D_Angelos Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Από χθες το απόγευμα το Google play και το YouTube δε μπορούν να συνδεθούν στο ίντερνετ και γράφει παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο..έχει συμβεί σε κάποιον άλλον;τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 δοκίμασες εκκαθάριση δεδομένων στο Play store? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 (edited) δοκίμασες εκκαθάριση δεδομένων στο Play store? Ναι και δεν έγινε τίποτα... Αυτό βγάζει συνέχεια...σορρυ για το διπλό ποστ αλλά δε με άφηνε να ανεβάσω τις φωτογραφίες.. Edited August 8, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Αυτό βγάζει συνέχεια...σορρυ για το διπλό ποστ αλλά δε με άφηνε να ανεβάσω τις φωτογραφίες.. Με Wifi δοκίμασες ή/και με απενεργοποίηση του power save mode? Μάλλον είναι δικτυακό το πρόβλημα... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Με Wifi δοκίμασες ή/και με απενεργοποίηση του power save mode? Μάλλον είναι δικτυακό το πρόβλημα... Δοκίμασα και σε 2 διαφορετικά WiFi αλλά και πάλι τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που ισως εχει ξανααπαντηθει.Εχω αγορασει ενα one απο ενα καταστημα μεσω skroutz.Εχει παρει την αναβαθμιση σε 4.2.2 και μετα απο επαναφορα δεν μου βγαζει τα ελληνικα.Καμια ιδεα?Εχω sim της wind αν παιζει καποιο ρολο αυτο.Δοκιμασα και με morelocale2 αλλα θελει να ειναι root η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 (edited) Από χθες το απόγευμα το Google play και το YouTube δε μπορούν να συνδεθούν στο ίντερνετ και γράφει παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο..έχει συμβεί σε κάποιον άλλον;τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ Δοκιμασες αν έχεις Ίντερνετ από τον explorer? Στο gmail μπαινεις? Μήπως ειναι θέμα username ή password? (πριν καιρό κάποιος μου είχε hackάρει το gmail και μου είχε αλλάξει password). Edited August 8, 2013 by anastassis Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 και εγώ είχα σήμερα θέμα με play store δοκίμασα σε 2 διαφορετικά ασύρματα....δεν έλεγε να κατέβει κατά βάση η εφαρμογή στην δεύτερη-τρίτη αποπήρα μπορούσα αλλά και ένας φίλος μου με galaxy ace είχε το ίδιο θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ελπίζω να μην σας πρήζω αλλά θα γράφω αυτά που βρίσκω για κάποιον που ίσως ενδιαφέρεται. Πέρασα λοιπόν την πρώτη πιθανή ενεργοβόρα εφαρμογή, το viber. Αν και το viber είχε πάντα περίεργη συμπεριφορά (μπορεί να μην ξοδεύει πολύ ενέργεια συνήθως αλλά καμία φορά τρώει κάτι περίεργα κολλήματα). Η συσκευή με 2 συγχρονισμούς Gmail, viber από τις 2.30 το μεσημέρι ως τις 6.30-7 έμεινε κολλημένη στο 89%. Στις ίδιες πάντα συνθήκες άψογου σήματος wifi και 2g και χωρίς εξοικονόμηση. Πήγε απευθείας στο 88 λίγα δευτερόλεπτα από την εκκίνηση του, οπότε εγώ το μετράω σαν 1%. Η επόμενη εφαρμογή που θα βάλω είναι το Facebook. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που ισως εχει ξανααπαντηθει.Εχω αγορασει ενα one απο ενα καταστημα μεσω skroutz.Εχει παρει την αναβαθμιση σε 4.2.2 και μετα απο επαναφορα δεν μου βγαζει τα ελληνικα.Καμια ιδεα?Εχω sim της wind αν παιζει καποιο ρολο αυτο.Δοκιμασα και με morelocale2 αλλα θελει να ειναι root η συσκευη. Μπορείς και χωρίς root να ενεργοποίησης το morelocale http://droider.eu/2013/07/22/morelocale-2-not-working-on-4-2-2/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ελπίζω να μην σας πρήζω αλλά θα γράφω αυτά που βρίσκω για κάποιον που ίσως ενδιαφέρεται. Πέρασα λοιπόν την πρώτη πιθανή ενεργοβόρα εφαρμογή, το viber. Αν και το viber είχε πάντα περίεργη συμπεριφορά (μπορεί να μην ξοδεύει πολύ ενέργεια συνήθως αλλά καμία φορά τρώει κάτι περίεργα κολλήματα). Η συσκευή με 2 συγχρονισμούς Gmail, viber από τις 2.30 το μεσημέρι ως τις 6.30-7 έμεινε κολλημένη στο 89%. Στις ίδιες πάντα συνθήκες άψογου σήματος wifi και 2g και χωρίς εξοικονόμηση. Πήγε απευθείας στο 88 λίγα δευτερόλεπτα από την εκκίνηση του, οπότε εγώ το μετράω σαν 1%. Η επόμενη εφαρμογή που θα βάλω είναι το Facebook. Άψογος keep them coming, με ενδιαφέρουν πολύ τα αποτελέσματα σου. Ερώτηση. Backup έχεις on η off και αν είναι on τι έχει ο Google η htc; επίσης τρέχεις κάποια εφαρμογή για έλεγχο μπαταρία η και κάποιο widget καιρού άλλο από το default; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Έχεις αποθηκεύσεις τις επαφές σου σε λογαριασμό Google; Έχεις αποθηκεύσει τα μηνύματα σε λογαριασμό της htc; Οι σημειώσεις είναι στη συσκευή ή έχουν γίνει sync σε κάποια εφαρμογή; Οι εφαρμογές σου έχουν γίνει back up στο λογαριασμό σου της Google αλλά οι ρυθμίσεις τους όχι. Τα wifi σου αποθηκεύονται στο λογαριασμό Google ή htc ανάλογα αν του είπες να το κάνει. Οι φωτογραφίες έχουν γίνει sync με κάποιο αποθηκευτικό μέσο στο cloud; Ανάλογα με τις απαντήσεις σε αυτά είναι και το πόσο εύκολη θα είναι η μετάβαση... όπα όπα.......πολλά μου είπες και πελάγωσα....κάτσε να με βοηθήσεις ένα ένα να βγάλω άκρη αδερφέ.. 1) οι επαφές μου στην αποθήκευση κάτω απο το όνομα γράφουν ότι αποθηκεύονται στο google. 2) οι σημειώσεις και όλες οι εφαρμογές που έχω προσθέσει έεενα κάρο στοιχεία επάνω τους, είναι απλά κατεβασμένες στην συσκευή. Τις κατέβαζα και μετά τις χρησιμοποιούσα. Είναι πρόβλημα αυτό για την μεταφορά τους μαζί με τα στοιχεια που έχω προσθέσει?? 3)οι εφαρμογές πρέπει να γίνουν back up στον λογαριασμό της google??? που πρεπει να ειναι για να μεταφερθουν σωστα? 4)και για το wifi τι θα επρεπε να έχω κάνει? εγώ απλά έβαλα τις ρυθμίσεις του σπιτιού στο κινιτο και συνδέομαι αυτόματα. 5)οι φωτογραφίες που πρέπει να είναι αποθηκευμένες?? ππωω τις έχω όλες στην κάρτα SD. σε ποιό αποθηκευτικό μέσο πρέπει να τις βάλω? πωω ρε αδερφέ δεν είμαι γνώστης του θέματος, σε παρακαλώ βοηθησε με όσο μπορείς πιο απλά και κατανοητά! θα σου είμαι υπόχρεος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Δοκιμασες αν έχεις Ίντερνετ από τον explorer? Στο gmail μπαινεις? Μήπως ειναι θέμα username ή password? (πριν καιρό κάποιος μου είχε hackάρει το gmail και μου είχε αλλάξει password). Δοκίμασα όλες τις εφαρμογές που θέλουν ίντερνετ και το YouTube το Google play και το gmail δε δουλεύουν...ενώ όμως από τον internet explorer μπαίνω μια χαρά και στο YouTube και στο gmail... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ελπίζω να μην σας πρήζω αλλά θα γράφω αυτά που βρίσκω για κάποιον που ίσως ενδιαφέρεται. Πέρασα λοιπόν την πρώτη πιθανή ενεργοβόρα εφαρμογή, το viber. Αν και το viber είχε πάντα περίεργη συμπεριφορά (μπορεί να μην ξοδεύει πολύ ενέργεια συνήθως αλλά καμία φορά τρώει κάτι περίεργα κολλήματα). Η συσκευή με 2 συγχρονισμούς Gmail, viber από τις 2.30 το μεσημέρι ως τις 6.30-7 έμεινε κολλημένη στο 89%. Στις ίδιες πάντα συνθήκες άψογου σήματος wifi και 2g και χωρίς εξοικονόμηση. Πήγε απευθείας στο 88 λίγα δευτερόλεπτα από την εκκίνηση του, οπότε εγώ το μετράω σαν 1%. Η επόμενη εφαρμογή που θα βάλω είναι το Facebook. καθόλου δε μας πρήζεις και μπράβο που εχεις την υπομονή και το ψάχνεις! πίστευω τη δουλειά τη κάνει το facebook που ειναι και intergrated στο sense αλλα και παλι δε ξερω. ας πουμε τις προαλλες ηταν η 1η φορά που άφησα τη συσκευή να πέσει η μπαταρία στο 7%. το φόρτισα και μετά επεσα για ύπνο. για 8 ωρες που κοιμομουν δεν έπεσε καθολου εμεινε στο 100% με μόνο τη λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη και όλα τα αλλα κλειστά. εμεινα εκπληκτος καθώς πέφτει μεσα στο 8ωρο 3-4%. τώρα τι συμβαίνει δε ξέρω :wacko::wacko: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Μπορείς και χωρίς root να ενεργοποίησης το morelocale http://droider.eu/2013/07/22/morelocale-2-not-working-on-4-2-2/ Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τελικά βρήκα τη λύση. Έκανα επαναφορά του τηλεφώνου χωρίς να έχω τη Sim μέσα και αφού το ενεργοποίησα μόλις τοποθέτησα ξανά την sim και μου ζήτησε κωδικό μου έβγαλε ένα εικονιδιακι στην status bar. Τράβηξα την μπάρα πάτησα στο εικονιδιακι και έκανα install now. Και έτοιμα τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 όπα όπα.......πολλά μου είπες και πελάγωσα....κάτσε να με βοηθήσεις ένα ένα να βγάλω άκρη αδερφέ.. 1) οι επαφές μου στην αποθήκευση κάτω απο το όνομα γράφουν ότι αποθηκεύονται στο google. 2) οι σημειώσεις και όλες οι εφαρμογές που έχω προσθέσει έεενα κάρο στοιχεία επάνω τους, είναι απλά κατεβασμένες στην συσκευή. Τις κατέβαζα και μετά τις χρησιμοποιούσα. Είναι πρόβλημα αυτό για την μεταφορά τους μαζί με τα στοιχεια που έχω προσθέσει?? 3)οι εφαρμογές πρέπει να γίνουν back up στον λογαριασμό της google??? που πρεπει να ειναι για να μεταφερθουν σωστα? 4)και για το wifi τι θα επρεπε να έχω κάνει? εγώ απλά έβαλα τις ρυθμίσεις του σπιτιού στο κινιτο και συνδέομαι αυτόματα. 