Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικές φορες ενω μιλαω, ανοίγει απο μονη της η ανοιχτη ακροαση και με ξεκουφαινει.

Ξερει κάνεις κάτι γι αυτο?

Εχω κανει την τελευταία αναβάθμιση.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως δε δουλεύει σωστά ο αισθητήρας που κλείνει την οθόνη κ όταν το ακουμπάς στο αυτί να μην είναι κλειστή η οθονη. Εμένα σήμερα μπήκε στη λειτουργία πτήσης ενώ μιλουσα.

Μήπως δε δουλεύει σωστά ο αισθητήρας που κλείνει την οθόνη κ όταν το ακουμπάς στο αυτί να μην είναι κλειστή η οθονη. Εμένα σήμερα μπήκε στη λειτουργία πτήσης ενώ μιλουσα.

Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο πλέον να μπαίνει στη λειτουργία πτήσης εν μέσω ομιλίας. Μου το'κανε και χθες με την ViperOne rom. Μου το'κανε και με την ARHD. Με τη stock δε θυμάμαι.

129026.png?1640591734

Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο πλέον να μπαίνει στη λειτουργία πτήσης εν μέσω ομιλίας. Μου το'κανε και χθες με την ViperOne rom. Μου το'κανε και με την ARHD. Με τη stock δε θυμάμαι.

Παιδια ολοι χρησιμοποιείτε custom?

Εγω δεν το εχω αγγιξει το τηλεφωνο και παιζει απλα υποδειγματικα...

Παιδια ολοι χρησιμοποιείτε custom?

Εγω δεν το εχω αγγιξει το τηλεφωνο και παιζει απλα υποδειγματικα...

Μια απ τα ιδια!! Δν νομιζω οτι υπαρχει λογος

Μια απ τα ιδια!! Δν νομιζω οτι υπαρχει λογος

Σιγουρα δεν υπαρχει λογος για ένα τηλεφωνο που παιζει τελεια out of the box (μακραν η καλυτερη android εμπειρια χρησης μεχρι σημερα).

Ειδικα αυτή τη συσκευή, δεν θελω να την αγγίξω ουτε στο ελαχιστο και διαβαζοντας τα παραπανω ισχυροποιείται ακομα περισσοτερο αυτή μου η αποφαση...

μονος λογος για να βάλεις custom rom ειναι κατι ωραία mod οπως με το led ας πουμε και όχι για να κάνεις το κινητο πιο γρήγορο η να διορθώσεις κάτι σ αυτό. αλλος λόγος πραγματικά δεν υπάρχει

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

μονος λογος για να βάλεις custom rom ειναι κατι ωραία mod οπως με το led ας πουμε και όχι για να κάνεις το κινητο πιο γρήγορο η να διορθώσεις κάτι σ αυτό. αλλος λόγος πραγματικά δεν υπάρχει

Μωρέ πολλοί λόγοι μπορούν να βρεθούν (backup κι ένα σωρό Mods) αλλά το ερώτημα για ένα εργαλείο δουλειάς (πρώτα από όλα) είναι :αξίζει τον κόπο... Οχι θα έλεγα και οι λόγοι είναι πολλοί ...

Ξερετε αν υπαρχει τροπος να ενεργοποιησουμε την λειτουργια τηλεκοντρολ της τηλορασης στο HTC one?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ναι γινεται κανονικα. επελεξε σαν χωρα γερμανία και προχώρα. θα σου ζητησει να ρυθμίσεις με το κοντρολ της τηλεόρασης και εισαι ετοιμος. εγώ το έκανα με μία ότι να ναι shaub lorence και λειτουργει κανονικα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

ΚΑλημέρα! έχω 2 ερωτήσεις.

1) θέλω απο το παλίο htc sensation να μεταφέρω τις επαφές μου στο htc one. οι επαφές όμως έιναι περασμένες στο gmail στην google. Πως θα τις περάσω?? γιατι με το πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων δεν μεταφέρθηκαν.είναι μία απλή διαδικασία ξέρει κανεις να μου την πει? έχω περάσει στο κινιτό το νέο το μειλ μου.

2) είχα κατεβάσει την εφαρμογή little diary στην οποία είχα διαφορες σημειώσεις. Φυσικά η εφαρμογή δεν μεταφέρθηκε. Την ξανακατέβασα στο κινιτό το καινούριο και έκανα backup τα αρχεια στέλνοντάς τα στο μειλ μου απο την εφαρμογή.Γίνεται με κάποι τρόπο να ξαναπεραστούν στην ίδια εφαρμογή που πέρασα στο καινούριο κινιτό.

ευχαριστω!

Εμένα αυτό με τη λειτουργία πτήσης το κάνει με την μαμά ρομ. Δε το έχω πειράξει καθόλου το τηλέφωνο γιατί με ικανοποιεί απολυτα..

ΚΑλημέρα! έχω 2 ερωτήσεις.

1) θέλω απο το παλίο htc sensation να μεταφέρω τις επαφές μου στο htc one. οι επαφές όμως έιναι περασμένες στο gmail στην google. Πως θα τις περάσω?? γιατι με το πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων δεν μεταφέρθηκαν.είναι μία απλή διαδικασία ξέρει κανεις να μου την πει? έχω περάσει στο κινιτό το νέο το μειλ μου.

2) είχα κατεβάσει την εφαρμογή little diary στην οποία είχα διαφορες σημειώσεις. Φυσικά η εφαρμογή δεν μεταφέρθηκε. Την ξανακατέβασα στο κινιτό το καινούριο και έκανα backup τα αρχεια στέλνοντάς τα στο μειλ μου απο την εφαρμογή.Γίνεται με κάποι τρόπο να ξαναπεραστούν στην ίδια εφαρμογή που πέρασα στο καινούριο κινιτό.

ευχαριστω!

Οσον αφορα τις επαφες σου...Αν πας στο gmail σου,μεσω ενος υπολογιστη και πας στην καρτελα ''επαφες'' τις επιλεγεις ολες ή οσες θες και μετα εχει την επιλογη export...Στην ουσια αποθηκευει ενα αρχειο,δεν θυμαμαι τι ειδος αρχειου ειναι,στον υπολογιστη σου και μετα συνδεοντας το κινητο σου στον υπολογιστη περνας το αρχειο αυτο στο One σου...Μετα απο τις επαφες πατας import και περναει τις επαφες που ειχες διαλεξει στο gmail σου μαζι με τις φωτογραφιες και ολες τις λεπτομερειες των επαφων σου...Εγω ετσι το εκανα...Τωρα αν υπαρχει και αλλος τροπος δεν γνωριζω...Τωρα οσον αφορα το little diary δεν μπορω να σε βοηθησω.

Παιδια μια φορα μου εχει γινει να μιλαω και μπει σε λειτ. πτησης και αλλη μια που μπηκε η ανοιχτη ακροαση.

Δε νομιζω οτι κανει τιποτα κουλο το κινητο. Πιστευω οτι απλως επειδη δεν ειναι μικρο το κινητο θα πρεπει να το κουνησα καπως και να αποκαλυφθηκε ο αισθητηρας με αποτελεσμα να ενεργοποηθει η οθονη και τα υπολοιπα να τα εκανε το μαγουλο μου.

Απο τη στιγμη που το σκεφτηκα ετσι και το προσεχω λιγο παραπανω, με την εννοια μην το κουναω περα δωθε τουλαχιστον το πανω μερος της συσκευης ειμαι τελεια.

Κατεβασα για ξυπνητηρι το timely το οποιο το εχω ερωτευθει. Εχει και λειτουργια smart rise.

:D

Άρης

Follow me

Αν οι επαφές σου είναι στο Gmail σου με το που θα το δηλώσεις στην συσκευή και ενεργοποιησεις τον συγχρονισμό εφόσον έχεις ίντερνετ θα περαστούν αυτόματα στο κινητό σου

Φιλικά Γιώργος

Καλησπέρες. Σας εχει τύχει να ακούτε ένα φύσημα από τα ακουστικά όταν ανοίγετε κάποια εφαρμογή;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρες. Σας εχει τύχει να ακούτε ένα φύσημα από τα ακουστικά όταν ανοίγετε κάποια εφαρμογή;

Εμένα όχι.

Εμένα όχι.

Εγω ακούω ένα σιγανό θόρυβο πριν ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο στο YouTube πχ. Μου θυμίζει ενισχυτή που παίρνει μπροστα και μέχρι να παίξει κατι ακούγεται αυτο το φύσημα.

Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Λέτε να το πάω για service; Δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές.

Edit: στο ραδιόφωνο δε μου το κάνει

Edited by Fick

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρασα τις διακοπές μου με το One και το κινητό πέρασε τα διάφορα τεστ που του έτυχαν.

Παρά τις κακουχίες, το πρόσεχα γενικά και δεν είχα κανένα ατύχημα.

Παρατήρησα ότι δεν μου ανέβαζε θερμοκρασίες ιδιαίτερα, το περίμενα πολύ χειρότερο. Δυο φορές μόνο ανέβηκε πολύ η θερμοκρασία όταν το βαρούσε ο ήλιος.

Η μπαταρία φυσικά δεν κρατούσε όσο μου κρατάει σε νορμάλ συνθήκες και αυτό έχει εξήγηση:

Η έλλειψη σήματος σε πολλά μέρη είχε αρνητική επίδραση, ειδικά σε κάποιες διαδρομές σε βουνά χωρίς να το χρησιμοποιώ καθόλου έπεφτε πολύ. Από την άλλη όταν το χρησιμοποιούσα του έβγαζα τα μάτια και είχα αρκετό screen time. Έτσι ο Μ.Ο. από τις 2 μέρες που ήταν μέχρι τώρα έπεσε.

Παρατήρησα πάντως ότι η οθόνη είναι τεράστια πηγή κατανάλωσης. Γενικά την έχω πολύ χαμηλά πάντα στα κινητά, αλλά στο κατακαλόκαιρο πρέπει να ανεβάσεις φωτεινότητα για να δεις. Με λίγο screen time και υψηλή φωτεινότητα είχε μεγάλες απώλειες.

Όσοι έχουν θέμα με την μπαταρία προτείνω σε κλειστούς χώρους να κατεβάζουν φωτεινότητα γιατί έχει μεγάλη διαφορά.

Επίσης γενικά το Power Saver είναι αρκετά χρήσιμο.

Από εκεί και πέρα το καταχάρηκα το κινητό και το λάπτοπ μου έλειψε μόνο όταν ήθελα να κάνω κάποια συγκεκριμένη δουλειά editing σε office.

Θα βάλω και μερικές φωτό στο αντίστοιχο τόπικ.

Εγω ακούω ένα σιγανό θόρυβο πριν ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο στο YouTube πχ. Μου θυμίζει ενισχυτή που παίρνει μπροστα και μέχρι να παίξει κατι ακούγεται αυτο το φύσημα.

Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Λέτε να το πάω για service; Δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές.

Edit: στο ραδιόφωνο δε μου το κάνει

Είναι φυσιολογικό εν μέρει. Κυρίως έχει να κάνει με το Beats Audio που παίρνει μπρος από ότι έχω καταλάβει ή και κλείνει.

Αν δεν σου κάνει κάτι άλλο κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής δεν έχεις κάτι για να ανησυχείς.

Ψιλοακούγεται και χωρίς το beats αλλά όντως στην αναπαραγωγή δεν έχει θέμα. Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια ειχα τικαρισμενα να γινεται αυτοματο μπακ απ και επαναφορα στο λογαριασμο μου της google, χθες κανω επαναφορα συστηματος, βαζω τα στοιχεια μου για το λογαριασμο google, παταω να γινει επαναφορα αλλα τιποτα. Μονο κατι εφαρμογες που χρειαζοταν ενημερωση απ το μαρκετ κατεβασε. Ουτε τους κωδικους wifi ειχε επαναφερει ουτε τπτ..Τσαμπα μπαταρια δηλαδη τοσο καιρο; :) το εχω κλειστο απο δω κ στο εξης και θα παιζω με τους αλλους συγχρονισμους της google απο το μενου Λογαριασμοι.

Παιδια ειχα τικαρισμενα να γινεται αυτοματο μπακ απ και επαναφορα στο λογαριασμο μου της google, χθες κανω επαναφορα συστηματος, βαζω τα στοιχεια μου για το λογαριασμο google, παταω να γινει επαναφορα αλλα τιποτα. Μονο κατι εφαρμογες που χρειαζοταν ενημερωση απ το μαρκετ κατεβασε. Ουτε τους κωδικους wifi ειχε επαναφερει ουτε τπτ..Τσαμπα μπαταρια δηλαδη τοσο καιρο; :) το εχω κλειστο απο δω κ στο εξης και θα παιζω με τους αλλους συγχρονισμους της google απο το μενου Λογαριασμοι.

Μήπως έχεις κι άλλη Android συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό; Σε μένα το back up της Google για κάποιο ηλίθιο λόγο με γύρισε στην προηγούμενη συσκευή μου παρόλο που το είχα ενεργοποιήσει και στο one. Δεν ξέρω γιατί μπερδεύεται...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Μήπως έχεις κι άλλη Android συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό; Σε μένα το back up της Google για κάποιο ηλίθιο λόγο με γύρισε στην προηγούμενη συσκευή μου παρόλο που το είχα ενεργοποιήσει και στο one. Δεν ξέρω γιατί μπερδεύεται...

Ναι τον εχω και στο ταμπλετ τον λογαριασμο..

Παιδιά πέρασα με το αρχείο της htc για μεταφορα δεδομένων απο το ενα κινιτό στο άλλο, όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο, αλλά δεν πέρασε (ενώ έλεγε ότι το έκανε) καποια αρχεία-έγγραφα που τα είχα σε word και διαβάζονται και απο τα δύο κινιτα με το Kingstone Office, και ότι είχα συμπεριλάβει στο ημερολόγιο σε καθημερινό επίπεδο

.Τι μπορώ να κάνω για να περαστούν και αυτα???

και κάτι άλλο...όταν συνδέω usb με καλώδιο ανταπτορα, ξερει κάποιος που πάω για να δω το περιεχόμενο της καρτας και να μεταφέρω οτιδήποτε θέλω μέσα στο κινιτό??

Edited by gold79

Παιδιά πέρασα με το αρχείο της htc για μεταφορα δεδομένων απο το ενα κινιτό στο άλλο, όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο, αλλά δεν πέρασε (ενώ έλεγε ότι το έκανε) καποια αρχεία-έγγραφα που τα είχα σε word και διαβάζονται και απο τα δύο κινιτα με το Kingstone Office, και ότι είχα συμπεριλάβει στο ημερολόγιο σε καθημερινό επίπεδο

.Τι μπορώ να κάνω για να περαστούν και αυτα???

και κάτι άλλο...όταν συνδέω usb με καλώδιο ανταπτορα, ξερει κάποιος που πάω για να δω το περιεχόμενο της καρτας και να μεταφέρω οτιδήποτε θέλω μέσα στο κινιτό??

Χρειάζεσαι έναν file manager. Εγώ χρησιμοποιώ τον ES.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience