Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον δεν ήμουν αρκετα σαφής. Με τον ήχο κουδουνίσματος στο 0 το ξυπνητήρι ΔΕΝ χτυπάει. Όση ώρα και να το αφήσω. Αν βαλω τον ήχο στο 1 ξεκινάει απο πολύ χαμηλά,στο 2 ξεκινά λίγο πιο δυνατά,κ.ο.κ,ενώ αν τον βαλω στο 10 χτυπάει απο την αρχη στο max.

Μάλλον παραλογίζεσαι! Αν θέλεις να χτυπήσει, γιατί να το βάλεις στο μηδέν;

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ένας άλλος το έκανε παράπονο λέει που σταματάει στο ένα τέταρτο και έχει θέμα δε ξυπνάει. Του λέω αν μετά από ένα τέταρτο που χτυπάει ακόμα δεν έχεις ξυπνήσει, τότε δεν είναι θέμα ξυπνητηριού αλλά θέμα γιατρού...

Χαχαχα ε ναι είπαμε, όχι και έτσι :lol:

Μάλλον παραλογίζεσαι! Αν θέλεις να χτυπήσει, γιατί να το βάλεις στο μηδέν;

Προφασνώς θέλει διαφορετική ένταση για τον ήχο του ξυπνητηριού... Νομίζω τό χουμε παρακάνει.. :rolleyes:

- There is no place like 127.0.0.1 -

Πόστ σχετικά με θήκες και λοιπά αξεσουάρ μεταφέρθηκαν στο θέμα "[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)"
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Προφασνώς θέλει διαφορετική ένταση για τον ήχο του ξυπνητηριού... Νομίζω τό χουμε παρακάνει.. :rolleyes:

καλησπερα. υπαρχη κατι αναλογο του no led στα windows? ειναι μια πολυ καλη εφαρμογη και την χρειαζομε.

καλησπερα. υπαρχη κατι αναλογο του no led στα windows? ειναι μια πολυ καλη εφαρμογη και την χρειαζομε.

αν μιλάμε για το 925 , τότε έχει glance screen με ειδοποιήσεις

οπότε ναι

Πάντως ενώ περιμέναμε τόσους μήνες την αναβάθμιση, όσο κιαν έψαξα δεν βρήκα κάποιο post ενθουσιασμού.

Αντιθέτως posts γκρίνιας ουκ ολίγα....

macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro

Πάντως ενώ περιμέναμε τόσους μήνες την αναβάθμιση, όσο κιαν έψαξα δεν βρήκα κάποιο post ενθουσιασμού.

τα post ενθουσιασμού έγιναν την ημέρα που βγήκε η developer's preview :p

Στο φόρουμ "πόστ ενθουσιασμού" δεν θα βρεις... Το 99% των παιδιών σε όλα τα WP δεν αντιστάθηκε και έβαλε την developers preview οπότε "ενθουσιαστήκαμε" τον Απρίλιο μια και καλή :lol: :lol: :lol:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Στο φόρουμ "πόστ ενθουσιασμού" δεν θα βρεις... Το 99% των παιδιών σε όλα τα WP δεν αντιστάθηκε και έβαλε την developers preview οπότε "ενθουσιαστήκαμε" τον Απρίλιο μια και καλή :lol: :lol: :lol:

Εγώ το παιζα δύσκολος στην αρχή και έλεγα θα περιμένω την επίσημη Cyan. Ευχτυχώς άλλαξα γνώμη γρήγορα και το κινητάκι μου πετάει εδώ και δυο μήνες me 8.1 DP.

Τότε ναι όχι απλά ενθουσιάστηκα αλλά ετοιμάστηκα για tatoo microsoft. :lol:

Εγώ που περίμενα την επίσημη και δεν έβαλα την DP, κατέληξα ότι άξιζε την αναμονή και με το παραπάνω. Έγραψα και πιο πριν ότι αλλάζει εντελώς τη συμπεριφορά του τηλεφώνου.

Εγώ που περίμενα την επίσημη και δεν έβαλα την DP, κατέληξα ότι άξιζε την αναμονή και με το παραπάνω. Έγραψα και πιο πριν ότι αλλάζει εντελώς τη συμπεριφορά του τηλεφώνου.

Ακριβώς. Τα live tles ανανεώνονται όποτε τους καπνίσει. Κατά τ' άλλα είμαστε ok.

Δεν λέω ωραία και καλή η αναβάθμηση αλλα έχει μερικά προβληματάκια, θα εστιάσω σε ενα που αντιμετωπίζω, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Εχω βάλει ήχο μηνύματος δικό μου ο οποιος πριν την αναβάθμισει έπαιζε κανονικά, τωρα με το που έρχεται μήνυμα παιζει 3-4 δευτερολεπτα και σταματα απο μονος του χωρίς να πατήσω κάποιο κουμπί. Μου δημιουργεί πρόβλημα γιατι δεν ακούω το μηνυμα που έρχεται. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο??

[sIGPIC][/sIGPIC]

207 Sport

Δεν λέω ωραία και καλή η αναβάθμηση αλλα έχει μερικά προβληματάκια, θα εστιάσω σε ενα που αντιμετωπίζω, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Εχω βάλει ήχο μηνύματος δικό μου ο οποιος πριν την αναβάθμισει έπαιζε κανονικά, τωρα με το που έρχεται μήνυμα παιζει 3-4 δευτερολεπτα και σταματα απο μονος του χωρίς να πατήσω κάποιο κουμπί. Μου δημιουργεί πρόβλημα γιατι δεν ακούω το μηνυμα που έρχεται. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο??

Έχεις στο μήνυμα ήχο πάνω από 4" ; :blink:

θεωρώ δύδκολο να σου απαντήσει κάποιος στην ερώτηση γιατί ελάχιστοι θα έχουν τέτοιο ήχο στο μήνυμα ωστε να το παρατηρήσουν.

Έχεις στο μήνυμα ήχο πάνω από 4" ; :blink:

θεωρώ δύδκολο να σου απαντήσει κάποιος στην ερώτηση γιατί ελάχιστοι θα έχουν τέτοιο ήχο στο μήνυμα ωστε να το παρατηρήσουν.

παιδια την Glancescreen που την βρισκο εχω το 925

παιδια την Glancescreen που την βρισκο εχω το 925

Ρυθμίσεις->γρήγορη ματιά

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καλησπέρα σε όλους.εχει κανεις αλλος θέμα με την ανοιχτή ακρόαση;δλδ εγώ τους ακούω αλλά οι άλλοι όχι.και τώρα ανακάλυψα και δεύτερο πρόβλημα.οταν γυρίζω βιντεο το βίντεο δεν έχει φωνή.έκανα soft reset αλλά τίποτα,εννοείται ότι όταν γύρισα τα βιντεο είχα στο τέρμα όλους τους ήχους αν και δεν ξερω αν παίζει ρόλο.τι λέτε να κάνω;

Σε κανονική κλήση (δηλαδή χωρίς ανοιχτή ακρόαση) σε ακούνε?

Χωρίς heads free

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

οι φωνητικές εντολές παίζουν ?

Όχι φίλε μου έχεις δίκιο δεν με ακούει καθόλου!!! Μα τι συμβαίνει τελικά;

Δοκίμασε τη συμπεριφορά του κινητού χρησιμοποιώντας hands free.

Μπορεί πχ η τρυπίτσα του μικροφώνου να είναι βουλωμένη, το ίδιο το μικρόφωνο να είναι προβληματικό κλπ.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Δοκίμασε τη συμπεριφορά του κινητού χρησιμοποιώντας hands free.

Μπορεί πχ η τρυπίτσα του μικροφώνου να είναι βουλωμένη, το ίδιο το μικρόφωνο να είναι προβληματικό κλπ.

Με τα ακουστικά με ακούει το Bing αλλα το αποκλείω να έχει βουλώσει το ακουστικό μιας και προσέχω παρά πολύ το τηλέφωνο μου.μαλλον πρέπει να παω σε Nokia care δυστυχώς.....

Με τα ακουστικά με ακούει το Bing αλλα το αποκλείω να έχει βουλώσει το ακουστικό μιας και προσέχω παρά πολύ το τηλέφωνο μου.μαλλον πρέπει να παω σε Nokia care δυστυχώς.....

Σε preview εισαι η εβαλες cyan ?

Θα συνιστουσα να κανεις ενα hard reset πρωτα εσυ αν δεν φτιαξει τοτε πηγαινε στην Νοκια ...

Σε preview εισαι η εβαλες cyan ?

Θα συνιστουσα να κανεις ενα hard reset πρωτα εσυ αν δεν φτιαξει τοτε πηγαινε στην Νοκια ...

Σε cyan ειμαι.θα κάνω hard reset αλλά μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως γίνεται;