Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιλαω για λογαριασμο δικο μου παντα. Το αν συγκινουνται καποιοι ή οχι δε με ενδιαφερει καθολου. Ερχομενος απο το S4, αντιμετωπισα με σκεπτικισμο την καμερα του One, αλλα ευτυχως η πραξη με εξεπληξε ευχαριστα!

ακριβως για τους ιδους λογους συμφωνω απολυτα με το φιλο

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι από το πρώην 5αρι μου θεωρώ την καμερα του One ενα κλικ πανω.

129026.png?1640591734

Δεν βλέπω να συγκινείτε κανείς όμως,για να γίνει και εδώ,ξεχωριστό θέμα με φώτο,όπως είναι και στα άλλα κινητά.

Συμφωνώ, ότι πρέπει να γίνει thread με φωτο από το one.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

E ρε παιδια τι το λετε και δεν το κανετε? Ο επομενος που θα ανεβασει τοσο καλες φωτογραφιες σαν του geokostas ας τις βαλει νεο thread !:)

Κι από το πρών 5αρι μου θεωρώ την καμερα του One ενα κλικ πανω.

Καλημέρα κι εγώ σε σχέση με το 5άρι που ειχα η camera του one μου φαίνεται τουλάχιστον ίδια.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

E ρε παιδια τι το λετε και δεν το κανετε? Ο επομενος που θα ανεβασει τοσο καλες φωτογραφιες σαν του geokostas ας τις βαλει νεο thread !:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4745653#post4745653

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Καλησπέρα παιδιά, έχω δει άπειρα reviews youtube και forums και καταλήγω στο HTC One. Θέλω όμως να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να το πάρω σε μαύρο αλλά στην Ελλάδα έρχεται από τη Vodafone, και θέλω να μάθω τι αλλαγές του έχουν κάνει. Είναι μόνο το Welcome message (μπορώ να το απενεργοποιήσω?) ή του έχουν φορτώσει και ένα κάρο εφαρμογές και το μενού θα είναι κόκκινο και όλες αυτές τις χαζομάρες που κάνει η Vodafone; Αν ναι, απεγκατάσταση γίνεται; Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω δει άπειρα reviews youtube και forums και καταλήγω στο HTC One. Θέλω όμως να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να το πάρω σε μαύρο αλλά στην Ελλάδα έρχεται από τη Vodafone, και θέλω να μάθω τι αλλαγές του έχουν κάνει. Είναι μόνο το Welcome message (μπορώ να το απενεργοποιήσω?) ή του έχουν φορτώσει και ένα κάρο εφαρμογές και το μενού θα είναι κόκκινο και όλες αυτές τις χαζομάρες που κάνει η Vodafone; Αν ναι, απεγκατάσταση γίνεται; Ευχαριστώ πολύ.

Εγώ που το πήρα από Voda (το ασημί) δεν έχει Logo της Voda.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Παιδιά καλησπέρα! Ερχόμενος από Blackberry δεν έχω επαφή με το ONE σχεδόν καμία.. Μία ερώτηση: αυτή η σπαστική σελίδα με τα feeds μπορεί με κάποιον τρόπο να φύγει εντελώς από την αρχική οθόνη του κινητού; θέλω δηλαδή να υπάρχει μόνο μια σελίδα με τα εικονίδια συντόμευσης των εφαρμογών μου, όπως σε κάθε android. ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παιδιά καλησπέρα! Ερχόμενος από Blackberry δεν έχω επαφή με το ONE σχεδόν καμία.. Μία ερώτηση: αυτή η σπαστική σελίδα με τα feeds μπορεί με κάποιον τρόπο να φύγει εντελώς από την αρχική οθόνη του κινητού; θέλω δηλαδή να υπάρχει μόνο μια σελίδα με τα εικονίδια συντόμευσης των εφαρμογών μου, όπως σε κάθε android. ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Zoom out στην αρχική οθόνη και όρισε διαφορετική home screen. Να το διώξεις εντελώς, δεν γίνεται.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Με κάποια άλλη RΟΜ;

Φαντάζομαι πως ναι, αλλά μάλλον είναι νωρίς ακόμα...

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Με κάποια άλλη RΟΜ;

Βάλε έναν άλλον launcher και θα είσαι μια χαρά. Προσωπικά έχω βάλει τον Nova launcher 3d lite και είναι υποδειγματικός και πολύ παραμετροποιήσιμος.

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Δειτε εδω ενα vs μεταξυ one και s4.

Μεγαλο αλλα ενδιαφερον και πληρες, ειδικα στο σημειο που μιλαει για τις οθονες των δυο συσκευων.

Είναι γνωστό ότι η HTC από την ίδρυσή της και μετά πρωτοπορεί και ρισκάρει κάθε χρόνο με νέες ιδέες στις mobile συσκευές. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το HTC Dream, το πρώτο Android τηλέφωνο; Το Sense UI, το πρώτο γραφικό περιβάλλον που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες του χρήστη; Το Nexus One, το πρώτο Google τηλέφωνο;...........................Συνέχεια εδώ http://www.doctorandroid.gr/2013/06/design-htc-one-computex-2013.html
Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!!

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση (και sorry αν είναι εκτός topick), στο sensation αλλά και στο Desire υπήρχε η επιλογή μέσα από την επεξεργασία της αρχικής οθόνης "σεττάρεις" όλους τους e-mail λογαριασμούς σου σε ένα widget (το οποίο έπιανε όλη την οθόνη), τώρα στο one στην επεξεργασία της αρχικής οθόνης το μόνο widget που έχει για mail αφορά ΜΟΝΟ τους λογαριασμούς στο Gmail. Μήπως ξέρει κάποιος που/πως θα μπορούσα να βρω το παλιό και τόσο βολικό για μένα widget για τα e-mail? Edited by eimaiallou
πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Το θεμα δεν ειναι τοσο να παρει την τελευταια αναβαθμιση απλα για να το λεει, αλλα να μην ειναι buggy προτιστως!

Εξαλλου απο ο,τι ακουω η 4.1 ειναι καλυτερη της 4.2.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Βάλε έναν άλλον launcher και θα είσαι μια χαρά. Προσωπικά έχω βάλει τον Nova launcher 3d lite και είναι υποδειγματικός και πολύ παραμετροποιήσιμος.

Μάλλον εννοείς τον Next launcher.

Δεν υπάρχει Nova και 3d και lite!!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μια ερώτηση γιατί δεν τα κατέχω τόσο του Αndroid.

Οι launchers απλά μπαίνουν απευθείας από το Play Store;

Χρειάζονται ξεκλειδώματα, ρούτινγκ και τέτοια;

Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση (και sorry αν είναι εκτός topick), στο sensation αλλά και στο Desire υπήρχε η επιλογή μέσα από την επεξεργασία της αρχικής οθόνης "σεττάρεις" όλους τους e-mail λογαριασμούς σου σε ένα widget (το οποίο έπιανε όλη την οθόνη), τώρα στο one στην επεξεργασία της αρχικής οθόνης το μόνο widget που έχει για mail αφορά ΜΟΝΟ τους λογαριασμούς στο Gmail. Μήπως ξέρει κάποιος που/πως θα μπορούσα να βρω το παλιό και τόσο βολικό για μένα widget για τα e-mail?

Φίλε μου την ίδια απορία έχω και εγώ... αν ξέρει κάποιος από τα παιδιά εδώ να μας συστήσει κάποιο widget που να κάνει τη δουλειά έχει καλώς..

Κρίμα πάντως ένα τόσο επαγγελματικά στημένο τηλέφωνο να μην έχει ένα stock widget για τα email σου. :mad:

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παίδες όντως δεν έχει widget για την εφαρμογή e-mail και το κακό είναι ότι δεν έχει ούτε η 4.2.2 που έχω εγώ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Στο sense 4 ρε παιδια δεν ειχε απειρα widgets για mail? θυμαμαι 2-3 και μαλιστα ενα πολυ παιχνιδιαρικο που επιανε ολη την οθονη κ οταν ερχοταν mail το εμφανιζε κατευθειαν. Τα βγαλανε αυτα; Ή εγω δεν θυμαμαι καλα;