bouss Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Πάντως είδα στο άλλο θέμα ωραίες διάφανες λεπτές θήκες, επομένως μάλλον με βλέπω για μαύρο το οποίο μόλις το είδα μου άρεσε πάρα πολύ. Είδα και το μπλε και το κόκκινο, αλλά δεν με ενθουσιάζουν αυτά τα χρώματα. Όπως λέτε, γούστα είναι αυτά. Παρεμπιπτόντως, είδα κι ένα βίντεο στο YouTube με ηχογράφηση σε σύγκριση με το nexus 4 και τα πήγε περίφημα το One. Το καλοκαίρι πήγα System of a down και δεν ηχογραφούσε τίποτα τόσο χάλια που ήταν η ποιότητα. Νομίζω θα είναι μια πολύ καλή αναβάθμιση σε σχέση με το N4 (οθόνη, μπαταρία, ήχος, 32gb χωρητικότητα, USB otg) και πάντα θα υπάρχει η επιλογή να το κάνω Google edition αν θελήσω pure Android. Αν εννοείς το βίντεο με τη συμφωνική στην παραλία Θεσσαλονίκης σου έχω άσχημα νέα. Το βίντεο αυτό το ανέβασα εγώ και ηχογραφήθηκε με one από τις πρώτες παρτίδες. Γιατί είναι άσχημα τα νέα; Οι πρώτες παρτίδες είχαν τα διπλά HDR μικρόφωνα που τα πήγαιναν εξαιρετικά σε πολύ δυνατούς ήχους. Δεν ξέρω από ποια παρτίδα και μετά αυτά τα μικρόφωνα αποσύρθηκαν από το one μετά από απαίτηση της Nokia. Η ποιότητα ήχου λοιπόν που είδες ενδεχομένως να μην είναι αντίστοιχη με αυτή των μεταγενέστερων. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Γίνεται εύκολα με κάποιο launcher όπως το APEX Ναι το γνωριζω αυτο..Χρησιμοποιω τον Nova Launcher αλλα ειμαι οπαδος του sense και το προτιμω μανισιο...Ειπα μηπως γινεται στην εκδοση 4.3 με 5.5 sense... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αν εννοείς το βίντεο με τη συμφωνική στην παραλία Θεσσαλονίκης σου έχω άσχημα νέα. Το βίντεο αυτό το ανέβασα εγώ και ηχογραφήθηκε με one από τις πρώτες παρτίδες. Γιατί είναι άσχημα τα νέα; Οι πρώτες παρτίδες είχαν τα διπλά HDR μικρόφωνα που τα πήγαιναν εξαιρετικά σε πολύ δυνατούς ήχους. Δεν ξέρω από ποια παρτίδα και μετά αυτά τα μικρόφωνα αποσύρθηκαν από το one μετά από απαίτηση της Nokia. Η ποιότητα ήχου λοιπόν που είδες ενδεχομένως να μην είναι αντίστοιχη με αυτή των μεταγενέστερων. Όντως αυτό ήταν. Χθες διάβαζα όλα τα νήματα και το είδα αυτό που λες. Σκέφτομαι αν τύχω σε παλιά παρτίδα να μην το αλλάξω γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γενικά θα το αφήσω στην τύχη :) Από την άλλη, δεν ξέρω αν γίνεται να γίνει τόσο χάλια όσο του n4. Μιας και είχες και τα 2 δύο κινητά, για τι διαφορά μιλάμε σε μπαταρία μεταξύ των δύο κινητών; Είναι αισθητή υπέρ του one; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Όντως αυτό ήταν. Χθες διάβαζα όλα τα νήματα και το είδα αυτό που λες. Σκέφτομαι αν τύχω σε παλιά παρτίδα να μην το αλλάξω γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γενικά θα το αφήσω στην τύχη :) Από την άλλη, δεν ξέρω αν γίνεται να γίνει τόσο χάλια όσο του n4. Μιας και είχες και τα 2 δύο κινητά, για τι διαφορά μιλάμε σε μπαταρία μεταξύ των δύο κινητών; Είναι αισθητή υπέρ του one; Το Ν4 το έχει ο κολλητός μου. Η μπαταρία είναι καλύτερη στο one αλλά όχι τρομερά πράγματα. Τι μπορώ να σου πω για την μπαταρία. Η οθόνη για απλές δουλειές (tapatalk, internet, Facebook) ξοδεύει περίπου 15% την ώρα (το διπλάσιο με παιχνίδια). 6 ώρες οθόνης με συνεχή και αδιάκοπη χρήση σε WiFi (όχι παιχνίδια) είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Από εκεί και πέρα σε μένα (με viber,Facebook,Twitter, Gmail, BlinkFeed, hangouts και διάφορα ψιλολόγια) χάνει περίπου 1% την ώρα σε αναμονή. Οπότε με τη χρήση που κάνω εγώ βγάζω περίπου 2 μέρες με 3 ώρες οθόνη (πάντα με WiFi). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Με σήμα γενικά πως τα πάτε σε σχέση με προηγούμενες συσκευές σας; Ρωτάω γιατί έχω θεματάκια και θέλω να δω αν απλά ειναι η συσκευή ή το ότι χρησιμοποιώ nano sim με ανταπτοράκι. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 αναλογως και τι περιοχή εισαι και αν το εχεις γυρισμενο σε 2g η 3g..απο σημα δεν εχω κανενα θεμα οπως και απο ποιότητα συνομιλιας.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 αναλογως και τι περιοχή εισαι και αν το εχεις γυρισμενο σε 2g η 3g..απο σημα δεν εχω κανενα θεμα οπως και απο ποιότητα συνομιλιας.. Ρώτησα συγκρίνοντας τις περιοχές που κινούμαι με τις εμπειρίες που είχα απο προηγούμενες συσκευές, βλέπω κάποια διάφορα... Δεν είχα σήμα καθόλου κάποιες στιγμές μέσα στην μέρα με gsm only! Όταν βρω χρόνο θα αλλάξω την nano με μια micro, ίσως να φταίει αυτό. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή, να σε ειδοποιεί το κινητό κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας οτι πλησιάζει το λεπτό κλήσης έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις ένα control του δωρέαν χρόνου? Από τη στιγμή που χρεώνουν δηλ. ελάχιστο χρόνο, λεπτό (στα συμβόλαια) ή τρίλεπτο (στα καρτοκινητά) πολλές φορές χάνεται διαθέσιμος χρόνος που θα είχε κανείς υπόλοιπο ή ξεπερνά το χρόνο αυτό συζητώντας περιττά πράγματα. Ένα απλό μπιπ π.χ δηλ στα 50 ή στα 170 δευτερόλεπτα κλήσης θα ήταν μια χαρά... Θα είναι/ήταν νομίζω χρήσιμη εφαρμογή... Edited December 11, 2013 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Το Ν4 το έχει ο κολλητός μου. Η μπαταρία είναι καλύτερη στο one αλλά όχι τρομερά πράγματα. Τι μπορώ να σου πω για την μπαταρία. Η οθόνη για απλές δουλειές (tapatalk, internet, Facebook) ξοδεύει περίπου 15% την ώρα (το διπλάσιο με παιχνίδια). 6 ώρες οθόνης με συνεχή και αδιάκοπη χρήση σε WiFi (όχι παιχνίδια) είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Από εκεί και πέρα σε μένα (με viber,Facebook,Twitter, Gmail, BlinkFeed, hangouts και διάφορα ψιλολόγια) χάνει περίπου 1% την ώρα σε αναμονή. Οπότε με τη χρήση που κάνω εγώ βγάζω περίπου 2 μέρες με 3 ώρες οθόνη (πάντα με WiFi). Απλά φοβόμουν μην είναι χειρότερη από του n4. Ας είναι και στα ίδια επίπεδα, δε με πειράζει. Πάντως στο n4 το πιο πολύ που έχω δει με συνεχή χρήση, wifi και χωρίς παιχνίδια είναι 5 ώρες, άρα κάπως καλύτερη θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αυτή η εφαρμογή είναι η απάντηση στο πιο πάνω ερώτημά μου. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dexterltd.call_minute_saver&hl=els Δούλεψε credits go to gsir. Ευχαριστώ Antonis... :) Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλησπερα παιδια...! Εχουμε κανενα νεο σχετικα με το root? Θελω να ασχοληθω και το xda μου φαινεται δυσκολο στο "ματι", χανομαι εκει μεσα με τοση πληροφορια... Θα ηθελα κατι απλο & ευκολοδιαβαστο, ειδικα τωρα που ειμαι φρεσκος στο One... Ευχαριστω πολυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 μπες στις τροποποιησεις στην πρωτη σελιδα εχει προστεθει αριστος οδηγος απ τα παιδια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 μπες στις τροποποιησεις στην πρωτη σελιδα εχει προστεθει αριστος οδηγος απ τα παιδια.. Αμαααααν...!!! :lol::lol::lol: Το ειχα δει αλλα απο την δουλεια δεν μου ανοιγει το link... Θα το δω σπιτι, thanks!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Για δειτε εδω τι επεσε μπροστα μου...Ουτε καλωδια ουτε τιποτα! http://www.sony.net/Products/memorycard/en_us/usbsa/index.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 αναλογο ειναι και αυτο http://www.meenova.com/ και πιο φθηνο, αλλα το σονυ πιο ποιοτικό.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αν και "ολοκαινουργιος" με το HTC One, εχοντας το εντελως απειραχτο (ακομα), θα σου πω αυτο που (ξερω οτι) ισχυει γενικοτερα... Κανοντας root, θεωρητικα χανεις την εγγυηση... Εχουν κυκλοφορησει ομως καποιες - φημες να το πω? - που λενε με απλα λογια οτι κατι τετοιο δεν ισχυει... Ποιος ομως θα το κυνηγησει νομικα το θεμα ΑΝ το ρουταρει και ΑΝ του χαλασει? Τωρα, το αν ισχυει κατι διαφορετικο με αυτη τη συσκευη, ας μας πει καποιος παλαιοτερος, εγω εδω μεσα αισθανομαι σχολιαροπαιδο!!!!!! :lol::lol::lol: Αυτό το γνωρίζω. Αυτό πού δεν γνωρίζω είναι αν η HTC έδωσε κανένα παραθυράκι. Η κάποιος άλλος τρόπος πού να μην φαίνεται ότι το τηλέφωνο έχει γίνει root. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αυτό το γνωρίζω. Αυτό πού δεν γνωρίζω είναι αν η HTC έδωσε κανένα παραθυράκι. Η κάποιος άλλος τρόπος πού να μην φαίνεται ότι το τηλέφωνο έχει γίνει root. Το roοt αυτό καθ' εαυτό δεν είναι πρόβλημα. Αλλά το root απαιτεί custom recovery. Και το custom recovery απαιτεί ξεκλείδωτο bootloader. Και το ξεκλείδωμα του bootloader (μέσω HTCDEV.COM) απαιτεί να δεχτείς ότι μπορεί να μην ισχύει η εγγύηση. Αλλά ακόμα και έτσι, στην ΕΕ δεν νομίζω ότι μπορούν να επικαλεστούν αυτή την αποδοχή για να σε βγάλουν εκτός εγγύησης. Οι περισσότεροι πάντως όταν είναι να το στείλουν για service, το κάνουν unroot, οπότε δεν υπάρχει πληροφόρηση για το τι θα γινόταν αν το άφηναν rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ευχαριστώ κατάφερα να βάλω rss στο BlinkFeed μόνο μέσω browser αλλά αυτό που δεν βλέπω πως γίνεται είναι να τα βλέπω όλα μαζί τα link όχι να μου δείχνει μόνο αυτό που επιλέγω.. το έχει κάνει κάποιος καταρχην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αυτό δεν γίνεται.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JEAN Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 αναλογο ειναι και αυτο http://www.meenova.com/ και πιο φθηνο, αλλα το σονυ πιο ποιοτικό.. Χρήσιμο αλλά και πάλι δεν μπορεί να συγκριθεί με την εσωτερική sd. Αυτή η έλλειψη και το μέγεθός του με είχαν αναγκάσει να αναβάλλω την αγορά του αρκετές φορές. Και εκεί που κάποια στιγμή είπα να πάρω μέχρι και το HTC 606W τελικά δεν μπορέσω να αντισταθώ στην ομορφιά του one!!! Παράθεση My Smarphones after Siemens SX1 ΗTC P3300, HTC HD Mini, Lenovo S1, Lenovo S2, HTC Desire X, Samsung Galaxy S3, Lenovo K900, HTC One, Lenovo S650, Lenovo S860, HTC One E8, HTC One ME Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 σε λίγους παντως δεν αρκουν τα 32gb. το παραπανω gadgetακι σιγουρα δεν υποκαθιστα την εσωτερικη sd αλλα σου λυνει τα χερια οσων αφορα τη συνδεσιμοτητα. και υποδοχη micro sd να εχει το τηλεφωνο θελει να το συνδεσεις με το pc με καλωδιο η να βγαλεις την sd. ετσι παιρνεις κατευθειαν τις φωτο και τα βιντεο που θελεις και τα βλέπεις κατευθειαν στη tv η στον υπολογιστη, κανεις backup μπαμ μπαμ οταν σου χρειαζεται. γενικα ξεχνας καλωδια και ακομα και το airdroid πλεον δεν εχει νοημα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Επειδή είμαι μεταξύ του one και του g2 το οποίο υπερέχει ξεκάθαρα σε μπαταρία, μπορείτε να μού πείτε περίπου τι χρόνους οθόνης πετυχαινετε και με τι χρήση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 5 ώρες οθόνη κοντα στο 10% υπολειπόμενη μπαταρία με περίπου 30 ωρες χρησης. χρηση wifi, επιλεκτικοί συγχρονισμοί, tapatalk πολύ και λιγοτερο browsing στο g2 7 ωρες και κατι ψιλά με τα παραπάνω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 5 ώρες οθόνη κοντα στο 10% υπολειπόμενη μπαταρία με περίπου 30 ωρες χρησης. χρηση wifi, επιλεκτικοί συγχρονισμοί, tapatalk πολύ και λιγοτερο browsing στο g2 7 ωρες και κατι ψιλά με τα παραπάνω.. Άρα θα έχω πάνω κάτω την κατανάλωση του s3 , απ' όσο μπορώ να το υπολογίσω πρόχειρα. Η χρήση που κάνω είναι περίπου 2,5 ώρες ομιλία με bluetooth , ο μόνος συγχρονισμός είναι το yahoo mail και οθόνη βγάζω γύρω στις 3 ώρες. 2 ώρες διαφορά δεν ειναι και λίγο όπως και να χει, μιας και είμαι πωλητής χονδρικής και ταξιδεύω συνέχεια και η αυτονομία είναι σημαντική για μένα, μιας και δεν έχω πάντα πρόσβαση σε πρίζα. Θέλω το One βασικά με την αυτονομία του g2 :lol: Δύσκολη απόφαση :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 βασικα το One έχει ελαχιστα καλύτερη αυτονομία από το s3 του οποιου ήμουν πρωην κατοχος..θετικά g2 μπαταρία, καλύτερη κάμερα, τίποτα άλλο στο λέω σαν κατοχος και των δύο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts