alex_1982 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Μάλλον δεν ήμουν αρκετα σαφής. Με τον ήχο κουδουνίσματος στο 0 το ξυπνητήρι ΔΕΝ χτυπάει. Όση ώρα και να το αφήσω. Αν βαλω τον ήχο στο 1 ξεκινάει απο πολύ χαμηλά,στο 2 ξεκινά λίγο πιο δυνατά,κ.ο.κ,ενώ αν τον βαλω στο 10 χτυπάει απο την αρχη στο max. Μάλλον παραλογίζεσαι! Αν θέλεις να χτυπήσει, γιατί να το βάλεις στο μηδέν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoltar Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ένας άλλος το έκανε παράπονο λέει που σταματάει στο ένα τέταρτο και έχει θέμα δε ξυπνάει. Του λέω αν μετά από ένα τέταρτο που χτυπάει ακόμα δεν έχεις ξυπνήσει, τότε δεν είναι θέμα ξυπνητηριού αλλά θέμα γιατρού... Χαχαχα ε ναι είπαμε, όχι και έτσι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Μάλλον παραλογίζεσαι! Αν θέλεις να χτυπήσει, γιατί να το βάλεις στο μηδέν; Προφασνώς θέλει διαφορετική ένταση για τον ήχο του ξυπνητηριού... Νομίζω τό χουμε παρακάνει.. :rolleyes: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Πόστ σχετικά με θήκες και λοιπά αξεσουάρ μεταφέρθηκαν στο θέμα "[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)" Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Προφασνώς θέλει διαφορετική ένταση για τον ήχο του ξυπνητηριού... Νομίζω τό χουμε παρακάνει.. :rolleyes: καλησπερα. υπαρχη κατι αναλογο του no led στα windows? ειναι μια πολυ καλη εφαρμογη και την χρειαζομε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 καλησπερα. υπαρχη κατι αναλογο του no led στα windows? ειναι μια πολυ καλη εφαρμογη και την χρειαζομε. αν μιλάμε για το 925 , τότε έχει glance screen με ειδοποιήσεις οπότε ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πάντως ενώ περιμέναμε τόσους μήνες την αναβάθμιση, όσο κιαν έψαξα δεν βρήκα κάποιο post ενθουσιασμού. Αντιθέτως posts γκρίνιας ουκ ολίγα.... Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πάντως ενώ περιμέναμε τόσους μήνες την αναβάθμιση, όσο κιαν έψαξα δεν βρήκα κάποιο post ενθουσιασμού. Αντιθέτως posts γκρίνιας ουκ ολίγα.... τα post ενθουσιασμού έγιναν την ημέρα που βγήκε η developer's preview :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πάντως ενώ περιμέναμε τόσους μήνες την αναβάθμιση, όσο κιαν έψαξα δεν βρήκα κάποιο post ενθουσιασμού. Αντιθέτως posts γκρίνιας ουκ ολίγα.... Στο φόρουμ "πόστ ενθουσιασμού" δεν θα βρεις... Το 99% των παιδιών σε όλα τα WP δεν αντιστάθηκε και έβαλε την developers preview οπότε "ενθουσιαστήκαμε" τον Απρίλιο μια και καλή :lol: :lol: :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Στο φόρουμ "πόστ ενθουσιασμού" δεν θα βρεις... Το 99% των παιδιών σε όλα τα WP δεν αντιστάθηκε και έβαλε την developers preview οπότε "ενθουσιαστήκαμε" τον Απρίλιο μια και καλή :lol: :lol: :lol: Εγώ το παιζα δύσκολος στην αρχή και έλεγα θα περιμένω την επίσημη Cyan. Ευχτυχώς άλλαξα γνώμη γρήγορα και το κινητάκι μου πετάει εδώ και δυο μήνες me 8.1 DP. Τότε ναι όχι απλά ενθουσιάστηκα αλλά ετοιμάστηκα για tatoo microsoft. :lol: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πάντως ενώ περιμέναμε τόσους μήνες την αναβάθμιση, όσο κιαν έψαξα δεν βρήκα κάποιο post ενθουσιασμού. Αντιθέτως posts γκρίνιας ουκ ολίγα.... Εγώ που περίμενα την επίσημη και δεν έβαλα την DP, κατέληξα ότι άξιζε την αναμονή και με το παραπάνω. Έγραψα και πιο πριν ότι αλλάζει εντελώς τη συμπεριφορά του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εγώ που περίμενα την επίσημη και δεν έβαλα την DP, κατέληξα ότι άξιζε την αναμονή και με το παραπάνω. Έγραψα και πιο πριν ότι αλλάζει εντελώς τη συμπεριφορά του τηλεφώνου. Ακριβώς. Τα live tles ανανεώνονται όποτε τους καπνίσει. Κατά τ' άλλα είμαστε ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δεν λέω ωραία και καλή η αναβάθμηση αλλα έχει μερικά προβληματάκια, θα εστιάσω σε ενα που αντιμετωπίζω, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Εχω βάλει ήχο μηνύματος δικό μου ο οποιος πριν την αναβάθμισει έπαιζε κανονικά, τωρα με το που έρχεται μήνυμα παιζει 3-4 δευτερολεπτα και σταματα απο μονος του χωρίς να πατήσω κάποιο κουμπί. Μου δημιουργεί πρόβλημα γιατι δεν ακούω το μηνυμα που έρχεται. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δεν λέω ωραία και καλή η αναβάθμηση αλλα έχει μερικά προβληματάκια, θα εστιάσω σε ενα που αντιμετωπίζω, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Εχω βάλει ήχο μηνύματος δικό μου ο οποιος πριν την αναβάθμισει έπαιζε κανονικά, τωρα με το που έρχεται μήνυμα παιζει 3-4 δευτερολεπτα και σταματα απο μονος του χωρίς να πατήσω κάποιο κουμπί. Μου δημιουργεί πρόβλημα γιατι δεν ακούω το μηνυμα που έρχεται. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο?? Έχεις στο μήνυμα ήχο πάνω από 4" ; :blink: θεωρώ δύδκολο να σου απαντήσει κάποιος στην ερώτηση γιατί ελάχιστοι θα έχουν τέτοιο ήχο στο μήνυμα ωστε να το παρατηρήσουν. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Έχεις στο μήνυμα ήχο πάνω από 4" ; :blink: θεωρώ δύδκολο να σου απαντήσει κάποιος στην ερώτηση γιατί ελάχιστοι θα έχουν τέτοιο ήχο στο μήνυμα ωστε να το παρατηρήσουν. παιδια την Glancescreen που την βρισκο εχω το 925 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 παιδια την Glancescreen που την βρισκο εχω το 925 Ρυθμίσεις->γρήγορη ματιά Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους.εχει κανεις αλλος θέμα με την ανοιχτή ακρόαση;δλδ εγώ τους ακούω αλλά οι άλλοι όχι.και τώρα ανακάλυψα και δεύτερο πρόβλημα.οταν γυρίζω βιντεο το βίντεο δεν έχει φωνή.έκανα soft reset αλλά τίποτα,εννοείται ότι όταν γύρισα τα βιντεο είχα στο τέρμα όλους τους ήχους αν και δεν ξερω αν παίζει ρόλο.τι λέτε να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Σε κανονική κλήση (δηλαδή χωρίς ανοιχτή ακρόαση) σε ακούνε? Χωρίς heads free Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ναι κανονικά.με όλους τους τρόπους εκτός από την ανοιχτή ακρόαση.δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 οι φωνητικές εντολές παίζουν ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 οι φωνητικές εντολές παίζουν ? Όχι φίλε μου έχεις δίκιο δεν με ακούει καθόλου!!! Μα τι συμβαίνει τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δοκίμασε τη συμπεριφορά του κινητού χρησιμοποιώντας hands free. Μπορεί πχ η τρυπίτσα του μικροφώνου να είναι βουλωμένη, το ίδιο το μικρόφωνο να είναι προβληματικό κλπ. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δοκίμασε τη συμπεριφορά του κινητού χρησιμοποιώντας hands free. Μπορεί πχ η τρυπίτσα του μικροφώνου να είναι βουλωμένη, το ίδιο το μικρόφωνο να είναι προβληματικό κλπ. Με τα ακουστικά με ακούει το Bing αλλα το αποκλείω να έχει βουλώσει το ακουστικό μιας και προσέχω παρά πολύ το τηλέφωνο μου.μαλλον πρέπει να παω σε Nokia care δυστυχώς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Με τα ακουστικά με ακούει το Bing αλλα το αποκλείω να έχει βουλώσει το ακουστικό μιας και προσέχω παρά πολύ το τηλέφωνο μου.μαλλον πρέπει να παω σε Nokia care δυστυχώς..... Σε preview εισαι η εβαλες cyan ? Θα συνιστουσα να κανεις ενα hard reset πρωτα εσυ αν δεν φτιαξει τοτε πηγαινε στην Νοκια ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Σε preview εισαι η εβαλες cyan ? Θα συνιστουσα να κανεις ενα hard reset πρωτα εσυ αν δεν φτιαξει τοτε πηγαινε στην Νοκια ... Σε cyan ειμαι.θα κάνω hard reset αλλά μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts