karn Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ΠΕριμενουμε τις εντυπωσεις σας απ την αναβαθμιση. Ειδικα κοιταξτε στην καμερα αν διορθωθηκε ο θορυβος και οι θολουρες στις γωνιες των φωτογραφιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Και για την μπαταρία... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Και για την μπαταρία... Μετά την αναβάθμιση έχω προσέξει μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία. Βέβαια σήμερα πρώτη μέρα ήταν, θα δούμε πως θα πάει στην πορεία. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 μια απ τα ίδια κι εγώ.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 μια απ τα ίδια κι εγώ.. Είχα μία υπόνοια ότι είναι ιδέα μου, αλλά τελικά δεν είναι. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 To επιβεβαιώνω και εγώ. Θέλω να κάνω τρεις πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις και να δω τα logs του better battery stats για να σιγουρευτώ. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Δηλαδή εκει που περιμένανε πολλοί βελτίωση της μπαταρίας, τωρα έγινε χειρότερη. Ωραια. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Αν η διαφορά είναι ανεπαίσθητα μικρή τότε πάει και έρχεται. Αν όμως έχουμε αισθητά χαμηλότερη διάρκεια της μπαταρίας τότε αλλάζει το πράγμα. Είναι λίγο νωρίς για να το ποσοτικοποιήσουμε αυτό. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Παντως σε καμία περίπτωση,προς το παρον τουλάχιστο,δε δείχνει να βελτιώθηκε η μπαταρία.Πανω κάτω στα ίδια επίπεδα είναι με μία ελαφριά ίσως επιδείνωση. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ας περιμένουμε να κανει κανα κυκλο φορτισης η μπαταρια με τη καινουργια αναβαθμιση. ισως βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Γενικά πάντα μετά από τέτοια update καλό είναι να γίνουν μερικές φορτίσεις για να εξαχθούν συμπεράσματα. Επίσης είναι αλήθεια ότι παίζουμε παραπάνω με το κινητό και μπορεί να είναι λίγο placebo effect ότι χειροτερεύει, (σαν αυτό που μας φαίνεται πάντα πιο γρήγορο το κινητό μετά από αναβαθμίσεις :p ) ακριβώς επειδή γίνεται μεγαλύτερη χρήση. Γενικά διαβάζοντας και σε άλλα φόρουμ δεν έχω καταλάβει τι ισχύει. Άλλοι λένε καλύτερα, άλλοι χειρότερα. Θα φανεί στην πορεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Ακριβώς. Χρειάζεται υπομονή και αντικειμενική μελέτη για να διαπιστωθεί του λόγου το αληθές. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Προσωπικά νομίζω είναι καλύτερη η αυτονομία.. Δείτε και τα στατιστικά παρακάτω. Βέβαια είμαι με custom rom και χωρίς hard reset εδώ και αρκετό καιρό.. Γενικά πάντως όταν γίνετε hard reset είναι απόλυτα φυσιολογικό να βλέπετε χειρότερη αυτονομία, ειδικά τις πρώτες μέρες που το λειτουργικό σετάρεται και κάνει συνεχείς συγχρονισμούς.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 βλεπεται το ποσοστο διπλα στη μπαταρια πια και θα σας φαινεται οτι πεφτει πιο γρηγορα.ιδια διαρκεια παντως με την 4.1.2.Δεν ειδα διαφορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 βλεπεται το ποσοστο διπλα στη μπαταρια πια και θα σας φαινεται οτι πεφτει πιο γρηγορα.ιδια διαρκεια παντως με την 4.1.2.Δεν ειδα διαφορα. Δε νομίζω πως φταίει αυτό.Το ποσοστό το βλέπαμε και πρίν.Προσωπικά συνεχίζω να χρησιμοποιώ το GSam Battery monitor που είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένο απο το ξερό ποσοστό μπαταρίας που έχει η 4.2.2.Για μένα μετράει με τη χρήση που κάνω συνήθως το screen on time. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλημέρα στην παρέα! Πέρασα χθες την αναβάθμιση και παρατήρησα όλα τα καλούδια που αναφέρθηκαν παραπάνω.. Το μόνο που δεν έχω εντοπίσει ακόμα είναι πώς επιλέγουμε τα themes του κινητού? οεο? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 τι εννοείς themes? γιατί αν εννοείς το κλασικό που μπορείς να κανεις με custom roms μεσω theme chooser δεν μπορεις Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Θεωρώ ότι ο φίλος εννοεί τα κλασσικά θέματα που είχε το Sense σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του. Δυστυχώς όμως πλέον το Sense δεν υποστηρίζει θέματα και γι' αυτό φυσικά δεν μπορεί να τα βρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Αυτό κατάλαβα και εγώ. Δεν έχω αντιληφθεί το λόγο που η HTC το έκανε αυτό. Δε νομίζω δά τα themes να έρχονταν σε conflict με το API του 4.2.2... Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Πάντως η μπαταρία έχει εδώ και 1-2 βδομάδες που είναι πολύ καλή σε απόδοση. Σε σημείο που να μην πολυθέλω να αναβαθμίσω σε 4.4.2 Με τη χρήση που κάνω βγάζω τις 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Βλέπω στην κατανάλωση της μπαταρίας πρωτο το ''Υπηρεσιες Google'', τι είναι αυτό ρε παιδιά? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλησπέρα, μόλις χθες έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε 4.2.2 (CID_304) χωρίς hard reset μετά, λοιπόν...η μπαταρία μου φαίνεται τα ίδια πάνω κάτω, αλλά το τηλέφωνο είναι αισθητά πιο γρήγορο από πριν!!! αισθητά όμως. Τη φωτογραφική δε πρόλαβα να τη τσεκάρω αλλά έτσι και αλλιώς είμαι ικανοημένος με τις φωτό, θα προτιμούσα το ποσοστό της μπαταρίας να το είχε μέσα στο εικονόδιο της μπαταρίας και όχι από έξω (μιας και το έφτιαξε η μαμά εταιρεία) και, τέλος μου αρέσουν και θεωρώ χρήσιμα τα notifications στη status bar. Αυτά προς το παρόν. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλημέρα στην παρέα του htc, επειδή ψήνομαι κι εγώ (χρηστης iphone4), πήγα μια βόλτα από το πλαίσιο και το χάζεψα... Το κινητό απλά δεν παίζεται από εμφάνιση, χρηστικότητα και ταχύτητα σε σχέση με s4 και sonyZ, σίγουρα η επόμενη επιλογή μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Θεωρώ ότι ο φίλος εννοεί τα κλασσικά θέματα που είχε το Sense σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του. Δυστυχώς όμως πλέον το Sense δεν υποστηρίζει θέματα και γι' αυτό φυσικά δεν μπορεί να τα βρει. Αυτό κατάλαβα και εγώ. Δεν έχω αντιληφθεί το λόγο που η HTC το έκανε αυτό. Δε νομίζω δά τα themes να έρχονταν σε conflict με το API του 4.2.2... Αυτό εννοούσα παιδιά. Πάντως όντως η αναβάθμιση νομίζω άξιζε την αναμονή. Προωπικά με βοηθάνε πολύ τα toggles της notification bar αφού ελαχιστοποιεί τη χρήση widgets στην home screen εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο και ram.. :) Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 η κατανάλωση τη μπαταρίας πάντως έχω την εντύπωση πως συνεχώς καλυτερεύει, ενώ στην αρχή μου φαινόταν το αντιθετο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts