Jump to content

Basilis94

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Basilis94

  • Ημ. Γέννησης 25/07/1994

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Basilis94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά, και εγώ από εκεί παράγγειλα. Από Τρίτη μου είπε θα το έχει αυτός. Με το καλό να το πάρεις και να το χαρείς !!! :)
  2. Σημαντική διαφορά φίλε μου. Όπως έγραψα και πιο πάνω, την έχω "πατήσει" με το Μ7. Ουσιαστικά δεν έχει κάποιο θέμα, απλά οι αναβαθμίσεις καθυστερούν. Tmobile είναι και το δικό μου.
  3. Καλά είσαι και εσύ. Έχω στείλει το One εδώ και 3 εβδομάδες για το κλασικό θέμα με την κάμερα, και είμαι με το παλιό μου. Το Μ8 είναι για την αδερφή μου, αλλά δεν με βλέπω να γλιτώνω. Αυτό το gunmetal δεν υπάρχει !!! :) :)
  4. Από extreme γράφτηκε και πιο πριν ότι φέρνουν unbranded. Τώρα για 20 ευρώ, καλύτερα να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.
  5. Τελικά extreme mobiles στα 550 ή tokinito στα 532 ??
  6. Αυτό είχα στο μυαλό μου και εγώ απλά δεν ήθελα να το γράψω μήπως και υπάρχει πρόβλημα διαφήμισης.
  7. Καλησπέρα σας παίδες. Για αγορά του Μ8 από εδώ, να εμπιστευτώ κάποιο κατάστημα από skroutz ?? Στο Μ7 που έχω, την ψιλό πάτησα με την έννοια ότι είναι tmobile και αργεί στις αναβαθμίσεις.
  8. Παρόλο που έχει ανακοινωθεί η αναβάθμιση για την t-mobile εγώ ακόμα δεν την έχω πάρει. Τσεκάρω καθημερινά αλλά τίποτα ακόμα.
  9. Λέω να το τολμήσω. Δεν πιστεύω να μου αλλάξουν συσκευή γιατί έχει 5 πάρα πολύ μικρές γρατζουνιες λόγο πεσίματος. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να βρω αντάπτορα για την sim και ένα άλλο κινητό.
  10. Καλησπέρα σας παίδες. Κλασικά και εγώ έχω θέμα με την κάμερα. Θέλω να το στείλω για φτιάξιμο γιατί με εκνεύρισε υπερβολικά μετά από ένα βίντεο που τράβηξα με χαμηλό φωτισμό και μετά από κάποιο σημείο γίνεται τελείως μωβ. Να το ρισκάρω?? Ποια είναι η γνώμη σας. Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να τίθεται τέτοιο θέμα, δεν νοείται να στέλνεις κινητό για φτιάξιμο και να σε δίνουν πίσω χαλασμένο.
  11. Και εγώ στα ίδια είμαι
  12. Η αλήθεια είναι ότι είχα ψαχτει να περάσω μια Rom αλλά δεν το συνέχισα γιατί έπρεπε να κάνω unlock. Μάλλον λάθος μου. Επρεπε να το είχα συνεχίσει.
  13. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Αν ξεκλειδώσεις τον bootloader και μετά τον ξανακλειδωσεις δεν θα γράφει relocked ? Όπως και να έχει περάσω από το μαγαζί και θα ακούσω τι έχουν να μου πούνε.
  14. Αυτό ακριβώς. Έπρεπε να με είχαν ενημερώσει, πράγμα το οποίο αν είχε γίνει δεν θα το αγόραζα από αυτούς.
  15. Από το μαγαζί στην εθνικής αμύνης. Αν δεν κατάλαβες, μπορώ να γράψω το όνομα.
×
×
  • Create New...