Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη μπορουε να τις το στειλουμε πισω και να μας το φτιαξει;;

Όπως είπα, στο xda πολλοί έχουν γράψει ότι είχαν το πρόβλημα με το μωβ, και το έστειλαν πίσω και τους το αντικατέστησαν:

Camera problem: red/blue/purple noise in low light photos

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317507

Δεν μπορώ να ξέρω πως θα το χειριστούν εδώ, δοκίμασε να ρωτήσεις την πολιτική τους για το συγκεκριμένο θέμα.

(HTC: 00 800 44127482, Arvato: 210 51 97 500)

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εν τω μεταξύ το πρόβλημα εμφανίζεται λόγω θερμοκρασίας. Αν βάλετε το κινητό στο ψυγείο για δέκα λεπτά θα δείτε ότι δεν είναι τόσο έντονο, Ίσως εξαφανιστεί κιόλας..Μέχρι να ξανά ζεσταθεί το κινητό.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

σου το ξαναεμφανισε με την αλλαγμένη κάμερα;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Όχι προς το παρόν. Χθες βράδυ έβγαλα μερικές φωτογραφίες και ήταν εντάξει. Το θέμα είναι ότι το κινητό όταν το πήρα τον Ιούλιο έβγαζε καλές βραδυνές. Προς το Σεπτέμβριο άρχισα να παρατηρώ μωβ αποχρώσεις.

Εν τω μεταξύ το πρόβλημα εμφανίζεται λόγω θερμοκρασίας. Αν βάλετε το κινητό στο ψυγείο για δέκα λεπτά θα δείτε ότι δεν είναι τόσο έντονο, Ίσως εξαφανιστεί κιόλας..Μέχρι να ξανά ζεσταθεί το κινητό.

Είναι o συνδυασμός faulty sensor και θερμοκρασίας.

Και την θερμοκρασία δεν μπορείς να την αποφύγεις.

Οπότε μένει ένας παράγοντας να αλλάξεις ...

Όχι προς το παρόν. Χθες βράδυ έβγαλα μερικές φωτογραφίες και ήταν εντάξει. Το θέμα είναι ότι το κινητό όταν το πήρα τον Ιούλιο έβγαζε καλές βραδυνές. Προς το Σεπτέμβριο άρχισα να παρατηρώ μωβ αποχρώσεις.

Ίσως χρειαστεί να το ξαναστείλεις πάλι ...

Δε νομίζω να χρειαστεί. Ο παλιός σενσορας ηταν πιο ευαίσθητος στις υψηλές θερμοκρασίες. Λογικά οι νέες παρτίδες συνοδεύονται και από καλύτερη μόνωση. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα δε μου άλλαξαν μόνο camera module

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μπορει καποιος χριστιανος(ας ειναι και μουσουλμανος :p) να μου γραψει το direct link για τα rss feeds του myphone ωστε να τα βαλω στο blinkfeed??? Εχω φαει τν κοσμο αλλα η τυφλος και βλακας μαζι ειμαι η για καποιο λογο τα κρυβουν καλα... :p

Μπορει καποιος χριστιανος(ας ειναι και μουσουλμανος :p) να μου γραψει το direct link για τα rss feeds του myphone ωστε να τα βαλω στο blinkfeed??? Εχω φαει τν κοσμο αλλα η τυφλος και βλακας μαζι ειμαι η για καποιο λογο τα κρυβουν καλα... :p

http://feeds.myphone.gr/myphone

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άνοιξε τον browser σου, πήγαινε στη σελίδα του my phone, επέλεξε την έκδοση desktop, μόλις φορτώσει πήγαινε τέρμα κάτω, μεγενθυνε και επέλεξε rss feeds. Μόλις φορτώσει θα δεις εκεί που γραφει τι είναι το rss δεξιά γράφει διαθέσιμα rss και πατάς το Ειδήσεις(ολα). Μολι; φορτώσει και αυτό θα δεις πάνω δεξιά να γράφει κάπου view feed xml.Πατα το θα σου ανοίξει το BlinkFeed με ένα + πάνω δεξιά. Πατα και το + και είσαι έτοιμος!

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

ελαφρά βελτιωμένη την βλέπω την αυτονομία με την 4.3, ειμαι ευχαριστημένος με τη μπαταρία

- Oneplus 12

Παίζω αρκετά με κινητό τώρα που είναι αρχή και χαίρομαι που έκανα την αναβάθμιση από samsung galaxy sii. Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα όμως είναι, πως θα (πρέπει να) είναι το επερχόμενο Μ8 για να πουλήσει σε μια αγορά που όσο και καταναλωτική και να είναι (που είναι), έχει όμως φτάσει η τεχνολογία των κινητών σε ένα σημείο, που τη δεδομένη στιγμή κάτι πολύ πιο δυνατό (ενώ σαφώς είναι εφικτό) θα ήταν κατ'εμέ τουλάχιστον ανούσιο. Όλες οι εταιρείες μπορούν να βγάλουν και τώρα ένα "τέρας" σε επιδόσεις και μινιόν αναλογικά σε μέγεθος. Δεν το κάνουν διότι μετά τι θα πουλήσουν? τίποτα....

Ετσι το στοίχημα για όλους αλλά νομιζω ειδικά για την HTC που είχε απώλειες (καλά να πάθει με το max που έβγαλε θα τη βάλει πιο μέσα) παρά τις πολλές πωλήσεις του ΟΝΕ, τώρα νομίζω ότι παίζει το (προ)τελευταίο της χαρτί.

Με βάση τη λογική και τις διαρροές, νομίζω ότι θα δούμε μια 4,9 - 5αρα 1080p οθόνη (4κ που λένε κάποιοι θα το αφήσουν για το επόμενο), 800ρι επεξεργαστή χρονισμένο λίγο πιο πάνω από ότι τώρα είναι το nexus 5, 2 GB RAM (3 παίζει αλλά και αυτό θα το αφήσουν μάλλον για μετά), ίδια ηχεία, ίδια εργονομία γενικά, unibody κατασκευή 32GB και πάλι...

Το μεγαλύτερο ίσως ερώτημα μένει φυσικά τι θα κάνει με την κάμερα, διότι είναι σίγουρο ότι αποτελεί για το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, βασικό spec που κοιτάζει ο αγοραστής. Πολύ φοβάμαι ότι θα βάλουν την ίδια 4ultra κάμερα, με κάποιες κατά τα λεγόμενά τους διορθώσεις στο φακό και το focus. Αν γίνει κάτι τέτοιο κατά την προσωπική μου γνώμη θα πάει άπατο και θα ψάχνουν τα αποθέματά τους αν τους βγάζουν μέχρι το Μ9. Αν κάνουν το μπαμ με 8ultra pixel (Ας είναι και λίγα χιλιοστά παχύτερο...) και αυτή θα είναι και 50% βελτιωμένη στη λεπτομέρεια, τότε θα χαμογελάνε πολύ από το ding ding στα ταμεία..

Εσείς πώς νομίζετε ότι θα κινηθούν στα βασικά σημεία του κινητού?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Έχει επικοινωνίσει κανείς με την HTC greece σχετικά με το θέμα τις κάμερας και αν αναλαμβάνουν να το φτιάξουν;

Ευχαριστώ πολύ

...

Εσείς πώς νομίζετε ότι θα κινηθούν στα βασικά σημεία του κινητού?

3D ήχο, 4D κάμερα, γυρτή οθόνη και οριζόντια και κάθετα ταυτόχρονα (για διαφοροποίηση από LG και Samsung ;-) ), υδρόψυξη, μπαταρία κυψελών καυσίμου ...

Τι τα ψάχνεις, ότι και να κάνεις, τα λεφτά θα στα πάρουν ...

Έχει επικοινωνίσει κανείς με την HTC greece σχετικά με το θέμα τις κάμερας και αν αναλαμβάνουν να το φτιάξουν;

Ευχαριστώ πολύ

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC. Επίσης, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την συγγνώμη μας για την ταλαιπωρία σας και την όποια δυκολία αντιμετωπίζετε με την συσκευή σας και θα σας παρακαλούσαμεμε να επικοινωνήσετε με το επίσημο service τησ HTC (Arvato) που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισού 38Α πάνω από τα ΚΤΕΛ, τηλέφωνο 2105197500.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή δεν λυθεί το πρόβλημα της συσκευής σας, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για να ανταπεξέλθουμε άμεσα. Ευχαρίστησή μας να είμαστε στην διαθεσή σας και να σας εξυπηρετούμε οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 0080044127482 και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα μας http://www.htc.com/gr. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συνεχή υποστήριξη. Με εκτίμηση, HTC

Το ερώτημα είναι αν αλλάζεται μόνο η κάμερα αντί για αντικατάσταση συσκευής.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC. Επίσης, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την συγγνώμη μας για την ταλαιπωρία σας και την όποια δυκολία αντιμετωπίζετε με την συσκευή σας και θα σας παρακαλούσαμεμε να επικοινωνήσετε με το επίσημο service τησ HTC (Arvato) που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισού 38Α πάνω από τα ΚΤΕΛ, τηλέφωνο 2105197500.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή δεν λυθεί το πρόβλημα της συσκευής σας, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για να ανταπεξέλθουμε άμεσα. Ευχαρίστησή μας να είμαστε στην διαθεσή σας και να σας εξυπηρετούμε οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 0080044127482 και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα μας http://www.htc.com/gr. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συνεχή υποστήριξη. Με εκτίμηση, HTC

Το ερώτημα είναι αν αλλάζεται μόνο η κάμερα αντί για αντικατάσταση συσκευής.

Αρα δεν εχει παει καποιος να μας πει...Επισης δεν ξερουμε αν πρεπει να πληρωσεις κιολας;

Παίζω αρκετά με κινητό τώρα που είναι αρχή και χαίρομαι που έκανα την αναβάθμιση από samsung galaxy sii.

Και εγώ αυτή την αλλαγή θέλω να κάνω. . Από S II.. πώς σου φάνηκε η μετάβαση? Κυρίως στην οθόνη με ενδιαφέρει και αν είναι αισθητά μεγαλύτερη και πιο πολύ η ωφέλιμη επιφάνεια εργασίας

Shit Happens!!!

Ήρθε η 4.4. Έβαλα και GEL.

Δυστυχώς GSAM και BBS είναι ψιλο-οff στο 4.4

Κάνω ένα nandroid και ξεκινάω το πασπάτεμα :D

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Παίδες καλησπέρα. Νέος μέλος στο forum. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Τον Ιούνιο που μας πέρασε, αγόρασα ένα htc one. Σε επικοινωνία με το κατάστημα, τους ρώτησα εαν το κινητό είναι unbranded. Μου διαβεβαίωσαν ότι είναι και έτσι συνέχισα την αγορά. Όμως, βλέποντας οτι έχει βγει η αναβάθμιση σε 4,3 και το δικό μου δεν την έχει πάρει ακόμα, άρχισα να ανησυχώ. Ψάχνοντας για το CID, βρήκα ότι ανήκει στην t-mobile. Δηλαδή το κινητό δεν είναι unbranded.Συγκεκριμένα έχει cid: t-mob101. Παρόλα αυτά δεν μου εμφανίζει κάτι που να αφορά τον φορέα όταν ανοίγει. Έχω στείλει e-mail στο μαγαζί και περιμένω απάντηση. Από αύριο θα περάσω και από εκεί για περισσότερες εξηγήσεις. Η βλακεία μου είναι ότι έσβησα τα email επικοινωνίας μας, αν και αυτοί πρέπει να τα κρατάνε. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για αυτή την περίπτωση? Δεν θέλω να κάνω S-off και τα λοιπά για να αλλάξω cid.

-HTC wildfire

-HTC evo 3d

-HTC one M7

υπομονη θα κανεις και θα τη παρεις κι εσυ την αναβαθμιση, δεν εγινε κατι τραγικο

- Oneplus 12

υπομονη θα κανεις και θα τη παρεις κι εσυ την αναβαθμιση, δεν εγινε κατι τραγικο

Κάτι τραγικό δεν έγινε. Κάποια στιγμή όπως είπες θα την πάρω και εγώ. Το θέμα είναι για πιο λόγο να υπάρχει αυτή η κοροϊδία σε βάρος των αγοραστών.

-HTC wildfire

-HTC evo 3d

-HTC one M7

απο που το πήρες το τηλεφωνο;

- Oneplus 12

απο που το πήρες το τηλεφωνο;

Από το μαγαζί στην εθνικής αμύνης. Αν δεν κατάλαβες, μπορώ να γράψω το όνομα.

Edited by Basilis94

-HTC wildfire

-HTC evo 3d

-HTC one M7

δεν εχει σημασια. αφου σου επεμειναν πριν το παρεις οτι ειναι unbranded ειναι λαθος τους. δεν τρέχει τιποτα που ειναι branded το τηλέφωνό σου απλά θα μπορούσαν να στο πουν απ την αρχη

- Oneplus 12