Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρειάζεσαι έναν file manager. Εγώ χρησιμοποιώ τον ES.

Πως το ψάχνω στο μάρκετ? ΕS?? και τι χρήση του κάνω? αυτο αφορά την usb??

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εεε δεν ξέρω αν το πήρατε πρέφα, αλλά άρχισαν να κυκλοφορούν custom rom's με Android 4.3 και Sense 5...

Καλά φλασαρίσματα.. Εγώ ξεκινάω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εεε δεν ξέρω αν το πήρατε πρέφα, αλλά άρχισαν να κυκλοφορούν custom rom's με Android 4.3 και Sense 5...

Καλά φλασαρίσματα.. Εγώ ξεκινάω!!

Εντυπωσεις? αξιζει?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εντυπωσεις? αξιζει?

Ακόμα δεν την πέρασα.. Σίγουρα όμως αξίζει. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

είναι leaked εκδοση της 4.3 που αναμενεται να δουμε στο one μάλλον στο εγγυς μέλλον :D

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Το highlights video πλέον θα μπορεί να παίρνει και δική μας μουσική, ενώ θα αλλάζει εικόνες ανάλογα με τον ρυθμό. Κάτι τέτοιο διάβασα.

Επίσης κάτι αλλαγές για το Βlinkfeed είδα.

το βασικό ειναι να δουμε βελτίωση στη μπαταρία οχι ότι οπως ειναι τωρα με χαλαει. επίσης θα μου άρεσε πολύ να μπορεις να προσθέσεις τα δικά σου rss στο blinkfeed και ακομα περισσότερες συντομευσεις στη status bar. αν ισχυει οπως λένε οτι η 4.3 ειναι πιο optimized και τρέχει ταχύτερα απ όλες πόσο ταχύτερο να γινει το κινητο δηλαδή;;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

είναι leaked εκδοση της 4.3 που αναμενεται να δουμε στο one μάλλον στο εγγυς μέλλον :D

Ξέρεις ποιο είναι το περίεργο? Λέει realese-keys...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο αυτα που διαβαζω μαλλον προκειται για μια test εκδοση της htc, υπαρχουν διαφορα bugs.

Νομιζω οτι καλο θα ειναι να περιμενουμε λιγο καιρο ακομα μεχρι να την βγαλει ο γκουρου mike1986 στο xda.

Απο αυτα που διαβαζω μαλλον προκειται για μια test εκδοση της htc, υπαρχουν διαφορα bugs.

Νομιζω οτι καλο θα ειναι να περιμενουμε λιγο καιρο ακομα μεχρι να την βγαλει ο γκουρου mike1986 στο xda.

Όπως? Γιατι εγώ μέχρι τώρα δεν βρήκα κάτι.. Όσο για τον mike θα το αφήσω ασχολίαστο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως? Γιατι εγώ μέχρι τώρα δεν βρήκα κάτι.. Όσο για τον mike θα το αφήσω ασχολίαστο...

Ψαξε στο θρεντ της maximushd rom...

σιγουρα εχει bugs αλλα δυο μερες που την εχω περιπου δεν εχω δει κατι.τρεχει μια χαρα.ουσιαστικες διαφορες δε βλεπω απο τη 4.2.2.πιο γρηγορη αλλα και αυτο ισως ειναι ιδεα μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ψάξω για τι; Την έχεις περάσει; Την χρησιμοποιείς; Αν ναι πες μας τι bugs βρήκες εσύ, όχι τι γράφει ο κάθε άσχετος στο xda.. Προσωπικά δεν έχω βρει τίποτα ακόμα.

σιγουρα εχει bugs αλλα δυο μερες που την εχω περιπου δεν εχω δει κατι.τρεχει μια χαρα.ουσιαστικες διαφορες δε βλεπω απο τη 4.2.2.πιο γρηγορη αλλα και αυτο ισως ειναι ιδεα μου.

Είπα να μην ασχοληθώ αλλά δεν άντεξα...

Το να μας λέει κάποιος που δε την χρησιμοποιεί ότι έχει bugs τι να πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνεχίζοντας να παρακολουθώ τη μπαταρία είδα ξαφνικά πάλι να ανεβαίνει η κατανάλωση απότομα (αφού πήρα αέρα κι έβαζα ό,τι να'ναι). Πρόσεξα ότι είχα απότομη άνοδο και το gsam έδινε περίεργα στοιχεία. Είδα όμως την χρήση από τις ρυθμίσεις της συσκευής και είχε 40% HTC services. Σταματώντας το συγχρονισμό του Twitter και την ζωντανή ροή του facebook επανήλθε απότομα στο <1%/ώρα. Νομίζω ότι το Twitter την έκανε τη ζημιά.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Συνεχίζοντας να παρακολουθώ τη μπαταρία είδα ξαφνικά πάλι να ανεβαίνει η κατανάλωση απότομα (αφού πήρα αέρα κι έβαζα ό,τι να'ναι). Πρόσεξα ότι είχα απότομη άνοδο και το gsam έδινε περίεργα στοιχεία. Είδα όμως την χρήση από τις ρυθμίσεις της συσκευής και είχε 40% HTC services. Σταματώντας το συγχρονισμό του Twitter και την ζωντανή ροή του facebook επανήλθε απότομα στο <1%/ώρα. Νομίζω ότι το Twitter την έκανε τη ζημιά.

Πριν κανά δυο εκδόσεις του τουίτερ είχα κι εγώ θέμα και έκανα downgrade σε παλαιότερη έκδοση.

Αυτόν τον καιρό πάντως δεν μπορώ να πω ότι έχω δει προβλήματα.

Πριν κανά δυο εκδόσεις του τουίτερ είχα κι εγώ θέμα και έκανα downgrade σε παλαιότερη έκδοση.

Αυτόν τον καιρό πάντως δεν μπορώ να πω ότι έχω δει προβλήματα.

Το πρόβλημα ήταν ο συγχρονισμός με το sense. Δεν ξέρω αν κόλλησε ή κάτι άλλο αλλά ήταν πάρα πολύ εμφανής η βελτίωση. Το htc services έπεσε από το 40% της μπαταρίας στο 4% και η κατανάλωση στα παλιά καλά επίπεδα. Απλά πιστεύω ότι ήταν το Twitter επειδή η αλλαγή ήρθε με το που εβαλα την εφαρμογή. Απλά μαζί πήρε η μπάλα και το Facebook. Τελευταία φόρτιση είχα περίπου 3.45 οθόνη και 2 μέρες καθαρή αναμονή πάντα με wifi. Εμένα μου κάνει...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλησπέρα έχω το HTC One Silver 32Gb εδώ και δύο μέρες. Αντιμετοπίζω πρόβλημα με το WiFi και πιο συγκεκριμένα δεν μπορώ να μπώ στο δίκτυο του σπιτιού μου (Κάνει συνεχώς authantication ,obtaining address) Έχω δοκιμάσει και αλλόυ να μπώ και μπαίνει κανονικά (μάλιστα απο το σπίτι ενος φίλου μου κατέβασα το update 4.2.2.). Δοκιμασα να κάνω reset το router και πάλι τα ιδια, επίσης δοκίμασα να το σβήσω το κινητο και να το ξανανοιξω και πάλι τα ίδια.

Τί λέτε να έχει; Το αγόρασα απο Expansys. Πού να απευθυνθώ;

-Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold -

Καλησπέρα έχω το HTC One Silver 32Gb εδώ και δύο μέρες. Αντιμετοπίζω πρόβλημα με το WiFi και πιο συγκεκριμένα δεν μπορώ να μπώ στο δίκτυο του σπιτιού μου (Κάνει συνεχώς authantication ,obtaining address) Έχω δοκιμάσει και αλλόυ να μπώ και μπαίνει κανονικά (μάλιστα απο το σπίτι ενος φίλου μου κατέβασα το update 4.2.2.). Δοκιμασα να κάνω reset το router και πάλι τα ιδια, επίσης δοκίμασα να το σβήσω το κινητο και να το ξανανοιξω και πάλι τα ίδια.

Μήπως έχεις και repeater στο σπίτι σου; Γενικά πάντως για να μπαίνει σε άλλα δίκτυα και να μην μπαίνει στο δικό σου, μάλλον κάτι παίζει με το δίκτυο σε συνδυασμό με το κινητό και δεν εχει κάποια βλάβη.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καποια ρυθμιση θελει το ρουτερ σου. Επικεντρωσου εκει και ψαχτο στο google. Eιχα παθει κατι παρομοιο με το One X και το ρουτερ της δουλειας (linksys νομιζω ηταν). Ειχα βρει πιθανες λυσεις αλλα δεν μπορουσα να παρεμβω στις ρυθμισεις του. Οταν το αλλαξανε δεν ειχα θεμα.

Edited by ardi21

Καποια ρυθμιση θελει το ρουτερ σου. Επικεντρωσου εκει και ψαχτο στο google. Eιχα παθει κατι παρομοιο με το One X και το ρουτερ της δουλειας (linksys νομιζω ηταν). Ειχα βρει πιθανες λυσεις αλλα δεν μπορουσα να παρεμβω στις ρυθμισεις του. Οταν το αλλαξανε δεν ειχα θεμα.

Αφού του εκανα του router 3-4 επανεκινησεις μπόρεσα και συνδεθηκα. Θα πρέπει να το παρακολουθήσω και σε αλλα WiFi δίκτυα να δω αν έχει όντως προβλημα γιατί δεν έδωσα και λίγα λεφτα.

-Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold -

ΠΑιδιά θέλω να μου πείτε ένα καλό file manager για να μπορώ να συνδέω το κινιτό με εξωτερική usb.

ξέρει κανένας?

Καλημέρα παιδιά.

Παρατήρησα σε κάποιες κλήσεις που κάνω, ότι απο την αρχή της κλήσεις ο ήχος είναι παραμορφωμενος

και όταν απαντήσει ο άλλος είναι τόσο αλλαγμένη η φωνή του που δεν την αναγνωρίζω.

Mιλάω μαζί του και νομίζω οτι μιλάω με άλλον.

Αυτό δεν συμβαίνει συχνά, περίπου μια φορά την εβδομάδα

Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει συμβεί και σε σας?

Κατά τα άλλα μετά από δυο μήνες συμβίωσης με το κινητό μπορώ να πω οτι είναι απίστευτη συσκευή.

ΥΓ Έφυγα απο το iphone με μεγάλο άγχος για τα android αν είναι εφάμιλλo του IOS.

Edited by nato