη βέβαια δεν έχω βγάλει ξεκάθαρο συμπέρασμα, θα δω μέσα στην εβδομάδα. Για ποιότητα κατασκευής και ήχο δε χρειάζεται να πω τίποτα. Τί να πω; Δεν το περίμενα τόσο καλό το κινητό και με τέτοια εμπειρία χρήσης. Όλα ωραία ήταν και η κάμερα αξιόλογη μέχρι που εντελώς ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε το πρόβλημα με το red - purple και η φωτό εγινε απλά απαράδεκτη , στο σκοτάδι ήταν άθλιες και την ημέρα υπερφωτισμενες, με όλα αυτά που άκουγα για service και χάλια υποστήριξη το άλλαξα με ένα g2 και μια χαρά . Άντε να δούμε το Μ8 σε λίγες μέρες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Στο home button μπορείτε να το αξιοποιήσετε ώστε να κλείνει η οθόνη, αν δε χρησιμοποιείτε το google now. Ίδιως στη θέση που είναι το home button βολεύει πολυ. Κάνετε εγκατάσταση αυτή την εφαρμογή, μετά κάνετε swipe up και σας ρωτάει αν θέλετε να ανοίγει το google now ή το screen off and lock. Επιλέξτε το δεύτερο, πατήστε always και τελειώσατε. Και μια ερώτηση. Γίνετε να μην ενεργοποιείται το power save όταν η μπαταρία φτάνει στο 14%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Στο home button μπορείτε να το αξιοποιήσετε ώστε να κλείνει η οθόνη, αν δε χρησιμοποιείτε το google now. Ίδιως στη θέση που είναι το home button βολεύει πολυ. Κάνετε εγκατάσταση αυτή την εφαρμογή, μετά κάνετε swipe up και σας ρωτάει αν θέλετε να ανοίγει το google now ή το screen off and lock. Επιλέξτε το δεύτερο, πατήστε always και τελειώσατε. Και μια ερώτηση. Γίνετε να μην ενεργοποιείται το power save όταν η μπαταρία φτάνει στο 14%; Τι διαμάντι είναι αυτό;;; Μόλις μου άδειασες μια θέση στο dock που την είχα αναγκαστικά για χρόνια... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γενικά τρώει κράξιμο ή camera την οποία θεωρώ πραγματικά πολύ μα πάρα πολύ καλή..μάλλον καταλαβαίνω ότι το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό επειδή η HTC την έχει ονομάσει 4 up.. Θα αστειεύεσαι βέβαια. Κανείς δεν αγόρασε το ONE πιστεύοντας ότι έχει περισσότερα από 4mp και όταν το πήρε στα χέρια του ανακάλυψε ότι έχει μόνο 4mp. Λες να μην ξέρει ο κόσμος να διαβάσει τα specifications? Και ειδικά όσοι τους ενδιαφέρουν τα πολλά mp λες να το πήραν έτσι? Μάλλον δεν κατάλαβες τα μηνύματα. Ξαναδιάβασέ τα. Το κράξιμο το έφαγε γιατί η κάμερα είχε προβλήματα. Στις τελευταίες παρτίδες φαίνεται να τα διόρθωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Το κράξιμο το έφαγε γιατί η κάμερα είχε προβλήματα. Στις τελευταίες παρτίδες φαίνεται να τα διόρθωσαν. Οταν λες "στις τελευταιες παρτιδες" τι εννοεις? Πως μπορω να καταλαβω αν η συσκευη που αγορασα πριν 10 ημερες θεωρειται "τελευταια παρτιδα"? :confused: Επισης πως διορθωθηκε το προβλημα? Software-ικα ή hardware-ικα? :confused: Εγω θεωρω οτι η ποιοτητα φωτογραφιων ειναι γενικα καλη. Οχι η καλυτερη που εχω δει, αλλα καλη... Τα mpixels δεν με νοιαζουν ιδιαιτερα, ειναι οσο πρεπει για εκτυπωσεις 10Χ15 που - κυριως- χρησιμοποιω εγω... Και για λιγο παραπανω βεβαια... Δεν εχω σκοπο να τυπωσω γιγαντοαφισες μπουζουκομαγαζων για την εθνικη οδο!!! :lol::lol::lol: Ευχαριστω! Edited December 15, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 hardware το προβλημα απ ότι φάνηκε..τσέκαρε το σειριακό αριθμό συσκευής μέσα από τις ρυθμίσεις-->πληροφορίες-->ταυτότητα τηλεφώνου και ποσταρε τον να δουμε Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ... Επισης πως διορθωθηκε το προβλημα? Software-ικα ή hardware-ικα? :confused: ... Είναι θέμα hardware. Σε προβληματικές συσκευές, λύνεται με αντικατάσταση του camera module. Στις νέες παρτίδες πιθανώς διορθώθηκε είτε με βελτίωση των προδιαγραφών κατασκευής του camera module από τον κατασκευαστή του camera module, ή με καλύτερο ποιοτικό έλεγχο από την HTC στα camera modules που αποδέχεται από τον κατασκευαστή, ή αλλαγή του προμηθευτή των camera modules. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 hardware το προβλημα απ ότι φάνηκε..τσέκαρε το σειριακό αριθμό συσκευής μέσα από τις ρυθμίσεις-->πληροφορίες-->ταυτότητα τηλεφώνου και ποσταρε τον να δουμε SH369W901730 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ιουνιο βλέπω ημερομηνια κατασκευής. μπορείς να το δεις εδώ http://sndeep.info/en η εδώ http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN βαζοντας το sn. το 2ο ανοιξτο με chrome και καντο μεταφραση Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ιουνιο βλέπω ημερομηνια κατασκευής. μπορείς να το δεις εδώ http://sndeep.info/en η εδώ http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN βαζοντας το sn. το 2ο ανοιξτο με chrome και καντο μεταφραση Ωραια, θα το τσεκαρω σπιτι γιατι στην δουλεια εχω θεμα με τους browsers... :mad::mad::mad: Τελικα θεωρειται καινουργιο ή παλιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 δεν ειναι απο τις τελευταίες όχι..αν δεν εχει το θεμα με το μωβ πεπλο μην ανησυχεις. περαν απο αυτό εμφανιζεται σε συνθηκες που οι περισσότεροι δεν βγάζουμε φωτογραφίες..δε παυει να ειναι λαθος ομως.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 δεν ειναι απο τις τελευταίες όχι..αν δεν εχει το θεμα με το μωβ πεπλο μην ανησυχεις. περαν απο αυτό εμφανιζεται σε συνθηκες που οι περισσότεροι δεν βγάζουμε φωτογραφίες..δε παυει να ειναι λαθος ομως.. Ομολογω οτι δεν εχω προσεξει κατι τετοιο αν και γενικα ειμαι πολυ "ψειρας" με τις φωτογραφιες, πιστευω οτι θα το ειχα καταλαβει (οπως το μωβ στρογγυλο στο κεντρο της οθονης του Galaxy S2, το οποιο εκανε "κρα" σε ανοιχτοχρωμο φοντο...) Αυτο που εμφανιζεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 συνηθως όταν είσαι καπου με χαμηλο φωτισμο και θελεις να τραβηξεις χωρις φλας.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 συνηθως όταν είσαι καπου με χαμηλο φωτισμο και θελεις να τραβηξεις χωρις φλας.. ΟΚ, μολις το δοκιμασα στις τουαλετες της δουλειας ( :lol::lol::lol: ) και δεν μου φανηκε κατι, ή τουλαχιστον δεν ειναι τοσο φανερο ωστε να το καταλαβω. Θα το ξαναδοκιμασω, αλλα σε πρωτη φαση, κανενα θεμα... Ευχαριστω πολυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Θα αστειεύεσαι βέβαια. Κανείς δεν αγόρασε το ONE πιστεύοντας ότι έχει περισσότερα από 4mp και όταν το πήρε στα χέρια του ανακάλυψε ότι έχει μόνο 4mp. Λες να μην ξέρει ο κόσμος να διαβάσει τα specifications? Και ειδικά όσοι τους ενδιαφέρουν τα πολλά mp λες να το πήραν έτσι? Μάλλον δεν κατάλαβες τα μηνύματα. Ξαναδιάβασέ τα. Το κράξιμο το έφαγε γιατί η κάμερα είχε προβλήματα. Στις τελευταίες παρτίδες φαίνεται να τα διόρθωσαν. 1oν Αν λοιπόν το πρόβλημα είναι hardware και κατασκευαστικό δεν είναι ότι η κάμερα δεν είναι καλή το θέμα μας αλλά προβληματικές παρτίδες κινητών κάτι δηλ. Που λυνεται.. Εγώ αναφέρομαι σε διάφορους που κατά καιρούς κράζουν την κάμερα χωρίς hardware πρόβλημα και βαριέμαι να ανατρέξω στα μηνύματα και σε αυτό και σε άλλα φόρουμ για να στο αποδείξω.. 2ον Δεν είναι 4 mp είναι 4 up που αντιστοιχούν σε περίπου 12-13 mp αν διαβάσεις reviews θα καταλαβεις.. Μήπω λοιπόν για να τα λες mp δεν διάβασες τα specifications και τζάμπα εκνευρίζεσαι ? Σε ενημερωσα ότι ενω διάβασες specifications που λένε 4 mp όπως λες, σήμερα ανακαλύπτεις ότι είναι παραπάνω για να χαρείς.. Edited December 15, 2013 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 δεν χρειάζεται εκνευρισμός. 4mp ειναι η καμερα απλά ειναι μεγαλωμένα να στο πω χοντρα, εξου και το ultra για να παιρνουν περισσοτερο φως. η αναλυση ομως της φωτογραφιας ειναι 4mp. γι αυτους που κραζουν ας τους να κραζουν. το πρόβλημα υπήρχε και οσο να ναι ειναι ξενερωτικό..το εμφανιζει μεν σε περιστάσεις με λίγο φως αλλά γι αυτο διαφήμισε η htc τη καμερα για τις δυνατοτητες λήψης της σε χαμηλο φωτισμο. το οτι η htc δεν εκανε καλο ποιοτικο ελεγχο ειναι σφαλμα της. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 δεν χρειάζεται εκνευρισμός. 4mp ειναι η καμερα απλά ειναι μεγαλωμένα να στο πω χοντρα, εξου και το ultra για να παιρνουν περισσοτερο φως. η αναλυση ομως της φωτογραφιας ειναι 4mp. γι αυτους που κραζουν ας τους να κραζουν. το πρόβλημα υπήρχε και οσο να ναι ειναι ξενερωτικό..το εμφανιζει μεν σε περιστάσεις με λίγο φως αλλά γι αυτο διαφήμισε η htc τη καμερα για τις δυνατοτητες λήψης της σε χαμηλο φωτισμο. το οτι η htc δεν εκανε καλο ποιοτικο ελεγχο ειναι σφαλμα της. Δηλαδή παιδιά, πρόκειται για hw πρόβλημα το οποίο έχει λυθεί?? Επειδή θυμάμαι που διάβαζα ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά σε κάποιους, δεν υπήρχε από την αρχή και έγινε μετά από κάποια αναβάθμιση, αν θυμάμαι καλά... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Απ οτι φάνηκε Γιάννη ηταν hw το θέμα καθώς παιδιά που πήγαν στο service με αυτο το θέμα τους έγινε αλλαγή στο module της κάμερας και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Επίσης καινούργιες παρτίδες δεν το εμφανίζουν Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Γράφω απάντηση αλλά κάτι θέμα έχει και έρχεται μόνο η πρώτη σειρά.. Οκ όλα απλά μου την έπεσε απότομα για μια γνώμη μου .. Αυτό για τα ,12 mp δεν το λέω από το κεφάλι μου το έχω διαβάσει σε διαφορα reviews είναι πολύ θεωρητικό αλλά αφού είναι σχεδόν το 3πλασιο πιξελ δεν απέχει πολύ από αυτό.. παντως σε ζουμ που έκανα σε φωτός Xperia s,Xperia z και one στα ίδια σημεία πιξελιαζανε.. γνώμη μου γνώσεις μου μπορεί να κάνω και λάθος.. Edited December 15, 2013 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts