pazu Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλημέρα σε όλους!!! Μια ερώτηση.υπάρχει τρόπος οταν πληκτρολογώ στον internet explorer να μου προτείνει πράγματα όπως κάνουν όλοι οι browser ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλύτερα να απευθυνθείς στο κατάλληλο τόπικ Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Ρε παιδιά αυτό το άλλα στην μνήμη του τηλεφώνου έχει φθάσει το 1 GB και κατι.έχει βρει κανένας τρόπο να το σβήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ρε παιδιά αυτό το άλλα στην μνήμη του τηλεφώνου έχει φθάσει το 1 GB και κατι.έχει βρει κανένας τρόπο να το σβήσει; Αν σβήσεις όλο το ιστορικό του i.e. θα σου εμφανίσει λίγο χώρο! Για τα υπόλοιπα δεν έχω δοκιμάσει! Απλά σβήνεις κάποιες εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι και τόσο πολυ! Επίσης ειναι και κάποιες εφαρμογές που πιάνουν χώρο και στα δύο όπως πχ το Viber! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ρε παιδιά αυτό το άλλα στην μνήμη του τηλεφώνου έχει φθάσει το 1 GB και κατι.έχει βρει κανένας τρόπο να το σβήσει; Πήγαινε στον Internet Explorer -> Ρυθμίσεις -> Σύνθετες Ρυθμίσεις -> Διαχείριση Χώρου Αποθήκευση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ!αν και πάλι πήγα στα 725 MB αλλά όπως και να έχει ειμαι 300 MB κάτω τώρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τα off topic μηνύματα διαγράφηκαν. Δεν χρειάζεται να κουράζουμε τους υπόλοιπους χρήστες με ανούσιες συζητήσεις. Συνεχίζουμε στο θέμα μας Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τα μηνύματα που αφορούσαν έμμεσα αγγελίες (πώλησης/ζήτησης) διαγράφηκαν... Παρακαλώ να μην συνεχιστεί η κουβέντα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 lumia 925,αγορασμένο τον Ιανουάριο του 2014. Από Σεπτέμβρη "νέκρωσε". Βρήκα ευκαιρία να το πάω σε κατάστημα NOKIA για επισκευή αρχές Νοεμβρίου. Προσπάθησε να το θέσει σε λειτουργία,αλλά τίποτα. Το έστειλε στα κεντρικά για επισκευή,μάλλον καμμένη μητρική πλακέτα. Απ'ότι μου είπε μια παρτίδα είχε πρόβλημα. Το τηλέφωνο αγοράστηκε από κατάστημα vodafone ( προφανώς vodafone branded ) την περίοδο που τα πουλούσαν ως προσφορά με 250 ευρώ. Αρχικά μου είπε ότι θα πάρει περίπου 2 εβδομάδες. Συμπληρώθηκε η τρίτη και αναμένω. Όποιος είχε ανάλογο πρόβλημα ας αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxits Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 lumia 925,αγορασμένο τον Ιανουάριο του 2014. Από Σεπτέμβρη "νέκρωσε". Βρήκα ευκαιρία να το πάω σε κατάστημα NOKIA για επισκευή αρχές Νοεμβρίου. Προσπάθησε να το θέσει σε λειτουργία,αλλά τίποτα. Το έστειλε στα κεντρικά για επισκευή,μάλλον καμμένη μητρική πλακέτα. Απ'ότι μου είπε μια παρτίδα είχε πρόβλημα. Το τηλέφωνο αγοράστηκε από κατάστημα vodafone ( προφανώς vodafone branded ) την περίοδο που τα πουλούσαν ως προσφορά με 250 ευρώ. Αρχικά μου είπε ότι θα πάρει περίπου 2 εβδομάδες. Συμπληρώθηκε η τρίτη και αναμένω. Όποιος είχε ανάλογο πρόβλημα ας αναφέρει. φιλε και γω το ιδιο ακριβως ..δεν ξερω τι εγινε και τι βλαβη ειχε..παντως μου εφεραν καινουριο κινητο και μαλιστα πιο καινουριο μοντελο..πες μας τι εγινε τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Έγινε αντικατάσταση συσκευής? Τι εννοείς πιο καινούργιο μοντελο? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Περιμένω ακόμα τηλέφωνο μετά από 1 μήνα... pasxits, πόσο καιρό σου πήρε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxits Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Έγινε αντικατάσταση συσκευής? Τι εννοείς πιο καινούργιο μοντελο? ναι μετα απο περιπου 25--30 μερες μου εφεραν το 930 ..αντε μακαρι να βρεις ακρη ,πες μας πως σε εξυπηρετησαν για να γνωριζουμε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Το 925 μας άφησε χρόνους.... Προς αντικατάσταση αυτού, μου έστειλαν το 930. Για την ακρίβεια τη συσκευή σκέτη,χωρίς κουτί με φορτιστή κι ακουστικά. Απλά μου έδωσαν ένα χαρτί με τους σειριακούς αριθμούς της προηγούμενης και της νέας συσκευής. Ωστόσο τη λειτουργώ χωρίς κάρτα sim προς το παρόν,καθώς το 930 απαιτεί nanosim,ενώ το 925 microsim και σε 2 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και cosmote που πήγα, είχαν έλλειψη. Αυτά προς το παρόν. Το εργαλείο φαίνεται πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 σε 2 925 που έχω η μπαταρία πλέον κρατάει τραγικά λίγο. Σε 6 ώρες από το πρωί πέφτει στο 30% με χρήση πολύ νορμαλ. Μόνο τηλέφωνο και όχι πάρα πολύ, wifi ανοικτό χωρίς σερφάρισμα και γενικά στην αναμονή γιατί είμαι γραφείο και δεν πολύασχολούμαι μαζί του. Είδα κάποιοι άλλαξαν μπαταρία, είδατε διαφορά; την βάλατε μόνοι σας; Είναι επίσημη νοκια αυτή του ebay; Σε νοκια care μου ζήτησαν 40€ μόνο για την αγορά της μπαταρίας, η αλλαγή δωρεάν. Το σκέφτομαι γιατί αν εξαιρέσεις την μπαταρία το κινητό έχει ακόμα ψωμιά ειδικά αν σκεφτείς ότι θα πάρει και τα w10. επίσης ένα άλλο ζήτημα που αντιμετωπίζω και στα 2 925, από τις πολύ αρχές που το είχα το gps δεν δούλευε καλά. αργεί να κλειδώσει και μετά κατά την πλόηγηση χάνει το σήμα και το ξαναβρίσκει μετά από πολύ ώρα και γενικά χάλια εμπειρία. Δεν το πήγα για επισκευή επειδή δεν το πολύ δουλεύω αλλά αν μπορεί να φτιαχτεί γιατί ναμην φτιαχτεί. Το χει κάποιος άλλος; Είναι γνωστό hardware issue? Στις αρχές το είχα ψάξει σαν software issue με κάποιους συμφορουμίτες να λένε ότι μπορεί να φταίει κάποια άλλη εφαρμογή που να απασχολεί ταυτόχρονα τα gps και έτσι να χάνει το σήμα από την πλοήγηση. Αλλά ότι και αν δοκίμασα ακόμα και hard reset και στήσιμο σιγά σιγά από την αρχή το πρόβλημα παρέμενε άρα μιλάμε για hardware issue. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Και σε μένα είχε πέσει πάρα πολύ η μπαταρία,ήταν για αλλαγή,αλλά με πρόλαβε η μητρική. Επίσης και το gps μου έκανε "νερά" κάποιες φορές. Τώρα είμαι στο 930 με το οποίο μου αντικατέστησαν το 925. Δυστυχώς δεν έχει glance screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Και εγω έχω το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία.να κάνω μια ερώτηση.....επειδή θέλω να δώσω το τηλέφωνο στον αδερφό μου,γίνεται να το καθαρίσω τελείως αλλά να παραμείνει στα windows 8.1;δεν με ενδιαφέρουν τα αρχεία τα έχω πάρει όλα.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Και εγω έχω το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία.να κάνω μια ερώτηση.....επειδή θέλω να δώσω το τηλέφωνο στον αδερφό μου,γίνεται να το καθαρίσω τελείως αλλά να παραμείνει στα windows 8.1;δεν με ενδιαφέρουν τα αρχεία τα έχω πάρει όλα.ευχαριστώ Πας ρυθμίσεις, πληροφορίες και στο τέλος θα δεις το "επαναφορά του τηλεφώνου". Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, θα ανοίξεις σαν την πρώτη μέρα που το πήρες. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πας ρυθμίσεις, πληροφορίες και στο τέλος θα δεις το "επαναφορά του τηλεφώνου". Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, θα ανοίξεις σαν την πρώτη μέρα που το πήρες. Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.δεν θα γυρίσει όμως το κινητό στα windows 8 θα μείνει στην 8,1 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.δεν θα γυρίσει όμως το κινητό στα windows 8 θα μείνει στην 8,1 ; Θα μείνει στην έκδοση του λειτουργικού που είναι περασμένη την στιγμή που θα κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων. Αν δηλαδή είναι στα WP8.1 θα μείνει σε αυτά, αν είναι στην technical preview των W10M θα παραμείνει σε αυτή την έκδοση και δεν θα γυρίσει πίσω στα WP8.1. Aπλά οι ρυθμίσεις της συσκευής θα επανέλθουν στην εργοστασιακή τους κατάσταση και θα διαγραφούν ότι δεδομένα υπάρχουν στη συσκευή σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παρακαλώ τα φώτα σας, γιατί τα mail με εικόνες έρχονται μισά; δείτε εικόνα τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 επίσης ένα άλλο ζήτημα που αντιμετωπίζω και στα 2 925, από τις πολύ αρχές που το είχα το gps δεν δούλευε καλά. αργεί να κλειδώσει και μετά κατά την πλόηγηση χάνει το σήμα και το ξαναβρίσκει μετά από πολύ ώρα και γενικά χάλια εμπειρία. κι εμένα το κάνει αυτό και είναι παρα πολύ εκνευριστικό. με καθυστερεί αφάνταστα. Ας ελπίσουμε να διορθωθεί με την αναβάθμιση... λέμε τώρα... Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 θαύμα !!! το κινητό έφαγε γερή τούμπα (η αλήθεια είναι ότι το πετάξα με νευρά στο τείχο με την ελπίδα ότι θα σπάσει για να πάρω το 950) και δεν έπαθε τίποτα !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 θαύμα !!! το κινητό έφαγε γερή τούμπα (η αλήθεια είναι ότι το πετάξα με νευρά στο τείχο με την ελπίδα ότι θα σπάσει για να πάρω το 950) και δεν έπαθε τίποτα !!! Δεν το λες και θαύμα! Άριστη ποιότητα κατασκευής το λές! ;) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Χαζομάρα το λέω εγώ... :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts