gilas Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Πηγα στην νοκια care και λενε δεν γινεται να αφαιρεθει της vodafone ειναι παρανομο!!! Απο μονος μου αμα το αλλαξω χανω εγγυηση? Επισης δεν μπορω να μπω με τιποτα στον λογαριασμου μου microsoft με wifi Γραφει Δεν ειναι Δυνατη η συνδεση. Υπαρχει προβλημα με την εισοδο σας. Βεβαιωθειτε οτι εχετε καλη ληψη σηματος Αν εχετε προβλημα ενδεχεται να οφειλεται στην υπηρεσια παροχης Τι γινεται? Εν τω μεταξυ ταυτοχρονα απο τον υπολογιστη μπαινω κανονικα.. Edited February 11, 2014 by gilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 To παρελαβα κ εγω.. Κλασσικα vodafone Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.. Το καπακι πισω ειναι ελαχιστα μικροτερο με αποτελεσμα να δημιουργειται ενα μικρο κενο στην κατω πλευρα,, Ειναι φυσιολογικο? http://oi61.tinypic.com/9pstg5.jpg Θα εχω θηκη κ δεν ενοχλει, απλα μηπως μπαινουν σκονες κτλ ή υγρασια πιο ευκολα και χαλασει στο μελλον? Να το γυρισω πισω? Eπισης εχει προεγκατεστημενα angry birds tripadvisor και weather channel ! Σωστα ειναι? Φίλε μου κανονικά αυτό το κενό δεν υπάρχει. Προσωπικά το είχα στείλει αδιάβαστο! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr_ Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αγιούτο! Πήρα το κουυπόνι δώρου απο τη νοκια μαζί με το 925 και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Πάω στο πορτοφόλι και στις κάρτες επιλέγω άλλες(δηλαδή όχι πιστωτική) και δεν υπάρχει η κάρτα δώρου microsoft. Tι να κάνω; Πρέπει να ενεργοποιηθεί έως 15 φεβρουαρίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αγιούτο! Πήρα το κουυπόνι δώρου απο τη νοκια μαζί με το 925 και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Πάω στο πορτοφόλι και στις κάρτες επιλέγω άλλες(δηλαδή όχι πιστωτική) και δεν υπάρχει η κάρτα δώρου microsoft. Tι να κάνω; Πρέπει να ενεργοποιηθεί έως 15 φεβρουαρίου... κανε την διαδικασία ενώ είσαι σε wifi και ξαναπροσπάθησε. πρέπει να έχεις internet. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 προτείνεται και καμία must have εφαρμογούλα όμως ρε παιδιά, για να φάμε τα 20euros!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KORAKI123 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Βάλτε αυτή την ROM. Είναι αστέρι έχει data sense και 4G. Την δοκιμάζω 2 ώρες τώρα και το κινητό πετάει σε σχέση με της Vodafone. RM-892 VAR GB EE SL BLACK 059S7G4 ( UNBRANDED + 4G OPTION ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupcyper Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχω την συσκευή εδώ και 20 μέρες θεωρώ ότι η τιμή της ήταν υπερβολικά ψηλή πριν Στα τωρινά επίπεδα είναι οκ .Έχοντας στην κατοχή μου ένα HTC one και ένα note 3 θεωρώ ότι τα wp 8 θέλουν δρόμο ακόμη .Αν έχεις δει όλα τα τελευταία μοντέλα ναυαρχιδες όπως της λέμε στο android λειτουργούν άψογα οι περισσότερες. Μη συγκρίνεται τηλέφωνα τριετίας low budget με τωρινά wp. Τελικά υπάρχει ακόμη έλλειψη σε εφαρμογές αν και έχει εξελιχθεί το μαγαζί των Windows από το 800 που δοκίμασα πέρισυ την άνοιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ok, σ'ευχαριστώ ποιο product code επέλεξες φίλε μου, γιατί στην αναζήτηση μου για unbranded firmware, η λίστα είναι ατελείωτη. Και γώ μαύρο 925 16gb vodafone branded:mad:! Αυτά τα δύο έχω κατεβάσει: 059S726 RM-892 VAR IT CV BLACK 059T0B2 RM-892 VAR EURO FR CV BLACK Δεν πήρα απάντηση από παλιούς κατόχους για ποια προτείνουν. Μάλλον θα περάσω τη γαλλική και βλέπουμε. Όπως ξέρω, όλες έχουν 4g και datasense (εκτός των vodafone branded). ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλτε αυτή την ROM. Είναι αστέρι έχει data sense και 4G. Την δοκιμάζω 2 ώρες τώρα και το κινητό πετάει σε σχέση με της Vodafone. RM-892 VAR GB EE SL BLACK 059S7G4 ( UNBRANDED + 4G OPTION ) Αυτή πώς είναι unbranded αφού λέει "ΕΕ";; Αυτό είναι πάροχος στην Αγγλία! Η αγγλική unbranded είναι αυτή: 059S916 RM-892 VAR GB CV BLACK Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλημέρα σε όλους. Ευτυχής κάτοχος της συσκευής πλέον και εγώ. Μια ερώτηση έχω, λεξικό που να προτείνει λέξεις κατα την πληκτρολόγηση στα ελληνικά δεν έχω βρει ακόμα, υπάρχει? Αν όχι, υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή να κατεβάσω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλημέρα σε όλους. Ευτυχής κάτοχος της συσκευής πλέον και εγώ. Μια ερώτηση έχω, λεξικό που να προτείνει λέξεις κατα την πληκτρολόγηση στα ελληνικά δεν έχω βρει ακόμα, υπάρχει? Αν όχι, υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή να κατεβάσω? Ευχαριστώ. Ρυθμίσεις-πληκτρολόγιο-Ελληνικά-τσεκάρεις το κουτάκι "προτάσεις κειμένου" Αν δεν έχεις κατεβασει το πακέτο ελληνικών, θα σου προτείνει να το κάνεις τώρα. Το κατεβάζεις, εγκαθιστά (μερικά λεπτά με restart) και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Τα τελευταία 3 μηνύματα που αφορούσαν το Lumia 520 μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα, [Επίσημο] Nokia Lumia 520. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Θα θελα περισσότερη ένταση στο ηχείο ρε παιδιά. Ανοιχτή ακρόαση στο αυτοκίνητο υποφέρω ν ακούσω ρε παιδιά.... Ενώ η πλοήγηση είναι μια χαρά , η συνομιλία είναι χαμηλή... Επιμένω μετά τη black ειδικά... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 προτείνεται και καμία must have εφαρμογούλα όμως ρε παιδιά, για να φάμε τα 20euros!! proshot για απίθανες φωτογραφίες HDR PRO για καλό HDR Phonly ίσως η καλύτερη εφαρμογή feedly και πολύ ωραία HALO ASSAULT παιχνιδάρα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτά τα δύο έχω κατεβάσει: 059S726 RM-892 VAR IT CV BLACK 059T0B2 RM-892 VAR EURO FR CV BLACK Δεν πήρα απάντηση από παλιούς κατόχους για ποια προτείνουν. Μάλλον θα περάσω τη γαλλική και βλέπουμε. Όπως ξέρω, όλες έχουν 4g και datasense (εκτός των vodafone branded). ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή πώς είναι unbranded αφού λέει "ΕΕ";; Αυτό είναι πάροχος στην Αγγλία! Η αγγλική unbranded είναι αυτή: 059S916 RM-892 VAR GB CV BLACK προσωπικά πέρασα την Ιταλική και είμαι μια χαρά και χωρίς προβλήματα. Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλησπέρα αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το wifi της συσκευής. Ενώ το έχω ανοιχτό και είμαι συνδεδεμένος με του σπιτιού μου - της καφετέριας εαν το αφήσω για λίγο απο τα χέρια μ και κλείσει η οθόνη πάει αυτό ηταν, χάθηκε το internet, εαν παω στις ρυθμίσεις μου λέει οτι είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο που βρίσκομαι αλλά internet @@, επίσης η επιλογή στις ρυθμίσεις wifi "Να διατηρείται ενεργοποιημένο υο wifi οταν ληγει το χρονικό όριο οθόνης" είναι επιλεγμένο. Άρα τι στο καλό φταίει γτ μου έχει σπάσει τα νεύρα.. :cry::cry::cry: Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλησπέρα αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το wifi της συσκευής. Ενώ το έχω ανοιχτό και είμαι συνδεδεμένος με του σπιτιού μου - της καφετέριας εαν το αφήσω για λίγο απο τα χέρια μ και κλείσει η οθόνη πάει αυτό ηταν, χάθηκε το internet, εαν παω στις ρυθμίσεις μου λέει οτι είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο που βρίσκομαι αλλά internet @@, επίσης η επιλογή στις ρυθμίσεις wifi "Να διατηρείται ενεργοποιημένο υο wifi οταν ληγει το χρονικό όριο οθόνης" είναι επιλεγμένο. Άρα τι στο καλό φταίει γτ μου έχει σπάσει τα νεύρα.. :cry::cry::cry: Αν έχεις Wind πήγαινε δες τις ρυθμίσεις APN της συσκευής αν είναι σωστές. Μου έτυχε σε ένα android στη δουλειά και τράβαγα τα μαλλιά μου 2 μέρες.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 :lol: ok θα το κοιτάξω, αν και μόλις έκανα restore.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και που έκανα restore τα ίδια μου κάνει, κάποια ρύθμιση είναι, το apn που είναι? Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 :lol: ok θα το κοιτάξω, αν και μόλις έκανα restore.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και που έκανα restore τα ίδια μου κάνει, κάποια ρύθμιση είναι, το apn που είναι? Έλα ντε αυτό ψάχνω κι εγώ τώρα να βρω :D Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inokishi Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλησπέρα, έγραψα στο ανάλογο τόπικ για το δικό μου κινητό και ήρθα και εδώ γιατί ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με τα windows phone που έπεισα και την κοπέλα μου να πάρει το 925. Το μοναδικό "κόλλημά" μου και η μόνη ερώτηση που με κρατάει από το να τις το πάρω: Θα έχει αναβάθμιση σε windows 8.1 όταν με το καλό βγουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλησπέρα, έγραψα στο ανάλογο τόπικ για το δικό μου κινητό και ήρθα και εδώ γιατί ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με τα windows phone που έπεισα και την κοπέλα μου να πάρει το 925. Το μοναδικό "κόλλημά" μου και η μόνη ερώτηση που με κρατάει από το να τις το πάρω: Θα έχει αναβάθμιση σε windows 8.1 όταν με το καλό βγουν; http://news.softpedia.com/news/Microsoft-Promises-All-Windows-Phone-8-Devices-Will-Be-Upgradeable-to-WP-8-1-IDG-415052.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλησπέρα, έγραψα στο ανάλογο τόπικ για το δικό μου κινητό και ήρθα και εδώ γιατί ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με τα windows phone που έπεισα και την κοπέλα μου να πάρει το 925. Το μοναδικό "κόλλημά" μου και η μόνη ερώτηση που με κρατάει από το να τις το πάρω: Θα έχει αναβάθμιση σε windows 8.1 όταν με το καλό βγουν; Φίλε μου αν είναι αυτό το μοναδικό σου κόλλημα τότε μείνε ήσυχος. Φυσικά και θα τα πάρουνε. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inokishi Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Σας ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σας, αύριο πάω να το αγοράσω :D Edited February 13, 2014 by inokishi Δεν είχα δει ότι απάντησαν δύο άτομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Σ' ευχαριστώ φίλε για την γρήγορη απάντησή σου, αύριο πάω να το αγοράσω :D Καλοτάξιδο και δε θα το μετανιώσεις! :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rst88 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Σας ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σας, αύριο πάω να το αγοράσω :D Φίλε από που θα το αγοράσεις; Έχεις βρει; Θέλω κι εγω να το ξάνα-πάρω! Παράθεση Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inokishi Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Το έχει προσφορά η Vodafone στα 249€ + 20€ δωροκάρτα για εφαρμογές, οπότε 230€ = σούπερ τιμή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 και η wind και ο Γερμανός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts