Jump to content

jimkon7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimkon7

  1. τίποτα δυστυχωσ και στη φορτιση και συνδυασμο για soft reset και το volume down μπασ και το ανοιξω με hard reset τίποτα νεκρο.... ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακυρο μετα χιλια ζορια ανοιξε με soft reset. Θα δω πως θα παει απο δω και περα αν και το προβλημα δεν εχει διορθωθει.... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  2. εχει παγωσει και δε κανει τπτ ουτε ανοιγει εχει μεινει κλειστο... και με κανεναν συνδυασμο κουμπιων δεν κανει κατι
  3. εχω το 925. αρχικα μου εκανε καποιες επανεκκινησεισ μολισ του εβαλα τα 8,1 εκλεισε και δεν ανοιξε ξανα.Το πηγα σε nokia care και μετα απο μια μερα υποτιθεται οτι το φτιαξαν. Το πηρα αλλα σε δυο μερεσ παλι το ιδιο. Το πηγα παλι και μου οτι θα το στειλουν στα κεντρικα και εμεινα 25 μερεσ χωρις κινητο. Αφου το πηρα δουλευε κανονικα μεχρι σημερα που παλι τα ιδια. Το θεμα ειναι οτι δε θελω να το παω τωρα γιατι εχω κατι αρχεια που δε θελω να τα δουν. ο υπολογιστησ δεν το διαβαζει καθολου, υπαρχει καποιοσ τροποσ να παρω τα αρχεια???
  4. οταν μπαινω στο μενου μου εχει κατηγοριοποιημενα αλφαβητικα τισ εφαρμογεσ με τα γραμματα του αλαβητου απο πανω. υπαρχει καποιοσ τροποσ να εξαφανισω τα γραμματα??
  5. εμενα μου το εχει κανει μια 1-2 φορεσ με τα livetiles ανοιγε ενα απο ολα σε ολα τα αλλα παταγα και δεν τα ανοιγε. αφου το εκλεισα και το ανοιξα διορθωθηκε...
  6. μου το εκανε και σημερα το εβαλα χτες να φορτισει οταν ηταν 5% και το πρωι που πηγα να το βγαλω μολισ πατησα το κουμπι μου ζητησε πιν...
  7. οπως ειχα το κινητο και φορτιζε ξαφνικα χωρισ να πατησω τιποτα εκανε επαννεκινηση μονο του, μου το ειχε κανει ξανα πριν απο κανα μηνα αλλα δεν εδωσα σημασια. ξερει κανεις τι παιζει??
  8. σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα το ελυσα οπως μου πεσ. αλλη μια ερωτηση αν ειναι ευκολο. σε πληρη φορτιση μου βγαζει οτι απομενουν 1ημερα και 7 ωρεσ. ειναι φυσιολογικο. να σημειωσω οτι ολα τα περριτα τα εχω στο off (αυτοματη φωτεινοτητα και τετοια). ενασ φιλοσ που εχει το 920 σε πληρη φορτιση του βγαζει 1 ημερα και 19 ωρεσ
  9. εκανα χτεσ την ενημερωση black στο 925. στισ ρυθμισεισ δε μου βγαζει την επιλογη glance οπως βλεπω στα διαφορα video οταν μπαινω παλι στη γρηγορη ματια δεν εχω τη δυνατοτητα να αλλαξω το χρωμα των γραμματων. εκανα επαννεκινηση αλλα παλι τιποτα. μηπως ξερει κανεισ τι παιζει??
×
×
  • Create New...