Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να αποφύγω και εγώ branded συσκευές περιμένω να το πάρω από amazon, και επιπλέον γιατί δεν θέλω με τίποτα την εδώ ελληνική αντιπροσωπεία για την οποία γράφονται τρελά πράγματα...

Το πρόβλημα είναι ότι στο amazon η τιμή ανεβοκατεβαίνει και περιμένω να πέσει πάλι στις 450 λίρες που ήταν πριν λίγες βδομάδες...

και 450 λίρες πολλα δεν ειναι?

Παιδια εγω το ειχα αγορασει απο amazon.co.uk αρχες του προηγουμενου μηνα 478 λιρες,δηλ υπεθετα ~569 σε ευρω.Αμ δε!Λογο διαφορετικου ΦΠΑ της αγγλιας απο εμας βγηκε τελικα 591.Οποτε ψαξτε το λιγο...

Έχει πάρει κάποιος με αγγλικό One την 4.3?

Το δικό μου, αγορασμένο από Amazon UK ακόμα τίποτα...

Και εδω απο amazon.co.uk αλλα ακομα τιποτα.Το πρωι το τσεκαρα.

Το μόνο που μου έχει τύχει είναι να τερματίσω κλήση και να μείνει για λίγο μαύρη η οθόνη. Και αυτό σπάνια. Τα άλλα όχι φίλε μου.

Είσαι με κάποια ROM;

Όχι. Τελείως stock.

Από μία απλή αναζήτηση στο google είδα ότι πολλοί αντιμετωπίζουν παρόμοιο θέμα με τους proximity sensors αν και στο δικό μου δείχνουν να δουλεύουν καλά γιατί ανάβουν τα hotkeys μόλις σκεπάσω το κινητό. Ενδεχομένως να κρατάω το κινητό με λάθος τρόπο στο αυτί μου :p δε ξέρω... θα το κοιτάξω ακόμα λίγο και θα το στείλω στην HTC να το δουν αν συνεχίσει να το κάνει σε ενοχλητικό βαθμό.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

συμφωνω μαζι σου αλλα...πηρα σχεδον σε ολα τα skroutzoμαγαζα και η το ειχαν vodafone (birdphone) η μου ελεγαν οτι δεν ειναι σίγουρη αν ειναι vodafone η οχι η συσκευη που θα μου πουλησουν!λεω δεν γραφει πανω στο κουτι αν ειναι vodafone η οχι ?και μου λεει οχι το περνεις και οταν το ανοιξεις τοτε βλεπεις τη ειναι!(kaizer) καποιος που να ξερει κατι σε αυτο το θεμα?:cool:

Εγώ το πήρα kaizerstore.gr (Πανεπιστημίου κοντά στην Ομόνοια)

Πριν το πάρω με διαβεβαίωσαν σε γραπτό email ότι είναι unbranded (στο κουτί δεν φαίνεται τίποτα)

Αλλά όταν το ξεκίνησα την επόμενη αφού το φόρτισα, είδα ότι είναι Vodafone Γερμανίας (CID: VODAP102) :-)

Για να αποφύγω και εγώ branded συσκευές περιμένω να το πάρω από amazon, και επιπλέον γιατί δεν θέλω με τίποτα την εδώ ελληνική αντιπροσωπεία για την οποία γράφονται τρελά πράγματα...

Το πρόβλημα είναι ότι στο amazon η τιμή ανεβοκατεβαίνει και περιμένω να πέσει πάλι στις 450 λίρες που ήταν πριν λίγες βδομάδες...

Αν διαβάσεις τα reviews στο amazon.co.uk θα δεις ότι σε πολλούς έστειλε branded. Κάνε ένα τσατ να σου πουν γραπτώς ότι θα είναι unbranded ώστε να μπορείς να το επιστρέψεις.

Όντως οι τιμές παίζουν πολύ στο amazon.co.uk, πριν κάνα μήνα έπαιζε στις 405-420 λίρες

(για μετατροπή με ελληνικό ΦΠΑ πρέπει να κάνετε την πράξη Τιμή x 1.23 / 1.20 )

Edited by Nikos2k5

...

α και το μοναδικο που βρηκα με doa ειναι το birdphone.

Εννοείς DOA δικό τους?

Γιατί DOA αντιπροσωπείας νομίζω έχουν όλα (δηλαδή το γυρνάς το στέλνουν στην αντιπροσωπεία, επιβεβαιώνει ότι έχει πρόβλημα, και στο αντικαθιστούν)

Εννοείς DOA δικό τους?

Γιατί DOA αντιπροσωπείας νομίζω έχουν όλα (δηλαδή το γυρνάς το στέλνουν στην αντιπροσωπεία, επιβεβαιώνει ότι έχει πρόβλημα, και στο αντικαθιστούν)

Kαι τo birdphone αυτο κανει. Το στελνει στην σαμσουνκ και μετα στο αντικαθιστουν.

Παίρνεις το κανονικο και το κάνεις Google edition.Google is your best friend...

Θα το ψάξω! Χάνεται η εγγύηση αν το γυρίσω σε google edition?

Παιδιά εμένα εξακολουθεί η συσκευή να μου κάνει κουλά σε κάποιες κλίσεις. Τουλάχιστον 1 φορά στις 10 - 15 κλίσεις μου μπαίνει σε airplane mode ή ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση ή κλείνει την κλίση από μόνο του ή όταν τερματίζω μία κλίση και το απομακρύνω από το αυτί μου εξακολουθεί να είναι μαύρη η οθόνη και μόνο αν πατήσω το κουμπί on-off μου ανοίγει την οθόνη για να πατήσω τον τερματισμό της κλίσης.

Επειδή κοντεύω να το πετάξω από το παράθυρο, Please πείτε μου κάποιοι από εδώ αν έχετε τα ίδια συμπτώματα.. Δεν το κάνει συνέχεια, όπως γράφω στην αρχή, αλλά η συχνότητα έίναι ενοχλητική...

Τα ίδια κ εμένα,εκτός απο το airplane mode.Μαυρη οθόνη και ανοικτή ακρόαση συχνά :mad:

:mobile:

Εμένα πάλι για κάποιο λόγο δε μου λειτουργεί το Google Now. Μου βγάζει μόνο τη search bar.

Γύρνα την γλώσσα στα Αγγλικά και θα δουλέψει.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Το είχα στο English (Greece) και δε δούλευε. Τώρα το γύρισα σε English (United States) και όλα ok. Καμιά ιδέα για να γράφουμε 160 ελληνικούς χαρακτήρες με τη stock εφαρμογή;

Εμένα πάλι για κάποιο λόγο δε μου λειτουργεί το Google Now. Μου βγάζει μόνο τη search bar.

Ενεργοποίησέ το από τα Settings του Google Search

Ενεργοποίησέ το από τα Settings του Google Search

Αυτο που στα Ελληνικα δεν ενεργοποιειται το Google Now μου τι δινει απιστευτα. Σ εμενα δεν εχει πουθενα επιλογη ενεργοποιησης του Google now μονο να επιλεξω το email μου εχει. Οταν γυρισω τη γλωσσα στα Αγγλικα ολα οκ ομως χανω τους 160 χαρακτηρες στα sms.

Εννοείς DOA δικό τους?

σε ολα τα skroutzομαγαζα που πηρα ρωτουσα αν εχουν doa .το μονο που μου ειπε ναι 7 ημερων ειναι το birdphone.τωρα λεπτομέρειες δεν ρώτησα γιατι μου ειπαν και αυτοι οτι εχουν την εκδοση vodafone.

Γιαννης

σε ολα τα skroutzομαγαζα που πηρα ρωτουσα αν εχουν doa .το μονο που μου ειπε ναι 7 ημερων ειναι το birdphone.τωρα λεπτομέρειες δεν ρώτησα γιατι μου ειπαν και αυτοι οτι εχουν την εκδοση vodafone.

DOA μάι ας (που λέμε και στο χωριό μου) έχουν. Συνάδελφος αγόρασε από εκεί Lumia 920, το οποίο είχε πρόβλημα και δεν αναγνώριζε την κάρτα sim. Δεν την έβλεπε καθόλου. Εγώ ο ίδιος ήμουν ο πρώτος που προσπάθησε να βάλει την κάρτα. Δοκιμάσαμε με τρεις διαφορετικές micro sim και τίποτα.

Το πήγε στο μαγαζί ακριβώς την επόμενη μέρα από όταν το πήρε και του είπαν ότι ΔΕΝ το αντικαθιστούν. Εμένα στο τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν έχουν DOA και ότι τα μαγαζιά που έχουν DOA το πουλάνε σε άλλες τιμές (αληθές, δε λέω). Το έστειλαν στο service (arvato, αν δεν κάνω λάθος) και αυτοί είπαν ότι το χάλασε ο συνάδελφός μου!!! Ο οποίος το είχε στα χέρια για μερικές ώρες.

Bottom line: Ο τύπος εδώ και ένα μήνα και βάλε δεν έχει κινητό και τραβιέται με Nokia Hellas, Nokia Finland, συνήγορο του καταναλωτή, birdphone και έχει σκάσει από τα νεύρα του.

Αυτά για το birdphone. Μπορεί να έχει 1000 καλές αξιολογήσεις, αλλά μια κακή δυστυχώς αλλάζει πολλά πράγματα.

Σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, επειδιή το παρακολούθησα από πρώτο χέρι, οφείλω να πω ότι μου κλόνισε αρκετά την εμπιστοσύνη στα skroutzoμάγαζα.

Όλες οι "κακές" ιστορίες με Ελληνικές συσκευές από τις περισσότερες μάρκες και δυστυχώς και της HTC έχουν ένα κοινό παρονομαστή: ARVATO!!!!

Γι αυτό θέλω να πάρω συσκευή από amazon ή expansys, αν πάθει κάτι να το στείλω κατευθείαν έξω...

Όλες οι "κακές" ιστορίες με Ελληνικές συσκευές από τις περισσότερες μάρκες και δυστυχώς και της HTC έχουν ένα κοινό παρονομαστή: ARVATO!!!!

Γι αυτό θέλω να πάρω συσκευή από amazon ή expansys, αν πάθει κάτι να το στείλω κατευθείαν έξω...

Αυτός ήταν και εμένα ο λόγος που το πήρα απο Expansys, σε συνδιασμό οτι το ήθελα σε μαύρο και unbranded. Αν και δεν είχα προσωπική εμπειρία είχα διαβάσει διάφορα στο forum του HOX και απο οτι είχα καταλάβει ο χρόνος που θα ήμουν χωρίς συσκευή με την αποστολή στο εξωτερικό δεν θα είχε μεγάλη διαφορα με την καθυστέρηση της εδω αντιπροσωπείας

Παιδιά εμένα εξακολουθεί η συσκευή να μου κάνει κουλά σε κάποιες κλίσεις. Τουλάχιστον 1 φορά στις 10 - 15 κλίσεις μου μπαίνει σε airplane mode ή ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση ή κλείνει την κλίση από μόνο του ή όταν τερματίζω μία κλίση και το απομακρύνω από το αυτί μου εξακολουθεί να είναι μαύρη η οθόνη και μόνο αν πατήσω το κουμπί on-off μου ανοίγει την οθόνη για να πατήσω τον τερματισμό της κλίσης.

Επειδή κοντεύω να το πετάξω από το παράθυρο, Please πείτε μου κάποιοι από εδώ αν έχετε τα ίδια συμπτώματα.. Δεν το κάνει συνέχεια, όπως γράφω στην αρχή, αλλά η συχνότητα έίναι ενοχλητική...

Τα ίδια κ εμένα,εκτός απο το airplane mode.Μαυρη οθόνη και ανοικτή ακρόαση συχνά :mad:

Διαβάστε μερικές σελίδες πιο πίσω τα post μου.

Είχα περίπου τα ίδια προβλήματα και μου έκαναν αντικατάσταση συσκευής.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Διαβάστε μερικές σελίδες πιο πίσω τα post μου.

Είχα περίπου τα ίδια προβλήματα και μου έκαναν αντικατάσταση συσκευής.

Φίλε μου πήρες την HTC τηλέφωνο και το πήγες στο service? Σου έδωσαν καινούρια συσκευή σφραγισμένη στο κουτί ή refurbished? Θα τους πάρω τηλ. να δω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχω arvatο και σια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!! :p

Edit :΄Επικοινώνησα με το "support" της ΗΤC και σας παραθέτω την απάντησή τους (έχω αποκρύψει τα προσωπικά μου δεδομένα για ευνόητους λόγους..). Απολαύστε διάλογο.. στο τέλος μάλιστα όπως βλέπετε, μόνος μου τα έλεγα, μόνος μου τα άκουγα... Την κούρασα τη Νέλλη!! χεχε...

Παρακαλώ περιμένετε μέχρι να βρεθεί κάποιος διαθέσιμος αντιπρόσωπος να σας εξυπηρετήσει...

Έχετε συνδεθεί με Nelly.

Α Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει? έχω το HTC one m7, Ελληνικής αντιπροσωπείας και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήυατα :

Nelly: Γεια σας, σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την υποστήριξη της HTC, πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Α: 1o : Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μου η συσκευή μπαίνει αρκετά συχνά σε airplane mode ή ανοίγει ξαφνικά την ανοικτή ακρόαση.

Α 2ο : Αρκετές φορές όταν τερματίζω την κλίση μου και απομακρύνω τη συσκευή από το αυτί μου, παραμένει με σβηστή οθόνη και μόνο αν πατήσω το κουμπί on / off ανοίγει η οθόνη και μπορώ αν τερματίσω την κλίση μου.

Α 3ο : Οι φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και χωρίς φλας, βγαίνουν με έντονο μωβ - ροζ χρώμα

Nelly: Θα μπορούσα να έχω το ονοματεπώνυμό σας, έναν αριθμό επικοινωνίας, μια διεύθυνση email, και τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής. (Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε τον αριθμό ΙΜΕΙ καλώντας από την συσκευή *#06#

Α: Α#$#% / / / imei :

Nelly: έχετε κάνει την τελευταία ενημέρωση λογισμικού?

Α: Βεβαίως.. έχω την 4.2.2, htc sense 5.0, software number : 2.24.401.8

Nelly: θα κάνετε μια επανεκκίνηση στο κινητό και όταν δείτε το λογηότυπο της HTC θα πατήσετε τη μίωση του ήχου προς τα κάτω συνεχόμενα

Α Να μπω σε safe mode δηλαδή?

Nelly: για να δοκιμασουμε με ασφαλη λειτουργια

Nelly: ναι

Α: οκ μπήκα... μου γράφει από κάτω αριστερά safe mode

Nelly: και αν το ιδιο προβλημα υπαρχει ξαναεπικοινωνησε μαζι μας

Nelly: Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να σας βοηθήσω;

Α εννοείτε να έχω το κινητό συνέχεια σε safe mode?? δε γίνεται αυτό... το πρόβλημα με τις κλίσεις μου το κάνει μάι στις 10 - 15 κλίσεις και όχι συνέχεια... τις περισσότερες φορές δουλεύει κανονικά.. δε μπορώ να έχω τη συκευή σε safe mode συνέχεια.

Α Το άλλο πρόβλημα με τις ροζ φωτογραφίες μου το κάνει και τώρα που δοκίμασα σε safe mode..

Nelly: να το δοκιμάσουμε για τα αλλα τα προβληματα

Nelly: Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να σας βοηθήσω;

Α: Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι θέμα software... μάλλον είναι hardware και γνωρίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις της κάμερας με το ροζ χρώμα η HTC αντικαθιστά τις συσκευές.

Α Και εγώ δεν το γνώριζα αλλά είδα σε κάποιο forum για την κάμερα, δοκίμασα το δικό μου και είδα ότι σε νυχτερινή λήψη έχει θέμα με τις photos.. δεν είχε τύχει να βγάλω φωτογραφία τη νύχτα για να το διαπιστώσω...

Edited by rx8_75

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Το γύρισα και εγώ στα αγγλικά για να παίξω λίγο με Google now μετά πηγαίνω πάλι πίσω settings/language&keyboard/system language και τα Ελληνικά εξαφανιστήκανε....δεν υπάρχουν.

Πως θα βάλω πάλι Ελληνικά ??

Φίλε μου πήρες την HTC τηλέφωνο και το πήγες στο service? Σου έδωσαν καινούρια συσκευή σφραγισμένη στο κουτί ή refurbished? Θα τους πάρω τηλ. να δω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχω arvatο και σια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!! :p

...

Καινούργιο με ζελατίνες.

Δεν ήταν όμως σε συσκευασία.

Δεν νομίζω πως είναι refurbished.

Τους πήρα τηλ. μίλησα με κάποια κοπελίτσα, είχα ήδη κάνει όλα αυτά που λένε, safe mode, αναβαθμίσεις, hard reset και μου είπε ότι θα στείλουν courier και έτσι έγινε.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Το γύρισα και εγώ στα αγγλικά για να παίξω λίγο με Google now μετά πηγαίνω πάλι πίσω settings/language&keyboard/system language και τα Ελληνικά εξαφανιστήκανε....δεν υπάρχουν.

Πως θα βάλω πάλι Ελληνικά ??

Δοκίμασε με Morelocale...Αν έχεις πρόβλημα δες το ποστ μου εδω πως να το κάνεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4916920#post4916920

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΠΟΣΤ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ MOD ΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Edited by kollatos