5)οι φωτογραφίες που πρέπει να είναι αποθηκευμένες?? ππωω τις έχω όλες στην κάρτα SD. σε ποιό αποθηκευτικό μέσο πρέπει να τις βάλω? πωω ρε αδερφέ δεν είμαι γνώστης του θέματος, σε παρακαλώ βοηθησε με όσο μπορείς πιο απλά και κατανοητά! θα σου είμαι υπόχρεος!! 1. Οι επαφές σου με την ένδειξη Google είναι αποθηκευμένες στο λογαριασμό σου. Είναι υπεράνω συσκευής και τις έχεις οπουδήποτε βάλεις το λογαριασμό σου. Αν κάποιες δεν έχουν αυτή την ένδειξη είναι αποθηκευμένες μόνο στη συσκευή ή την κάρτα. 2. Οι σημειώσεις σε ποια εφαρμογή είναι; Στο keep (ίδια φάση με τις επαφές Google), evernote (και πάλι αποθηκευμένες στο σύννεφο σε λογαριασμό δικό τους), στην εφαρμογή της htc (στο one αυτή κάνει συγχρονισμό με το evernote) ή απλά γραμμένες σε μια εφαρμογή (και μόνο εκεί...) ; Οι εφαρμογές στο Android αν δεν το υποστηρίζουν οι ίδιες δεν μεταφέρουν το περιεχόμενο τους. Πχ ένα παιχνίδι που δεν υποστηρίζει login και σύνδεση της προόδου που έχεις κάνει με κάποιον λογαριασμό απλά δεν... 3. Όταν άνοιξες παλιότερα το κινητό για πρώτη φορά σε είχε ρωτήσει να κάνει συγχρονισμό με το λογαριασμό Google. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αποθηκεύει τα wifi και κρατάει ποιες εφαρμογές έχεις κατεβασμένες ούτως ώστε να ξανακατεβάσει τις ίδιες (χωρίς τις ρυθμίσεις ή την πρόοδο τους) καθώς και να σου ξαναφέρει τα wifi με τους κωδικούς τους. Δυστυχώς το Android χωρίς root δεν υποστηρίζει απευθείας μεταφορά εφαρμογών (αν και πρέπει να υπάρχει μια εφαρμογή...) 4. Τίποτα, όταν θα το ανοίξεις θα συνδεθείς κάπου για πρώτη φορά. Μετά αφού περάσεις το λογαριασμό Google θα σου δώσει οποίο wifi είχες αποθηκεύσει. 5. Αν τις έχεις όλες σε ένα σημείο δεν είναι τίποτα. Μπορείς να τις μεταφέρεις στον υπολογιστή και μετά στην καινούρια συσκευή. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) καθόλου δε μας πρήζεις και μπράβο που εχεις την υπομονή και το ψάχνεις! πίστευω τη δουλειά τη κάνει το facebook που ειναι και intergrated στο sense αλλα και παλι δε ξερω. ας πουμε τις προαλλες ηταν η 1η φορά που άφησα τη συσκευή να πέσει η μπαταρία στο 7%. το φόρτισα και μετά επεσα για ύπνο. για 8 ωρες που κοιμομουν δεν έπεσε καθολου εμεινε στο 100% με μόνο τη λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη και όλα τα αλλα κλειστά. εμεινα εκπληκτος καθώς πέφτει μεσα στο 8ωρο 3-4%. τώρα τι συμβαίνει δε ξέρω :wacko::wacko: Εμένα πέφτει 1.2%/ωρα το βράδυ με flight mode... Και μετά αφού ανοίξω wifi και data χάνει 2-3%πολύ γρήγορα Edited August 9, 2013 by morpheous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Άψογος keep them coming, με ενδιαφέρουν πολύ τα αποτελέσματα σου. Ερώτηση. Backup έχεις on η off και αν είναι on τι έχει ο Google η htc; επίσης τρέχεις κάποια εφαρμογή για έλεγχο μπαταρία η και κάποιο widget καιρού άλλο από το default; Τρέχω μόνο το backup της Google. Είχα πριν την επαναφορά το gsam αλλά είδα ότι είχε κι αυτό μια συμμετοχή στην κατανάλωση και το έβγαλα για να ξέρω καλύτερα τι καίει την μπαταρία. Το κακό είναι ότι δε μου έλεγε ότι πχ φταίει το Facebook αλλά έβγαζε ένα γενικό 30% στον kernel με διαφορά αλαμπουρνέζικα από κάτω που δεν τα καταλάβαινα. Widget καιρού φυσικά της htc. καθόλου δε μας πρήζεις και μπράβο που εχεις την υπομονή και το ψάχνεις! πίστευω τη δουλειά τη κάνει το facebook που ειναι και intergrated στο sense αλλα και παλι δε ξερω. ας πουμε τις προαλλες ηταν η 1η φορά που άφησα τη συσκευή να πέσει η μπαταρία στο 7%. το φόρτισα και μετά επεσα για ύπνο. για 8 ωρες που κοιμομουν δεν έπεσε καθολου εμεινε στο 100% με μόνο τη λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη και όλα τα αλλα κλειστά. εμεινα εκπληκτος καθώς πέφτει μεσα στο 8ωρο 3-4%. τώρα τι συμβαίνει δε ξέρω :wacko::wacko: Κι εγώ αυτό φοβάμαι. Και δε θέλω να βγάλω το integration του Facebook αφού τώρα που λείπει η συσκευή μοιάζει άδεια (γενέθλια, φωτογραφίες στις επαφές κτλ). Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι αυτό. Εμένα πέφτει 1.2%/ωρα το βράδυ με flight mode... 1.2 σε flight mode είναι πάρα πολύ. Δηλαδή χάνεις 10% το βράδυ με όλα κλειστά... Πολύ... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Τρέχω μόνο το backup της Google. Είχα πριν την επαναφορά το gsam αλλά είδα ότι είχε κι αυτό μια συμμετοχή στην κατανάλωση και το έβγαλα για να ξέρω καλύτερα τι καίει την μπαταρία. Το κακό είναι ότι δε μου έλεγε ότι πχ φταίει το Facebook αλλά έβγαζε ένα γενικό 30% στον kernel με διαφορά αλαμπουρνέζικα από κάτω που δεν τα καταλάβαινα. Widget καιρού φυσικά της htc. Κι εγώ αυτό φοβάμαι. Και δε θέλω να βγάλω το integration του Facebook αφού τώρα που λείπει η συσκευή μοιάζει άδεια (γενέθλια, φωτογραφίες στις επαφές κτλ). Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι αυτό. 1.2 σε flight mode είναι πάρα πολύ. Δηλαδή χάνεις 10% το βράδυ με όλα κλειστά... Πολύ... ναι ρε γμτ... σε ρώτησα για apps της μπαταρίας γιατι έχω το GSam και το BetterBatteryStats (πλεονασμός i know) και σκέφτομαι μήπως παιζουν κανα ρόλο. Αλλά σε sleep και airplane mode και εγω πιστεύω οτι χάνει πολυ. Γενικά όσο το χρησιμοποιώ μου φαίνεται μια χαρά αλλά όσο έιναι stand by τρελαίνομαι... είμαι σε 4.1.2 να σημειώσω... θα δοκιμάσω να βγάλω τα battery apps και βλέπουμε. το FB εγώ το έχω άλλα έχω κανει disable το syn, και μπαίνω αραια και που και κάνω κανα manual sync. Αλλά παρόλο που του έχω πει να μην κανει update και τέτοια βλέπω οτι πρέπει να κανει που κ που μόνο του γιατι πολλές φορες που μπαίνω στην εφαρμογή έχει ηδη φορτωμένα τα in app msg και newsfeed notifications. Επίσης έχω swiftkey να τρέχει συνέχεια, evernote, gmail, zooper widget, data manager, widgetlocker, simple calendar widget και gsam + betterbatterystats widgets που τρέχουν, όλα αυτά πάνω απο nova launcher. Edited August 9, 2013 by morpheous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 ναι ρε γμτ... σε ρώτησα για apps της μπαταρίας γιατι έχω το GSam και το BetterBatteryStats (πλεονασμός i know) και σκέφτομαι μήπως παιζουν κανα ρόλο. Αλλά σε sleep και airplane mode και εγω πιστεύω οτι χάνει πολυ. Γενικά όσο το χρησιμοποιώ μου φαίνεται μια χαρά αλλά όσο έιναι stand by τρελαίνομαι... είμαι σε 4.1.2 να σημειώσω... θα δοκιμάσω να βγάλω τα battery apps και βλέπουμε. το FB εγώ το έχω άλλα έχω κανει disable το syn, και μπαίνω αραια και που και κάνω κανα manual sync. Αλλά παρόλο που του έχω πει να μην κανει update και τέτοια βλέπω οτι πρέπει να κανει που κ που μόνο του γιατι πολλές φορες που μπαίνω στην εφαρμογή έχει ηδη φορτωμένα τα in app msg και newsfeed notifications. Επίσης έχω swiftkey να τρέχει συνέχεια, evernote, gmail, zooper widget, data manager, widgetlocker, simple calendar widget και gsam + betterbatterystats widgets που τρέχουν, όλα αυτά πάνω απο nova launcher. Το Facebook έτσι κι αλλιώς κάνει διάφορα από πίσω είτε του πεις είτε όχι. Και μόνο που σου φέρνει τα μηνύματα φτάνει για να ξοδεύει μπαταρία. Αν προσθέσεις τις ειδοποιήσεις, τις φωτογραφίες, τα γενέθλια, τις εκδηλώσεις... Ε, όλο και κάτι μαζεύεται. Οι εφαρμογές μπαταρίας, το gsam που είχα εγώ, είχε κάπου 2% μπαταρία. Δεν είναι πολύ απλά θα με μπέρδευε σε αυτό που θέλω. Η 4.1.2 ήταν μια χαρά. Με την 4.2.2 έχω βελτιωμένη απόδοση στην οθόνη (έριξαν λίγο τη φωτεινότητα στο αυτόματο). Ακόμα δεν ξέρω για την αναμονή. Τα πρώτα δείγματα δεν ήταν ενθαρρυντικά αλλά ακόμα δοκιμάζω. Πάντως οι διαφορές τους είναι μικρές. Να πω ακόμα ότι το Android είναι λίγο περίεργο. Μπορεί ξέρεις η μπαταρία να καίγεται από ό,τι να'ναι. Πχ διάβασα για μεγάλο drain που είχαν κάποιοι από κακής ποιότητας mp3 τα οποία δεν μπορούσε το σύστημα να αρχειοθετήσει σωστά (οπότε ξαναπροσπαθούσε συνεχώς με αποτέλεσμα να μην πέφτει σε deep sleep). Άβυσσος... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Το Facebook έτσι κι αλλιώς κάνει διάφορα από πίσω είτε του πεις είτε όχι. Και μόνο που σου φέρνει τα μηνύματα φτάνει για να ξοδεύει μπαταρία. Αν προσθέσεις τις ειδοποιήσεις, τις φωτογραφίες, τα γενέθλια, τις εκδηλώσεις... Ε, όλο και κάτι μαζεύεται. Οι εφαρμογές μπαταρίας, το gsam που είχα εγώ, είχε κάπου 2% μπαταρία. Δεν είναι πολύ απλά θα με μπέρδευε σε αυτό που θέλω. Η 4.1.2 ήταν μια χαρά. Με την 4.2.2 έχω βελτιωμένη απόδοση στην οθόνη (έριξαν λίγο τη φωτεινότητα στο αυτόματο). Ακόμα δεν ξέρω για την αναμονή. Τα πρώτα δείγματα δεν ήταν ενθαρρυντικά αλλά ακόμα δοκιμάζω. Πάντως οι διαφορές τους είναι μικρές. Να πω ακόμα ότι το Android είναι λίγο περίεργο. Μπορεί ξέρεις η μπαταρία να καίγεται από ό,τι να'ναι. Πχ διάβασα για μεγάλο drain που είχαν κάποιοι από κακής ποιότητας mp3 τα οποία δεν μπορούσε το σύστημα να αρχειοθετήσει σωστά (οπότε ξαναπροσπαθούσε συνεχώς με αποτέλεσμα να μην πέφτει σε deep sleep). Άβυσσος... mp3!?! ότι να ναι! Εμένα τα deep sleep διαγράμματα φαίνονται οκ. δλδ νορμάλ χρονο βλέπω το τηλ να μπαίνει