Sotnem Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Έχετε να προτείνετε κανένα καλό widget καιρου? ΗD Widgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 +1 για τα ΗD Widgets. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 +100 για τα hd widgets, απλα επειδη ειναι επι πληρωμη δε τολμησα να το προτεινω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Και το Eye in the Sky Pro που χρησιμοποιώ μ'έχει αφήσει άκρως ικανοποιημένο, κι έχει πολλά icons να διαλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 +100 για τα hd widgets, απλα επειδη ειναι επι πληρωμη δε τολμησα να το προτεινω :D Η φτώχεια θέλει καλοπέραση ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν σας εχει παρουσιαστει προβλημα με το μικροφωνο του κινητου γιατι οταν καλω η οταν με καλουνε δε μπορουν να με ακουσουν παρα μονο με αρκετη προσπαθεια και πολλες φωνες . ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν σας εχει παρουσιαστει προβλημα με το μικροφωνο του κινητου γιατι οταν καλω η οταν με καλουνε δε μπορουν να με ακουσουν παρα μονο με αρκετη προσπαθεια και πολλες φωνες . ευχαριστω πολυ Δεν έχει ακουστεί κάτι παρόμοι... χρησιμοποιείς κάποια θήκη? μήπως εννοείς μέσω handsfree ή bluetooth? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 ναι φιλε τασο εβαλα θηκη και μαλιστα τη δικια του τη μαυρη που προτινει και η htc που ειναι σαν πορτοφολι με τα handsfree δουλευει μια χαρα . τωρα που το σκεφτομαι δεν εχω δοκιμασει να παρω τηλ εκτος θηκης :O. επισης θελω να ρωτησω για την αναβαθμιση ποτε θα ερθει το εχω παρει και εγω μεσο ιντερνετ αλλα απο ελληνικο καταστημα . αυτα και συγνωμη αν σας ζαλισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Δεν ζάλισες κανέναν. Δοκίμασε χωρίς την θήκη, τσέκαρε επίσης με την ηχογράφηση να δεις αν το μικρόφωνό σου είναι ΟΚ και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Κοίτα μην κλείνεις το μικρόφωνο με το χέρι σου π.χ. ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο ώστε να σιγουρέψεις αν υπάρχει θέμα με την συσκευή ή γίνεται κάτι άλλο. Συμβαίνει πάντα αυτό που λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Έχω συνδέσει τον Skype Λογαριασμό μου, αλλά όταν επιλέγω από τις επαφές να μου τις προβάλει, μου δείχνει 0. Ενώ πριν την αναβάθμιση σε 4.2.2 φαίνονταν κανονικά. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Έκανα την ενημέρωση σε 4.2.2 και προς το παρόν δεν έχω δει κάποια περίεργη δυσλειτουργία. Επειδή το αναφέρετε αρκετά, θα πρέπει να κάνω και factory reset για να είμαι 100% σίγουρος ότι όλα θα δουλεύουν όπως πρέπει;; Κι όταν λέμε factory reset εννοούμε την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα απο τις ρυθμίσεις του κινητού;; Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Ναι φίλε μου κανε ένα factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις να χεις το κεφάλι σου ήσυχο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Οκ δοκίμασα χωρίς τη θήκη και όλα μια χαρά . Τώρα με την αναβάθμιση να περιμένω ;; όπως έγραψε ένας φίλος το κντ είναι αγορασμένο από ίντερνετ από ελληνικό κατάστημα με χαρακτηριστικά γερμανίας μήπως πρέπει να το δηλώσω στη σελίδα της HTC ; ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr_13 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Έχω συνδέσει τον Skype Λογαριασμό μου, αλλά όταν επιλέγω από τις επαφές να μου τις προβάλει, μου δείχνει 0. Ενώ πριν την αναβάθμιση σε 4.2.2 φαίνονταν κανονικά. Καμία ιδέα; κι εγω εχω το ιδιο προβλημα, αλλα δεν βρηκα λυση Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 κι εγω εχω το ιδιο προβλημα, αλλα δεν βρηκα λυση Εμένα πάλι τις δείχνει κανονικά. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr_13 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Εμένα πάλι τις δείχνει κανονικά. δεν ειμαι βεβαιος αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν φταιει η 4.2.2 του android αλλα το update που εγινε καπου προσφατα στο skype Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Οκ δοκίμασα χωρίς τη θήκη και όλα μια χαρά . Τώρα με την αναβάθμιση να περιμένω ;; όπως έγραψε ένας φίλος το κντ είναι αγορασμένο από ίντερνετ από ελληνικό κατάστημα με χαρακτηριστικά γερμανίας μήπως πρέπει να το δηλώσω στη σελίδα της HTC ; ευχαριστώ και πάλι Όχι δε χρειάζεται να δηλώσεις τίποτα. Ενδέχεται το κινητό σου να είναι για συγκεκριμένο πάροχο οπότε την αναβάθμιση θα την πάρεις μόλις ο πάροχος βγάλει την νέα rom. Διαφορετικά θα περιμένεις και από στιγμή σε στιγμή θα σου έρθει από μόνη της over the air (OTA update). Να πηγαίνεις στις ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - αναβάθμιση λογισμικού και να τσεκάρεις εκεί manually συχνά πυκνά... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Έχω (ξανα)ρωτήσει στο νήμα του Mike1986 στο xda και περιμένω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα έβαλα το κινητό στον φορτιστή αυτοκινήτου και ανοίξα το navigation της Google και παρατηρήσα ότι το λαμπάκι αναβοσβήνε πορτοκαλί και η ένδειξη της μπαταρίας δεν είχε τον κεραυνό αρα δεν φορτίζε! Ο φορτιστής είναι ένας που είχα για το iPhone και απλά του έβαλα το καλώδιο της htc . να ανησυχήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα έβαλα το κινητό στον φορτιστή αυτοκινήτου και ανοίξα το navigation της Google και παρατηρήσα ότι το λαμπάκι αναβοσβήνε πορτοκαλί και η ένδειξη της μπαταρίας δεν είχε τον κεραυνό αρα δεν φορτίζε! Ο φορτιστής είναι ένας που είχα για το iPhone και απλά του έβαλα το καλώδιο της htc . να ανησυχήσω; Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας, ειδικά αν το κινητό σου φορτίζει κανονικά στη μπρίζα με τον μαμίσιο φορτιστή. Προφανώς υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ του φορτιστή του iphone με τη συσκευή και καλό θα είναι να μην τον χρησιμοποιείς γιατί μπορεί να καταστρέψεις τη μπαταρία του κινητού ή και ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες επιλοκές. Πήγαινε και αγόρασε τον φορτιστή της HTC. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Το σκέφτηκα αλλά από την άλλη usb φορτιστής είναι άρα ίδια volt και απλά άλλαξα καλώδιο! Κάπου διάβασα ότι ίσως έπαιξε υπερθέρμανση της μπαταρίας και για αυτό σταμάτησε να φορτίζει, υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Μετά την αναβάθμιση παρατήρησα οτι και με κλειστό το κινητό λειτουργεί το ξυπνητήρι !!! Ήταν η μόνη λειτουργία που αναπολούσα από τα dumphones.... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Το σκέφτηκα αλλά από την άλλη usb φορτιστής είναι άρα ίδια volt και απλά άλλαξα καλώδιο! Κάπου διάβασα ότι ίσως έπαιξε υπερθέρμανση της μπαταρίας και για αυτό σταμάτησε να φορτίζει, υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο; Δες τα μικρά γράμματα του μαμίσιου φορτιστή στο output να δεις αν αντιστοιχούν στα αντίστοιχα του iphone φορτιστή. Μετά την αναβάθμιση παρατήρησα οτι και με κλειστό το κινητό λειτουργεί το ξυπνητήρι !!! Ήταν η μόνη λειτουργία που αναπολούσα από τα dumphones.... Τί είπες τώρα Σταύρο?? Αυτό δεν είναι ανακάλυψη, είναι επανάσταση!!! :lol: Είσαι σίγουρος? θα το δοκιμάσω ευθής αμέσως να δω!!! Edit : Επιβεβαιώνω ότι ισχύει!! Πολύ καλό!! μπράβο στην HTC! Μάλιστα σε βάζει σε airplane mode και επιλέγεις στη συνέχεια αν θα τη βγάλεις ή όχι. Edited August 2, 2013 by kollatos Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr_13 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Μετά την αναβάθμιση παρατήρησα οτι και με κλειστό το κινητό λειτουργεί το ξυπνητήρι !!! Ήταν η μόνη λειτουργία που αναπολούσα από τα dumphones.... !!!τελειο! επιτελους! Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 για δοκιμασε να βγαλεις το fastboot θα δουλευει ακομα; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts