PagouroLand Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Τη δική μου δεν τη λες και τελειωμένη, αλλά με είχε καλομάθει. Δηλαδή μ' έβγαζε άνετα 2 με 3 μέρες (το πιο σύντομο ήταν να την φορτίζω κάθε δεύτερο βράδυ). Πλέον χρειάζεται φόρτιση (σχεδόν) κάθε μέρα. Με wi-fi gps συνέχεια on και αρκετό browsing, καθώς έχει πλήρως αντικαταστήσει την ταμπλέτα. Τον πρώτο καιρό που το είχα και διάβαζα για διάφορα προβλήματα μπαταρίας, αρκετοί χρήστες είχαν βρει την υγειά τους χρησιμοποιώντας το WP Bench. Το οποίο για να την τεστάρει την αποφορτίζει πλήρως, κάνοντάς της έτσι κάτι σαν calibration. Το δοκιμάζω τώρα να δω αν θα έχει βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδιά μου είχε σπάσει η οθόνη πριν κανα τρίμηνο και χθές κατάφερα να κάνω την αλλαγή οθόνης μόνος μου με αποτέλεσμα άψογο χωρίς παρενέργειες.Αν και το απέυχομαι όσοι θελήσουν να το επιχειρήσουν να πώ ότι δεν είναι τελικά ιδιαίτερα δύσκολο.Το μόνο που χρειάζεται είναι σωστά εργαλεία και πολύ πολύ υπομονή γιατί τα εξαρτήματα είναι εύθραυστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Μου κάναν δώρο ένα φορτιστή αυτοκινήτου με 2 εξόδους, 1Α και 2.1Α. Μπορώ να τις χρησιμοποιώ και τις 2 για το 925 ή πρέπει ν προσέχω σε ποιά θα το συνδέω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Μου κάναν δώρο ένα φορτιστή αυτοκινήτου με 2 εξόδους, 1Α και 2.1Α. Μπορώ να τις χρησιμοποιώ και τις 2 για το 925 ή πρέπει ν προσέχω σε ποιά θα το συνδέω; Και με τις 2 εξόδους δεν θα έχεις πρόβλημα. Οι σύγχρονοι φορτιστές είναι ηλεκτρονικοί και όχι ηλεκτρικοί και ρυθμίζουν ψηφιακά την ισχύ τους μέσω της συσκευής. Aπλώς με τον 2.1Α θα φορτιστεί η μπαταρία λίγο ταχύτερα (χωρίς πρόβλημα όμως), καθώς η συσκευή θα τραβήξει τη μεγιστη επιτρεπόμενη ισχύ που έχει ορίσει ο κατασκευαστής (1.4Α). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους, πριν λίγες μέρες μου έσπασε ένα αφτάκι από το κάλυμμα για την ασύρματη φόρτιση και έκανα τη μετατροπή που δείχνει στο video ώστε να φορτίζει χωρίς τη θήκη. Η εγχείριση ήταν επιτυχής και το τηλέφωνο πλέον πολύ πιο όμορφο. Επίσης να τονίσω ότι ο φορτιστής το αναγνωρίζει πολύ πιο γρήγορα τώρα από ότι πριν (λόγο της απόστασης της θήκης) και φορτίζει και με άλλη θήκη επάνω στο τηλ. Προσοχή γιατί παύει να ισχύει η εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Καλησπέρα, η εισαγωγή μουσικής-τραγουδιών στη συσκευή, με ποια διαδικασία γίνεται; Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Καλησπέρα, η εισαγωγή μουσικής-τραγουδιών στη συσκευή, με ποια διαδικασία γίνεται; Ευχαριστώ:) Τα αντιγράφεις από τον υπολογιστή σου στον φάκελο Music στη συσκευή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Ρε παιδιά βιντεοκληση δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Ρε παιδιά βιντεοκληση δεν γίνεται; Αν έννοεις τύπου facetime και το άλλο της Samsung όχι. Αυτά είναι εγωκεντρικά κόμπλεξ της εκάστοτε εταιρίας. Με skype εγώ κάνω κανονικά βιντεοκλήσεις. Σε λίγο καιρό και με viber πιστεύω, που δεν είναι διαθέσιμο feature ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Αν έννοεις τύπου facetime και το άλλο της Samsung όχι. Αυτά είναι εγωκεντρικά κόμπλεξ της εκάστοτε εταιρίας. Με skype εγώ κάνω κανονικά βιντεοκλήσεις. Σε λίγο καιρό και με viber πιστεύω, που δεν είναι διαθέσιμο feature ακόμα. Αυτό ισχύει για όλα τα Lumia νομίζω και όχι μόνο για το 925. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Βγήκε μια ενημέρωση τηλεφώνου, διάβασα ότι λύνει κάποια θέματα σε συσκευές που κάνουν ρεσταρτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Βγήκε μια ενημέρωση τηλεφώνου, διάβασα ότι λύνει κάποια θέματα σε συσκευές που κάνουν ρεσταρτ Μου την βρήκε και εμένα.λες να την κάνω;θα έχει τιποτα καινούριο;ή να περιμένουμε λες μήπως εχει τιποτα κολλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 εγω την εβαλα :) :) δεν είδα κάποια αλλαγή !! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλό μήνα σε όλους. Σήμερα ένας φίλος μου μου έδειξε το 830 του με Denim το οποίο είχε διαφορετικό μενού (χωρισμένα όλα σε ομάδες) από το 925 μου, το οποίο επίσης έχει Denim. Πως εξηγείται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Έχει το update. Ομαδοποιεί τις ρυθμίσεις. Αργότερα στα 10άρια θα το έχεις κι εσύ... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 καλησπέρα σας! θέλω να πάρω ένα από τα 2 lumia 925 και 735 αλλά πριν καταλήξω κάπουθέλω μια βοήθεια για το 925, αν μπορεί κάποιος να μου πει αντικιμενικά. είναι αν η μπαταρία την παλευει καθόλου και αν όντως έχει τόσο καλή κάμερα. ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 καλησπέρα σας! θέλω να πάρω ένα από τα 2 lumia 925 και 735 αλλά πριν καταλήξω κάπουθέλω μια βοήθεια για το 925, αν μπορεί κάποιος να μου πει αντικιμενικά. είναι αν η μπαταρία την παλευει καθόλου και αν όντως έχει τόσο καλή κάμερα. ευχαριστώ πολύ! η κάμερα του 925 δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, για το 735 δεν γνωρίζω, δες όμως ένα συγκριτικό http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6639&&idPhone2=5451 εγώ θα επέλεγα το 735 σαν πιο καινουριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoltar Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 καλησπέρα σας! θέλω να πάρω ένα από τα 2 lumia 925 και 735 αλλά πριν καταλήξω κάπουθέλω μια βοήθεια για το 925, αν μπορεί κάποιος να μου πει αντικιμενικά. είναι αν η μπαταρία την παλευει καθόλου και αν όντως έχει τόσο καλή κάμερα. ευχαριστώ πολύ! Για την μπαταριά θα σου έλεγα ότι είναι ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο καθένας, εγώ όταν το πρωτοπήρα ήθελε και 2η φόρτιση μέσα σε μια μέρα γιατί πολύ απλά το έλιωνα ασταμάτητα. Τώρα που το λειτουργώ normal με μια φόρτιση είμαι μια χαρά για 1 ημέρα (ίσως και 2 με τα πολύ βασικά μόνο). Τώρα για την κάμερα εγώ προσωπικά είμαι 100% ικανοποιημένος, έχει πολύ καλές εφαρμογές και ρυθμίσεις που αν είσαι γνώστης πετυχαίνεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα μέρα/νύχτα. Και σίγουρα δεν σύμφωνο καθόλου με τον rec. Εγώ στο προτείνω ανεπιφύλακτα, εσύ αποφασίζεις. η κάμερα του 925 δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, για το 735 δεν γνωρίζω, δες όμως ένα συγκριτικό http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6639&&idPhone2=5451 εγώ θα επέλεγα το 735 σαν πιο καινουριο Η κάμερα του 925 δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο?? Το κινητό το έχεις δουλέψει η έτσι απλά το είπες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 καλησπέρα σας! θέλω να πάρω ένα από τα 2 lumia 925 και 735 αλλά πριν καταλήξω κάπουθέλω μια βοήθεια για το 925, αν μπορεί κάποιος να μου πει αντικιμενικά. είναι αν η μπαταρία την παλευει καθόλου και αν όντως έχει τόσο καλή κάμερα. ευχαριστώ πολύ! Είχα το 925. Πολύ καλή συσκευή, αρκετά καλή κάμερα. Είχα το 32αρι και θεωρώ απαγορευτικό για τα μέτρα μου το 16. Γι αυτό τον λόγο σου προτείνω το 735 όπως επίσης επειδή είναι πιο καινούριο. Επίσης έχει νέες δυνατότητες η κάμερα (αν και κατώτερη) που δυστυχώς το 925 νομίζω δεν θα πάρει. Νομίζω επίσης πως με τα windows 10 θα ενεργοποιηθεί το led notification του 735. Στα υπέρ του 735 και η μπαταρία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Είχα το 925. Πολύ καλή συσκευή, αρκετά καλή κάμερα. Είχα το 32αρι και θεωρώ απαγορευτικό για τα μέτρα μου το 16. Γι αυτό τον λόγο σου προτείνω το 735 όπως επίσης επειδή είναι πιο καινούριο. Επίσης έχει νέες δυνατότητες η κάμερα (αν και κατώτερη) που δυστυχώς το 925 νομίζω δεν θα πάρει. Νομίζω επίσης πως με τα windows 10 θα ενεργοποιηθεί το led notification του 735. Στα υπέρ του 735 και η μπαταρία. παιδιά σας ευχαριστώ για τις γνώμες και συμβουλές γιατί τελικά αποφάσισα και πήρα το 735! μετά από 3 μέρες είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και ψάχνομαι λίγο με τα apps της windows γιατί είναι το πρώτο μου windows όμως πιστευω ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 παιδιά σας ευχαριστώ για τις γνώμες και συμβουλές γιατί τελικά αποφάσισα και πήρα το 735! μετά από 3 μέρες είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και ψάχνομαι λίγο με τα apps της windows γιατί είναι το πρώτο μου windows όμως πιστευω ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Ειδικά με τα 10άρια που έρχονται σε λίγο καιρό! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Η κάμερα του 925 δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο?? Το κινητό το έχεις δουλέψει η έτσι απλά το είπες? Έχω το 930 και η αδερφη μου το 925 παιδιά σας ευχαριστώ για τις γνώμες και συμβουλές γιατί τελικά αποφάσισα και πήρα το 735! μετά από 3 μέρες είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και ψάχνομαι λίγο με τα apps της windows γιατί είναι το πρώτο μου windows όμως πιστευω ότι όλα θα πάνε μια χαρά. καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Τα φώτα σας παρακαλώ. Το τελευταίο δεκαήμερο μου κολλάει το κινητό κατά τη διάρκεια περιήγησης στο ίντερνετ,ξεκολλάει για λίγο και μετά κολλάει γενικώς. Οπότε αναγκάζομαι να του κάνω soft reset. Ωστόσο,ενώ εμφανίζει το λογότυπο της vodafone και ύστερα της nokia,στη συνέχεια ξαναεμφανίζει της vodafone κλπ. Ώσπου ξεκολλάει μετά από 2-3 ώρες. Αυτό το έκανε 3 φορές,αλλά χθες,4η φορά παρέδωσε πνεύμα. Του έκανα μερικά επαναλαμβανόμενα soft reset,πλέον δεν κάνει ούτε αυτά και νέκρωσε εντελώς. Πήγα σε κατάστημα nokia,μου είπαν για απώλεια δεδομένων και όλα από την αρχή,αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω αρχεία. Οπότε,όποιος γνωρίζει τί άλλο μπορεί να γίνει,θα τον ευχαριστούσα. Υποψιάζομαι μήπως ευθύνεται κάποιο από τα πρόσφατα κατεβασμένα παιχνίδια.Ίσως όχι. Υπήρχε διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος,γιατί καμιά φορά που ήταν σχεδόν γεμάτο,κολλούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Τα φώτα σας παρακαλώ. Το τελευταίο δεκαήμερο μου κολλάει το κινητό κατά τη διάρκεια περιήγησης στο ίντερνετ,ξεκολλάει για λίγο και μετά κολλάει γενικώς. Οπότε αναγκάζομαι να του κάνω soft reset. Ωστόσο,ενώ εμφανίζει το λογότυπο της vodafone και ύστερα της nokia,στη συνέχεια ξαναεμφανίζει της vodafone κλπ. Ώσπου ξεκολλάει μετά από 2-3 ώρες. Αυτό το έκανε 3 φορές,αλλά χθες,4η φορά παρέδωσε πνεύμα. Του έκανα μερικά επαναλαμβανόμενα soft reset,πλέον δεν κάνει ούτε αυτά και νέκρωσε εντελώς. Πήγα σε κατάστημα nokia,μου είπαν για απώλεια δεδομένων και όλα από την αρχή,αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω αρχεία. Οπότε,όποιος γνωρίζει τί άλλο μπορεί να γίνει,θα τον ευχαριστούσα. Υποψιάζομαι μήπως ευθύνεται κάποιο από τα πρόσφατα κατεβασμένα παιχνίδια.Ίσως όχι. Υπήρχε διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος,γιατί καμιά φορά που ήταν σχεδόν γεμάτο,κολλούσε. Αν έχεις ενεργοποιήσει, με τον Microsoft λογαριασμό σου, την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο OneDrive, δεν χάνεις σχεδόν τίποτα από αρχεία. (μετά το hard reset κάνεις είσοδο με τον ίδιο λογαριασμό και τα επαναφέρεις...) Αν όχι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα... Γενικά σε κανένα τηλέφωνο για την αποφυγή κρασαρίσματος δεν γεμίζω τον σκληρό του περισσότερο απο 80% Edited August 11, 2015 by stardrive Πρόσθεση πρόστασης. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παιδια μια ερώτηση γιατί φίλος έχει πρόβλημα κ εγώ δεν ξέρω απο wp.στον ''έλεγχο αποθήκευσης''φάκελος ''άλλα'' πως μπορεί να διαγράψει το περιεχόμενο γιατί έχει μαζέψει πολλά άχρηστα αρχεία κ δεν του δίνει πρόσβαση. Του λέει να συνδέσει στον υπολογιστή αλλά εκει δεν του εμφανίζει καν τον φάκελο. Φυσικά ευχαριστώ για την λύση που θα δώσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts