Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις βάλει την κάρτα SIM μέσα?

Έχεις συσκευή της T-Mobile Γερμανίας (όπως κι εγώ). Και με τη SIM όπως είπε ο φίλος παρακάτω πάλι τα ίδια θα σου βγάζει. Είχα διαλέξει Αγγλικά (Γερμανία) και δεν είχα κανένα θέμα ούτε στο πληκτρολόγιο ούτε στο μενού της συσκευής.

Δεν ειχα βαλει ακομα την Σιμ μεσα ειναι η αληθεια. Αλλα θα αλλαξει τιποτα;

Και εμενα προεπιλογη το Ελληνικα(Γερμανια) ειχε... θα μπορω να προσθεσω Ελληνικο πληκτρολογιο και γλωσσα κανονικα αφοτου εχω επιλεξει Αγγλικα(Ηνωμενες Πολιτειες) ;

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα.

Αυτό με την ανοιχτή ακρόαση μου το έκανε και εμένα χθες και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός meeting με συναδέλφους και έγινα κοινώς ρόμπα...!!!

Είναι ανόητο και στην καλύτερη περίπτωση γελοίο να βγάζουν μία rom που να μην κμάνει τα αυτονόητα... να κάνει δηλαδή για τηλέφωνο!!! Στα παλιά μου τα παπούτσια αν βελτιώθηκε το wifi ή η αυτονομία αν είναι να μην ανταποκρίνεται στα βασικά..

Να παίρνεις ένα τηλέφωνο δηλαδή και να κάνεις τις κλίσεις σου απροβλημάτιστα.

Εκείνο που υποψιάζομαι είναι ότι φταίει το calibration του proximity sensor που στιγμιαία ενεργοποιεί την οθόνη την ώρα που μιλάς και πατιέται η ανοιχτή ακρόαση.

Εκτός κι αν πρόκειται για κάποιο γενικότερο bug που χρήζει ΑΜΕΣΗΣ επιδιόρθωσης από την HTC. Τώρα θα στείλων παράπονο στην HTC HELLAS να δω τί θα μου πουν...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Δεν ειχα βαλει ακομα την Σιμ μεσα ειναι η αληθεια. Αλλα θα αλλαξει τιποτα;

Και εμενα προεπιλογη το Ελληνικα(Γερμανια) ειχε... θα μπορω να προσθεσω Ελληνικο πληκτρολογιο και γλωσσα κανονικα αφοτου εχω επιλεξει Αγγλικα(Ηνωμενες Πολιτειες) ;

To πληκτρολόγιο είναι άσχετο με τη γλώσσα του "μενού" ας πούμε.

Επίσης οι αναβαθμίσεις έχουν να κάνουν με την προέλευση του κινητού και όχι με την γλώσσα που θα επιλέξει ο κάθε χρήστης.

Βάζοντας ελληνική SIM θα έχεις επιλογή ελληνικών λογικά (για το μενού), αλλά ακόμα και να μην στα βγάλει είναι εύκολο να τα βάλεις μετά. Μην ανησυχείς.

Το remote παίζει γενικά, εγώ στην τύχη δοκίμασα Ιταλία νομίζω. Απλά δεν υπάρχει Ελλάδα γιατί είμαστε 100 χρόνια πίσω και έτσι δεν έχεις άλλες δυνατότητες όπως πχ πρόγραμμα κτλ. Αλλά σαν τηλεκοντρόλ του περνάς ποια τηλεόραση έχεις και δουλεύει κανονικά.

Αυτό με την ανοιχτή ακρόαση που λέτε είναι ανησυχητικό. Ψάξατε σε κανένα ξένο φόρουμ να δείτε τι λένε;

Δεν έχω πάρει την 4.2.2 ακόμα και δεν έχω άποψη.

Είναι κρίμα μια αναβάθμιση να δημιουργεί πρόβλημα αντί να λύνει ,πάντως ούτε στο xda άλλα ούτε και στην κοινότητα του htc one στο google + δεν έχουν αναφερθεί τέτοια περιστατικά .

Samsung galaxy s21+

Μηπως εχετε ενεργη την επιλογη που οταν γυρνας το τηλ κατα τη διαρκεια κλησης μπαινει σε ανοιχτη ακροαση?

Είναι κρίμα μια αναβάθμιση να δημιουργεί πρόβλημα αντί να λύνει ,πάντως ούτε στο xda άλλα ούτε και στην κοινότητα του htc one στο google + δεν έχουν αναφερθεί τέτοια περιστατικά .

Αλήθεια? Μόνο εμείς το έχουμε διαπιστώσει? δεν νομίζω πάντως να είναι τυχαίο ότι σε 3-4 άτομα έδώ μέσα να έχει συμβεί μετά την αναβάθμιση.. Θα μιλήσω με την HTC και θα ενημερώσω.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Αλήθεια? Μόνο εμείς το έχουμε διαπιστώσει? δεν νομίζω πάντως να είναι τυχαίο ότι σε 3-4 άτομα έδώ μέσα να έχει συμβεί μετά την αναβάθμιση.. Θα μιλήσω με την HTC και θα ενημερώσω.

Εμένα με το να μπεί σε λειτουργία πτήσης μου το είχε κάνει κ πρίν την αναβάθμιση...

Μηπως εχετε ενεργη την επιλογη που οταν γυρνας το τηλ κατα τη διαρκεια κλησης μπαινει σε ανοιχτη ακροαση?

Αυτό θα μ' ενδιέφερε και μένα να μάθω πως ενεργοποιείται. Το (χαζο)έψαξα αλλά δεν το βρήκα στις ρυθμίσεις. :confused:

Καλησπέρα

2 ερωτήσεις παρακαλω.

εχω βρει ενα htc one αγορασμενο απο expansys . Ισχυει κανονικα εγγυηση σωστα?

2ο. Μεταβαση απο s4 σε one εχει κανει κανείς? Εντυπωσεις?

ευχαριστω πολυ

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

ισχύει κανονικά η εγγύση. δεν εχω κάνει μεταβαση απλά εχω χειριστεί s4. Πριν είχα s3. το sense ειναι πιο ελαφρυ και πιο smooth. το κινητο ειναι πιο ομορφο και πιο ποιοτικο. η οθόνη του ειναι καλύτερη. τα 32 εσωτερικη ειναι αρκετα και αν βάλεις και το otg για μεταφορα αρχειων σε φλασακι η ελλειψη εξωτερικης sd δεν ειναι τοσο τραγικη. η καμερα ειναι κατωτερη αλλα και παλι για το μεσο χρηστη πληρης. μπορεις να τσεκαρεις φωτο στο αντιστοιχο thread

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ξέρεις που είναι αυτη η ρύθμιση?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

ισχύει κανονικά η εγγύση. δεν εχω κάνει μεταβαση απλά εχω χειριστεί s4. Πριν είχα s3. το sense ειναι πιο ελαφρυ και πιο smooth. το κινητο ειναι πιο ομορφο και πιο ποιοτικο. η οθόνη του ειναι καλύτερη. τα 32 εσωτερικη ειναι αρκετα και αν βάλεις και το otg για μεταφορα αρχειων σε φλασακι η ελλειψη εξωτερικης sd δεν ειναι τοσο τραγικη. η καμερα ειναι κατωτερη αλλα και παλι για το μεσο χρηστη πληρης. μπορεις να τσεκαρεις φωτο στο αντιστοιχο thread

Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.

Ηδη λεω να κανω την μεταβαση και να σας ερθω :D

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Παρακολουθούσα το One απο τότε που ήταν προς κυκλοφορία και απο το forum πείστικα και ήρθα στο Android, έχω όμως απορίες σαν νέος χρήστης.

Όταν κάνω το update και μετά factory reset τι θα γίνει με αυτά που έχουν αποθηκεύσει οι εφαρμογές; Είχα εγκαταστήσει στην αρχή ένα rally ως benchmark για την συσκευή, αλλά κόλησα και παίζω μια το τόσο. Δεν θα ήθελα να χάσω την πορεία που έχω ως τώρα. Αποθηκεύονται αυτά σε άλλο μέρος της μνήμης, υπάρχει κάποιος τρόπος να τά πάρω backup;

Δεν έχω κάνει κάποια παραμετροποίηση στην συσκευή με ROM ή root.

Παιδες, γιαντα το One μου δεν εχει ακομα την αναβαθμιση σε 4.2.2; Μου ειπαν οτι ειναι της T-Mobile... γερμανικο δηλαδη. Εκει δεν εχει γινει το rollout της αναβαθμισης; Ή θα παει απευθειας 4.3 τον Οκτωβρη;

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Υπάρχει καμία εφαρμογή για το one σαν του s4 που όταν κοιτάς την οθόνη μην κλείνει;

Υπάρχουν οι εφαρμογές Smart Stay Ex Lite και Smart Stay + στο Play Store.

Ξέρεις που είναι αυτη η ρύθμιση?

Δεν εχω το one ακομα δυστηχως αλλα στο x+ ειναι στις ρυθμισεις-ηχοι.

Παρακολουθούσα το One απο τότε που ήταν προς κυκλοφορία και απο το forum πείστικα και ήρθα στο Android, έχω όμως απορίες σαν νέος χρήστης.

Όταν κάνω το update και μετά factory reset τι θα γίνει με αυτά που έχουν αποθηκεύσει οι εφαρμογές; Είχα εγκαταστήσει στην αρχή ένα rally ως benchmark για την συσκευή, αλλά κόλησα και παίζω μια το τόσο. Δεν θα ήθελα να χάσω την πορεία που έχω ως τώρα. Αποθηκεύονται αυτά σε άλλο μέρος της μνήμης, υπάρχει κάποιος τρόπος να τά πάρω backup;

Δεν έχω κάνει κάποια παραμετροποίηση στην συσκευή με ROM ή root.

Για backup των εφαρμογών/δεδομένων αφού δεν είσαι εισαι root κανε το με το Helium - App Sync and Backup

Παιδες, γιαντα το One μου δεν εχει ακομα την αναβαθμιση σε 4.2.2; Μου ειπαν οτι ειναι της T-Mobile... γερμανικο δηλαδη. Εκει δεν εχει γινει το rollout της αναβαθμισης; Ή θα παει απευθειας 4.3 τον Οκτωβρη;

Δεν έχει δοθεί ακόμα ,από αυτά που λέγονται θα γίνει σύντομα ,τουλάχιστον αυτό θέλουν να ελπίζουν όλοι .

Samsung galaxy s21+

Δεν εχω το one ακομα δυστηχως αλλα στο x+ ειναι στις ρυθμισεις-ηχοι.

Στην επιλογή ηχοι δεν υπαρχει τέτοια ρύθμιση στο one.

Γεια σας παιδια!!!Τελικα στο Γκαλερυ δεν μπορουμε να βγαλουμε τις φωτογραφιες των φιλων απτο facebook e???Και εννοω στο Γκαλερυ με το που μπαινεις και οχι στα αλμπουμ...Ειναι λιγο σπαστικο να μου δειχνει τις φωτογραφιες τους χωρις να θελω να υπαρχουν εκει...Η μονη λυση να φανταστω ειναι να απενεργοποιησεις το facebook αλλα μετα χανεις ολους τους συγχρονισμους των επαφων...Δεν υπαρχει καμμια λυση?

στη 4.2.2 μπορείς. πας στη γκαλερι. επιλέγεις πάνω αριστερά αντί για συμβάντα το άλμπουμ. μετά μπαίνεις στο μενου πάνω δεξιά που λέει εμφανιση/αποκρυψη αλμπουμ. αποεπιλεγεις οτι δε θέλεις. επιλέγεις πάλι συμβαντα και εισαι κομπλε

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

στη 4.2.2 μπορείς. πας στη γκαλερι. επιλέγεις πάνω αριστερά αντί για συμβάντα το άλμπουμ. μετά μπαίνεις στο μενου πάνω δεξιά που λέει εμφανιση/αποκρυψη αλμπουμ. αποεπιλεγεις οτι δε θέλεις. επιλέγεις πάλι συμβαντα και εισαι κομπλε

Σε μενα δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση....Οποτε να φανταστω αυτο δεν γινεται στην 4.1.2....Ωραια...Οποτε αναγκαστικα περιμενω την αναβαθμιση...Ευχαριστω για την απαντηση!

Παιδιά κι εγώ κάτοχος από σήμερα του κινητού (Silver). Εντάξει, μόνο καλά μέχρι στιγμής μπορώ να πω για τη συσκευή! :) Αν και μου έβγαλε ειδοποίηση για την ενημέρωση σε 4.2.2, το ανέβαλα για λίγο για να δώ πως ρολάρει και προ της ενημέρωσης. Το μόνο που με έχει λίγο ανησυχήσει είναι πως η συσκευή στο κάτω μέρος της οθόνης και από τη μία μόνο πλευρά έχει ένα (μικρό) ανασήκωμα (το απευχόμουν αλλά τελικά μάλλον δε το γλύτωσα..). Τι γίνεται σ'αυτή τη περίπτωση;; Έχω το δικαίωμα να το επιστρέψω και να μου δώσουν άλλη συσκευή;; Πιστεύετε ότι δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσω σε αντικατάσταση;; Το κινητό το πήρα από Expansys. Έχει αντικαταστήσει κάποιος τη συσκευή του για παρόμοιο πρόβλημα;; Τα φώτα σας μη χτυπάω αργότερα το κεφάλι μου..

PHONE: HTC One M7

TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T

το ανασηκωμα αυτο που λες δε προκειται να μεγαλώσει. αν σ ενοχλει εσενα οπτικα γύρνα το πίσω. έχεις doa 14 μερες. το θέμα ειναι άντε μπλέξε να το στείλεις με courier να το δουνε αυτοι εκει και να σου στειλουν άλλο. στη καλύτερη μια βδομάδα μένεις χωρίς κινητό. ευτυχως δεν είχα θέμα στη συσκευή και δε χρειάστηκα doa. κι εγώ απο expansys το πήρα και στη σκέψη μονο των παραπάνω ζαλιζόμουν!

- Oneplus 12

Έχετε να προτείνετε κανένα καλό widget καιρου?