Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι τπτ αλλο.απο κει και περα μια εφαρμογη ειχε μεσα η οποια φυσικα και σβηνεται...

Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει το data sense και δεν δίνει κάποια επιλογή να το εγκαταστήσεις.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μολις το παρηγγειλα απ το σαιτ της βονταφον σε ασπρο

σε ποσες μερες παραλαμβανουμε ξερουμε?

να ρωτησω κ κατι αλλο..μπορω πχ αυριο αν δω οτι ειναι διαθεσιμο το 1020 να παραγγειλω εκεινο κ να ακυρωσω αυτο?:wacko:

οντως το data sense που ειναι ρε παιδια?

Για data sense πρέπει να flashάρεις με not vodafone rom. Αλλιως γιοκ.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Διάβασα πως τώρα με την black, η vodafone Γερμανίας το ενεργοποίησε στις συσκευές της!

εδώ και το άρθρο

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Διάβασα πως τώρα με την black, η vodafone Γερμανίας το ενεργοποίησε στις συσκευές της!

εδώ και το άρθρο

Εγώ Vodafone Γερμανίας είχα αλλά δε νομίζω να το ξαναγυρίσω χωρίς να υπάρχει λόγος.

Εγώ Vodafone Γερμανίας είχα αλλά δε νομίζω να το ξαναγυρίσω χωρίς να υπάρχει λόγος.

Και κατα τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να το ξαναγυρίσεις! Όταν το πήρες εσύ (και άλλοι φίλοι εδώ μέσα που το έκαναν "σπαγγέτι" μετά) δεν είχε το 32άρι το γερμανικό data sense, ενώ το vodafone αγγλίας όλως περιέργως είχε! Μακάρι και στις χώρες, που δεν το έχει ακόμα η vodafone, να το βάλει γιατί είναι πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Και κατα τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να το ξαναγυρίσεις! Όταν το πήρες εσύ (και άλλοι φίλοι εδώ μέσα που το έκαναν "σπαγγέτι" μετά) δεν είχε το 32άρι το γερμανικό data sense, ενώ το vodafone αγγλίας όλως περιέργως είχε! Μακάρι και στις χώρες, που δεν το έχει ακόμα η vodafone, να το βάλει γιατί είναι πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό!

Ναι το δικο μου που ειναι αγγλικο 32αρι εχει κανονικα data sense, αλλα προσωπικα ειτε το ειχα ειτε οχι το ιδιο και το αυτο.

Ειμαι παντα πολυ μακρυα απο το μηνιαιο οριο μου, οποτε ουτε κοιταω να δω τι υπολοιπο εχω ουτε χρειαζεται να επεμβει η εφαρμογη ωστε να εξοικονομησει data οπως (υποτιθεται οτι κανει) οταν πλησιαζεις το οριο.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Ναι το δικο μου που ειναι αγγλικο 32αρι εχει κανονικα data sense, αλλα προσωπικα ειτε το ειχα ειτε οχι το ιδιο και το αυτο.

Ειμαι παντα πολυ μακρυα απο το μηνιαιο οριο μου, οποτε ουτε κοιταω να δω τι υπολοιπο εχω ουτε χρειαζεται να επεμβει η εφαρμογη ωστε να εξοικονομησει data οπως (υποτιθεται οτι κανει) οταν πλησιαζεις το οριο.

Καλά ναι, σίγουρα. Ούτε και εγώ πλησιάζω το μηνιαίο όριό μου αλλά στον IE->ρυθμίσεις->σύνθετες ρυθμίσεις είναι τσεκαρισμένη η επιλογή που λέει "Μείωση χρήσης δεδομένων μέσω της αποστολής διευθύνσεων URL στην υπηρεσία Data Sense!" κάτι που βοηθάει σ'αυτό!

ωπα, εχουμε και φλασαρισματα τωρα σε WP8? :D

για δωσε κανα λινκορ

All it takes is a swipe...

για δωσε κανα λινκορ

Εδω εισαι:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

για δωσε κανα λινκορ

Πως φαίνεται οτι εισαι νέοπας :p

νομιζα πως πηρα χιλιοκλειδαμπαρωμενο λειτουργικο, εσφαλα, αυριο παω να ζητησω τα λεφτα μου πισω....Οκεικ παω να κατεβασω καμμια ρομ τωρα γιατι και μονο που βλεπω το σημα της βοντα την αρχη βγαζω σπυρια.
All it takes is a swipe...

Καλησπέρα.. Σήμερα παρέλαβα το κινητο απο βονταφον. Ολα οκ αλλα εχω φοβερο προβλημα απο την απουσία του data sense. Μεσα σε 2 ωρες του σεταπ που ημουν συνδεδεμονος κ σε wifi εφαγε 240mb. Με το αντροιντ τοσο ετρωγα με δυσκολια ολο το μηνα. Μπορει καποιος να βοηθησει? Δεν θελω να χασω εγγύηση φλασαροντας ρομ. Υπαρχει αλλη λυση? Γενικα εσεις πως το περιοριζετε? Θελω οσα tips εχετε...με γνώμονα οτι το χρησιμοποιω για δουλεια μειλ 3 λογαριασμους κ browsing. Στο αντροιντ δεν το δεχομαι με ολα ανοιχτα παντα να ηταν οκ....επισης πως περιοριζω τα updates apo apps στο market μονο σε wifi?

Μάλλον θα το πάρω το 1020, οπότε αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για μαύρο 32άρι 925 (από VODAFONE UK) , σε άριστη κατάσταση, στέλνει μύνημα.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Εκτός από τις προηγούμενες ερωτήσεις, υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω data sense σε voda 925?

Μίλησα με την νοκια (care κηφησιάς) και δεν ήξεραν γιατί το voda δεν έχει μέσα το data sense.

Για να γίνει un-branded πρέπει να τους δώσω 16 Ε να μου περάσουν έκδοση αλλά αν χρειαστώ reset λένε θα ξαναγίνει branded.

Μπορεί κάποιος να μου πεί τι ισχύει? Αν μπορ΄'ω να το κάνω εγώ αυτό που θα κάνει η νοκια χωρίς να χάσω εγγύηση και γενικά έναν ασφαλή τρόπο που να γίνεται rtoll back και να μπορώ να το πάω σε κατάστημα για επισκευή όπως το πήρα???

Γειας σας παιδια και εγω ενδιαφερομαι για το κινητο πηγα και το ειδα σημερα σε 1-2 καταστηματα και κατα τη γνωμη μου το ασπρο ειναι πιο ομορφο απο το μαυρο (το μαυρο μου φαινεται πολυ μουντο αλλα γουστα ειναι αυτα:p). Λιγο που το περιεργαστηκα ειναι πολυ γρηγορο και γενικα φαινεται πολυ καλο. Ομως οπως ειπε και το παιδι πριν αν το αγορασω απο Vodafone δεν θα εχω την εφαρμογη του Data Sense που την ειδα σημερα και οντως ειναι πολυ χρησιμη και αυτο με απετρεψε στο να κανω την αγορα. Θα ερθει με καποια αναβαθμιση η εφαρμογη ωστε να το παρουμε τωρα στα 250 € η να περιμενουμε λιγο μηπως και πεσει η unbranded εκδοση???

Παιδια καλησπέρα. Επειδή ψαχνω ένα Lumia 925 για να κανω μεταβαση από android,

και βρισκω ένα cv Italy, αυτό είναι branded η unbranded? Προσπαθω να αποφυγω

τα branded και ας λυνονται όλα με ένα φλασαρισμα.

Ειμαι κατοχος 820 και μαλλον παω για το 925.....με οτι διαβαζω πρεπει να το παρω

Παιδια καλησπέρα. Επειδή ψαχνω ένα Lumia 925 για να κανω μεταβαση από android,

και βρισκω ένα cv Italy, αυτό είναι branded η unbranded? Προσπαθω να αποφυγω

τα branded και ας λυνονται όλα με ένα φλασαρισμα.

Αν αναφερεται μονο σαν cv italy τοτε ειναι το "ελευθερο" ιταλικο .. unbranded

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλησπέρα.. Σήμερα παρέλαβα το κινητο απο βονταφον. Ολα οκ αλλα εχω φοβερο προβλημα απο την απουσία του data sense.

Εγω παιδια εχω το vodaphone de 32gb. Πριν την black δεν ειχα data sense. Ομως με το περασε την black μου το εμφανισε μονο του και μαλιστα στην αρχικη οθονη.

Εγω παιδια εχω το vodaphone de 32gb. Πριν την black δεν ειχα data sense. Ομως με το περασε την black μου το εμφανισε μονο του και μαλιστα στην αρχικη οθονη.

ειναι θεμα μαλλον της βοντα της καθε χωρας...