Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνε ένα Soft Reset (Power Button + Volume Down για 10-12 δευετρόλεπτα μέχρι να κάνει μια δόνηση)

thanks alex_gate_7 με soft reset επανηλθε!:) πρωτη φορα εκλεισε ετσι... ελπιζω να ηταν απλα συμπτωση οτι το επαθε πρωτη φορα με την 8.1...:X

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με την Dev Preview είσαι ή με τη Cyan?? Εμένα μου συμβαίνει αυτό που και που με την dp...
Powerd by OnePlus 7 Pro

OK αλλά το θέμα είναι ότι όταν ψάχνω για update δεν μου τα βγάζει. Λέει ότι το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο αντί να κατεβάσει το update για vodafone

Εδώ είσαι:

"Πάντως η διανομή του Lumia Cyan και η αναβάθμιση για τους χρήστες smartphones με Windows Phone 8.1 Preview for Developers σταμάτησε προσωρινά, ωσότου η Microsoft διορθώσει κάποιο πρόβλημα. Ορισμένοι χρήστες που είχαν την έκδοση για developers των Windows Phone 8.1 και χρησιμοποιούσαν κρυπτογράφηση Bitlocker αντιμετώπισαν πρόβλημα με την αναβάθμιση, η οποία αχρηστεύει τα τηλέφωνα τους. Το πρόβλημα διορθώνεται με τη χρήση του Nokia Software Recovery Tool, το οποίο επαναφέρει το κινητό στο εργοστασιακό λογισμικό.

Σε κάθε περίπτωση, όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν σε Windows Phone 8.1/ Lumia Cyan, η Microsoft προτείνει το "downgrade" των κινητών, όσων έχουν δηλαδή εγκατεστημένη την έκδοση Windows Phone 8.1 Preview for Developers προτού προχωρήσουν στην αναβάθμιση με το Lumia Cyan. Πάντως από εχθές η Microsoft ξεκίνησε τη διανομή της έκδοσης 12400 για τα Windows Phone 8.1 Developers Preview (από το build 12397) και η οποία έχει μέγεθος 21MB. Άγνωστες οι βελτιώσεις που φέρνει."

Με την Dev Preview είσαι ή με τη Cyan?? Εμένα μου συμβαίνει αυτό που και που με την dp...

Δεν είχα βάλει ποτε την dev preview.. Με την official ειμαι. Ολα καλά πλέον.. Το ραδιόφωνο το κάναν σωστό και ωραίο με κουμπιά μπρος πίσω, το ίντερνετ πιο γρηγορο, απλά στο εικονίδιο Μουσική δεν μπορώ να μπω πλέον..

Γιατί δεν μπορώ να περάσω το Nokia Smart Camera μετά την αναβάθμιση σε Windows Phone 8.1 :/

Απ'ότι διάβασα πρέπει να περιμένουμε την ενημέρωση Lumia Amber αλλά δεν θα βγει για το 925. Ξέρει κάποιος να μας διαφωτίσει;

Γιατί δεν μπορώ να περάσω το Nokia Smart Camera μετά την αναβάθμιση σε Windows Phone 8.1 :/

Απ'ότι διάβασα πρέπει να περιμένουμε την ενημέρωση Lumia Amber αλλά δεν θα βγει για το 925. Ξέρει κάποιος να μας διαφωτίσει;

Ο λόγος που δε θα βγει η Lumia Amber για το 925 είναι πως έχει ήδη βγει μήνες πριν.

Ο λόγος που δεν περνάει το Nokia Smart Cam σε Windows Phone 8.1 είναι πως έχει καταργηθεί σε 8.1 και ο αντικαταστάτης λέγεται Nokia Camera.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

που τα διάβασες αυτά και πότε ; έχουν περάσει αρκετοί μήνες που πήραμε όλοι την Amber και η smart camera ενσωματώθηκε στην Nokia camera

Το μονο στανταρ ειναι οτι η μπαταρια εξαντλειται πολυ πιο γρηγορα μετα το update σε windows 8.1.

Αν βρει καποιος καμια λυση ας την σφυριξει...

Το μονο στανταρ ειναι οτι η μπαταρια εξαντλειται πολυ πιο γρηγορα μετα το update σε windows 8.1.

όχι δεν θα το έλεγα ,βασικά είναι ίδια η διάρκεια μπαταρίας με τα 8

τσέκαρε τις εφαρμογές που επιτρέπεις να τρέχουν στο παρασκήνιο στο "οικονομία μπαταρίας"

Τα WP8.1 επιτρέπουν διπλάσιο αριθμό εφαρμογών να τρέχουν στο παρασκήνιο σε σχέση με τα WP8.0 .

Καλό για την ορθή λειτουργία των εφαρμογών και του κινητού, αναπόφευκτο κακό για τη μπαταρία.

Προσωπικά προτιμώ να αποδίδει σωστά το κινητό, έστω κι αν χρειάζεται συχνότερα φόρτιση.

Το σφάλμα για μένα είναι οι μικρής χωρητικότητας μπαταρίες κι όχι το λειτουργικό.

Power banks δυστυχώς.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Πάντως και εγώ που είχα αρχικά θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας, μετά από ένα soft reset και μια πλήρη φόρτιση, πλέον δεν έχω κανένα παράπονο και ίσως μπορώ να πω πως κρατάει και παραπάνω. Είναι βέβαια σημαντικό να ελέγξεις ποιές εφαρμογές επιτρέπεις να τρέχουν στο παρασκήνιο.

στα 8 υπήρχε ο εύκολος τρόπος να δείς τις Photo απο το fb μέσω των contacts. τώρα πία δεν τις φέρνει και πρέπει να ανοίξεις το fb app ..

ή κάνω κάτι λάθος εγω ????

στα 8 υπήρχε ο εύκολος τρόπος να δείς τις Photo απο το fb μέσω των contacts. τώρα πία δεν τις φέρνει και πρέπει να ανοίξεις το fb app ..

ή κάνω κάτι λάθος εγω ????

Όπως και η συνομιλία, εγώ δεν άνοιγα ποτέ πριν το Facebook αλλά αναγκάστηκα να περάσω το Messenger. Πολύ άκυρο αυτό από την Microsoft, στην ουσία ακυρώνει το People Hub.. Κρίμα γιατί αυτό μου άρεσε :|

Καλό μεσημέρι και καλό Σαβ/κο σε όλους.

Μετά τα Κυανά 8.1 και τις αναγκαίες ενημερώσεις στα διάφορα, το μονο που έκανα ήταν να εγκαταστήσω το "Αρχεία" και να έχω την προσοχή μου στο πως πάει η μπαταρία.

Χθες ανοίγω το Drive+ κλειδώνει δορυφόρους γρήγορα του βάζω προορισμό, αρχίζει τις οδηγίες και ..σταματάει στην πρώτη στροφή.

Δεν έκλεισε απλά έμεινε το στίγμα μου ακίνητο.

Μετά τα απαραίτητα μπινελίκια και ριστάρτς, και αφού έφτασα ρωτώντας εκεί που ήθελα, έκανα κι ένα σοφτ και επανήλθε προς το παρόν.

Το βράδυ το φορτίζω και σήμερα κάνω λίγο browsing (wifi) 2 κλήσεις Viber και 2-3 τηλέφωνα...

Βρίσκω ένα φίλο και θέλω να του δείξω κάτι φωτογραφίες.

ΤΑΠ ΤΑΠ ...τπτ, ΤΑΠΤΑΠΤΑΠ ...τπτ.

Πατάω το κουμπί δεξιά τπτ.

Αρχίζω να το χαιρετάω να εμφανιστεί η glance τπτ.

Νεκρό.

Παρατεταμένο πάτημα να ανοιξει ...νεκρό.

Volume- power off νεκρό!

Τ' αφήνω λίγο στολίζοντας την 8.1 αναβάθμιση και σκεφτομαι σε ποιο Νοκια να το πάω και που έχω την απόδειξη αγοράς.

Πριν ψάξω τη βελόνα για να βγάλω τη σιμ κάνω μια τελευταία προσπάθεια σοφτ ρισετ.

Και ...θαύμα δουλεύει κανονικότατα και είναι σα να με κοροϊδεύει!

Δεν είχα κανένα θέμα στο εξάμηνο που το έχω, εκτός από κάποιες επανεκκινήσεις, που σταμάτησαν είτε με το unbrandάρισμα, είτε με την αλλαγή της κομμένης με κανονική σιμ, που έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα (δεν ξέρω που οφειλόταν δηλαδή οι επανεκκινησεις).

Τώρα θα μου πεις αφού δουλεύει τι ρωτάς;

Δεν ξέρω, απλά με προβλημάτισε, άσε που δεν έδειξα και τις φωτογραφίες στον φίλο.

Η άποψη μου είναι να κάνεις ένα Hard reset και αν δεν συνέλθει να φύγει σούμπιτο για σέρβις.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα.εμενα δεν μου έχει κολλήσει ποτέ το τηλέφωνο.μπαίνω σε μια σελίδα που έμπαινα πάντα και έβλεπα βιντεακια και με το που πατάω να δω οποιεσδήποτε βιντεο ξεκινάει τρεμοπαίζει η εικόνα και με πετάει εξω,ταυτόχρονα όμως παίζει το βίντεο πίσω και αρα κολλάει και το τηλέφωνο.το αλλο που πρόσεξα τωρα με την 8.1 είναι ότι με το που πατάω να δω ένα βιντεο δεν ανοίγει το βίντεο σε πλήρη εικόνα αλλα ανοίγει και παίζει το βίντεο σε αυτο το μικρό κουτάκι που επέλεξα για να δω το βίντεο.εχει ρυθμίσεις γιαυτο η φταίει η 8.1;

Ελπίζω να είναι τυχαία τα κολλήματα...

χθες και εμενα 1η φορά πάγωσε ενω μιλούσα !!!!!

μονο με soft reset επανήλθε....

Διάβασα από μερικούς που έλεγαν ότι τωρα ειναι πιο γρήγορο στο ίντερνετ με την 8.1 αλλά εγώ παρατήρησα ότι είναι χαρακτηριστικά πιο αργή από την 8.0 .και είχα διαβάσει ότι θα έχει καλύτερο HTML5 αλλά και πάλι σε αυτο ειναι χειρότερο.θελω να πιστεύω πως θα διορθωθούν όλα αυτά.

Να το φλασαρω σε fw? Και τι είναι αυτό; :lol:

Λοιπόν δεν το έχει ξανακάνει' αλλά παρατήρησα το εξής

Για κάποιο αδιευκρίνιστο λογο ή ευαισθησία της οθόνης ηταν στο μέγιστο ρυθμισμένη (καμία χαζομαρα δική μου). Χθες το βγάζω από τη τσέπη και έτρεχαν ενα καρό εφαρμογές. Το ίδιο έκανε και το Χ που είχα στα χέρια μου για λίγο αλλά εκείνο έχει πρόβλημα το νταμπλ απ όσο έψαξα. Και σκέφτομαι, μήπως συνέβη το ίδιο κι όταν μου παγωσε, να το έκανε για προστασία, γιατί θα είχε μπουκώσει ή ΡΑΜ; Δεν ξέρω.

Πάντως αν με φέρει ο δρόμος, άσχετα αν συνεχίζει να λειτουργεί οκ, απο κανένα κατάστημα Νοκια θα πάω να το συζητησω.

Κάθε φορά με τις αναβαθμίσεις, έχω απορίες αν 'καθίσουν' καλά. Δηλαδή το στήνεις με τα 8 το φέρνεις στα μέτρα σου, να τα 8.1 χαχαχχα.

Καλά με τις αναβαθμίσεις των αντροιντς καμια σχέση, εκεί ηταν σχεδόν σίγουρο οτι θα υπηρχαν θέματα σε κάθε αναβάθμιση.

Να το φλασαρω σε fw? Και τι είναι αυτό; :lol:

Λοιπόν δεν το έχει ξανακάνει' αλλά παρατήρησα το εξής

Για κάποιο αδιευκρίνιστο λογο ή ευαισθησία της οθόνης ηταν στο μέγιστο ρυθμισμένη (καμία χαζομαρα δική μου). Χθες το βγάζω από τη τσέπη και έτρεχαν ενα καρό εφαρμογές. Το ίδιο έκανε και το Χ που είχα στα χέρια μου για λίγο αλλά εκείνο έχει πρόβλημα το νταμπλ απ όσο έψαξα. Και σκέφτομαι, μήπως συνέβη το ίδιο κι όταν μου παγωσε, να το έκανε για προστασία, γιατί θα είχε μπουκώσει ή ΡΑΜ; Δεν ξέρω.

Πάντως αν με φέρει ο δρόμος, άσχετα αν συνεχίζει να λειτουργεί οκ, απο κανένα κατάστημα Νοκια θα πάω να το συζητησω.

Κάθε φορά με τις αναβαθμίσεις, έχω απορίες αν 'καθίσουν' καλά. Δηλαδή το στήνεις με τα 8 το φέρνεις στα μέτρα σου, να τα 8.1 χαχαχχα.

Καλά με τις αναβαθμίσεις των αντροιντς καμια σχέση, εκεί ηταν σχεδόν σίγουρο οτι θα υπηρχαν θέματα σε κάθε αναβάθμιση.

Όχι να το φλασάρεις σε fw! Να ξαναφλασάρεις το fw (firmware) με recovery tool! :lol:

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Got it :D

Το σκέφτομαι γιαhard reset, αν δω τπτ κολλήματα, αλλά μέχρι τώρα το κινητό είναι (πάλι) άψογο.

Και τι διαφορά έχει το hard με τη διαδικασία με το tool αλήθεια;

Διάβασα από μερικούς που έλεγαν ότι τωρα ειναι πιο γρήγορο στο ίντερνετ με την 8.1 αλλά εγώ παρατήρησα ότι είναι χαρακτηριστικά πιο αργή από την 8.0 .και είχα διαβάσει ότι θα έχει καλύτερο HTML5 αλλά και πάλι σε αυτο ειναι χειρότερο.θελω να πιστεύω πως θα διορθωθούν όλα αυτά.

Εγώ πάντως ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση το έκανα ένα Hard Reset καλού κακού (Συνήθεια βλέπεις :happy: ) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στο θέμα του Internet Explorer παρατήρησα μια αρκετά καλή βελτίωση σε σχέση με την ταχύτητα, όχι ότι πριν είχε θέμα δηλαδή αλλά κάθε βελτίωση είναι δεκτή.