honda22 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Όσοι έχετε vodafone και 4g ποιο σηματάκι σας εμφανίζει όταν έχει σήμα 4g; Εγώ έχω δεν μέχρι H+ Είναι 4g αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Όσοι έχετε vodafone και 4g ποιο σηματάκι σας εμφανίζει όταν έχει σήμα 4g; Εγώ έχω δεν μέχρι H+ Είναι 4g αυτό; Αν πάρεις τον πάροχο να στο ενεργοποιήσει θα δείς 4G . ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι που αποτελεί έλλειψη ή μάλλον περιορισμό στις συσκευές μας είναι η μη δυνατότητα σύσδεσης στην τηλεόραση μέσω καλωδίου usb σε hdmi (MHL support) παρά μόνο ασύσρματα αν έχει DLNA ή DLNA dongle. Να τα λέμε κι αυτά... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αλλαγή avatar και τηλεφώνου :) Καλή συνέχεια και τα λέμε στο αλλό θέμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bks3 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ρε παιδια ας βοηθησει καποιος βαζω ν ακουσω ραδιο κ την ενταση την αυξανω κανονικα απ τα πλαινα.. μολις βαλω ν ακουσω μουσικη απο μπ3 που εχω περασει απ το pc η ενταση ειναι ιδια..ουτε αυξανει ουτε μειωνεται απ τα πλαγια τι συμβαινει??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα από κατάστημα vodafone το εν λόγω τηλέφωνο(nokia 925 black),αφού το "ζαχάρωνα"¨πολύ καιρό και με τέτοια τιμή(249 ευρώ) είπα να το "χτυπήσω". Το έβαλα να φορτίσει και είπα να το περιεργαστώ λίγο να δω και την ποιότητα κατασκευής. Ε,ήρθε και το πρώτο μεγάλο ξενέρωμα και ειδικά για συσκευή nokia που τις θεωρώ κορυφαίες κατασκευαστικά από παλιά. Λοιπόν,για να μην τα πολυλογώ, στην πίσω πλευρά όπως το κοιτάμε,στο ύψος του φλας όπως πατάς το ενιαίο πολυκαρβονικό πλαστικό δεν πατάει καλά,ακούγεται αυτό το τρίξιμο,σα να μην είναι καλά κουμπωμένο,κολλημένο ή όπως θέλετε πείτε το. Δεν ξέρω αν το κάνει σε άλλους αυτό,αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν έπρεπε να το κάνει. (Το γεγονός ότι η κατασκευή είναι ενιαία και δε βγαίνει το πίσω καπάκι,με βάζει και σε άλλες σκέψεις πχ μήπως το κινητό έχει ανοιχτεί και ξανακλείσει με κάποιο τρόπο,αλλά αυτό ας το πουν κάποιοι από τους κατόχους που έχουν γνώση από ανάλογα περιστατικά. Αυτή τη σκέψη την εντείνει και το γεγονός ότι οι δύο πάνω λεπτές,μαλακές λωρίδες κοντά στις γωνίες δεν είναι και απόλυτα λείες όπως οι κάτω που δείχνουν ολοκαίνουριο κινητό)Δεν ξέρω τί να κάνω τώρα,γιατί το αγόρασα σε κατάστημα μακριά από τον τόπο διαμονής. Ξέρετε,αν με την απόδειξη αγοράς μπορεί να γίνει κάτι σε άλλο κατάστημα? Από την άλλη σκέφτομαι μήπως αλλάζοντας συσκευή έχω τίποτα άλλα να αντιμετωπίσω,συσκευές μαζικής παραγωγής γαρ. Αυτή η κατασκευαστική ατέλεια με απασχολεί ιδιαίτερα.Όχι τίποτε άλλο,αλλά το να παίρνεις κάτι που θεωρείς καινούριο και να έχει κάποια ατέλεια που δεν οφείλεται σε εσένα,ε,είναι κάπως.Δεν έχω πιάσει άλλη ίδια συσκευή στα χέρια μου για να συγκρίνω,οπότε ζητάω γνώμες. Όσον αφορά το λειτουργικό,δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει windows σε κινητό και φυσικά δε θα πήγαινα σε κινητό με android,το οποίο και δεν πολυσυμπαθώ. Α,όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα μηνύματα,ούτε κι εμένα μου δόθηκε κάποιο κουπόνι των 20 ευρώ. Μήπως να τους πάρω ένα τηλέφωνο αύριο,γιατί σαν πολύ ξεχνάνε κάποιοι υπάλληλοι? Περιμένω γνώμες όσο πιο σύντομα γίνεται,καθώς δε βλέπω την ώρα να το χρησιμοποιήσω.Μέχρι να ξέρω τί θα κάνω προφανώς και θα το έχω "παρκαρισμένο". Edited January 21, 2014 by batman007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Φίλε, τίποτα δεν πρέπει να τρίζει και όλα είναι τέλεια φτιαγμένα! Είναι απίστευτη κατασκευή με όλα συμμετρικά και ίσια! Αν εσύ βλέπεις κάτι διαφορετικό, εννοείτε να το πας αύριο το πρωί για DOA και αλλαγή! Να το άνοιξε κάποιος και να το έβαλε πάλι πίσω είναι λίγο δύσκολο χωρίς να φανεί μιας και η ταινία ασφαλείας που έχει είναι έτσι που δεν υπάρχει περίπτωση να την ξεκολλήσεις χωρίς να την αλλοιώσεις (εμφανίζει κάτι μικρά λουκέτα πάνω της με το που την ξεκολλήσεις!) Δεν το κοίταξες καλά όταν το πήρες? Όσο για την κάρτα των 20 ευρώ , η προσφορά έληξε στης 15 του μήνα, οπότε είναι και στο που θα πέσεις για να στην δώσουν! ΑΝ έχουν ακόμα απόθεμα και του μιλήσεις όμορφα, δεν βλέπω τον λόγο να μην σου δώσουν μία, ... εξάλλου μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι της 15 του άλλου μήνα! Edited January 21, 2014 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Αλλαγή avatar και τηλεφώνου :) Καλή συνέχεια και τα λέμε στο αλλό θέμα :lol: Σε πλάνεψε η dolce vita....:lol: Περιμένω εντυπώσεις μιας και ακροβατώ στις δυο συσκευές..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Οσο το πειραζω τοσο μου αρεσει,η οθονη είναι παρα πολύ καλη,σε σχεση με το 820 ιδιες εφαρμογες φαινονται διαφορετικες,επισης μου φαινεται ότι λειτουργει ακομα ποιο γρηγορα,η black βελτιωσε λιγο την αισθητικη.Η καμερα παρα πολύ καλη και οσο την μαθαινω τοσο καλυτερες φωτο βγαζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα από κατάστημα vodafone το εν λόγω τηλέφωνο(nokia 925 black),αφού το "ζαχάρωνα"¨πολύ καιρό και με τέτοια τιμή(249 ευρώ) είπα να το "χτυπήσω". Το έβαλα να φορτίσει και είπα να το περιεργαστώ λίγο να δω και την ποιότητα κατασκευής. Ε,ήρθε και το πρώτο μεγάλο ξενέρωμα και ειδικά για συσκευή nokia που τις θεωρώ κορυφαίες κατασκευαστικά από παλιά. Λοιπόν,για να μην τα πολυλογώ, στην πίσω πλευρά όπως το κοιτάμε,στο ύψος του φλας όπως πατάς το ενιαίο πολυκαρβονικό πλαστικό δεν πατάει καλά,ακούγεται αυτό το τρίξιμο,σα να μην είναι καλά κουμπωμένο,κολλημένο ή όπως θέλετε πείτε το. Δεν ξέρω αν το κάνει σε άλλους αυτό,αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν έπρεπε να το κάνει. (Το γεγονός ότι η κατασκευή είναι ενιαία και δε βγαίνει το πίσω καπάκι,με βάζει και σε άλλες σκέψεις πχ μήπως το κινητό έχει ανοιχτεί και ξανακλείσει με κάποιο τρόπο,αλλά αυτό ας το πουν κάποιοι από τους κατόχους που έχουν γνώση από ανάλογα περιστατικά. Αυτή τη σκέψη την εντείνει και το γεγονός ότι οι δύο πάνω λεπτές,μαλακές λωρίδες κοντά στις γωνίες δεν είναι και απόλυτα λείες όπως οι κάτω που δείχνουν ολοκαίνουριο κινητό)Δεν ξέρω τί να κάνω τώρα,γιατί το αγόρασα σε κατάστημα μακριά από τον τόπο διαμονής. Ξέρετε,αν με την απόδειξη αγοράς μπορεί να γίνει κάτι σε άλλο κατάστημα? Από την άλλη σκέφτομαι μήπως αλλάζοντας συσκευή έχω τίποτα άλλα να αντιμετωπίσω,συσκευές μαζικής παραγωγής γαρ. Αυτή η κατασκευαστική ατέλεια με απασχολεί ιδιαίτερα.Όχι τίποτε άλλο,αλλά το να παίρνεις κάτι που θεωρείς καινούριο και να έχει κάποια ατέλεια που δεν οφείλεται σε εσένα,ε,είναι κάπως.Δεν έχω πιάσει άλλη ίδια συσκευή στα χέρια μου για να συγκρίνω,οπότε ζητάω γνώμες. Όσον αφορά το λειτουργικό,δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει windows σε κινητό και φυσικά δε θα πήγαινα σε κινητό με android,το οποίο και δεν πολυσυμπαθώ. Α,όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα μηνύματα,ούτε κι εμένα μου δόθηκε κάποιο κουπόνι των 20 ευρώ. Μήπως να τους πάρω ένα τηλέφωνο αύριο,γιατί σαν πολύ ξεχνάνε κάποιοι υπάλληλοι? Περιμένω γνώμες όσο πιο σύντομα γίνεται,καθώς δε βλέπω την ώρα να το χρησιμοποιήσω.Μέχρι να ξέρω τί θα κάνω προφανώς και θα το έχω "παρκαρισμένο". αφού σε ενοχλεί να το πας πίσω, γιατί αλλιώς θα το σκέφτεσαι συνέχεια, με 4 συσκευές αισίως που περνάνε από τα χέρια μου αυτο με τις λωρίδες δεν το έχω δεί και είναι περίεργο, αλλά η πλάτη στα 3 από τα 4 ψίλο παίζει όταν την πατάς στην πάνω δεξιά γωνία. Νομίζω είναι ένα θεματάκι που έχουν τα 925,ανεπαίσθητο μεν, υπαρκτό δε. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 εγω να καταθεσω οτι φλασαροντας την generic UK CV το κινητο βελτιωθηκε ακομα περισσοτερο, μαγκες η ρομ της βοντα δεν πρεπει να ειναι και πολυ καλα ρυθμισμενη, ισως και να ειναι ιδεα μου αλλα ετρωγε κατι σκαλωματακια και ειχα και θεματα με το ΒΤ μου, τωρα δεν εχει κολλησει ουτε μια φορα και παει νερακι....το δε ΒΤ συνδεεται με τη πρωτη. Επιπλεον εχω και data sense :lol: ισως να ειδα και βελτιωση επειδη φλασαρα την τελευταια εκδοση standalone. ΑΠο τα ανδροειδη και τη γενικοτερη εμπειρια μου εκει καθαρη εγκατασταση > εγκατασταση με ΟΤΑ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Οσο το πειραζω τοσο μου αρεσει,η οθονη είναι παρα πολύ καλη,σε σχεση με το 820 ιδιες εφαρμογες φαινονται διαφορετικες,επισης μου φαινεται ότι λειτουργει ακομα ποιο γρηγορα,η black βελτιωσε λιγο την αισθητικη.Η καμερα παρα πολύ καλη και οσο την μαθαινω τοσο καλυτερες φωτο βγαζω.... τέτοια θετικά posts να διαβάζω για να παίρνω τα πάνω μου. Το περιμένω και εγώ αύριο και ανυπομονώ να το εξερευνήσω!! όταν εννοείται flashαρισμα, υπάρχει κάποιος οδηγός? Διότι κάνω τη μετάβαση απο android (και γνωρίζοντας πολύ καλά τα flashaρισματα σε android) σε wp, πως γίνεται? κάποιο link για μελέτη? επίσης αναφέρεται για ιταλικό ή γερμανικό firmware..Δηλαδή? σκεφτείτε να είχα και τη συσκευή στα χέρια μου, τί απορίες θά' χω!! :)) Edited January 21, 2014 by cmour Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το φλασαρισμα ειναι ιδια διαδικασια οπως πχ με το flashtool της sony ή για τα νεξους με κατεβασμα της ρομ και φλασαρισμα μεσω ομως του επισημου προγραμματος της ΝΟΚΙΑ, ψαξε στους xda για lumia flash all devices και θα βρεις ενα καλο οδηγο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ξανά αμεςα διαθεςιμο απο Vodafone Όσοι πιστοί προσέλθετε :p http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-925?menuId=629 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Με τρώει κι μένα το χέρι μου για 1020... :mad: Το μόνο που με κρατάει είναι κάτι μικρότερα 1520 κλπ... Πφφφφ δεν θα σταυρώσω €. Νεκταρία πες μας για την μετάβαση... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) χαχαχαχα ολοι στο ιδιο διλημμα ειμαστε τελικα ... .. εχω κανει 2 κρατησεις για 1020 αλλα τις εχω ακυρωσει και τις δυο γιατι με χαλαει το πιο χοντροκομενο feel της συσκευης σε σχεση με το 925 Edited January 21, 2014 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα από κατάστημα vodafone το εν λόγω τηλέφωνο(nokia 925 black),αφού το "ζαχάρωνα"¨πολύ καιρό και με τέτοια τιμή(249 ευρώ) είπα να το "χτυπήσω". Το έβαλα να φορτίσει και είπα να το περιεργαστώ λίγο να δω και την ποιότητα κατασκευής. Ε,ήρθε και το πρώτο μεγάλο ξενέρωμα και ειδικά για συσκευή nokia που τις θεωρώ κορυφαίες κατασκευαστικά από παλιά. Λοιπόν,για να μην τα πολυλογώ, στην πίσω πλευρά όπως το κοιτάμε,στο ύψος του φλας όπως πατάς το ενιαίο πολυκαρβονικό πλαστικό δεν πατάει καλά,ακούγεται αυτό το τρίξιμο,σα να μην είναι καλά κουμπωμένο,κολλημένο ή όπως θέλετε πείτε το. Δεν ξέρω αν το κάνει σε άλλους αυτό,αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν έπρεπε να το κάνει. και το δικό μου κάνει κάτι αντίστοιχο. Όταν μιλάω και το έχω στο αυτί, τότε το καταλαβαίνω περισσότερο. Εννοείται βέβαια ότι έχει φάει 2-3 σούπες, και πιθανόν να οφείλεται εκεί, ποιος ξέρει... Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 η πλάτη στα 3 από τα 4 ψίλο παίζει όταν την πατάς στην πάνω δεξιά γωνία. Νομίζω είναι ένα θεματάκι που έχουν τα 925,ανεπαίσθητο μεν, υπαρκτό δε. Κι εγώ έχω αυτό το "παίξιμο" στις πίσω-πάνω γωνίες. Το καταλαβαίνω όταν κρατάω το κινητό κατά την ομιλία. Νιώθω τα δάκτυλα να ψιλοβουλιάζουν το πλαστικό της πλάτης, όταν πιέζω τη συσκευή προς το αυτί. Είναι όμως τόσο ανεπαίσθητο -σχεδόν ανύπαρκτο- που δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς... Κατά τ' άλλα το κινητό φυσάει, τα WP είναι πολύ εύχρηστο, ελαφρύ και όμορφο λειτουργικό. Ειδικά η κάμερα μαζί με τη σχετική εφαρμογή (Nokia Camera) τραβάει φωτο μακράν καλύτερες από κάθε κινητό, καλύτερες και από πολλές φωτ. μηχανές! Στα λεφτά αυτά (250 ευρώ) δεν υπάρχει συσκευή που να μπορεί να ανταγωνιστεί το Lumia 925, σε οποιοδήποτε τομέα... Το μόνο μειονέκτημα είναι ίσως η μπαταρία. Με έντονη χρήση δεν κρατάει καθόλου, ακόμα κι αν έχεις κάνει όλες τις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας. Ωστόσο με νορμάλ χρήση δεν υπάρχει πρόβλημα, δηλ. αν το έχεις μόνο για τηλέφωνα, SMS και λίγο internet (όχι παιχνίδια), βγάζει άνετα τις 2 ημέρες. Και να κάνω μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα; Έχω κάνει κάθε ρύθμιση που βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας. Χθες λοιπόν έπαιζα ένα ραλάκι (Pocket Rally) για περίπου 10 λεπτά. Μέσα σε αυτό το χρόνο η μπαταρία έπεσε 13%! Το θεωρείτε φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 χαχαχαχα ολοι στο ιδιο διλημμα ειμαστε τελικα ... .. εχω κανει 2 κρατησεις για 1020 αλλα τις εχω ακυρωσει και τις δυο γιατι με χαλαει το πιο χοντροκομενο feel της συσκευης σε σχεση με το 925 Μας πέθαναν με τις προσφορές... Το μόνο που με κρατάει και δεν το αγοράζω είναι το 925... Θέλω πρώτα να φύγει από πάνω μου... Μπορεί να δοκιμάσω καμιά αγγελία να δω πόσα θα πιάσει... :confused: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Απορώ με το γερμανό και τη cosmote που το έχουν 500€ :knife: Edited January 21, 2014 by honda22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 μόλις παρέλαβα..ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟ:rolleyes: αρχίζω την εξερεύνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εγώ πάντως το έστειλα σήμερα σε φίλο απ το εδώ φόρουμ. Καλό αλλά είχα κ το 1020 μαζί οπότε έπρεπε να φύγει κάποιο. Το 1020 έχει μακράν καλύτερη κάμερα αλλά το 925 είναι πολύ πιο πρακτικό στο πιάσιμο και στη μεταφορά. Κατά τα άλλα το ένα τ'άλλο είναι, αλλά το 1020 έχει πιο καλό ακουστικό και ακούγεται και πιο δυνατά κάτι βασικό για μένα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εγώ πάντως το έστειλα σήμερα σε φίλο απ το εδώ φόρουμ. Καλό αλλά είχα κ το 1020 μαζί οπότε έπρεπε να φύγει κάποιο. Το 1020 έχει μακράν καλύτερη κάμερα αλλά το 925 είναι πολύ πιο πρακτικό στο πιάσιμο και στη μεταφορά. Κατά τα άλλα το ένα τ'άλλο είναι, αλλά το 1020 έχει πιο καλό ακουστικό και ακούγεται και πιο δυνατά κάτι βασικό για μένα. Για την ώρα θυσιάζω την κάμερα για το απιστευτο σουλούπι του 925.... Ως πότε όμως????...:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εντάξει και η κάμερα του 925 είναι εξαιρετική, οπότε ενέδωσα χωρίς δεύτερη σκέψη στο πανέμορφο σχέδιό του. Έχω εντυπωσιαστεί πολύ από την κάμερα, προερχόμενος από το Xperia SP.. Και τα windows 8 είναι πολύ βελτίωμένα σε σχέση με τα 7.8 Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εννοείται πως η κάμερα του 925 είναι σούπερ, απλά η κάμερα του 1020 είναι και ντουπερ....χαχαχα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 εγώ το μετάνιωσα που δεν πήρα το 1020 :( και πήρα το 925 τώρα θα περιμένω μέχρι να το δώσω για να πάρω το αλλο πφφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts