Sweet_girl Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Διάβασα κάπου ότι σημαντικό πρόβλημα είναι η έλλειψη συγχρονισμού με το PC, μέσω του ΝΟΚΙΑ SUITE. Ισχύει αυτό? Και αν ναι,πώς μπορείς να μεταφέρεις εικόνες,αρχεία κτλ. στον υπολογιστή?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δεν έχει Play/Pause ? Εχει αλλά αυτό είναι play/pause. Δεν είναι λογικό να μην έχει έξοδος από την εφαρμογή. ακριβώς τα ίδια έλεγα και εγώ τον πρώτο καιρό, πλέον και ειδικά μετά την black έχω αλλάξει γνώμη. Με την black έχει βελτιωθεί πολύ και στην αναμονή αλλά και στην χρήση, παίζω παιχνίδια και εκεί που ρουφούσε 10% το μισάωρο πλέον την βγάζω μέ ένα 3%. Θεαματική διαφορά η black στην μπαταρία. Έχουμε αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες κάποιες ρυθμίσεις που βελτιώνουν την μπαταρία, τις έχεις κάνει και πάλι τελειώνει αφύσικα γρήγορα η μπαταρία; δεν εχω κάνει διοτι δεν εχω δει τα γραφομενα λογω ελλειψης χρονου (λογω δουλειας :() αν μου πεις σε ποιες σελιδες του φορουμ αναφερεσαι, θα τις διαβασω :) το Xbox Music Store υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αν και υπαρχει προγραμμα συγχρονισμου ... δεν ειναι απαραιτητο για μεταφορα αρχειων. Οταν συνδεεις το τηλεφωνο στο pc αναγνωριζεται αυτοματα ο χωρος αποθηκευσης και μπορεις να μεταφερεις οτι θελεις. Υπαρχει εδω σχετικο θεμα για το 925: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364221 Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εχει αλλά αυτό είναι play/pause. Δεν είναι λογικό να μην έχει έξοδος από την εφαρμογή. δεν εχω κάνει διοτι δεν εχω δει τα γραφομενα λογω ελλειψης χρονου (λογω δουλειας :() αν μου πεις σε ποιες σελιδες του φορουμ αναφερεσαι, θα τις διαβασω :) το Xbox Music Store υπάρχει; 17 Ιαν. 2014, 14:11 post 15555, δικό μου ποστ αναφέρω κάποιες ρυθμίσεις. και άλλα παιδιά έχουν αναφέρει διάφορα. Το system tiles που αναφέρω εκεί κάποια παιδιά το κατηγορούν για battery drain,εμένα δεν έχει κάνει τίποτα τόσο καιρό. Επίσης έχει αναφερθεί με τους συγχρονισμούς των mails ότι καμιά φορά κολλάει και συγχρόνιζει συνέχεια με συνέπεια να τρώει μπαταρια. προσοχη λοιπόν. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sweet_girl Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 To εχω δει το θεμα..απλα δεν βρηκα κατι σχετικο με αυτο που ρωτησα παραπανω ή ισως δεν το ειδα,δεν ξερω.. Δηλαδη μπορω να περασω εικονες κτλ. στο πισι ετσι??Αυτο ηθελα να μαθω.. Ευχαριστω παντως που απαντησες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Μήπως το νούμερο το έχεις διπλοπερασμένο Όχι :) Μηπως ο φιλος σου ειχε ξεχασμενη ενεργοποιημενη αποκρυψη Όχι το νούμερο εμφανιζόταν κανονικά, αλλά από ...άγνωστο :) Περιμένω να με ξαναπάρει, αλλά πριν ποστάρω το "μυστήριο" κι ήταν κι ο φίλος εύκαιρος έκανα ένα ριστάρτ μπας και, αλλά τα ίδια ..."Μυστήριο" Eίδα ότι ρωτάει ένας φίλος για μουσικο΄πυς φακέλους και πως; και τι... Επειδή κι εγώ στην αρχή τσατίστηκα, γιατί έβαζα στο κινητό ένα φάκελο π.χ. "Best of 2014" με διάφορους εκτελεστές και αρνιότανε να τον δει σαν ένα φάκελο και τακτοποιούσε τα τραγούδια ανά καλλιτέχνη... Μου έσπασε τα νεύρα αλλά τελικά τη βρήκα την άκρη (οργανώθηκαν καλύτερα και τα τραγουδάκια μου. Λοιπόν για μια συλλογή που συμμετέχουν διάφοροι 1.Καλλιτέχνης άλμπουμ: Διάφοροι (ή ξέρω γω όπως νομίζετε) αλλά για όλα τα τραγούδια καλλιτέχνης άλμπουμ ο ίδιος. 2.Άλμπουμ: Best of 2014 ή όπως αλλιώς, αλλά για όλα τα τραγούδια το ίδιο 3.Λοιπές πληροφορίες (τίτλος τραγουδιού, καλλιτέχνης κλπ) παραμένουν ως έχουν 4.Μια φωτογραφία η ίδια για όλα τα τραγούδια του άλμπουμ. Γίνεται πανεύκολα με το mp3tag, που το χρησιμοποιώ καιρό κι είναι κι εύκολο. Όταν τελειώσετε (υπόθεση 2-3 λεπτών) ρίχνετε μέσα στο κινητό τον φάκελλο "Best of 2014" και στο Μουσική, θα τον βρείτε και θα παίζει τα τραγουδάκια του φακέλου ένα ένα. Υ.Γ. 14 ώρες από τη τελευταία φόρτιση, με αρκετά τηλέφωνα, καμιά ώρα ιντερνετ, λίγο σκάλισμα, αρκετή μουσική και είμαι στο 66% Edited January 28, 2014 by PagouroLand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 γεια σας παιδια, ειμαι και εγω νέος κατοχος του 925(απο την προσφορα της voda) και ολα καλα μέχρι τωρα, η μπαταρια μου κραταει μιαμιση μερα με απλη χρηση...(καποιες φωτο , internet) το πηρα την παρασκευη και σημερα το βραδυ ειναι η 3η φορτιση που κανω... πιστευω οτι στο μελλον θα κραταει περισσότερο οπως και άλλα κινητα που ειχα... θα ηθελα να αναφέρω δυο πράγματα που με απασχολουν: 1) κατα λαθος κανω ζουμ στο μενου και δεν μπορω να το επαναφερω. γνωριζει καποιος πως επανερχεται? 2) δυστυχώς (εχει αναφερθεί κ σε αλλες συσκευες) το πισω καπακι δεν εχει κουμπώσει καλα με αποτελεσμα να πετάει ελάχιστα η πανω γωνια... άλλα ατομα που εχουν/ειχαν το ιδιο προβλημα πετούσε πολυ?? εμενα οταν το πατας κ το αφηνεις καταλαβενεις οτι πεταει λιγο, μηπως γενικα ειναι ετσι η κατασκευη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλημερα και το δικο μου καπακι πισω δεν μοιαζει κουμπομενο καλα, πηγα σε καταστημα νοκια στην κατερινη, οπου ειναι εξυπηρετικοτατοι και μου ειπαν οτι θελει αλλαγμα ενα μικρο κομματακι πλαστικο οπου κουμπωνει το πισω καπακι. Θα το παρραγειλει και θα μου το αλλαξει την αλλη βδομαδα. Μια ερωτηση εχω να κανω, παρακαλω οποιος γνωριζει ας βοηθησει. Ο explorer εχει καποιο προβλημα με τα πτυσομενα παραθυρα?πχ οταν μπαινω στην σελιδα του eshop.gr και παταω καποια κατηγορια πχ υπολογιστες εμφανιζει το υπομενου για κλασμα του δευτερολεπτου και δεν προλαβαινω να δω τιποτα. Γιατι το κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ναι ισχύει αυτό με τον explorer ,δυστυχώς. Και είναι κάποιες ιστοσελίδες στις οποίες είναι απαραίτητο αυτό. Γνωρίζει κάποιος αν διορθώνεται; Έχει να κάνει με τον flash player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 κατα λαθος κανω ζουμ στο μενου και δεν μπορω να το επαναφερω. γνωριζει καποιος πως επανερχεται? Ρυθμίσεις > διευκόλυνση πρόσβασης > μεγεθυντικός φακός Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Μήπως το νούμερο το έχεις διπλοπερασμένο Όχι :) Μηπως ο φιλος σου ειχε ξεχασμενη ενεργοποιημενη αποκρυψη Όχι το νούμερο εμφανιζόταν κανονικά, αλλά από ...άγνωστο :) Περιμένω να με ξαναπάρει, αλλά πριν ποστάρω το "μυστήριο" κι ήταν κι ο φίλος εύκαιρος έκανα ένα ριστάρτ μπας και, αλλά τα ίδια ..."Μυστήριο" Eίδα ότι ρωτάει ένας φίλος για μουσικο΄πυς φακέλους και πως; και τι... Επειδή κι εγώ στην αρχή τσατίστηκα, γιατί έβαζα στο κινητό ένα φάκελο π.χ. "Best of 2014" με διάφορους εκτελεστές και αρνιότανε να τον δει σαν ένα φάκελο και τακτοποιούσε τα τραγούδια ανά καλλιτέχνη... Μου έσπασε τα νεύρα αλλά τελικά τη βρήκα την άκρη (οργανώθηκαν καλύτερα και τα τραγουδάκια μου. Λοιπόν για μια συλλογή που συμμετέχουν διάφοροι 1.Καλλιτέχνης άλμπουμ: Διάφοροι (ή ξέρω γω όπως νομίζετε) αλλά για όλα τα τραγούδια καλλιτέχνης άλμπουμ ο ίδιος. 2.Άλμπουμ: Best of 2014 ή όπως αλλιώς, αλλά για όλα τα τραγούδια το ίδιο 3.Λοιπές πληροφορίες (τίτλος τραγουδιού, καλλιτέχνης κλπ) παραμένουν ως έχουν 4.Μια φωτογραφία η ίδια για όλα τα τραγούδια του άλμπουμ. Γίνεται πανεύκολα με το mp3tag, που το χρησιμοποιώ καιρό κι είναι κι εύκολο. Όταν τελειώσετε (υπόθεση 2-3 λεπτών) ρίχνετε μέσα στο κινητό τον φάκελλο "Best of 2014" και στο Μουσική, θα τον βρείτε και θα παίζει τα τραγουδάκια του φακέλου ένα ένα. Υ.Γ. 14 ώρες από τη τελευταία φόρτιση, με αρκετά τηλέφωνα, καμιά ώρα ιντερνετ, λίγο σκάλισμα, αρκετή μουσική και είμαι στο 66% Πήγαινε στις επαφές σου και δες αν κατά λάθος έχεις αποθηκευσει ΣΚΕΤΟ τον αριθμό. Δηλαδη χωρίς όνομα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) αγόρασα και εγώ σήμερα το 925 σε μαύρο από Vodafone αλλά είναι branded και με νευριάζει! μπορώ να του περάσω 059S726 RM-892 VAR IT CV BLACK χωρίς πρόβλημα; αυτό δεν είναι το Ιταλικό unbranded? τελικά το βρήκα και αυτό είναι δουλεύει μια χαρά. για όποιον θέλει εδώ θα βρει πληροφορίες http://forum.xda-developers.com/ Edited January 29, 2014 by impreza_sti Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς copyrighted υλικό Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλημέρα παιδιά, όταν λέτε το τηλέφωνο ότι το αγοράσατε από Vodafone και είναι branded τι ακριβώς εννοείτε? Έχει πουθενα εξωτερικά το σήμα της Vodafone ή/και γράφει Vodafone στο τηλέφωνο ή είναι το λειτουργικό "πειραγμένο"; Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Να ρωτήσω περί εφαρμογών κάτι. Η ίδια εφαρμογή μπορεί να είναι δωρεάν αλλά και με χρήματα; Δηλαδή βρήκα το Unit Conversion Tool 0.99, αλλά και free αν βάλω χώρα Αμερική. Το κατέβασα σαν αμερικάνος. Αν γυρίσω τη χώρα σε Ελλάδα θα υπάρχει θέμα; και είναι branded τι ακριβώς εννοείτε? Έχει πουθενα εξωτερικά το σήμα της Vodafone ή/και γράφει Vodafone στο τηλέφωνο ή είναι το λειτουργικό "πειραγμένο"; Εξωτερικά δεν έχει τίποτε. Όταν το ανοίγεις εμφανίζεται το σήμα της Βόντα, έχει μερικούς σελιδοδείκτες από την εταιρία κι ένα (ή δύο) προγράμματα. Σελιδοδείκτες και προγράμματα τα βγάζεις. Εκείνο που είναι άσχημο είναι ότι δεν έχει το data sense (μετρητή δεδομένων) Edited January 29, 2014 by PagouroLand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Να ρωτήσω περί εφαρμογών κάτι. Η ίδια εφαρμογή μπορεί να είναι δωρεάν αλλά και με χρήματα; Δηλαδή βρήκα το Unit Conversion Tool 0.99, αλλά και free αν βάλω χώρα Αμερική. Το κατέβασα σαν αμερικάνος. Αν γυρίσω τη χώρα σε Ελλάδα θα υπάρχει θέμα; Εξωτερικά δεν έχει τίποτε. Όταν το ανοίγεις εμφανίζεται το σήμα της Βόντα, έχει μερικούς σελιδοδείκτες από την εταιρία κι ένα (ή δύο) προγράμματα. Σελιδοδείκτες και προγράμματα τα βγάζεις. Εκείνο που είναι άσχημο είναι ότι δεν έχει το data sense (μετρητή δεδομένων) Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος να μπαίνει στη διαδικασία η Vodafone και να πειράζει το λογισμικό αλλά τέλος πάντων.... Όσο αφορά το μετρητή δεδομένων συμφωνώ ότι η αφαίρεση του είναι μεγάλο λάθος. Βέβαια μπορείς να στέλνεις μήνυμα στο 1284 και να βλέπεις το υπόλοιπο σου αλλά και πάλι δεν έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις ένα όριο και μόλις το φτάσεις να σε κόψει αυτόματα το τηλέφωνο. Έχω μπερδευτεί λίγο γιατί είμαι στην αναζήτηση αναβάθμιση εταιρικής συσκευής και αυτό είναι ένα από τα υποψήφια με ανταγωνιστές το LG Optimus L9II και Sony xperia SP. Αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι τα Windows 8 και επιπλέον το ότι λογικά θα είναι branded... Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Εγω παιδιά είμαι cosmote αν το πάρω από vodafone θα έχω πρόβλημα; Σκέφτομαι να το χτυπήσω αλλά με προβληματίζει το θέμα της μπαταρίας. Με μέση χρήση να βγάζει μόνο μια μέρας;;; Edited January 29, 2014 by karlosamos Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bks3 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) S O S ενω ειχα την οθονη κλειδωμενη και ακουγα μουσικη ξαφνικα σταματησε και δεν γινεται τιποτα..ουτε ανοιγει ουτε κανενα κουμπι απ τα πλαγια τι κανω??? Edited January 29, 2014 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Μήπως έμεινε απο μπαταρία; Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 S O S ενω ειχα την οθονη κλειδωμενη κ ακουγα μουσικη ξαφνικα σταματησε κ δεν γινεται τπτ..ουτε ανοιγει ουτε κανενα κουμπι απ τα πλαγια τι κανω??? Κρατάς πατημένο το Volume down και το power ταυτόχρονα μέχρι να δονηθεί και να κάνει επανεκκίνηση. Μάλλον έφαγε κόλλημα. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Οταν ακούω μουσική ή βλέπω κανά βιντεάκι (χωρίς ακουστικά) δεν λειτουργεί η αυξομείωση ήχου!!!:wacko::wacko::wacko: Δηλαδή είτε το πάω στο 0 είτε στο 30 η ένταση είναι η ίδια... Τι κουφό είναι πάλι αυτό??? Επίσης χθές του πέρασα μια ταινία 1080p με υπότιτλους (με την ίδια κατάληξη εννοείται) και ενώ παίζει την ταινία (χωρίς αυξομοίωση του ήχου εννοείται...) αρνείται να παίξει τους υπότιτλους! Υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάνω? Εσείς χρησιμοποιείται κανένα καλό και δοκιμασμένο player (είτε free είτε και επί πληρωμή) και αν ναι ποιόν? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0ker2342 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εγω παιδιά είμαι cosmote αν το πάρω από vodafone θα έχω πρόβλημα; Σκέφτομαι να το χτυπήσω αλλά με προβληματίζει το θέμα της μπαταρίας. Με μέση χρήση να βγάζει μόνο μια μέρας;;; Δεν θα εχεις προβλημα αφου αγοραζεις απλα την συσκευη. Η συσκευη παιρνει οποιαδηποτε Ελληνικη Sim! Παράθεση The Object-Oriented Side Of Life... :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Οταν ακούω μουσική ή βλέπω κανά βιντεάκι (χωρίς ακουστικά) δεν λειτουργεί η αυξομείωση ήχου!!!:wacko::wacko::wacko: Δηλαδή είτε το πάω στο 0 είτε στο 30 η ένταση είναι η ίδια... Τι κουφό είναι πάλι αυτό??? Επίσης χθές του πέρασα μια ταινία 1080p με υπότιτλους (με την ίδια κατάληξη εννοείται) και ενώ παίζει την ταινία (χωρίς αυξομοίωση του ήχου εννοείται...) αρνείται να παίξει τους υπότιτλους! Υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάνω? Εσείς χρησιμοποιείται κανένα καλό και δοκιμασμένο player (είτε free είτε και επί πληρωμή) και αν ναι ποιόν? moliplayer pro μακράν ο καλύτερος player αλλά είναι επί πληρωμή. Edited January 29, 2014 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Οταν ακούω μουσική ή βλέπω κανά βιντεάκι (χωρίς ακουστικά) δεν λειτουργεί η αυξομείωση ήχου!!!:wacko::wacko::wacko: Δηλαδή είτε το πάω στο 0 είτε στο 30 η ένταση είναι η ίδια... Τι κουφό είναι πάλι αυτό??? Επίσης χθές του πέρασα μια ταινία 1080p με υπότιτλους (με την ίδια κατάληξη εννοείται) και ενώ παίζει την ταινία (χωρίς αυξομοίωση του ήχου εννοείται...) αρνείται να παίξει τους υπότιτλους! Υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάνω? Εσείς χρησιμοποιείται κανένα καλό και δοκιμασμένο player (είτε free είτε και επί πληρωμή) και αν ναι ποιόν? Για την ένταση του ήχου κάνε ένα απλό restart. Δεν μου έχει συμβεί στο 925 αλλα το είχα πάθει στο 820 και έστρωσε με επανεκιννηση. Ο default video player δεν παίζει υποτίτλους. Δοκιμασμενος είναι ο moli player. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 :!::!: Κόλλησε το κινητό η οθόνη καμία επαφή το live tail απο τις φώτο βλέπω να κινείται, τα τρία πλήκτρα αφής δονούν οταν τα πατάς αλλά δεν κάνουν τπτ, το κουμπί απενεργοποίησης απαθές όπως της κάμερας και ήχου.. Πως το κλείνω τώρα?!! Που σεν βγαίνει η μπαταρία, τι πρέπει να κάνω να περιμένω να κλείσει απο μπαταρία?? Την τύχη μου μέσα περιμένω σημαντικό τηλ. Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 "Κρατάς πατημένο το Volume down και το power ταυτόχρονα μέχρι να δονηθεί και να κάνει επανεκκίνηση. Μάλλον έφαγε κόλλημα." Λίγο πιο πάνω γράφτηκε !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts