Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι... Αλλά καλού κακού βάλτες στο OneDrive... Ποτέ δεν ξέρεις :)

Ούτε στο OneDrive ξέρεις. Ρωτα τους iphonaκηδες......:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, νέος κάτοχος του 925 και εγώ και οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές.

Το μόνο πράγμα που με προβληματίζει είναι η δόνηση. Είναι γενικότερα η ένταση της πολύ χαμηλή η πιθανότατα να είναι το δικό μου κομμάτι μόνο? Η ένταση της δόνησης πατώντας τα soft keys είναι πολύ χαμηλή και όταν πρωτο-άνοιξα το κινήτο σε κάποια φάση σταμάτησε να δουλεύει εντελώς (χωρίς να την ενεργοποιήσω), τώρα έχει επανέλθει κανονικά. Γενικότερα στο 520 και το 8s η δόνηση στα soft keys ήταν πολύ πιο δυνατή (ίσως λόγω πλαστικών), αν και στην τσέπη κανένα από τα δύο δεν έκανε δουλειά. Κάποια γνώμη?

Ευχαριστώ

Ειναι ενα feature που δεν χρησιμοποιω και μαλιστα η απενεργοποιηση του ειναι η πρωτη ρυθμιση που κανω.

Ωστοσο επιβεβαιωνω οτι και στο δικο μου 925 ειναι πιο ανεπαισθητη η δονηση των softkeys απο το 625.

Πιο κοφτη θα την χαρακτηριζα, λες και στο 625 κραταει λιγο παραπανω.

Σιγουρα πρεπει να παιζει καποιο ρολο αφ'ενος η διαφορετικη κατασκευη του ενος απο το αλλο,

αφ'εταιρου το διαφορετικο βαρος των συσκευων.

Στο 625 που ειναι τουβλο σε σχεση με το "πουπουλο" 925 αν ηταν ιδιας εντασης η δονηση ισως την καταπινε το βαρος και δεν γινοταν αισθητη.

LG G8s Black

Νικόλας

Μετά από αρκετά τεστ, θα έλεγα ότι η δόνηση στο δικό μου κομμάτι είναι κάτω του μετρίου, μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να μπορέσω να αντιληφθώ ότι με καλούν ενώ το κινητό είναι σε κάποια χαλαρή τσέπη. Σε μια μικρή αναζήτηση είδα αναφορές στο εξωτερικό για πολύ μέτρια απόδοση της δόνησης, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι κάτι φυσιολογικό ή χρήζει αντικατάσταση της συσκευής δεδομένου ότι το κινητό είναι 3ών ημερών.

Μετά από αρκετά τεστ, θα έλεγα ότι η δόνηση στο δικό μου κομμάτι είναι κάτω του μετρίου, μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να μπορέσω να αντιληφθώ ότι με καλούν ενώ το κινητό είναι σε κάποια χαλαρή τσέπη. Σε μια μικρή αναζήτηση είδα αναφορές στο εξωτερικό για πολύ μέτρια απόδοση της δόνησης, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι κάτι φυσιολογικό ή χρήζει αντικατάσταση της συσκευής δεδομένου ότι το κινητό είναι 3ών ημερών.

Καλημέρα. Μην ανυσυχείς. Έτσι είναι στο δικό μου.

Μετά από ένα χρόνο μαζί του δυο πράγματα με απογοητεύουν: η έλλειψη apps ιδιος ελληνικών που ποτέ δεν διορθώθηκε (π.χ. Taxibeat, Athensbook ) , και η μπαταρία...

Μετά από ένα χρόνο μαζί του δυο πράγματα με απογοητεύουν: η έλλειψη apps ιδιος ελληνικών που ποτέ δεν διορθώθηκε (π.χ. Taxibeat, Athensbook ) , και η μπαταρία...

Η μπαταρία του ποτέ δεν ήταν από τα ατού του και σε εμένα. Θα έλεγα πως διορθώθηκε κάπως η κατάσταση με την 8.1 αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Τώρα όσον αφορά της εφαρμογές δεν θα έλεγα ότι αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα λόγω έλλειψης κάποιων δημοφιλών εφαρμογών στην πλατφόρμα. Θα βρεις την άκρη να την κάνεις την δουλειά σου.

Το περίεργο είναι ότι τουλάχιστον για την Ελλάδα διαβάζαμε και εξακολουθούμε να διαβάζουμε ότι το ποσοστό διείσδυσης των Windows Phone είναι υψηλότερο από την υπόλοιπη Ευρώπη (άντε οι Ιταλοί να μας προσπερνάνε). Παρόλα αυτά οι Έλληνες developers δίστασαν και δεν επένδυσαν στην πλατφόρμα (π.χ. taxibeat). Είναι κάτι όμως που θα πρέπει να το δει η Microsoft και να το λύσει εγκαίρως. Πιστεύω ότι είναι σε σωστό δρόμο και στο τέλος θα τα καταφέρει. Άλλωστε ο ανταγωνισμός είναι προς όφελος των καταναλωτών.

πιστεύεται οτι αξίζει η μετάβαση απο 625 σε 925;;Γνωρίζει κανείς αν θα τρέχει windows 10 το 925 με 1 GB RAM???

Για μένα αξίζει. Τώρα όσον αφορά για τα Windows 10 δεν νομίζω ότι η Microsoft θέλει να αυτοκτονήσει. Τα περισσότερα τηλέφωνα της είναι από 1GB μνήμη και κάτω. Πιστεύω ότι θα τρέχουν ικανοποιητικά.

Για το τι θα γίνει με τα windows 10, μάλλον τον Απρίλιο θα μάθουμε.

Εγώ λέω να κάνεις υπομονή με το 625 τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές.

Γενικά πάντως, ναι αξίζει η αναβάθμιση...

:rtfm:

Απο άποψη κόστους λες για τις γιορτές;;; πάντως στα σκρουτζομαγαζα ειναι δωράκι πλέον στα 220 € και πιστεύω ότι ειναι καλύτερη επιλογή απο το 735 ή το 830( όταν φτάσουν βέβαια σε ανταγωνιστικό επίπεδο τιμής)

Για μένα αξίζει. Τώρα όσον αφορά για τα Windows 10 δεν νομίζω ότι η Microsoft θέλει να αυτοκτονήσει. Τα περισσότερα τηλέφωνα της είναι από 1GB μνήμη και κάτω. Πιστεύω ότι θα τρέχουν ικανοποιητικά.

Μόνο και μόνο για την εκπληκτική οθόνη και τη κάμερα δε τα συγκρίνω καν. Άσε που είναι άλλη κλάση , πραγματικό κόσμημα.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Απο άποψη κόστους λες για τις γιορτές;;; πάντως στα σκρουτζομαγαζα ειναι δωράκι πλέον στα 220 € και πιστεύω ότι ειναι καλύτερη επιλογή απο το 735 ή το 830( όταν φτάσουν βέβαια σε ανταγωνιστικό επίπεδο τιμής)

Απ' το 730/5 σίγουρα καλύτερο. Απ' το 830, σίγουρα χειρότερο. Ελάχιστα μεν, χειρότερο δε...

Για τις γιορτές λέω μήπως και πέσει αρκετά το 830...

Αλλιώς Τσίμπα το 925. Δεν νομίζω οτι θα σε απογοητεύσει σε κάτι ειδικά μετά το 625...

:rtfm:

γεια χαρα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω τους κατόχους του 925 με 8.1 αν οταν πανε να δουνε ενα βιντεο youtube απο καποιο site το κινητό κανει κατι τρελα πραματα του τυπου: κλειδωμα - ξεκλειδωμα οθονης απο μονο του, να γινετε γκρι η μιση οθονη του βιντεο, να διχνει το μισο βιντεο (δλδ crop) και κανα δυο φορες μουχει κολλήσει κιολας και ηθελε ρεσετ. Εχει συμβει σε καποιον? Υπαρχει λυση? Εμενα μου συμβαινει 1 στις 3.

Με κάποιον browser βλέπεις ή κάποια εφαρμογή...? Αν είναι τσέκαρε και σε άλλο borwser ή εφαρμογή αν στο κάνει... Δεν είναι λογικό... Πιθανολογώ ότι είναι κάποιο θέμα browser/app που χρησιμοποιείς...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Παρατηρώ τις τελευταίες ημέρες να τελειώνει η μπαταρία πολύ πιο γρήγορα από πριν. Χθες εκεί που το φόρτιζα κοιτάω το κινητό για να δω αν φορτισε κ ήταν στο 80~% , μετά από πέντε λεπτά που μου ήρθε μια ειδοποίηση παρατηρώ 100% και νόμιζα δεν είδα καλά, αυτή την στιγμή που το φωρτιζω το είχα παράλληλα ανοιχτό και ασχολιομουν με ότι έβρισκα μπροστά μου για να παρατηρώ το ποσοστό κάπου στα 72%, το βλέπω ξαφνικά 100%. Το έβγαλα από την πρίζα του κάνω μια επανεκκίνηση η μπαταρία στο 80% ξανά έβαλα και συνεχισε κανονικά την φόρτιση. Να σημειώσω ότι έχω κάνει είδη 5 soft reset. Τι να κάνω άλλο ώστε να βρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είτε στην μπαταρία, είτε αν οφείλετε σε εφαρμογη είτε δεν ξέρω εγω τι.

Edit από 80% εως 90% φορτιζε σχετικά αργά, από 90% και πάνω πήγαινε λίγο πιο γρήγορα και δυο φορές ανέβηκε 2%, έβγαλα μπριζα, επανεκκίνηση, μπαταρία στο 89%,η φόρτιση συνεχίζεται...

Edit 2

Μόλις φόρτισε πλήρως ξανακάνω επανεκινηση και στο άνοιγμα δείχνει πάλι 89%. Θα το ξανά βαλω για φόρτιση. Τι συμπέρασμα βγάζετε;;;

Πριν το ξαναβάλω για φόρτιση από περιέργεια ξανά κάνω επανεκκίνηση μήπως μου δείξει 100% αλλα μπα, 83%.

Edited by the_shaman

Με κάποιον browser βλέπεις ή κάποια εφαρμογή...? Αν είναι τσέκαρε και σε άλλο borwser ή εφαρμογή αν στο κάνει... Δεν είναι λογικό... Πιθανολογώ ότι είναι κάποιο θέμα browser/app που χρησιμοποιείς...

μπα οχι με τον internet explorer μπαινω... δεν εχω κατεβασει κατι...θα κανω κανα back up και hard reset μπας και στρωσει αλλιως θα το στειλω voda πριν τελειωσει η εγγυηση. Απλα μου το κανει λιγο μετα το περασμα της 8.1 και νομιζα οτι ειναι bug κ το καινει σ΄ολους... ευχαριστω

μπα οχι με τον internet explorer μπαινω... δεν εχω κατεβασει κατι...θα κανω κανα back up και hard reset μπας και στρωσει αλλιως θα το στειλω voda πριν τελειωσει η εγγυηση. Απλα μου το κανει λιγο μετα το περασμα της 8.1 και νομιζα οτι ειναι bug κ το καινει σ΄ολους... ευχαριστω

Και σε εμένα το κάνει αυτό που περιέγραψες επίσης μου πετάει και την lock screen, πιστεύω να είναι bug εγω.

Και σε εμένα το κάνει αυτό που περιέγραψες επίσης μου πετάει και την lock screen, πιστεύω να είναι bug εγω.

και σε εμενα αυτο κανει, αν πατησω να δω βιντεο youtube απο καποιο site, μου βγαζει lockscreen και μαλιστα 2 φορες, κανω 2 φορες unlock και μετα τρεμει το βιντεο, αρκετα σπαστικο. αρα παιζει καποιο bug... ή συμβαινει και σε αλους και δεν το εχουν προσεξει ή δεν εχει περαστει καλα η 8.1 ... με την 8 δεν ειχα καποιο θεμα. Τεσπα...

Edited by simoxe

Με την επισημη cyan σας το κανει αυτο; Eχετε περασμενο το developer preview;

Ειναι σιγουρα bug γιατι στο 630 δεν μου το εχει κανει και βλεπω αρκετα video μεσα απο site.

Αρχικά κάντε ένα soft reset που δεν σβήνει τίποτα...

Αν συνεχίσει δοκιμάστε με κάποιον άλλον browser (UC Browser πχ)....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αρχικά κάντε ένα soft reset που δεν σβήνει τίποτα...

Αν συνεχίσει δοκιμάστε με κάποιον άλλον browser (UC Browser πχ)....

Αν και δεν μπαίνω στο YouTube από τον εξπλορερ έχω κάνει για άλλο λόγο (περιγραφω πιο πάνω) ρεσετ. Από περιέργεια μπήκα στο YouTube από τον εξπλορερ, φόρτωσα ένα βίντεο, το επεζε κανονικά, κάνω φουλ σκριν ολα καλά, κάνω πίσω, κάνω ζουμ ιν ζουμ ουτ και άρχισε πάλι τα αυτά τα περιεργα, όλα αυτά ενώ επεζε τι βίντεο. Αλλα όπως είπα δεν παρακολουθώ απο τον εξπλορερ. Δοκιμάστε να κανετε αυτά που περιγραφω.

Εγω έχω επίσημη cyan, χωρίς dp

Υπόψιν μπαίνω σε έκδοση για υπολογιστές και γίνεται αυτό.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λύση για τον φίλο πιο πανω, την οποία μολις δοκίμασα, να μπαίνεις σε έκδοση για κινητά, δουλεύεις χωρίς τα περίεργα που κάνει, ίσως τι κάνει σε όλους αλλα να μην το πρόσεξαν.

Edited by the_shaman

Επειδή είναι ενα απο τα αρκετά κινητά που με ενδιαφέρουν κ ποτε δεν είχα windows phone,θα ήταν ήθελα να μάθω απο εφαρμογές υπαρχουν αρκετές ή υστερεί πολύ σε σχέση με τα android?

Για παράδειγμα τα παιχνίδια του fb υπαρχουν ως apps ή πρεπει να μπαίνω μέσω του browser για να παίζω?

Να υποθέσω πως λογω microsoft υποστηριζει flash player ο browser του ε?

Επειδή είναι ενα απο τα αρκετά κινητά που με ενδιαφέρουν κ ποτε δεν είχα windows phone,θα ήταν ήθελα να μάθω απο εφαρμογές υπαρχουν αρκετές ή υστερεί πολύ σε σχέση με τα android?

Για παράδειγμα τα παιχνίδια του fb υπαρχουν ως apps ή πρεπει να μπαίνω μέσω του browser για να παίζω?

Να υποθέσω πως λογω microsoft υποστηριζει flash player ο browser του ε?

Οχι δεν υποστηριζει flash player ο browser. Ο flash player δεν ειναι της Ms ειναι της adobe και εχει σταματησει την επισημη υποστηριξη σε κινητα εδω και χρονια. Ουτε το android tablet που εχω τα τρεχει(ειχε δοκιμασει η κοπελια) και ας εχω βαλει παλιοτερη εκδοση του flash.

Μπορεις να δεις εδω αν εχει τα games που σε ενδιαφερουν http://www.windowsphone.com/en-us/store/featured-games

Παντως αν το βασικο σου κριτηριο ειναι τα games ΔΕΝ θα σου προτεινα lumia.