Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!!! Μια ερώτηση.υπάρχει τρόπος οταν πληκτρολογώ στον internet explorer να μου προτείνει πράγματα όπως κάνουν όλοι οι browser ;

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλύτερα να απευθυνθείς στο κατάλληλο τόπικ

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ρε παιδιά αυτό το άλλα στην μνήμη του τηλεφώνου έχει φθάσει το 1 GB και κατι.έχει βρει κανένας τρόπο να το σβήσει;

Ρε παιδιά αυτό το άλλα στην μνήμη του τηλεφώνου έχει φθάσει το 1 GB και κατι.έχει βρει κανένας τρόπο να το σβήσει;

Αν σβήσεις όλο το ιστορικό του i.e. θα σου εμφανίσει λίγο χώρο! Για τα υπόλοιπα δεν έχω δοκιμάσει! Απλά σβήνεις κάποιες εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι και τόσο πολυ!

Επίσης ειναι και κάποιες εφαρμογές που πιάνουν χώρο και στα δύο όπως πχ το Viber!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πήγαινε στον Internet Explorer -> Ρυθμίσεις -> Σύνθετες Ρυθμίσεις -> Διαχείριση Χώρου Αποθήκευση...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Τα off topic μηνύματα διαγράφηκαν. Δεν χρειάζεται να κουράζουμε τους υπόλοιπους χρήστες με ανούσιες συζητήσεις.

Συνεχίζουμε στο θέμα μας

Powerd by OnePlus 7 Pro

• 2 weeks later...
Τα μηνύματα που αφορούσαν έμμεσα αγγελίες (πώλησης/ζήτησης) διαγράφηκαν... Παρακαλώ να μην συνεχιστεί η κουβέντα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

lumia 925,αγορασμένο τον Ιανουάριο του 2014. Από Σεπτέμβρη "νέκρωσε". Βρήκα ευκαιρία να το πάω σε κατάστημα NOKIA για επισκευή αρχές Νοεμβρίου. Προσπάθησε να το θέσει σε λειτουργία,αλλά τίποτα. Το έστειλε στα κεντρικά για επισκευή,μάλλον καμμένη μητρική πλακέτα. Απ'ότι μου είπε μια παρτίδα είχε πρόβλημα. Το τηλέφωνο αγοράστηκε από κατάστημα vodafone ( προφανώς vodafone branded ) την περίοδο που τα πουλούσαν ως προσφορά με 250 ευρώ.

Αρχικά μου είπε ότι θα πάρει περίπου 2 εβδομάδες. Συμπληρώθηκε η τρίτη και αναμένω.

Όποιος είχε ανάλογο πρόβλημα ας αναφέρει.

lumia 925,αγορασμένο τον Ιανουάριο του 2014. Από Σεπτέμβρη "νέκρωσε". Βρήκα ευκαιρία να το πάω σε κατάστημα NOKIA για επισκευή αρχές Νοεμβρίου. Προσπάθησε να το θέσει σε λειτουργία,αλλά τίποτα. Το έστειλε στα κεντρικά για επισκευή,μάλλον καμμένη μητρική πλακέτα. Απ'ότι μου είπε μια παρτίδα είχε πρόβλημα. Το τηλέφωνο αγοράστηκε από κατάστημα vodafone ( προφανώς vodafone branded ) την περίοδο που τα πουλούσαν ως προσφορά με 250 ευρώ.

Αρχικά μου είπε ότι θα πάρει περίπου 2 εβδομάδες. Συμπληρώθηκε η τρίτη και αναμένω.

Όποιος είχε ανάλογο πρόβλημα ας αναφέρει.

φιλε και γω το ιδιο ακριβως ..δεν ξερω τι εγινε και τι βλαβη ειχε..παντως μου εφεραν καινουριο κινητο και μαλιστα πιο καινουριο μοντελο..πες μας τι εγινε τελικα

Έγινε αντικατάσταση συσκευής?

Τι εννοείς πιο καινούργιο μοντελο?

ναι μετα απο περιπου 25--30 μερες μου εφεραν το 930 ..αντε μακαρι να βρεις ακρη ,πες μας πως σε εξυπηρετησαν για να γνωριζουμε.:)

Το 925 μας άφησε χρόνους....

Προς αντικατάσταση αυτού, μου έστειλαν το 930.

Για την ακρίβεια τη συσκευή σκέτη,χωρίς κουτί με φορτιστή κι ακουστικά. Απλά μου έδωσαν ένα χαρτί με τους σειριακούς αριθμούς της προηγούμενης και της νέας συσκευής.

Ωστόσο τη λειτουργώ χωρίς κάρτα sim προς το παρόν,καθώς το 930 απαιτεί nanosim,ενώ το 925 microsim και σε 2 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και cosmote που πήγα, είχαν έλλειψη.

Αυτά προς το παρόν. Το εργαλείο φαίνεται πολύ καλό.

σε 2 925 που έχω η μπαταρία πλέον κρατάει τραγικά λίγο. Σε 6 ώρες από το πρωί πέφτει στο 30% με χρήση πολύ νορμαλ. Μόνο τηλέφωνο και όχι πάρα πολύ, wifi ανοικτό χωρίς σερφάρισμα και γενικά στην αναμονή γιατί είμαι γραφείο και δεν πολύασχολούμαι μαζί του. Είδα κάποιοι άλλαξαν μπαταρία, είδατε διαφορά; την βάλατε μόνοι σας; Είναι επίσημη νοκια αυτή του ebay; Σε νοκια care μου ζήτησαν 40€ μόνο για την αγορά της μπαταρίας, η αλλαγή δωρεάν. Το σκέφτομαι γιατί αν εξαιρέσεις την μπαταρία το κινητό έχει ακόμα ψωμιά ειδικά αν σκεφτείς ότι θα πάρει και τα w10.

επίσης ένα άλλο ζήτημα που αντιμετωπίζω και στα 2 925, από τις πολύ αρχές που το είχα το gps δεν δούλευε καλά. αργεί να κλειδώσει και μετά κατά την πλόηγηση χάνει το σήμα και το ξαναβρίσκει μετά από πολύ ώρα και γενικά χάλια εμπειρία. Δεν το πήγα για επισκευή επειδή δεν το πολύ δουλεύω αλλά αν μπορεί να φτιαχτεί γιατί ναμην φτιαχτεί. Το χει κάποιος άλλος; Είναι γνωστό hardware issue? Στις αρχές το είχα ψάξει σαν software issue με κάποιους συμφορουμίτες να λένε ότι μπορεί να φταίει κάποια άλλη εφαρμογή που να απασχολεί ταυτόχρονα τα gps και έτσι να χάνει το σήμα από την πλοήγηση. Αλλά ότι και αν δοκίμασα ακόμα και hard reset και στήσιμο σιγά σιγά από την αρχή το πρόβλημα παρέμενε άρα μιλάμε για hardware issue.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Και σε μένα είχε πέσει πάρα πολύ η μπαταρία,ήταν για αλλαγή,αλλά με πρόλαβε η μητρική. Επίσης και το gps μου έκανε "νερά" κάποιες φορές. Τώρα είμαι στο 930 με το οποίο μου αντικατέστησαν το 925. Δυστυχώς δεν έχει glance screen.

Και εγω έχω το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία.να κάνω μια ερώτηση.....επειδή θέλω να δώσω το τηλέφωνο στον αδερφό μου,γίνεται να το καθαρίσω τελείως αλλά να παραμείνει στα windows 8.1;δεν με ενδιαφέρουν τα αρχεία τα έχω πάρει όλα.ευχαριστώ

Και εγω έχω το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία.να κάνω μια ερώτηση.....επειδή θέλω να δώσω το τηλέφωνο στον αδερφό μου,γίνεται να το καθαρίσω τελείως αλλά να παραμείνει στα windows 8.1;δεν με ενδιαφέρουν τα αρχεία τα έχω πάρει όλα.ευχαριστώ

Πας ρυθμίσεις, πληροφορίες και στο τέλος θα δεις το "επαναφορά του τηλεφώνου". Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, θα ανοίξεις σαν την πρώτη μέρα που το πήρες.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Πας ρυθμίσεις, πληροφορίες και στο τέλος θα δεις το "επαναφορά του τηλεφώνου". Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, θα ανοίξεις σαν την πρώτη μέρα που το πήρες.

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.δεν θα γυρίσει όμως το κινητό στα windows 8 θα μείνει στην 8,1 ;

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.δεν θα γυρίσει όμως το κινητό στα windows 8 θα μείνει στην 8,1 ;

Θα μείνει στην έκδοση του λειτουργικού που είναι περασμένη την στιγμή που θα κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων. Αν δηλαδή είναι στα WP8.1 θα μείνει σε αυτά, αν είναι στην technical preview των W10M θα παραμείνει σε αυτή την έκδοση και δεν θα γυρίσει πίσω στα WP8.1. Aπλά οι ρυθμίσεις της συσκευής θα επανέλθουν στην εργοστασιακή τους κατάσταση και θα διαγραφούν ότι δεδομένα υπάρχουν στη συσκευή σου.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
επίσης ένα άλλο ζήτημα που αντιμετωπίζω και στα 2 925, από τις πολύ αρχές που το είχα το gps δεν δούλευε καλά. αργεί να κλειδώσει και μετά κατά την πλόηγηση χάνει το σήμα και το ξαναβρίσκει μετά από πολύ ώρα και γενικά χάλια εμπειρία.

κι εμένα το κάνει αυτό και είναι παρα πολύ εκνευριστικό. με καθυστερεί αφάνταστα.

Ας ελπίσουμε να διορθωθεί με την αναβάθμιση... λέμε τώρα...

macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro

θαύμα !!!

το κινητό έφαγε γερή τούμπα (η αλήθεια είναι ότι το πετάξα με νευρά στο τείχο με την ελπίδα ότι θα σπάσει για να πάρω το 950) και δεν έπαθε τίποτα !!!

θαύμα !!!

το κινητό έφαγε γερή τούμπα (η αλήθεια είναι ότι το πετάξα με νευρά στο τείχο με την ελπίδα ότι θα σπάσει για να πάρω το 950) και δεν έπαθε τίποτα !!!

Δεν το λες και θαύμα! Άριστη ποιότητα κατασκευής το λές! ;)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.