Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ kadetaki

Μήπως μπήκε τίποτα στο ακουστικό? Φύσα το λίγο ή τίποτα τέτοιο... Αν έπαιξε τίποτα με νερό ή άλλο υγρό λογικό... Όπως και να έχει πήγαινε σε κάποιο Nokia Care... Πρώτα κάνε την αναβάθμιση βέβαια μήπως και είναι κάποιο κόλημα software, αλλά δεν νομίζω...

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αλέξη επειδή το έχω συναντήσει και σε άλλο ελληνικό 925 είμαι κατά 99% σίγουρος ότι θέλει αλλαγή το ακουστικό. Ο φίλος μου έμεινε χωρίς κινητό 3 εβδομάδες περίπου. :mad:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα παιδιά,

Πρώτη φορά γράφω, μόλις σήμερα έγινα μέλος, τα συγχαρητήριά μου για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται!

Κάτοχος του 925 κι εγώ, δεν έχω κάνει την αναβάθμιση ακόμα (μέχρι χθες δούλευαν όλα άψογα, δεν ήθελα κάτι περισσότερο από το τηλέφωνο).

Σήμερα το πρωί, χτύπησε και απάντησα... βουβαμάρα στη άλλη άκρη, δεν ακούω τίποτα, το κλείνω... Ξαναχτυπάει, συμβαίνει το ίδιο, κουμπώνω τα ακουστικά για να δοκιμάσω.. και ακούω μόνο μέσα από τα ακουστικά. Με λίγα λόγια το ηχείο είναι dead... δοκίμασα να παίξω και videos και ούτε αυτά ακούω.

Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες του φόρουμ, δε βρήκα κάτι σχετικό με το πρόβλημά μου.

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα παιδιά,

Πρώτη φορά γράφω, μόλις σήμερα έγινα μέλος, τα συγχαρητήριά μου για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται!

Κάτοχος του 925 κι εγώ, δεν έχω κάνει την αναβάθμιση ακόμα (μέχρι χθες δούλευαν όλα άψογα, δεν ήθελα κάτι περισσότερο από το τηλέφωνο).

Σήμερα το πρωί, χτύπησε και απάντησα... βουβαμάρα στη άλλη άκρη, δεν ακούω τίποτα, το κλείνω... Ξαναχτυπάει, συμβαίνει το ίδιο, κουμπώνω τα ακουστικά για να δοκιμάσω.. και ακούω μόνο μέσα από τα ακουστικά. Με λίγα λόγια το ηχείο είναι dead... δοκίμασα να παίξω και videos και ούτε αυτά ακούω.

Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες του φόρουμ, δε βρήκα κάτι σχετικό με το πρόβλημά μου.

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Υ.Γ. Έχω κάνει 2-3 soft reset ,αλλά δε βοήθησαν

Φίλε μου μπορεί να ειναι και από το software.έχω παρόμοιο πρόβλημα,το έγραψα εδώ μέσα και εγώ αλλά κανεις δεν μου απάντησε,μάλλον δεν είχε συμβεί σε άλλον.εγω ακούω κανονικά στο τηλέφωνο αλλά αν βάλω ανοιχτή ακρόαση μόνο τους ακούω δεν με ακούνε.αν γυρίσω ένα βιντεο και το βάλω να παίξει δεν έχει φωνή.γιατί τώρα λέω ότι μάλλον φταίει το software;είχα κάνει hard reset και επανήλθε αλλά για λίγο.....εγω θα πάω κάποια στιγμή και θα αλλάξω ρομ.εαν επανέλθει θα σου πω.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εαν κάποιος μπορεί να μου στείλει ένα λινκ που να βοηθάει στο πως να εγκαταστήσω άλλη ρομ στο τηλέφωνο μου για να μην χρειαστεί να πάω σε Nokia care θα του ήμουν υπόχρεος.

Εαν κάποιος μπορεί να μου στείλει ένα λινκ που να βοηθάει στο πως να εγκαταστήσω άλλη ρομ στο τηλέφωνο μου για να μην χρειαστεί να πάω σε Nokia care θα του ήμουν υπόχρεος.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Σε ευχαριστώ πολυ!!!! Ποια ρομ να περάσω;έχω σλοβακική.να περάσω φιλανδική;

Δοκίμασε την ιταλική ή την γερμανική.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Στην LumiaCyan πως μπορω να μην φαινεται η ωρα οταν το τηλεφωνο εινια στην αναμονη ?

Με εχει εκνευερισει απιστευτα αυτο, υπαρχει τρπος να μηνφαινεται η ωρα οταν ειναι κλειδωμενο, δεν μπορω να το βρω με τιποτα λεμε...

Γεια σας παιδιά. Έχω δει το κινητό στο skroutz στα 250€ και ρωτάω αν ξέρει κανείς σε περίπτωση που το κινητό δεν έχει την ελληνική γλώσσα μπορώ να την περάσω εγώ;

Αν έχει γίνει η ίδια ερώτηση ξανά σας ζητώ συγγνώμη.

Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χωρίς Νερό Μπορώ...

Χωρίς Εσένα Όχι!!!

Γεια σας παιδιά. Έχω δει το κινητό στο skroutz στα 250€ και ρωτάω αν ξέρει κανείς σε περίπτωση που το κινητό δεν έχει την ελληνική γλώσσα μπορώ να την περάσω εγώ;

Ολα τα κινητα που ειναι Ευρωπαικης Ενωσης εχουν την Ελληνικη γλωσσα,οποτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα!

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Καλημέρα, εγω το πήρα χτες από μαγαζί skroutz/ομόνοιας. Είναι από Ουγγαρια και είχε περασμένα 8.1 Cyan. Ναι έχει ελληνικα.

edit: ξέχασα να αναφέρω ότι θα χρειαστεί να κατεβάσεις ελληνικό πληκτρολόγιο και άλλο ένα πακέτο για αναγνώριση φωνής.

Ερώτησεις

1. που επιλέγω για το δίκτυο αν είναι GSM ή WCDMA ; (όπως μπορούσα στο android)

2. μετρητής για λεπτά/μυνήματα υπάρχει κάτι που δουλέυει εμπιστα;

Edited by panosp1
διευκρίνηση

Καλημέρα, εγω το πήρα χτες από μαγαζί skroutz/ομόνοιας. Είναι από Ουγγαρια και είχε περασμένα 8.1 Cyan. Ναι έχει ελληνικα.

Ερώτησεις

1. που επιλέγω για το δίκτυο αν είναι GSM ή WCDMA ; (όπως μπορούσα στο android)

2. μετρητής για λεπτά/μυνήματα υπάρχει κάτι που δουλέυει εμπιστα;

Καλορίζικο.

Για την πρώτη ερώτηση πας ρυθμίσεις->κινητή τηλεφωνία και από εκεί επιλέγεις ρυθμίσεις sim και ορίζεις τη μέγιστη ταχύτητα.

Για τη δεύτερη ερώτηση πας ρυθμίσεις-> δίκτυο+ και σου γράφει τέρμα κάτω τη συνολική διάρκεια των λεπτών. Μετρητής μηνυμάτων δεν υπάρχει κάπου.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ναι έτσι είναι. Εξαρτάται βέβαια και από το σήμα της περιοχής σου. Αν δεν πιάνει 3g στην περιοχή σου, το σήμα σου θα είναι 2g παρόλο που θα το έχεις ρυθμίσει σε 3g.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας!

Τώρα μπορώ να προχωρήσω στην αγορά του τηλεφώνου.

Χωρίς Νερό Μπορώ...

Χωρίς Εσένα Όχι!!!

Γειά σας, σήμερα πήρα και γώ το 925 και μου ήρθε η ενημέρωση για τα 8.1 την έχει κάνει κανένας είναι καλή αξίζει να την κάνω...!

Ευχαριστώ...!

Γειά σας, σήμερα πήρα και γώ το 925 και μου ήρθε η ενημέρωση για τα 8.1 την έχει κάνει κανένας είναι καλή αξίζει να την κάνω...!

Ευχαριστώ...!

ακόμα ????

επρεπε να την έχεις περάσει :)

αλλό κινητο με 8.1

Έχω ένα πρόβλημα.

Η αδερφη μου με το 925 και εγώ με το 1020 έχουμε προβλήματα όταν τηλεφωνεί ο ένας στον άλλον. Πάντα κόβεται η επικοινωνία αν και η κλήση δεν δείχνει να τερματίζεται. Και οι δυο με wind, χωρίς κομμένες SIM και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα με άλλες κλήσεις. Έγιναν soft reset και επικοινωνία με wind (δεν έχετε πρόβλημα η απάντηση)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχω ένα πρόβλημα.

Η αδερφη μου με το 925 και εγώ με το 1020 έχουμε προβλήματα όταν τηλεφωνεί ο ένας στον άλλον. Πάντα κόβεται η επικοινωνία αν και η κλήση δεν δείχνει να τερματίζεται. Και οι δυο με wind, χωρίς κομμένες SIM και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα με άλλες κλήσεις. Έγιναν soft reset και επικοινωνία με wind (δεν έχετε πρόβλημα η απάντηση)

100% wind το προβλήμα σου !!!! και οχι τα τηλ ...

το έχω χρόνια αυτο το πρόβλημα με την αγαπήτη εταίρια(εχει χάρη που μου κάνουν καλές τιμες)

το ίδιο είχα και πρίν που η συζηγος είχε αντροιντ...

100% wind το προβλήμα σου !!!! και οχι τα τηλ ...

το έχω χρόνια αυτο το πρόβλημα με την αγαπήτη εταίρια(εχει χάρη που μου κάνουν καλές τιμες)

το ίδιο είχα και πρίν που η συζηγος είχε αντροιντ...

Επικοινώνησα απο την πρώτη στιγμή και μου είπαν πως είναι οκ......

Πως το έλυσες?

Υ.Γ. Καλά, οι τιμές τους δεν υπάρχουν....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Χαιρετω την παρεα του myphone.gr.. απο εβδομαδα θα εχω στα χερια μου το 925 οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε καποιες cases.. μου αρεσουν πολυ οι δερματινες που διπλωνουν πισω.. υπαρχουν παρα πολλες αλλα δεν ξερω ποια να παρω...

ευχαριστω εκ των προτερων! :)

Χαιρετω την παρεα του myphone.gr.. απο εβδομαδα θα εχω στα χερια μου το 925 οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε καποιες cases.. μου αρεσουν πολυ οι δερματινες που διπλωνουν πισω.. υπαρχουν παρα πολλες αλλα δεν ξερω ποια να παρω...

ευχαριστω εκ των προτερων! :)

Καλησπέρα.

Αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά στο θέμα [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) όπου και συζητάμε για τα αξεσουάρ των Lumia συσκευών.