rx8_75 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Παιδιά SOS!!! Τα soft keys όποτε το θυμούνται ανάβουν όταν τα πατάω... έχει συμβεί σε άλλους??? Edit : Όλα οκ... έχει να κάνει με το light sensor. Edited June 3, 2013 by rx8_75 Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Δοκιμασα το cid getter και μου βγαζει t-mob101...εχω branded κινητο και δεν το ειχα καταλαβει...τι κανω τωρα, πως γινεται unbranded αν γινεται, τα σκρουτζομαγαζα μου μεσα.... Δυστυχώς χωρίς s-off δε γίνεται. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiachios Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Μια παρουσίαση του HTC one από ένα "γνώστη" του θέματος!!! Ευχαριστώ Στέφανε!!! HTC one : ένας μήνας συμβιωσης και εντυπωσεις (mini review) Σχεδόν ένας μηνας πέρασε που εχω στα χερια μου το HTC one και αφου πρωτα περασε από τα χερια μου για λιγες μερες και το Samsung Galaxy S4. Μετα απο 2 χρονια με το iphone και με καποιο σκεπτικισμο, αποφασισα πως ηρθε η ωρα μεχρι η apple να κανει καποιο μεγαλο βήμα, να ερθω στο android , μιας και πλεον ειναι αρκετα ώριμο. Χωρις πολλά λογια, το HTC one ειναι ενα πανεμορφο τηλεφωνο , ποιοτικό και πανισχυρο. ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ (ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ): 1. Η οθονη ειναι 4.7", πεντακαθαρη και με πολυ υψηλο dpi που σημαινει οτι κανενα pixel δεν φαινεται , ουτε καν με μεγεθυντικο φακο. Αυτο μεταφραζεται σε πεντακαθαρη αποτυπωση λεπτομερειας. Το μαυρο ειναι μαυρο και το λευκο ειναι λευκο, δηλαδη η αντιθεση ειναι αψογη, τα χρωματα πεντακαθαρα και φυσικά. Στον ηλιο δεν υπάρχει κανενα προβλημα , αρκει να εχετε στο αυτοματο την ρυθμιση φωτεινοτητας. Στο ημιφως χαμηλωνω στο ελαχιστο την ενταση μιας και ειναι εντονη για τα ματια μου! Υπαρχουν widgets που κανουν τη ρυθμιση να γινεται με ενα κλικ! 2. Ο αντιχειρας φτανει ανετα στην πανω αριστερη γωνια και ο χειρισμος του τηλεφωνου γινεται ανετα με ενα χερι. Θεωρω τις 4.7' ως το ανωτερο που θα πρεπει να εχει μια συσκευη ωστε να τη χειριζεσαι ανετα. Στο Galaxy S4 με τις 5", υπαρχουν φορες που δυσκολευεσαι με ενα χερι. 3. η οθονη εχει Gorilla Glass 2 , και δεν υπαρχει η παραμικρη γρατζουνια , παρολο που δεν εχω μεμβρανη προστασιας. 4. Η καμερα τωρα, για την οποια πολλα διαβασαμε: τραβαει εξαιρετικες φωτογραφιες , πεντακαθαρες και με πολυ φυσικη απεικονιση χρωματων, σε οποιεσδηποτε συνθηκες. Τα 3 επιπλεον pixels εκει που οι αλλες καμερες εχουν 1 μονο pixel, μεταφραζονται σε εισοδο περισσοτερου φωτος και λεπτομερειων. Αρα σε χαμηλο φωτισμο κανει θαυματα. Μπορειτε να τραβηξετε καθαρη φωτογραφια εξω στις 9 ηωρα το βραδυ και να φαινεται μια χαρά. Επισης , σε κοντινες φωτο και close up ,η λεπτομερεια και η καθαρότητα ειναι εντυπωσιακή. Ομως τα μόνο 4 mp του φακου, εμποδιζουν το zoom και το crop. Δηλαδη αν θελετε να παρετε ενα τμημα μιας φωτό που τραβηξατε (crop) , αυτο οταν το αποθηκευσετε δεν θα εχει τοσες λεπτομερειες όσο αν ηταν 8 ή 13 mp camera. Ειμαι ομως ευχαριστημενος από την αποδοση, μιας και προερχομενος από iphone 5 που ειχε υπεροχη καμερα, δεν θα δεχομουν συμβιβασμο στην ποιοτητα. Μπορεις να δεις ανετα και πεντακαθαρα τις φωτο σε οθονη υπολογιστη ή τηλεοραση ή και να τις τυπωσεις σε 13χ18 χωρις καμμια παραμορφωση. μόνο αν θες μεγαλυτερη των 20χ25 ή κανεις ζοομ στη φωτο , καταλαβαινεις οτι τα 4 ΜΡ ειναι λίγα. Ειναι η καλυτερη καμερα που εχει κατασκευασει η HTC , η οποια μεχρι τωρα σε κανενα μοντελο της δεν εχει δωσει καλη καμερα , οπως στο one. Υπάρχουν πολλες ρυθμισεις αντιθεσης, καθαροτητας , φωτεινοτητας, HDR, εφε, iso , ταχυτητας, σκηνων κλπ. Εκπληκτικη η ταχυτητα του κλειστρου. δεν υπαρχει πιο γρηγορη μηχανη ( ουτε το S4 , ουτε το iphone 5 τραβανε τοσο γρηγορα). Αν το κρατας πατημενο, βγαζει 10 φωτο μαζεμενες! Το Zoe , μια λειτουργια καμερας , ειναι επισης ομορφο, μιας και τραβα 5 φωτο που τις ενωνει σε μια , αλλά και ενα μικρο βιντεο 5 sec από το οποιο μπορειται να τραβηξετε φωτο οποια σκηνη θελετε! Προτεινω να εχετε 16:9 την αναλυση , ωστε να εχετε τη μεγιστη λεπτομερεια των εικονων, εκμεταλλευομενοι τα ultrapixels. Πολυ σημαντικο, το οτι μπορειτε να εχετε ρυθμιση του φωτος (και της εστιασης βεβαια) ακουμπωντας την οθόνη ( αυτο γινοταν και στο iphone 5 , αλλα οχι και στο S4). Το φλας ειναι καλο , με καλη αποδοση χρωματος και φωτιζει καλά. (καλυτερο από του iphone 5 , αλλά λιγο χειροτερο από του S4). 5. Τα βιντεο που τραβαει η μηχανη ειναι επισης καλά χωρις προβληματα, με πεντακάθαρο ηχο. 6. Το Sense 5 ειναι πανεμορφο και βαζει μια ταξη στα μενου και στις πολλες ρυθμισεις της συσκευης, κατηγοριοποιώντας τις (στο S4 όλα ειναι χυμα, δυσκολευεσαι στην αρχη μεχρι να δεις που ειναι τι). 7. Υπαρχει LED ειδοποιησεων, διακριτικα κρυμενο στο ακουστικό. 8. Η φωνη από το ακουστικο ειναι εξαιρετική. Σε θορυβωδες περιβαλλον ακουγεται ο συνομιλητης πεντακαθαρα. Σε αυτο βοηθα και το δευτερο μικροφωνο καταστολης θορυβου, το οποιο μενει μονιμα ενεργο ( ενω στο S4 το αφαιρεις αν θες). Από τα ακουστικα επίσης καλή, αλλα προτιμω να χρησιμοποιω τα ακουστικά του iphone 5 που θεωρω οτι εχουν καλυτερη απόδοση και κυριως δεν ειναι τυπου βυσματος που μπαινουν στον ακουστικο πορο. 9. τα στερεοφωνικα μεγαφωνα στην προσοψη της συσκευης κανουν θαυματα. Η ανοιχτη ακροαση στο αυτοκινητο ειναι πεντακαθαρη. 10. Η λειτουργια USB OTG ειναι ένα must για τη συσκευη (οπως και για την S4). Σημαινει USB On The Go , και πρακτικά ,συνδεοντας ενα καλωδιακι που στη μια ακρη εχει micro USB και στην άλλη κανονικι θηλυκο USB, μπορεις να συνδεεις χωρις ΚΑΝΕΝΑ αλλο αξεσουαρ ή ρυθμιση, εξωτερικο σκληρο, στικάκι USB , πληκτρολογιο , ποντικι κλπ. Εγω π.χ. συνδεω ενα usb ανταπτορα και σε αυτον βαζω τη καρτα μνημης από τη φωτογραφικη μηχανη και περναω φωτογραφιες ή συνδεω απευθειας το καλωδιο της φωτογραφικης μηχανης στο κινητό! 11. Η λειτουργια Internet through PC που υπάρχει MONO στα HTC και οχι σε Samsung, δινει τη δυνατότητα να συνδεσεις το κινητο στο PC που ειναι σε LAN δικτυο και εχει ιντερνετ και να σερφαρεις από το κινητο σου κανονικα (οπως καναμε καποτε στα windows phone 6.1). Ετσι π.χ. στη δουλεια που δεν εχω ασυρματο ιντερνετ, αλλά ο υπολογιστης εχει ιντερνετ, συνδεω το κινητο ,ενεργοποιω τη λειτουργια αυτη και εχω ταχυτατο ιντερνετ στο κινητο μου (σερφαρεις κανονικα, κατεβαζεις οτιδηποτε , socials κλπ). 12. Η δυνατοτητα IR blaster , μετατρεπει το κινητο σε τηλεχειρηστιριο για TV , αποκοδικοποιητή ή περιφερικά. Επισης υποστηριζει και εκμαθηση απευθειας απο το τηλεχειριστηριο, κατι που δεν ειδα στο S4 που ειχε standard μάρκες. 13. το σημα της συσκευης ειναι αψογο τοσο σε GSM/LTE/3G όσο και στο κλειδωμα GPS δορυφόρων. 14. Τα 32 Gb της συσκευης ειναι υπεραρκετα και παρολο που τα 7GB ειναι ηδη πιασμενα από το λειτουργικο και τα bloatware της συσκευης, τα υπολοιπα φτανουν και περισσευουν. Εγω με 88 εφαρμογες, 2 πλοηγους , 4 παιχνιδια 1,5giga το καθενα και μουσική, εχω αφθονο χωρο καπου 16 Gb ακομα!!! Στο S4 αυτο ειναι προβλημα μιας και μενουν μονο 9GB ελευθερα οπου δεν μπορεις να βαλεις και πολλά πραγματα. και αυτο , γιατι ΟΛΑ τα προγραμματα αποθηκευονται, και στα δυο τηλεφωνα, στη μνήμη του τηλεφωνου ΚΑΙ ΟΧΙ στην καρτα μνημης (για το S4). Αρα το να εχεις μνημη τηλεφωνου αρκετη, παιζει ρολο. Δυστυχως η μεταφορα στην καρτα μνημης για το S4 δεν ειναι απλή διαδικασια οπως παλια στο S3 με τη χρηση προγραμματων , αλλα πλεον απαιτει root και δεν ειναι σιγουρο οτι ολα θα δουλευουν σωστα (π.χ τα widgets θελουν μνημη τηλεφωνου). 15. η λειτουργια του τηλεφωνου ειναι απιστευτα ομαλη , χωρις bugs και χωρις lags (κολληματα). Εδω παραδεχομαι την HTC , σε αντιθεση με την Samsung που εδωσε μεν την 4.2.2 , αλλά με πολλα lags και bugs , και ευτυχως με τα updates τα διορθωνει σταδιακά. 16. Η οθονη επιδεχεται οποιοδηποτε stylus με απιστευτη ακριβεια. (οπως και στο S4, αλλά οχι και στο iphone). 17. To πληκτρολογιο εχει εκπληκτικη ακριβεια , αλλα προσωπικα προτιμω το Swype + Dragon keyboard , το οποιο εχει και ΕΛΛΗΝΙΚΗ φωνητική πληκτρολογηση της Nuance και μαλιστα με απιστευτη ακριβεια και ταχυτητα. 18. Χαρακτηρες emoji αναγνωριζει , ασπρομαυρους βεβαια, αλλα θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να προσθεσω emoji στο native keyboard (οπως στο nexus 4 , αλλά οχι και στο galaxy S4). 19. καλοδεχουμενο και το ραδιοφωνο , αν και δεν το χρησιμοποιω συχνα, ωστοσο ειναι χρησιμο σε παραλιες και μετρό ( αν εχεις συνδεμενα τα ακουστικά , λειτουργει και με ανοιχτη ακροαση). Δεν κατλαβα γιατι το αφαιρεσαν στο S4 ενω στο S3 υπηρχε - η δικαιολογια της Samsung δεν με επεισε. Επισης λειπει και απο το iphone. ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ (ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ) 1. Θα ηθελα να ηταν 8 ΜΡ η καμερα , μονο και μονο για να εχω καθαρο crop και zoom, οπως ανεφερα παραπανω. Η καθαροτητα των φωτογραφιων ειναι αριστη σε συνθηκες οθονης PC , TV, ή εκτυπωσης 13χ18. Αν θες ομως κατι παραπανω (πχ μεγαλυτερη από 20χ25) ή θες να κανεις zoom με το ποντικι να δεις λεπτομεριες, τα 4ΜΡ σε προδιδουν. 2. Το HDR της καμερας ειναι καλό, αλλά θα μπορουσε να ειναι ακομα πιο δυναμικό. 3. Θα ηθελα να παιζει όλους τους τυπους βιντεο αρχειων out of the box (οπως το S4), για το iphone δεν το συζητω καν) και οχι να χριεαζομαι εξωτερικο player τριτου (πχ MXPlayer). 4. Το root ειναι ευκολο , αλλα οχι τοσο ευκολο οσο στο S4. Επισης οι stock ROM που υπαρχουν ειναι ελαχιστες και ενδεχεται να μην βρειτε την ακριβως ιδια , αρα δεν θα μπορεσετε να την ξαναπερασετε (σε αντιθεση με το S4 που εχει φοβερη XDA υποστηριξη και από samsung firmwares). Βεβαια γινεται να εχετε root στην stock rom σας , nandroid backup και να περνετε κανονικα και ΟΤΑ updates. 5. To αλουμινιο της συσκευης , αν πεσει και χτυπηθει, αφηνει σημαδακια ευκολα. 6.το LED ειδοποιησεων υποστηριζει μόνο πρασινο χρωμα για τις ειδοποιησεις και δεν μπορεις να το αλλαξεις οπως στο S4, πχ να ειναι πρασινο για το whatsapp messenger, μπλε για τα sms κλπ. Επισης αναβει μόνο για 5 λεπτα και οχι συνεχομενα (για λογους μπαταριας, αλλα θα ηθελα να ειναι συνεχομενο). Υποστηριζει πορτοκαλι για φορτιση και κοκκινο για χαμηλη μπαταρια. Ακομα και αν χρησιμοποιησετε την εφαρμογη Light Flow (η οποια θελει root στο HTC) , δεν θα πετυχετε και πολλά. 7. Από τα πληκτρα εντασης των ακουστικών, δεν μπορειτε να ενεργοποιησετε το κλειστρο της καμερας , οπως γινεται στο iphone και Samsung S4. 8. Το android 4.1.2 ειναι πολυ καλο, αλλά σιγουρα το 4.2.2. που απο οτι φαινεται θα εχουμε μεχρι τελος του μηνα, ειναι καλυτερο και δινει καποιες επιπλεον επιλογες, οπως τα shortcuts στην οθονη ειδοποιησεων, το % ποσοστο μπαταριας και την οθόνη αδρανειας, που αυτη τη στιγμη απουσιαζουν, αλλα συντομα θα τα εχουμε με την 4.2.2. 9. To πλήκτρο on/off εχει ενσωματωμενο και τις υπερυθρες και για αυτο βρισκεται πάνω αριστερα στη συσκευή. Ομως θα ήθελα να βρισκεται πλάγια δεξια , οπως στο S4, γιατι ειναι πιο βολικο για τον αντιχειρα. 10. Καρτα μνημης και αποσπωμενη μπαταρία, καλοδεχουμενα , αλλά οχι και απαραιτητα. Η καρτα μνημης ουσιαστικά ειναι για backup , μιας και ολες οι εφαρμογες εγκαθιστανται στη μνημη τηλεφωνου. Αρα μονο φωτογραφιες και μουσικη και εξωτερικα πραγματα αποθηκευονται (εγγραφα , apps κλπ). Η μπαταρια ειναι χρησιμη για οσους θελουν μια δευτερη μπαταρια ναχουν μαζι τους , αν και δεν ξερω ποσο πρακτικο ειναι να ανοιγεις καθε λιγο το καπάκι . οσο ναναι , πλαστικο ειναι και ισως με τον καιρο να χαλαρωσει στα κουμπωματα η και να σπασει. 11. η συσκευη μπορει μερικες φορες να θερμανθει αρκετά, ιδιως οταν κατεβαζεις από 3G ή HSDPA που δεν εχουν καλο σημα στο σημειο εκεινο, αλλά δεν το θεωρω ανησυχητικό. 12. το παραδοξο home πληκτρο που σε μερικες εφαρογες το βλεπεις στην οθονη κατω κατω πιανοντας χωρο. Θα εξαλειφθει με την 4.2.2. http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=72235 Παράθεση Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Μπραβο στο Στέφανο, φοβερή παρουσίαση του εν λογω κινητου. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ίσως το πιο ολοκληρωμένο ποστ-εντυπώσεις στο myphone εύγε :respect: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 4. Η καμερα τωρα, για την οποια πολλα διαβασαμε: τραβαει εξαιρετικες φωτογραφιες , πεντακαθαρες και με πολυ φυσικη απεικονιση χρωματων, σε οποιεσδηποτε συνθηκες. Τα 3 επιπλεον pixels εκει που οι αλλες καμερες εχουν 1 μονο pixel, μεταφραζονται σε εισοδο περισσοτερου φωτος και λεπτομερειων. Αρα σε χαμηλο φωτισμο κανει θαυματα. Μπορειτε να τραβηξετε καθαρη φωτογραφια εξω στις 9 ηωρα το βραδυ και να φαινεται μια χαρά. Επισης , σε κοντινες φωτο και close up ,η λεπτομερεια και η καθαρότητα ειναι εντυπωσιακή. Ομως τα μόνο 4 mp του φακου, εμποδιζουν το zoom και το crop. Δηλαδη αν θελετε να παρετε ενα τμημα μιας φωτό που τραβηξατε (crop) , αυτο οταν το αποθηκευσετε δεν θα εχει τοσες λεπτομερειες όσο αν ηταν 8 ή 13 mp camera. Ειμαι ομως ευχαριστημενος από την αποδοση, μιας και προερχομενος από iphone 5 που ειχε υπεροχη καμερα, δεν θα δεχομουν συμβιβασμο στην ποιοτητα. Μπορεις να δεις ανετα και πεντακαθαρα τις φωτο σε οθονη υπολογιστη ή τηλεοραση ή και να τις τυπωσεις σε 13χ18 χωρις καμμια παραμορφωση. μόνο αν θες μεγαλυτερη των 20χ25 ή κανεις ζοομ στη φωτο , καταλαβαινεις οτι τα 4 ΜΡ ειναι λίγα. Ειναι η καλυτερη καμερα που εχει κατασκευασει η HTC , η οποια μεχρι τωρα σε κανενα μοντελο της δεν εχει δωσει καλη καμερα , οπως στο one. Υπάρχουν πολλες ρυθμισεις αντιθεσης, καθαροτητας , φωτεινοτητας, HDR, εφε, iso , ταχυτητας, σκηνων κλπ. Εκπληκτικη η ταχυτητα του κλειστρου. δεν υπαρχει πιο γρηγορη μηχανη ( ουτε το S4 , ουτε το iphone 5 τραβανε τοσο γρηγορα). Αν το κρατας πατημενο, βγαζει 10 φωτο μαζεμενες! Το Zoe , μια λειτουργια καμερας , ειναι επισης ομορφο, μιας και τραβα 5 φωτο που τις ενωνει σε μια , αλλά και ενα μικρο βιντεο 5 sec από το οποιο μπορειται να τραβηξετε φωτο οποια σκηνη θελετε! Προτεινω να εχετε 16:9 την αναλυση , ωστε να εχετε τη μεγιστη λεπτομερεια των εικονων, εκμεταλλευομενοι τα ultrapixels. Πολυ σημαντικο, το οτι μπορειτε να εχετε ρυθμιση του φωτος (και της εστιασης βεβαια) ακουμπωντας την οθόνη ( αυτο γινοταν και στο iphone 5 , αλλα οχι και στο S4). Το φλας ειναι καλο , με καλη αποδοση χρωματος και φωτιζει καλά. (καλυτερο από του iphone 5 , αλλά λιγο χειροτερο από του S4). Πολυ καλη η παρουσιαση φιλε μου αλλα στο θεμα καμερας διαφωνώ κάθετα!!! Μόνο κοντινα και βραδυνα λιγο καλυτερο απο τον ανταγωνισμό... Και επιδη μιλάω παντα με επιχειρηματα one http://imageshack.us/a/img819/3390/onespiti.jpg S4 http://imageshack.us/a/img837/7510/s4spiti.jpg One http://imageshack.us/a/img259/2940/onetopio.jpg S4 http://imageshack.us/a/img16/8329/s4topio.jpg Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Σήμερα απόγευμα παρέλαβα ένα μαύρο One. Φανταστικό...... και το Sense υπέροχο σε αισθητική :) Το Led μονο να ήτανε πιο δυνατό και από ότι διαβάζω ανάβει μονο 5 λεπτά :mad: Το on/off να ήτανε στο πλάι θα ήτανε τέλειο. Τα πλεονεκτήματα είναι τόσα πολλά που βαριέμαι να τα γράψω.......είναι γνωστά :happy: Προσωπικά οι 9.5 στις 10 φωτογραφίες που βγάζω είναι με φίλους σε κλειστούς χώρους η σε πολύ κοντινή απόσταση σε εξωτερικούς χώρους Σε αυτό το τομέα είναι πολύ καλο,άρα προσωπικά κάνω like στην ultra τεχνολογία. Edited June 3, 2013 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Σήμερα απόγευμα παρέλαβα ένα μαύρο One. Φανταστικό...... και το Sense υπέροχο σε αισθητική :) Το Led μονο να ήτανε πιο δυνατό και από ότι διαβάζω ανάβει μονο 5 λεπτά :mad: Το on/off να ήτανε στο πλάι θα ήτανε τέλειο. Τα πλεονεκτήματα είναι τόσα πολλά που βαριέμαι να τα γράψω.......είναι γνωστά :happy: Προσωπικά οι 9.5 στις 10 φωτογραφίες που βγάζω είναι με φίλους σε κλειστούς χώρους η σε πολύ κοντινή απόσταση σε εξωτερικούς χώρους Σε αυτό το τομέα είναι πολύ καλο,άρα προσωπικά κάνω like στην ultra τεχνολογία. Οι φωτογραφίες του one είναι μια χαρά. Εκεί που χάνει είναι στα πρωινά τοπία αφού όσες έχουν περισσότερα ΜΡ έχουν καλύτερη λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να φαίνονται καθαρότερες. Αλλά σαν αντάλλαγμα παίρνεις καλύτερες νυχτερινές, καλύτερο βίντεο, μικρότερο μέγεθος, σαφώς πιο χρηστική αφού όλα γίνονται άμεσα και σ' αυτό προσθέτεις τις λειτουργίες του zoe (κυρίως το ένα δευτερόλεπτο πριν που τραβάει που είναι ανεκτίμητο) κι έχεις ένα καλό σύνολο. Αν και δεν είμαι φαν της φωτογραφίας αυτές τις μέρες βγάζω διάφορες φωτογραφίες για δοκιμή, τις οποίες ανέβασα στο flickr. Όποιος θέλει να δει δείγματα το όνομα χρήστη είναι bouss1. Οι φωτογραφίες είναι όλες στο αυτόματο (με μόνη ρύθμιση το φοκους και σε κάποιες δοκίμασα την πρόταση των xda για αντίθεση στο -1). Αυτό που πραγματικά είναι εντυπωσιακό είναι ότι φωτογραφίες σε σχετικό σκοτάδι (περίπου 9 και το απόγευμα) δεν καταλαβαίνεις τον πραγματικά λίγο φωτισμό. @galanakop Ο ουρανός στο S4 είναι πάντα άσπρος. Πολύ φοβάμαι ότι υπάρχουν και χρωματικές αποκλίσεις στο S4. Edited June 3, 2013 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 H χρωματικη απεικονιση στις πιο πανω photos ειναι σαφως ανωτερη στο one. Δειτε τον ουρανο πχ ή τα βουνα στο background στη δευτερη photo. Τα δεντρα, τα ξεροχορτα κοντα στο δρομο, ειναι πιο φυσιολογικα στο one. Το σπιτι ...παραειναι κοκκινο, ειναι ετσι στην πραγματικοτητα?... Απο την αλλη, οι photos ειναι πιο καθαρες στο s4, ειδικα στη δευτερη φανεται αυτο. Γενικα αυτο που εχω παρατηρησει απο διαφορες photos που εχουν ποσταρει κατα καιρους εδω ειναι οτι στο one ειναι καθαρες στο κεντρο και θολωνουν στα πλαγια...ειναι φυσιολογικο αυτο?...μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων γιατι στη δευτερη photo πχ το δεξιο μερος παραεχει θολωσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Γενικα αυτο που εχω παρατηρησει απο διαφορες photos που εχουν ποσταρει κατα καιρους εδω ειναι οτι στο one ειναι καθαρες στο κεντρο και θολωνουν στα πλαγια...ειναι φυσιολογικο αυτο?...μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων γιατι στη δευτερη photo πχ το δεξιο μερος παραεχει θολωσει... Ειναι θεμα αλγοριθμου.... Συγκεκριμενα αυτου που ρυθμιζει το sharpness της φωτο.. To ειχε πει η htc οτι εχει ενα θεμα και οτι θα το διορθωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Αν και δεν έβγαλα τις φώτο για να ξέρω ακριβός,πιστεύω ότι όντως στο 4αρι τα χρώματα ειναι πιο έντονα από την πραγματικοτητα.Αν και προσωπικά μου κάνουν περισσότερο κλικ από τα ξεθωριασμενα χρώματα τις πραγματικοτητας..Ο ουρανός πάντως μου φαίνεται περίεργο που είναι άσπρος (ειναι τραβηγμένη με Hdr?) στο 3αρι δεν εχω τέτοια θεματα.Εκτός και αν είναι θέμα ρυθμίσεις. Edited June 4, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) ωραια παρουσιαση, μου ελεισε και 2-3 αποριες που ειχα για το τηλεφωνο. αν το βρω σε καλη τιμη (η και το s4)στο ebay το τσιμπησα. Edited June 4, 2013 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Καλημέρα.... Δεν το έχω αγοράσει, δεν μπορώ (ακόμη...) αλλά το ζαχαρώνω όποτε (συχνά) περνάω από το ΠΛΑΙΣΙΟ, κάτι σαν τα γυφτάκια που μπαίνουν να παίξουν στις κονσόλες ένα πράμα :) Είχα την δυνατότητα να τα έχω στα χέρια μου χωρίς το καλώδιο ασφαλείας... Το κύριο αντικείμενο φωτογραφίας είναι τα πιτσιρίκια μου... Με το Samsung SII χάνω στιγμιότυπα λόγω της αργής απόκρισης... Η κάμερα λοιπόν για μένα προσωπικά θα ήταν/είναι ο μόνος λόγος αλλαγής κινητού... Συγκρίνοντας λοιπόν S4 και ONE (indoor που είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό φωτογραφιών των παιδιών με το SII) το ONE βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες... Πάντα με auto ρυθμίσεις αλλά και με HDR... Οι outdoor φωτογραφίες τοπίων είναι καλοδεχούμενες, αλλά αντικειμενικά και υποκειμενικά τα τοπία, λουλούδια, αυτοκίνητα κλπ που βλέπω να ποστάρουν, είναι έτσι για να έχουμε κάτι να φωτογραφίσουμε... Αυτές που θα αξίζουν να εκτυπωθούν και να μείνουν σε ένα άλμπουμ (10Χ15, 13Χ18) είναι τα πορτρέτα, συνήθως κοντινά, αγαπημένων προσώπων, και εκεί το προβάδισμα νομίζω είναι ξεκάθαρο... Στο βίντεο επίσης υπάρχει πάλι ένα μικρό προβάδισμα... Αν το δίλημμά σας ανάμεσα στα 2 ή ακόμη και στο Sony (που επίσης το δοκίμασα) είναι η κάμερα, νομίζω ότι η HTC κερδίζει το στοίχημα να αλλάξει ρώτα.... Edited June 4, 2013 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Google Play => CID Getter :) Καλημέρα παιδιά, το CID Getter σου δείχνει αν η συσκευή είναι branted? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Το hdr θέλει κάτι ιδιαίτερο, γιατί σε μένα βγάζει τις χειρότερες φωτογραφίες; Όλες είναι θαμπές και λανθασμένα φωτεινές. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Το hdr θέλει κάτι ιδιαίτερο, γιατί σε μένα βγάζει τις χειρότερες φωτογραφίες; Όλες είναι θαμπές και λανθασμένα φωτεινές. Το μόνο που έκανα ήταν να πατήσω στην οθόνη πάνω στο πρόσωπο του μικρού να κάνει focus... Τα άλλα τα άφησα στο auto... (Please do not share....) Και μία με το S4 στο auto, όχι HDR... Έβγαλα 3-4, έβαλα την καλύτερη, ο "θόρυβος" είναι πιο έντονος νομίζω... Edited June 4, 2013 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Το μόνο που έκανα ήταν να πατήσω στην οθόνη πάνω στο πρόσωπο του μικρού να κάνει focus... Τα άλλα τα άφησα στο auto... (Please do not share....) Μια χαρά φωτογραφία! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μια ερώτηση....αν το αφήνω να φορτίζει με τις ώρες κάθε βραδυ υπάρχει πρόβλημα με τη μπαταρία ? Εννοείτε ότι το φόρτισμα θα ξεκινάει από το 10% περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μια ερώτηση....αν το αφήνω να φορτίζει με τις ώρες κάθε βραδυ υπάρχει πρόβλημα με τη μπαταρία ? Εννοείτε ότι το φόρτισμα θα ξεκινάει από το 10% περίπου. Όχι κανένα πρόβλημα,έτσι κι αλλιώς η φόρτιση σταματάει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Όχι κανένα πρόβλημα,έτσι κι αλλιώς η φόρτιση σταματάει. Πολύ όμορφα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Όχι κανένα πρόβλημα,έτσι κι αλλιώς η φόρτιση σταματάει. Ααα ωραια, γιατι κι εγω αυτο κανω, καθε βραδυ το φορτιζω και το βγαζω απο την πριζα το πρωι που φευγω για δουλεια. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_Man Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μια ερώτηση....αν το αφήνω να φορτίζει με τις ώρες κάθε βραδυ υπάρχει πρόβλημα με τη μπαταρία ? Εννοείτε ότι το φόρτισμα θα ξεκινάει από το 10% περίπου. Αν το φορτίζεις όλο το βράδυ θα έχεις πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας γιατί η φόρτιση ποτέ δεν σταματάει έστω κ αυτό το 1-2% που μπορεί να καταναλώσεις σε deep sleep είναι αρκετό για να μειώσει την διάρκεια της μπαταριάς μακροπρόθεσμα Αν το φορτίζεις πάντως συνέχεια στο 10% θα κάνεις γρήγορα ζημιά στα ιόντα της μπαταριάς , ιδανική φόρτιση είναι να μην το αφήνεις να πέσει κάτω από 45-50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Συμφωνώ με τον από πάνω. Το καλύτερο σε αυτές τις μπαταρίες είναι η φόρτιση από το 40%. Φυσικά αυτό δεν είναι εφικτό πάντα. Όλοι θέλουμε να κρατάει όσο γίνεται περισσότερο. Απλά λέμε τι είναι το ιδανικό. Και επίσης δεν είναι καλό να μένει πάνω από την άποψη οτι με τη νέα απώλεια, ξεκινάει να φορτίζει και πάλι και έτσι κάνει μικρούς συνεχείς κύκλους φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Αν το φορτίζεις όλο το βράδυ θα έχεις πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας γιατί η φόρτιση ποτέ δεν σταματάει έστω κ αυτό το 1-2% που μπορεί να καταναλώσεις σε deep sleep είναι αρκετό για να μειώσει την διάρκεια της μπαταριάς μακροπρόθεσμα Αν το φορτίζεις πάντως συνέχεια στο 10% θα κάνεις γρήγορα ζημιά στα ιόντα της μπαταριάς , ιδανική φόρτιση είναι να μην το αφήνεις να πέσει κάτω από 45-50% Συμφωνώ με τον από πάνω. Το καλύτερο σε αυτές τις μπαταρίες είναι η φόρτιση από το 40%. Φυσικά αυτό δεν είναι εφικτό πάντα. Όλοι θέλουμε να κρατάει όσο γίνεται περισσότερο. Απλά λέμε τι είναι το ιδανικό. Και επίσης δεν είναι καλό να μένει πάνω από την άποψη οτι με τη νέα απώλεια, ξεκινάει να φορτίζει και πάλι και έτσι κάνει μικρούς συνεχείς κύκλους φόρτισης. Τότε από ότι καταλαβαίνω το ιδανικό είναι όταν φορτίζει το κινητό να είναι κλειστό και ας φορτίζει όλο το βραδυ. Μια χαρά για μένα που πάντα το κλείνω το βραδυ. Πάντως με τις μπαταρίες άκρη δε βγαίνει ποτε........υπάρχουν πολλές απόψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μιάς που αναφέρθηκε το θέμα μπαταρία να ρωτήσω σε περίπτωση που θέλουμε να την αλλάξουμε τί κάνουμε? ραντεβού με την arvato? :lol: Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts