xetasa Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Για την ένταση του ήχου κάνε ένα απλό restart. Δεν μου έχει συμβεί στο 925 αλλα το είχα πάθει στο 820 και έστρωσε με επανεκιννηση. Ο default video player δεν παίζει υποτίτλους. Δοκιμασμενος είναι ο moli player. Οντως ήθελε επανεκκίνηση για να στρώσει, ευχαριστώ:) ΥΓ1 Το dropbox το βλέπω πολύ δύσχρηστο και δυστυχώς αυτό χρησιμοποιώ... Μάλιστα την πλήρωσα την εφαρμογή (0.99), δεν έβαλα τη δωρεάν. ΥΓ2 Για να έχω ενημέρωση του gmail με την άφιξη του e-mail (και όχι κάθε 15 λεπτά) υπάρχει λύση? Πρέπει να τον συνενώσω με τον hotmail όπου μου δίνει αυτή τη δυνατότητα (push)? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 "Κρατάς πατημένο το Volume down και το power ταυτόχρονα μέχρι να δονηθεί και να κάνει επανεκκίνηση. Μάλλον έφαγε κόλλημα." Λίγο πιο πάνω γράφτηκε !!! Συγνώμη τότε που δεν διάβασα πιο πάνω απλά έφαγα άκυρο γιατι λόγω άγχους επειδή περίμενα τηλ δεν διάβασα, ευχαριστώ πάντως!! Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Οντως ήθελε επανεκκίνηση για να στρώσει, ευχαριστώ:) ΥΓ1 Το dropbox το βλέπω πολύ δύσχρηστο και δυστυχώς αυτό χρησιμοποιώ... Μάλιστα την πλήρωσα την εφαρμογή (0.99), δεν έβαλα τη δωρεάν. ΥΓ2 Για να έχω ενημέρωση του gmail με την άφιξη του e-mail (και όχι κάθε 15 λεπτά) υπάρχει λύση? Πρέπει να τον συνενώσω με τον hotmail όπου μου δίνει αυτή τη δυνατότητα (push)? Χρησιμοποιω skydrive οποτε δεν εχω αποψη για το dropbox. Και για το gmail αναγκαστικα καθε 15λεπτο ανανεωση ακομα κι αν γινει συνενωση. Καπου διαβασα οτι μπορεις να ρυθμισεις το gmail να προωθει την αλληλογραφια σε λογαριασμο hotmail. Αυτο ισως να δουλευει αλλα δεν το εχω ψαξει. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkon7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 εκανα χτεσ την ενημερωση black στο 925. στισ ρυθμισεισ δε μου βγαζει την επιλογη glance οπως βλεπω στα διαφορα video οταν μπαινω παλι στη γρηγορη ματια δεν εχω τη δυνατοτητα να αλλαξω το χρωμα των γραμματων. εκανα επαννεκινηση αλλα παλι τιποτα. μηπως ξερει κανεισ τι παιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 εκανα χτεσ την ενημερωση black στο 925. στισ ρυθμισεισ δε μου βγαζει την επιλογη glance οπως βλεπω στα διαφορα video οταν μπαινω παλι στη γρηγορη ματια δεν εχω τη δυνατοτητα να αλλαξω το χρωμα των γραμματων. εκανα επαννεκινηση αλλα παλι τιποτα. μηπως ξερει κανεισ τι παιζει?? Κατεβασε το SysApp Pusher απο το Store ... κανε ενημερωση των εφαρμογων και θα εμφανιστουν τα παντα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkon7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα το ελυσα οπως μου πεσ. αλλη μια ερωτηση αν ειναι ευκολο. σε πληρη φορτιση μου βγαζει οτι απομενουν 1ημερα και 7 ωρεσ. ειναι φυσιολογικο. να σημειωσω οτι ολα τα περριτα τα εχω στο off (αυτοματη φωτεινοτητα και τετοια). ενασ φιλοσ που εχει το 920 σε πληρη φορτιση του βγαζει 1 ημερα και 19 ωρεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Χρησιμοποιω skydrive οποτε δεν εχω αποψη για το dropbox. Και για το gmail αναγκαστικα καθε 15λεπτο ανανεωση ακομα κι αν γινει συνενωση. Καπου διαβασα οτι μπορεις να ρυθμισεις το gmail να προωθει την αλληλογραφια σε λογαριασμο hotmail. Αυτο ισως να δουλευει αλλα δεν το εχω ψαξει. Δοκίμασε μια να μπεις στο gmail>ρυθμίσεις>Προώθηση και POP/IMAP>Προώθηση: και επέλεξε το " Προσθήκη διεύθυνσης προώθησης" Λογικά θα δουλέψει, αλλιώς ίσως γίνεται από το outlook. Εγώ είχα το ανάποδο θέμα, οι κύριοι λογαριασμοί μου είναι outlook και για ένα διάστημα δεν μου δούλευε σε μια εφαρμογή και ρύθμισα το gmail να παίρνει τα mail από το outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα το ελυσα οπως μου πεσ. αλλη μια ερωτηση αν ειναι ευκολο. σε πληρη φορτιση μου βγαζει οτι απομενουν 1ημερα και 7 ωρεσ. ειναι φυσιολογικο. να σημειωσω οτι ολα τα περριτα τα εχω στο off (αυτοματη φωτεινοτητα και τετοια). ενασ φιλοσ που εχει το 920 σε πληρη φορτιση του βγαζει 1 ημερα και 19 ωρεσ Μην κοιτάς πόσος χρόνος απομένει γιατι είναι σχετικό, μπορεί να λέει 1 ημέρα αλλά να τπ ξεπατώσεις και να κρατήσει 2ώρες στην επόμενη πλήρης φόρτιση ο χρόνος που θα σου λέει θα είναι ακόμα μικρότερος της ημέρας γιατι υπολογίζει οτι θα το ξεπατώσεις πάλι:p , χοντρικά στο λέω, τωρα εαν σου λέει 1 ημέρα και το έχεις στο χαλαρό μπορεί να σου κρατήσει και 2 ημέρες στην επόμενη πλήρης φόρτιση δεν θα σου λέει οτι απομένει 1 ημέρα αλλά 1ημέρα + κάτι ώρες. Εγώ στις αρχές που το ξεπάτωνα έλεγε απομένουν 14 ώρες! Όμως λόγω δουλειάς δεν έχω τον χρόνο να του αλλάζω τα φώτα και απο τότε επειδή το κρατάω σχεδόν 1 ημέρα ο χρόνος που απομένει άλλαξε και απο 1ώρες έγινε 1 ημέρα + κάτι ψιλά. Μην δίνεις σημασία στην μπαταρία, το κινητό είναι άψογο και η μπαταρία άριστη στην αναμονή, πρόσεξε στην αναμονή, οταν το πιάνεις στα χέρια σου και αρχίζεις face - viber mail εμένα πέφτει 20% / 20λεπτά! χρόνος ρεκόρ για κάθε άλλο κινητό που είχα, αλλά στην αναμονή μπορεί να έχουν περάσει 10 ώρες και να χάσει 1 % που στο galaxy s3 να έχανα 5%. Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 παντως όταν μένει από μπαταρία και πας μετά να φορτίσεις, δε μπορείς να ανοίξεις το κινητό ενώ φορτίζει για κανα 5λεπτο περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpet74s Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε διαγραφη κλησεων?Οταν παταω να διαγραψω καποια κληση διαγραφει το ονομα από τις επαφες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε διαγραφη κλησεων?Οταν παταω να διαγραψω καποια κληση διαγραφει το ονομα από τις επαφες.. Στο ιστορικο κλησεων παρατεταμενο πατημα στην κληση που θες και μετα επιλεγεις "διαγραφη στοιχειου". Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλημέρα παιδια, έχω αρχίσει και ψήνομαι πολύ για το κινητό. Κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τις λειτουργίες του: 1. υπάρχουν συντομεύσεις για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση wi-fi, flight mode, 2G/3G? 2. το led μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός? 3. υπάρχει χρονόμετρο και αντίστροφη μέτρηση? 4. μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως wi-fi hotspot? 5. εάν το συνδέσω σε υπολογιστή μπορώ να δω κατευθείαν τον αποθηκευτικό χώρο και να έχω πχ άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες ή στην αντιγραφή/μεταφορά άλλων αρχείων? 6. το video player διαβάζει mkv, mp4, avi αρχεία? 7. συγχρονισμός επαφών από google account? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 1. υπάρχουν συντομεύσεις για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση wi-fi, flight mode, 2G/3G? NAI υπαρχουν εφαρμογες που σου δινουν την δυνατοτητα να βαλεις live tiles. 2. το led μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός? NAI μεσω εφαρμογων. 3. υπάρχει χρονόμετρο και αντίστροφη μέτρηση? NAI υπαρχουν εφαρμογες που το κανουν 4. μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως wi-fi hotspot? ΝΑΙ 5. εάν το συνδέσω σε υπολογιστή μπορώ να δω κατευθείαν τον αποθηκευτικό χώρο και να έχω πχ άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες ή στην αντιγραφή/μεταφορά άλλων αρχείων? ΝΑΙ 6. το video player διαβάζει mkv, mp4, avi αρχεία? ΝΑΙ αλλα δεν υποστηριζει υποτιτλους ... υπαρχουν (λιγες) εφαρμογες τριτων που το κανουν κι αυτο οπως το Moli Player που ανεφερα σε προηγουμενο μηνυμα 7. συγχρονισμός επαφών από google account? ΝΑΙ Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλημέρα παιδια, έχω αρχίσει και ψήνομαι πολύ για το κινητό. Κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τις λειτουργίες του: 1. υπάρχουν συντομεύσεις για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση wi-fi, flight mode, 2G/3G? 2. το led μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός? 3. υπάρχει χρονόμετρο και αντίστροφη μέτρηση? 4. μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως wi-fi hotspot? 5. εάν το συνδέσω σε υπολογιστή μπορώ να δω κατευθείαν τον αποθηκευτικό χώρο και να έχω πχ άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες ή στην αντιγραφή/μεταφορά άλλων αρχείων? 6. το video player διαβάζει mkv, mp4, avi αρχεία? 7. συγχρονισμός επαφών από google account? Ευχαριστώ προκαταβολικά 1. Ναι αλλα με εφαρμογές από το κατάστημα. 2. Ναι αλλα με εφαρμογές από το κατάστημα. 3. Ναι αλλα με εφαρμογές από το κατάστημα. 4. Ναι το υποστηρίζει το λειτουργικό. 5. Ναι το υποστηρίζει το λειτουργικό. 6. Ο player της microsoft δεν παίζει ολα τα format, αλλά υπάρχουν εφαρμογές στο κατάστημα που το κάνουν. 7. Ναι το υποστηρίζει το λειτουργικό. edit: Με πρόλαβε ο φίλος από πάνω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αυτό που ξέχασα να ρωτήσω είναι τι γίνεται με ποικιλία εφαρμογών και πόσο καλοφτιαγμένες είναι σε σχέση με τα αντίπαλα στρατόπεδα google και apple. Σίγουρα δεν είναι στα επίπεδα τους αλλά τουλάχιστον θεωρείτε ότι είναι ανταγωνιστικοί? Βλέπω πχ ότι εφαρμογές που με ενδιαφέρουν όπως το Taxibeat, Village Cinemas, 11888, XrySOS, gazzetta, Πρώτο Θεμα, UEFA δεν υπάρχουν καθόλου... Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αυτό που ξέχασα να ρωτήσω είναι τι γίνεται με ποικιλία εφαρμογών και πόσο καλοφτιαγμένες είναι σε σχέση με τα αντίπαλα στρατόπεδα google και apple. Σίγουρα δεν είναι στα επίπεδα τους αλλά τουλάχιστον θεωρείτε ότι είναι ανταγωνιστικοί? Βλέπω πχ ότι εφαρμογές που με ενδιαφέρουν όπως το Taxibeat, Village Cinemas, 11888, XrySOS, gazzetta, Πρώτο Θεμα, UEFA δεν υπάρχουν καθόλου... Για όλες οσες αναφερεις υπαρχουν εναλλακτικές (εκτός απο taxibeat). Τώρα αν με Ρωτάς αν εξυπηρετούν εξίσου καλά με τις official, θα σου έλεγα πως το κάνουν στο 80% περίπου. Θέμα έλλειψης βασικών εφαρμογών δεν υφίσταται. Οι εφαρμογές που λείπουν είναι εξειδικευμένες και ίσως απαραίτητες μόνο σε λίγους. Μιλώ και σαν χρήστης GS4 παράλληλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpet74s Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Στο ιστορικο κλησεων παρατεταμενο πατημα στην κληση που θες και μετα επιλεγεις "διαγραφη στοιχειου". Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 To DragN'Call το έχει δοκιμάσει κάποιος με το 925? Το βάζω εδώ;κι όχι στις εφαρμογές, γιατί με απασχολεί από θέμα μπαταρίας, σήμερα το κατέβασα και δεν ξέρω αν φταίει αυτό η το ψάξιμο στο store που η μπαταρία έχασε 10 μονάδες σε μια ώρα! Λοιπόν το προγραμματάκι καλύπτει βασικές ελλείψεις των κλήσεων. Κατ'αρχάς μπορείς να βάλεις 16 από τις πιο προσφιλείς σου επαφές (ένα τηλέφωνο όμως στην κάθε μία) και "ῥίχνοντάς"την στο τηλέφωνο ή στο sms να καλέσεις ή να στείλεις μήνυμα με τη μία. Δεύτερο, που κι αυτό λείπει, είναι η έξυπνη πληκτρολόγηση, σχηματίζοντας έναν αριθμό, σου βγαίνουν οι επαφές που αντιστοιχούν στα νούμερα που πληκρολογείς. Η free έχει διαφημίσεις, ενώ με 0.99 παίρνεις την full. Το έχει τεστάρει κάποιος (εκτός από μένα που θα το περάσω κόσκινο - κυρίως από μπαταρία) άλλος; Πάντως είναι στη ΝokiaCollection κι ο developer έχει κι άλλες αξιόλογες εφαρμογές (SysApp παράδειγμα), άρα πιστεύω ότι είναι κάπως ελεγμένο από τη Νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τώρα αν με Ρωτάς αν εξυπηρετούν εξίσου καλά με τις official, θα σου έλεγα πως το κάνουν στο 80% περίπου. Θέμα έλλειψης βασικών εφαρμογών δεν υφίσταται. Δηλαδή πως γίνεται αυτό; Τι εννοείς official; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλημέρα, εχτές αγόρασα το lumia 925 προσφορά από vodafone, το έβαλα να φορτίσει ενω είναι κλειστό και και αυτό ανοίγει μόνο του. Είναι λογικό ή το κάνει επειδή είναι vodafone? Πήρα τηλέφωνο σε nokia care και μου είπαν πως θέλουν 16Ε για αναβάθμιση σε μη vodafone. Αν το φλασάρω μόνος θα μπορεί να πέρνει τα update αυτόματα ή θα πρέπει να τα κάνω συνέχεια εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλημέρα, εχτές αγόρασα το lumia 925 προσφορά από vodafone, το έβαλα να φορτίσει ενω είναι κλειστό και και αυτό ανοίγει μόνο του. Είναι λογικό ή το κάνει επειδή είναι vodafone? Πήρα τηλέφωνο σε nokia care και μου είπαν πως θέλουν 16Ε για αναβάθμιση σε μη vodafone. Αν το φλασάρω μόνος θα μπορεί να πέρνει τα update αυτόματα ή θα πρέπει να τα κάνω συνέχεια εγώ? Έτσι λειτουργούν τα windows, όταν το βάλεις σβηστό στην φόρτιση αυτό θα ανάψει (έχει αναφερθεί πολλές φορές). Δεν έχει να κάνει με το αν είναι vodafone ή όχι, με το λειτουργικό έχει σχέση. Μπορείς να το flashάρεις μόνος σου και μετά θα κάνεις τις αναβαθμίσεις όταν αυτές είναι διαθέσιμες. Θα σε ενημερώνει πότε είναι διαθέσιμη μια αναβάθμιση. Αυτό βέβαια θα γίνεται και αν δεν το flashάρεις, απλά ίσως αργούν λίγο παραπάνω οι αναβαθμίσεις λόγω του ότι πρέπει να πάρουν έγκριση και από την Nokia και από τον πάροχο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Πήρα τηλέφωνο σε nokia care και μου είπαν πως θέλουν 16Ε για αναβάθμιση σε μη vodafone. Αν το φλασάρω μόνος θα μπορεί να πέρνει τα update αυτόματα ή θα πρέπει να τα κάνω συνέχεια εγώ? Αν δεν σε πειραζει η spash screen με το λογοτυπο της Voda, δεν εχεις λογο να φλασαρεις αλλο firmware. Με τις αναβαθμισεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα. πχ το δικο μου που ειναι vodafone uk την Black την πηρε απο την πρωτη μερα που ξεκινησε να δινεται. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Έτσι λειτουργούν τα windows, όταν το βάλεις σβηστό στην φόρτιση αυτό θα ανάψει (έχει αναφερθεί πολλές φορές). Δεν έχει να κάνει με το αν είναι vodafone ή όχι, με το λειτουργικό έχει σχέση. Μπορείς να το flashάρεις μόνος σου και μετά θα κάνεις τις αναβαθμίσεις όταν αυτές είναι διαθέσιμες. Θα σε ενημερώνει πότε είναι διαθέσιμη μια αναβάθμιση. Αυτό βέβαια θα γίνεται και αν δεν το flashάρεις, απλά ίσως αργούν λίγο παραπάνω οι αναβαθμίσεις λόγω του ότι πρέπει να πάρουν έγκριση και από την Nokia και από τον πάροχο. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση θα πέρνω τις αναβαθμίσεις αυτόματα χωρίς να μπλέκω με pc και διάφορα κόλπα, απλά στην μια περίπτωση θα τα πέρνω όταν τα δίνει η vodafone μαζί με το λογότυπο και στην άλλη περίπτωση αν το φλασάρω τώρα θα το πέρνω από την nokia χωρίς λογότυπα κ.τ.λ της vodafone. Σωστά κατάλαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 οποιος πηρε μετα τις 15/1, εχει παρει κουπονι παιδια? με τα 20€ λεω. ρωταω μηπως και δοκιμασω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 οποιος πηρε μετα τις 15/1, εχει παρει κουπονι παιδια? με τα 20€ λεω. ρωταω μηπως και δοκιμασω ναι κανονικά αν και στην αρχή το πάιζαν Κινέζοι στη vodafone αλλά το έδωσαν κανονικά. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts