Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε ρε βγάλτε καμιά φωτό με την κινητάρα μας να γεμίσουμε το άλλο θέμα... :lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5234859#post5234859

:rtfm:

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άντε ρε βγάλτε καμιά φωτό με την κινητάρα μας να γεμίσουμε το άλλο θέμα... :lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5234859#post5234859

Βαζω σε λιγο!

Edit: Έβαλα ηδη!

Τραβηγμενες απο Nokia Camera + Αυτοματα ολα!

Edited by DjTony

Οι συσκευές της cosmote έχουν το data sence η όχι;;;γιατι της voda δεν το έχουν..

Παίζει ρόλο???? Μη κολλάτε σε αυτα. Αφου εύκολα μπορείτε να "καθαρίσετε" τη συσκευή σας απο τα logo και να αποκτήσετε data sense. Είτε μόνοι σας (με τις σχετικές οδηγίες στους οδηγούς απο τον niotheros) είτε πηγαίνοντας σε ένα Nokia care ΔΩΡΕΑΝ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Οι συσκευές της cosmote έχουν το data sence η όχι;;;γιατι της voda δεν το έχουν..

Οι συσκευές της Cosmote έχουν το Data sense κανονικά. Καλύτερα πάρε τέτοια για να μην αρχίζεις με το καλημέρα τα flashαρίσματα ...

Παίζει ρόλο???? Μη κολλάτε σε αυτα. Αφου εύκολα μπορείτε να "καθαρίσετε" τη συσκευή σας απο τα logo και να αποκτήσετε data sense. Είτε μόνοι σας (με τις σχετικές οδηγίες στους οδηγούς απο τον niotheros) είτε πηγαίνοντας σε ένα Nokia care ΔΩΡΕΑΝ.

Δεν μιλάω σε αυτό,αλλα πίστεψε με παίζει ρόλο τι rom φοράει το κινητό σου...εγω π.χ που έχω Vodafone συσκευή,το 920 όμως,συγκρίνοντας την με unbranded έχω δει διαφορες,και ως τις εφαρμογές,και ως προς τα updates,και πίστεψε με έχουν διαφορες ακοαμ και στην ταχύτητα....το data sence είναι ένα παράδειγμα αλλα και ο τρόπος για να καταλάβεις πως σκέφτονται οι παροχοι(όχι όλοι)....οταν ένας παροχος σου κόβει μια εφαρμογή για να ελενχεις με απλο τρόπο τα data σου,είναι θέμα....απλα δεν ξέρω αν σε Nokia care π.χ όταν το πας μπορούν να σου περάσουν οποιαδήποτε ρομ τους ζητήσεις,η μόνο την Ελληνική....Εγω π.χ θέλω την Γερμανική rom,την περνάνε;;;ξέρει κανείς να απαντησει σε αυτο;;;;

Ευχαριστω

Καλημέρα! Πήρα κι εγώ το γκρι από το γερμανό. Δεν είναι τόσο άσχημο από κοντά τελικά.

Όμως φίλε μάλλον δεν σου είχαν κολλήσει τα αυτόματα updates γιατί και εμένα την ίδια βλακεία μου κάνει. Πατάω για ενημέρωση και μου λέει ότι είναι ενημερωμένο! Δηλ. έχει μείνει στην έκδοση Αmber. Ήταν εύκολη η εγκατάσταση με το Nokia Software Recovery Tool? Να το δοκιμάσω ή να πάω σε κανά nokia care να μου την περάσουν?

Φοβάμαι μην έχουν θέμα τα κινητά και πρέπει κάθε φορά να κάνουμε χειροκίνητα τα updates!

Κανείς καμιά γνώμη??! Ας απαντήσει κάποιος καθησυχαστικά!

Προσωπικά πάντως αποκλείω να είναι σύμπτωση. Και τα δύο αγορασμένα από γερμανό, σλοβάκικα και cosmote branded.

Τι να σου πω δεν γνωριζω.. ελπιζω παντως να μην χρειαζεται τα επομενα updates να πρεπει να γινουν χειροκινητα.. Ισως εχει κανει πατατα ο Γερμανος με το rom που της περασε? Δεν ξερω..

Η διαδικασια με το Νοκια Software Recovery Tool κραταει κανα τεταρτο (το αναφερει κιολας) και δεν ειναι τιποτα.. 2 κουμπια υποθεση ειναι και δεν χανεις και εγγυηση..

Ελπιζω μονο αυτο που ανεφερα.. με τον τροπο αυτο να ξεκολλαει απτο κολλημα που του firmware που χουν περασει στον Γερμανο..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Τι να σου πω δεν γνωριζω.. ελπιζω παντως να μην χρειαζεται τα επομενα updates να πρεπει να γινουν χειροκινητα.. Ισως εχει κανει πατατα ο Γερμανος με το rom που της περασε? Δεν ξερω..

Η διαδικασια με το Νοκια Software Recovery Tool κραταει κανα τεταρτο (το αναφερει κιολας) και δεν ειναι τιποτα.. 2 κουμπια υποθεση ειναι και δεν χανεις και εγγυηση..

Ελπιζω μονο αυτο που ανεφερα.. με τον τροπο αυτο να ξεκολλαει απτο κολλημα που του firmware που χουν περασει στον Γερμανο..

Το έκανα κι εγώ έτσι, δε μπορούσα να περιμένω. Κι εμένα κανα 10λεπτο μου πήρε αν εξαιρέσεις βέβαια τις 2 ώρες που πήρε για να κατεβάσει το λογισμικό! Μου έβαλε κι εμένα τα εξτραδάκια που έλεγες, bing καιρός αθλητικά,zinio klp.

Τι να πω ρε φίλε ελπίζω να ξενοιάσουμε!

Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone...

απορία με firmware:

Τελευταία έκδοση λογισμικού:

Lumia Black 3051.40000.1345.1004 (Cosmote)

Lumia Black 3051.40000.1345.1007 (Vodafone)

εγώ έχω flashαρει την ιταλική Unbranded (με χρήση του NCS) με έκδοση 3051.40000.1345.1005

και ενώ το σύνδεσα με το Νοκια Software Recovery Tool -απλά για να δώ τι θα μου δείξει- μου εμφανίζει διαθέσιμη αυτή της Vodafone.

έτσι θα έπρεπε να είναι?

Τη rom δεν την περνάει ο Γερμανός....γοα πήγαινε Ρυθμίσεις -πρόσθετα και πληροφορίες -περισσότερες πληροφορίες και δες τι γράφει εκεί στο Manufacture name

Mobile Operator και Build ID

απορία με firmware:

Τελευταία έκδοση λογισμικού:

Lumia Black 3051.40000.1345.1004 (Cosmote)

Lumia Black 3051.40000.1345.1007 (Vodafone)

εγώ έχω flashαρει την ιταλική Unbranded (με χρήση του NCS) με έκδοση 3051.40000.1345.1005

και ενώ το σύνδεσα με το Νοκια Software Recovery Tool -απλά για να δώ τι θα μου δείξει- μου εμφανίζει διαθέσιμη αυτή της Vodafone.

έτσι θα έπρεπε να είναι?

To recovery tool εμφανιζει το firmware που αντιστοιχει στο product code της συσκευης σου .... αν ηταν vodafone πριν φλασαρεις την ιταλικη τοτε ολα ειναι φυσιολογικα.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Έχω αγοράσει με το 20αρικο 6-7 εφαρμογές όταν μετά από κάνα χρόνο αλλάξω κινητό και πάω σε άλλο λουμια αυτές τις εφαρμογές θα τις έχω πάλι δωρεάν? Εννοείτε ότι θα έχω τον ίδιο λογαριασμό outlook. Επίσης τις εφαρμογές που κατεβάζω από τις προσφορές όπως το myappfree θα μπορώ να τις έχω και στο άλλο μου κινητό δωρεάν η δεν θα γίνεται?
:respect:

Έχω αγοράσει με το 20αρικο 6-7 εφαρμογές όταν μετά από κάνα χρόνο αλλάξω κινητό και πάω σε άλλο λουμια αυτές τις εφαρμογές θα τις έχω πάλι δωρεάν? Εννοείτε ότι θα έχω τον ίδιο λογαριασμό outlook. Επίσης τις εφαρμογές που κατεβάζω από τις προσφορές όπως το myappfree θα μπορώ να τις έχω και στο άλλο μου κινητό δωρεάν η δεν θα γίνεται?

τα 20 ευρω τα δωρεαν πως τα παιρνω ?

Ναι κανονικα αρκει οπως ειπες να δηλωσεις τον ιδιο MS λογαριασμο.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Δεν μιλάω σε αυτό,αλλα πίστεψε με παίζει ρόλο τι rom φοράει το κινητό σου...εγω π.χ που έχω Vodafone συσκευή,το 920 όμως,συγκρίνοντας την με unbranded έχω δει διαφορες,και ως τις εφαρμογές,και ως προς τα updates,και πίστεψε με έχουν διαφορες ακοαμ και στην ταχύτητα....το data sence είναι ένα παράδειγμα αλλα και ο τρόπος για να καταλάβεις πως σκέφτονται οι παροχοι(όχι όλοι)....οταν ένας παροχος σου κόβει μια εφαρμογή για να ελενχεις με απλο τρόπο τα data σου,είναι θέμα....απλα δεν ξέρω αν σε Nokia care π.χ όταν το πας μπορούν να σου περάσουν οποιαδήποτε ρομ τους ζητήσεις,η μόνο την Ελληνική....Εγω π.χ θέλω την Γερμανική rom,την περνάνε;;;ξέρει κανείς να απαντησει σε αυτο;;;;

Ευχαριστω

Όποια θέλεις σου περνάνε. Επίσης μπορείς να την περάσεις μόνος σου. Δεν είναι κάτι το δύσκολο. Απλα, σου είπα πως δεν παίζει ρόλο τι συσκευή θα πάρεις απο την στιγμή που μπορείς πανεύκολα να αλλάξεις τον. Και το δικο μου ήταν Vodafone Γερμανίας αλλά"καθάρισα" μια και καλή γι αυτό. Άλλωστε η αγορα του ήταν μονόδρομος μιας και δεν υπάρχει κάτι αλλο σε 32αρι...

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι κανονικα αρκει οπως ειπες να δηλωσεις τον ιδιο MS λογαριασμο.

το ίδιο ισχύει και για τις εφαρμογές από το myappfree?

απο Γερμανο ειναι unbranded και με data sense.Εχει σλοβακικη ρομ και παραμενει ακομα στην Amber.

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τα 20 ευρω τα δωρεαν πως τα παιρνω ?

Αυτη ειναι και η δικια μου απορια...

Τα 20 Ευρώ ήταν προσφορά για αγορές κινητού Lumia μέχρι τέλος Γενάρη νομίζω. Δεν πρέπει να είναι διαθέσιμη η προσφορά πια.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Καλησπέρα σε όλους. Χθες έλαβα και εγώ την 925 απο την vodaphone και έχω ενθουσιαστεί. Για το κουπόνι πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν οτι η προσφορά ίσχυε μέχρι τις 15/2/2014.

Γενικά έχω έναν φόβο για την μπαταρία μιας και από εχθές το πρωί που το έχω, το έχω φορτίσει 2 φορές και τώρα το πάω και για τρίτη σε κάνα 2ωρο. Να τονίσω οτι χθες όλη μέρα ασχολούμουν μαζί του καθώς προσπαθούσα να περάσω την black και να το σετάρω στα μέτρα μου. Θεώρησα λοιπόν λογική την κατανάλωση αφού από τον ενθουσιασμό μου δεν το είχα αφήσει από τα χέρια μου. Επίσης έκανα πολλά downloadings και updates εφαρμογών. Σήμερα το άφησα για τετράωρη φόρτιση χωρίς καθόλου παίξιμο κατά την διάρκεια της φόρτισης (ερώτηση: πώς καταλαβαίνω οτι φόρτισε πλήρως??? μόνο απο το ποσοστό ή κάνει και κάποιον ήχο???). Η σημερινή χρήση περιλάμβανε skype video call περίπου 20 λεπτά και άλλα τόσα πλοήγηση με το here drive επίσης ελάχιστο σερφάρισμα και κάνα μισάωρο παιχνίδι. Το κινητό λοιπόν μετά από 11 ώρες περίπου έχει φτάσει στο 15%. Να τονίσω οτι έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις όσον αφορά την φωτεινότητα, το glance τις backround εφαρμογές και γενικά τα σχετικά tips για ελαχιστοποίησης της κατανάλωσης. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι εάν η συμπεριφορά αυτή της μπαταρίας είναι λογική ή εάν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης

1) γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος φόρτισης?

2)κάποια εφαρμογή που να την καλιμπράρει?

Πάντως έχω ακούσει καλά σχόλια για την ζωή της μπαταρίας ειδικά μετά την αναβάθμιση σε black.

Για τον λόγο αυτό ανησυχώ.

Συγγνώμη εάν κούρασα με το μέγεθος του κειμένου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παύλος

Παιδια αυτο που γραφανε οτι το black update χαλασε την καμερα ισχυει;Πως το ειδατε εσεις ; Ειστε ικανοποιημενοι απο την καμερα;Το ρωταω γιατι ο κυριος λογος που το επελεξα ηταν η φωτογραφικη του .Αξιζει ή να παρω το Samsung S4 mini επειδη ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2;

ευχαριστω προκαταβολικα

Edited by pasxits

Καλησπέρα σε όλους. Χθες έλαβα και εγώ την 925 απο την vodaphone και έχω ενθουσιαστεί. Για το κουπόνι πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν οτι η προσφορά ίσχυε μέχρι τις 15/2/2014.

Γενικά έχω έναν φόβο για την μπαταρία μιας και από εχθές το πρωί που το έχω, το έχω φορτίσει 2 φορές και τώρα το πάω και για τρίτη σε κάνα 2ωρο. Να τονίσω οτι χθες όλη μέρα ασχολούμουν μαζί του καθώς προσπαθούσα να περάσω την black και να το σετάρω στα μέτρα μου. Θεώρησα λοιπόν λογική την κατανάλωση αφού από τον ενθουσιασμό μου δεν το είχα αφήσει από τα χέρια μου. Επίσης έκανα πολλά downloadings και updates εφαρμογών. Σήμερα το άφησα για τετράωρη φόρτιση χωρίς καθόλου παίξιμο κατά την διάρκεια της φόρτισης (ερώτηση: πώς καταλαβαίνω οτι φόρτισε πλήρως??? μόνο απο το ποσοστό ή κάνει και κάποιον ήχο???). Η σημερινή χρήση περιλάμβανε skype video call περίπου 20 λεπτά και άλλα τόσα πλοήγηση με το here drive επίσης ελάχιστο σερφάρισμα και κάνα μισάωρο παιχνίδι. Το κινητό λοιπόν μετά από 11 ώρες περίπου έχει φτάσει στο 15%. Να τονίσω οτι έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις όσον αφορά την φωτεινότητα, το glance τις backround εφαρμογές και γενικά τα σχετικά tips για ελαχιστοποίησης της κατανάλωσης. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι εάν η συμπεριφορά αυτή της μπαταρίας είναι λογική ή εάν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης

1) γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος φόρτισης?

2)κάποια εφαρμογή που να την καλιμπράρει?

Πάντως έχω ακούσει καλά σχόλια για την ζωή της μπαταρίας ειδικά μετά την αναβάθμιση σε black.

Για τον λόγο αυτό ανησυχώ.

Συγγνώμη εάν κούρασα με το μέγεθος του κειμένου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παύλος

Όχι δεν υπάρχει κάποιος ήχος από το ποσοστό, για την φόρτιση πια δεν ισχύει αυτό με τις παλιές που το αφήναμε μισή μέρα στις πρώτες φορτίσεις τώρα το βγάζεις όποτε θες εγώ όταν φορτίσει τελείως απλά να προσέχεις να μην σου αδειάζει η μπαταρία να την φορτίζεις από 20% και πάνω. Επίσης για να βγάλεις σαφής συμπεράσματα για την μπαταρία θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον 10 φορτίσεις άρα είναι νωρίς ακόμα στην δικιά σου περίπτωση. Ο μέσος όρος εδώ μέσα είναι μιάμιση μέρα και πάνω για μέτρια χρήση μια μέρα για σκληρή.

το κινητο ειναι σουπερ indeed...το μονο θεματακι του ειναι η αυτονομια. δεν με βγαζει μερα με 40κατι εφαρμογες, γυρω στις 2ωρες browsing, ανοικτο παντα wifi η data κ chat. manyally updates στα email, κλειστα οτι μπορω να κλεισω σε apps background, low φωτισμος, off glance....
Rock n' Roll will never die...

Σε ευχαριστώ πολύ φιλε filkatsxlt. Κάτι τέευταίο, η εφαρμογή WP bench για την οποία διαβασα καλές και κακές κριτικές κάνει δουλειά??? Διαβασα ότι κάνει κάτι σαν καλιμπραρισμα και αυξάνει την διάρκεια ζωής της μπαταρία. Να την εγκαταστήσω ή όχι????

Παιδια αυτο που γραφανε οτι το black update χαλασε την καμερα ισχυει;Πως το ειδατε εσεις ; Ειστε ικανοποιημενοι απο την καμερα;Το ρωταω γιατι ο κυριος λογος που το επελεξα ηταν η φωτογραφικη του .Αξιζει ή να παρω το Samsung S4 mini επειδη ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2;

ευχαριστω προκαταβολικα

To post processing είναι λίγο κάπως...

Μετά από λίγο Fhotoroom όμως...

:rtfm: