Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

του ειχα κανει ενα reset μετα την εγκατασταση της 4.3 και μετα χρειαστηκε να ξανακανω για αλλο λογο. στο 2ο reset παρατηρησα οτι το κινητο δουλευε πιο σωστα και η μπαταρία ακόμα ήταν καλύτερη..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

του ειχα κανει ενα reset μετα την εγκατασταση της 4.3 και μετα χρειαστηκε να ξανακανω για αλλο λογο. στο 2ο reset παρατηρησα οτι το κινητο δουλευε πιο σωστα και η μπαταρία ακόμα ήταν καλύτερη..

Μάλιστα... Αν μου πρότεινες και κάποια μέθοδο back-up για non root....

Λοιπον, σήμερα εγινε κατι περίεργο και επειδη ειχα ρωτήσει διάφορα παιδια την προηγούμενη εβδομαδα, θα αφήσω εδω αυτο που εγινε (και στο αλλο θεμα με τις τροποποιήσεις γιατι μπορει να ενδιαφέρεται καποιος :)

Ειχα Vodafone branded, του ειχα βαλει πανω την Developers Edition μέσω του επίσημου RUU και το μονο που ειχα αλλαξει ηταν CID απο supercid σε Developers Edition CID (BS_US001). Το OTA update ομως για το 4.4. δεν το επαιρνε αυτόματα και είψα ρωτήσει στα XDA και μου ειχαν πει οτι για να τα παιρνω αυτοματα πρεπει να αλλαξω και το MID.

Επειδη ομως δεν γουσταρα ολη αυτη την αλλαγη, ειμουν ετοιμος να παω σε Android Revolution ή manual flashάρισμα του νέου OTA για την Developer. Αλλαζω λοιπον το cid ξανα στο 111111 για να ετοιμαστω για το flash και οπως παω στα options κατα λαθος παταω το software update και μου ηρθε κανονικα το OTA update αυτοματα :blink::blink: Το update εγινε κανονικότατα, κανενα θεμα και ολα καλα!

Τα παραπάνω τα γράφω γιατι κατα καιρούς εβλεπα σε διαφορα θεματα στο XDA που ελεγαν οτι επρεπε να αλλαξεις το CID, MID κτλ. για να παίρνεις τα OTA updates αυτόματα. Απ' οτι φαινεται, το 11111 κανει την δουλεια τελικα

Btw ακούγεται ότι τα ευρωπαϊκά θα πάρουν 4.4.2 με sense 5.5 :)

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

εχεις κανα λινκ;

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Twitter, @llabtoofer

ωραιος!αντε να δουμε!

- Oneplus 12

Είναι ιδέα μου ή στην 4.4 διορθώθηκε το θέμα με τον αισθητήρα κατά τις κλήσεις που καμιά φορά όταν απομάκρυνες το τηλέφωνό σου δεν άναβε η οθόνη;

Και μια δεύτερη ερώτηση. Το έκανε πάντα στις εισερχόμενες κλήσεις (με το κινητό κλειστό και κλειδωμένο) το πάνω μισό να δείχνει το background της οθόνης μαζί με τον καιρό και να μπορείς να κάνεις slide to unlock;

Δεν το θυμάμαι...

Το εχω ποσταρει και στο θεμα με τις φωτογραφιες αλλα επειδη εχουν αρχισει να μου σπανε τα νευρα με αυτο που μου κανει το κινητο (το εχω δανειστει για να το δω για λιγες μερες)το ρωταω και εδω. Παιδια τα φωτα σας αν το ξερετε.Το κινητο μετα απο αναβαθμιση σε 4.3 δεν μου σωζει τα βιντεο απο το zoe για να τα κανω upload σε facebook.Mου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να σωσει τα βιντεο και να ξαναπροσπαθησω αργοτερα.Μπορω μονο να το κανω μονο με το htc share.Τι ακριβως γινεται με αυτο;Φταιει η αναβαθμιση;
nokia3310,nokia3330,nokia3200,nokia7610,nokia7370,sonyerricsonk800i:w00t:,samsung s8300,nokiaN82,lg viewty,htc hero,s2, xiaomi Mi3,LgG4,Honor 8,Htc U11

Είναι ιδέα μου ή στην 4.4 διορθώθηκε το θέμα με τον αισθητήρα κατά τις κλήσεις που καμιά φορά όταν απομάκρυνες το τηλέφωνό σου δεν άναβε η οθόνη;

Αυτό, το έχω παρατηρήσει και εγώ, και ο μόνος τρόπος να ανοίξει η οθόνη είναι το power button. Έλα μου ντε που έχω βάλει το power button να τερματίζει τις κλήσεις? Είναι bug? διορθώνεται κάπως πριν την 4.4?

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Αυτό, το έχω παρατηρήσει και εγώ, και ο μόνος τρόπος να ανοίξει η οθόνη είναι το power button. Έλα μου ντε που έχω βάλει το power button να τερματίζει τις κλήσεις? Είναι bug, διορθώνεται κάπως πριν την 4.4?

Περίεργο, παίζω συνέχεια με το proximity sensor όταν μιλάω και δεν το παρατήρησα ούτε στην 4.2.2 που είχα ούτε σήμερα όλη μέρα στην 4.3... Θα δοκιμάσω περαιτέρω και θα αναφέρω.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

κι εγω δεν εχω θεμα με αυτο που αναφερετε στις κλησεις. αν σας ξανατυχει κατι τετοιο δοκιμαστε να καλυψετε με το χερι τον αισθητητα και μετα να το αφησετε..

- Oneplus 12

κι εγω δεν εχω θεμα με αυτο που αναφερετε στις κλησεις. αν σας ξανατυχει κατι τετοιο δοκιμαστε να καλυψετε με το χερι τον αισθητητα και μετα να το αφησετε..

Eίναι αρκετά "γνωστό" bug. Έχει αναφερθεί και από άλλους και σε αυτό το τόπικ και στο xda.

Εμφανίστηκε (νομίζω) με την 4.2.2.

Προς το παρόν δεν το έχω δει στην 4.4 γι' αυτό ρώτησα αν το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος να διορθώθηκε.

Το άλλο με την κλήση και το widget του καιρού είναι feature ή πείραξα τίποτα εγώ;

:lol:

Το εχω ποσταρει και στο θεμα με τις φωτογραφιες αλλα επειδη εχουν αρχισει να μου σπανε τα νευρα με αυτο που μου κανει το κινητο (το εχω δανειστει για να το δω για λιγες μερες)το ρωταω και εδω. Παιδια τα φωτα σας αν το ξερετε.Το κινητο μετα απο αναβαθμιση σε 4.3 δεν μου σωζει τα βιντεο απο το zoe για να τα κανω upload σε facebook.Mου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να σωσει τα βιντεο και να ξαναπροσπαθησω αργοτερα.Μπορω μονο να το κανω μονο με το htc share.Τι ακριβως γινεται με αυτο;Φταιει η αναβαθμιση;

Εγώ το έχω σε 4.3 και κάνει κανονικά κοινή χρήση σε όλες τις εφαρμογές σαν αρχείο mp4.

Υ.Γ. Μόλις τώρα υπολόγισα ότι η συσκευή είναι ανοιχτή πάνω από ένα μήνα (από το update σε 4.3) χωρίς να δω αλλαγή στη συμπεριφορά της, πτώση στην απόδοση ή ανάγκη για επανεκκίνηση. Εκπληκτική δουλειά από Google και htc.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Μόλις παρέλαβα και εγώ το one μου άριστες πρώτες εντυπώσεις αλλά για κάποιο λίγο δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet μέσω του παρόχου μου.

Wifi κανονικά, κλήσεις κανονικά αλλά δεν έχω mobile data.

Νίκος

Σε ποιον πάροχο είσαι;

Εγώ στην Cosmote έπρεπε να τις περάσω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις γιατί δεν υπάρχει αυτοματοποιημένος τρόπος. Δες εδώ αν έχεις Cosmote.

Τελικά τι serial number πήρες;

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Υπάρχει και το tweakker στο play store το οποίο περνάει τις ρυθμίσεις :)

Αν έχεις Q τότε θέλει και περιαγωγή δεδομένων ενεργή

Ναι αυτά θες

Μολις μου ηρθε και μενα το update για το 4.3 με sense 5.5.Μια ερωτηση...μπορουμε το dock bar να το κανουμε transeparcy???Δηλαδη να μην φαινεται μαυρο αλλα να φαινεται απο κατω το wallpaper...?

Done!

Ευχαριστώ :)

Προχωράω σε 4.3 άφοβα έτσι;

Factory reset πριν και μετά την αναβάθμιση πάντα έκανα οπότε θα κάνω και τώρα.

Νίκος

η 4.3 ειναι οτι καλυτερο μεχρι στιγμης οποτε ναι αφοβα..

- Oneplus 12