σε deep sleep. Δεν προβληματίζομαι αν η μπαταρία είναι ελαττωματική γιατι όταν το χρησιμοποιώ μου φαίνεται μια χαρά το πόσο πέφτει. ιδικά σε browsing το βράδυ με χαμηλό φωτισμό πέφτει αρκετά αργά, αλλά στο sleep κάτι δεν παει καλά... σκέφτομαι κ εγω reset και απο την αρχή setup αλλά βαριέμαι τρελά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 mp3!?! ότι να ναι! Εμένα τα deep sleep διαγράμματα φαίνονται οκ. δλδ νορμάλ χρονο βλέπω το τηλ να μπαίνει σε deep sleep. Δεν προβληματίζομαι αν η μπαταρία είναι ελαττωματική γιατι όταν το χρησιμοποιώ μου φαίνεται μια χαρά το πόσο πέφτει. ιδικά σε browsing το βράδυ με χαμηλό φωτισμό πέφτει αρκετά αργά, αλλά στο sleep κάτι δεν παει καλά... σκέφτομαι κ εγω reset και απο την αρχή setup αλλά βαριέμαι τρελά! :) Εγώ πριν από το one είχα το desire. Η αλλαγή rom και το στήσιμο από το μηδέν ήταν πράγματα καθημερινά οπότε το reset είναι διαδικασία της πλάκας για μένα. Δεν ξέρω τι έχεις μέσα αλλά δοκίμασε ένα reset. Πότε δεν ξέρεις... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Εγώ πριν από το one είχα το desire. Η αλλαγή rom και το στήσιμο από το μηδέν ήταν πράγματα καθημερινά οπότε το reset είναι διαδικασία της πλάκας για μένα. Δεν ξέρω τι έχεις μέσα αλλά δοκίμασε ένα reset. Πότε δεν ξέρεις... χωρίς root γίνεται να σώσω το που έχω φτάσει σε κάποια παιχνίδια; Κατα τα άλλα, ίσως το κάνω. Οι εφαρμογές θα κατέβουν απο playstore αμέσως μετά αφου κάνω backup ή οχι; ή να μην το κάνω έτσι; εγω προέρχομαι απο iphone οπότε έχω ένα learning curve μεγαλύτερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Κ μια φώτο από gsam link Edited August 9, 2013 by morpheous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) χωρίς root γίνεται να σώσω το που έχω φτάσει σε κάποια παιχνίδια; Κατα τα άλλα, ίσως το κάνω. Οι εφαρμογές θα κατέβουν απο playstore αμέσως μετά αφου κάνω backup ή οχι; ή να μην το κάνω έτσι; εγω προέρχομαι απο iphone οπότε έχω ένα learning curve μεγαλύτερο :) Η αλήθεια είναι ότι το iPhone σε αυτό το θέμα έχει ένα πλεονέκτημα το οποίο μπορεί φυσικά να γυρίσει μπούμερανγκ. Είναι εύκολη η επαναφορά αλλά αν έχει κάποιο θέμα μεταφερόταν αυτούσιο στην επαναφορά (πχ μια εφαρμογή με κακή συμπεριφορά). Τα παιχνίδια είναι τριών ειδών. Αυτά που δεν κάνουν κανένα backup (οπότε ό,τι έκανες έκανες και το χάνεις), αυτά που δημιουργούν φακέλους στη μνήμη και το reset δεν τα επηρεάζει και αυτά που συνδέονται με λογαριασμούς και κρατάνε την πρόοδο σου στο λογαριασμό. Έτσι βέβαια ήλπιζα κι εγώ με το despicable me αλλά τελικά έφαγα άκυρο αφού η πρόοδος μου αν και είχα περάσει λογαριασμό Facebook δεν αποθηκευόταν με αποτέλεσμα να την χάσω. Από τη φωτογραφία που ανέβασες το πρώτο σχόλιο είναι ότι έχεις κακό σήμα wifi και δικτύου. Είναι γενικό αυτό; Πόσες ώρες είναι ανοικτή η οθόνη και τι έκανες εκείνο το χρόνο; Edited August 9, 2013 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts