monster749 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδες προερχομενος απο android υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν το hang out(πρώην talk);θα μπορώ να δω τις επαφές απο τα email; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Γεια σας παιδια απλα θα ηθελα τις γνωμες σας. Μετα απο πολλα χρονια στο android κααι μετα απο πολλα κινητα οπως lg optimus 3d, galaxy s2, note 1, s3, note 2 σκεφτομαι να δοκιμασω τα windows και οντας κατοχος του note 2 αυτη τη στιγμη σκεφτομαι να το ανταλλαξω με το lumia 925 που ειναι στα παρομια λεφτα και μου αρεσει πολυ εμφανισιακα και εχω ακουσει καλα πραγματα. Εχει κανει καποιος παρομια αλλαγη? Ολλες oi γνωμες ευπροσδεκτες Μια και ανάλογες συζητήσεις στα topic των συσκευών είναι εκτός θέματος θα πρότεινα να απευθυνθείς εδώ Τεχνολογικοί διαξιφισμοί, κοιτώντας πρώτα αν υπάρχει ήδη κάποιο θέμα που μπορεί να σε καλύψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Βλεπω αρκετά παράπονα για battery drain και είπα να σας γραψω μια "λυση"... Εμένα γίνεται συχνά αυτο και με το που παρατηρω την μπαταρία να πεφτη απότομα κάνω μια επανεκκίνηση στο κινητό και η μπαταρία βρίσκεται στα επίπεδα που θα έπρεπε κανονικά να είναι!! Ελπίζω να βοήθησα! (Αυτο φαντάζομαι πως είναι μειονέκτημα της εφαρμογής που δείχνει την στάθμη της μπαταρίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδες προερχομενος απο android υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν το hang out(πρώην talk);θα μπορώ να δω τις επαφές απο τα email; Δοκιμασε το gChat που ειναι παρομοιο αν και εχει θεμα με τις ειδοποιησεις,τουλαχιτον εως και λιγες μερες πριν το update που το ειχα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Βασικα κι εγώ στη νυχτερινή το ω παρατηρήσει όταν όμως είσαι στο σκοτάδι. Πράγμα που πριν δε συνέβαινε. Ακομα και σε απολυτο σκοτάδι μέσα στη νύχτα αν πέρναγα το χέρι απο πάνω άναβε κανονικά. Το αυτό. Στο σκοτάδι τα βλέπει σκούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Να κανω μια ερωτηση σχετικο-ασχετη, δεν ξερω που να την κανω. Η εφαρμογες που αγοραζω στο 925, δεν φαινονται στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Έχετε ήχο στην πλοήγηση (Here Drive+) με την Black; Εγώ τίποτα. Έκανα επανεγκατάσταση τής εφαρμογής, ξανακατέβασα την Ελληνική γλώσσα. Δυστυχώς όμως για εμένα... τίποτα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Έχετε ήχο στην πλοήγηση (Here Drive+) με την Black; Εγώ τίποτα. Έκανα επανεγκατάσταση τής εφαρμογής, ξανακατέβασα την Ελληνική γλώσσα. Δυστυχώς όμως για εμένα... τίποτα. ναι, κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Έχετε ήχο στην πλοήγηση (Here Drive+) με την Black; Εγώ τίποτα. Έκανα επανεγκατάσταση τής εφαρμογής, ξανακατέβασα την Ελληνική γλώσσα. Δυστυχώς όμως για εμένα... τίποτα. Πήγαινε στην επιλογή φωνής πλοήγησης. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rik33 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα στην παρέα.Κάτοχος και εγώ του 925!εδώ και 2 μέρες,το λειτουργικό τέλειο δεν κολλάει, οι εφαρμογές θέλουν πολύ Δουλειά ακόμη είναι κακοσχεδιασμένες,απο κάμερα δεν εντυπωσιάστηκα,χθες το άφησα με 68%μπαταρία και το μεσημέρι είχε κλείσει, μόνο η γρήγορη ματιά ήταν ενεργοποιημένη.Τωρα έχω ένα θεματάκι στην δέξια μεριά το αλουμίνιο είναι λίγο αιχμηρό δεν είναι τέλεια Τοποθετημένο με την οθόνη με αποτέλεσμα όταν περνάω το χέρι μου από πάνω να νιώθω την αιχμηρότητα και να με εκνευρίζει, Αυτό το πρόβλημα το έχει παρατήρηση κάποιος άλλος;Εναι λόγος αυτός για doa; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δοκιμασε το gChat που ειναι παρομοιο αν και εχει θεμα με τις ειδοποιησεις,τουλαχιτον εως και λιγες μερες πριν το update που το ειχα! ευχαριστώ φαίνεται να δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Παιδια εχω ενα θεματακι. Ενω εχει κατεβει η black η προετοιμασια εγκαταστασης εχει μεινει στο 100%. Το εσβησα, το ανοιξα παλι, κανει παλι προετοιμασια εγκαταστασης, παει παλι στο 100% και τπτ αλλο.. EDIT: Όλα κομπλέ..!!! Ήμουν βιαστικός..!!!! :) Edited January 13, 2014 by George_Batzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Παίδες καλημέρα, Μετά την αναβάθμιση το 4g σας το αναφέρει σαν 4G ή σαν LTE? Edited January 13, 2014 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παίδες καλημέρα, Μετά την αναβάθμιση το 4g σας το αναφέρει σαν 4G ή σαν LTE? Σε Ελληνικό voda 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το Ξαναπήρα και εγώ για 2η φορά με τη σημερινή προσφορά της Vodafone(thanks to rostropol) γιατί είχα περιέργεια να δω τις ομορφιές της Black αλλά και γιατί μου έλειψε η ποιότητα της Nokia που ειδικά σε τέτοια χρήματα δε βρίσκεις, και όχι μόνο ποιότητα, αλλά και πανέμορφη οθόνη(το Black της amoled είναι όλα τα λεφτά με το UI των WP8)και επίσης κορυφαία απόδοση σε λήψη βίντεο και φωτογραφιών(ειδικά για τα χρήματα του είναι μακράν μπροστά). Εδώ σε ευκολία focus και άνεση στα πιο σκοτεινά ρίχνει στο note 3 που έχω καθαρά. Τέλος πάντων οι εφαρμογές των wp θέλουν δουλειά αλλά αυτά τα είπαμε και τα ξέρουμε. Δε πέρασα κανένα update καθώς είχε (περίεργος αν και σφραγισμενο)λίγη μπαταρία. Άντε να δούμε και αυτή τη φορά :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το Ξαναπήρα και εγώ για 2η φορά με τη σημερινή προσφορά της Vodafone(thanks to rostropol) γιατί είχα περιέργεια να δω τις ομορφιές της Black αλλά και γιατί μου έλειψε η ποιότητα της Nokia που ειδικά σε τέτοια χρήματα δε βρίσκεις, και όχι μόνο ποιότητα, αλλά και πανέμορφη οθόνη(το Black της amoled είναι όλα τα λεφτά με το UI των WP8)και επίσης κορυφαία απόδοση σε λήψη βίντεο και φωτογραφιών(ειδικά για τα χρήματα του είναι μακράν μπροστά). Εδώ σε ευκολία focus και άνεση στα πιο σκοτεινά ρίχνει στο note 3 που έχω καθαρά. Τέλος πάντων οι εφαρμογές των wp θέλουν δουλειά αλλά αυτά τα είπαμε και τα ξέρουμε. Δε πέρασα κανένα update καθώς είχε (περίεργος αν και σφραγισμενο)λίγη μπαταρία. Άντε να δούμε και αυτή τη φορά :) Και γιατί δεν πήρες το 1020 στα 350€!!!!????? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το Ξαναπήρα και εγώ για 2η φορά με τη σημερινή προσφορά της Vodafone(thanks to rostropol) γιατί είχα περιέργεια να δω τις ομορφιές της Black αλλά και γιατί μου έλειψε η ποιότητα της Nokia που ειδικά σε τέτοια χρήματα δε βρίσκεις, και όχι μόνο ποιότητα, αλλά και πανέμορφη οθόνη(το Black της amoled είναι όλα τα λεφτά με το UI των WP8)και επίσης κορυφαία απόδοση σε λήψη βίντεο και φωτογραφιών(ειδικά για τα χρήματα του είναι μακράν μπροστά). Εδώ σε ευκολία focus και άνεση στα πιο σκοτεινά ρίχνει στο note 3 που έχω καθαρά. Τέλος πάντων οι εφαρμογές των wp θέλουν δουλειά αλλά αυτά τα είπαμε και τα ξέρουμε. Δε πέρασα κανένα update καθώς είχε (περίεργος αν και σφραγισμενο)λίγη μπαταρία. Άντε να δούμε και αυτή τη φορά :) Τι εννοείς ότι το ξαναπήρες δεύτερη φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Και γιατί δεν πήρες το 1020 στα 350€!!!!????? Φίλε Κώστα δε το πρόλαβα αλλά έχω μιλήσει με δικό μου μαγαζί μάλλον θα μου το φέρουν από βδομάδα αν και δε καίγομαι γιατί και αυτό όπως ξέρεις το είχα ξαναπάρει, μόνο για τη Black έχω περιέργεια και επίσης θέλω να του δώσω λίγο χρόνο αυτή τη φορά να τα στήσω με εφαρμογές που χρησιμοποιώ και στα Android μου, (ή όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτές) και να το έχω σα τηλέφωνο και κάμερα κυρίως,και μετά σα smartphone,απλά να είμαι συνέχεια on line και εξω απ το σπίτι, να παίρνω τα mail μου και 1 απλή ενημέρωση στο Internet αν χρειαστεί, και να έχω το note 3 σα mini tablet πάντα στο τσαντάκι μαζί μου αλλά για Internet κυρίως. Θα δείξει φίλε. Τι εννοείς ότι το ξαναπήρες δεύτερη φορά; Αυτό που λέω, το είχα ξαναπάρει πριν λίγο καιρό απ το πλαίσιο :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τι εννοείς ότι το ξαναπήρες δεύτερη φορά; Μη του δίνεις σημασία. Αλλάζει τις συσκευές σαν τα πουκάμισα...:lol: Το είχε πριν μήνες, το έδωσε, τώρα το ξαναπήρε, θα το ξαναδώσει, θα το ξαναπάρει και θα γράψει στο νήμα: "το πήρα για τρίτη φορά"....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μη του δίνεις σημασία. Αλλάζει τις συσκευές σαν τα πουκάμισα...:lol: Το είχε πριν μήνες, το έδωσε, τώρα το ξαναπήρε, θα το ξαναδώσει, θα το ξαναπάρει και θα γράψει στο νήμα: "το πήρα για τρίτη φορά"....:) Πάντως για τα λεφτά που το πήρα είναι σούπερ για τους λόγους που έγραψα πιο πάνω. Μου έμεινε από μπαταρία, το έβαλα στη φόρτιση έκανε κάνα 5λεπτο να ανοίξει, μόνο το σήμα της MS αναβοσβηνε, αν δε ήξερα θα έλεγα πάει το πήρε το κινητό χάχα :D:D Όταν φορτίσει θα δω για το update, ελπίζω να έχει έρθει για Vodafone. Πάντως αυτό είναι πιο φρέσκο απ του πλαισίου που έγραφε ότι είχε να γίνει φόρτιση κοντά 280 μέρες αν θυμάμαι καλά! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Πάντως για τα λεφτά που το πήρα είναι σούπερ για τους λόγους που έγραψα πιο πάνω. Μου έμεινε από μπαταρία, το έβαλα στη φόρτιση έκανε κάνα 5λεπτο να ανοίξει, μόνο το σήμα της MS αναβοσβηνε, αν δε ήξερα θα έλεγα πάει το πήρε το κινητό χάχα :D:D Όταν φορτίσει θα δω για το update, ελπίζω να έχει έρθει για Vodafone. Πάντως αυτό είναι πιο φρέσκο απ του πλαισίου που έγραφε ότι είχε να γίνει φόρτιση κοντά 280 μέρες αν θυμάμαι καλά! :) Θα εχουν παλι διαθέσιμα κομματια δλδ απο 1020 η 925 παλι στην voda?!Παρα πολυ καλη προσφορα..Στο site που μπηκα τωρα λεει δεν υπαρχει ουτε το ενα ουτε το αλλο...:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stadag Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδια καλησπερα.......σε ενα νοκια 925 απο ουκρανια πως θα του βαλω ελληνικη γλωσσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδια καλησπερα.......σε ενα νοκια 925 απο ουκρανια πως θα του βαλω ελληνικη γλωσσα.... Γιατί δεν έχει !? :confused: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Θα εχουν παλι διαθέσιμα κομματια δλδ απο 1020 η 925 παλι στην voda?!Παρα πολυ καλη προσφορα..Στο site που μπηκα τωρα λεει δεν υπαρχει ουτε το ενα ουτε το αλλο...:(:( Λογικά θα ξανά έχουν πάλι. Εμένα μου ήρθε mail ότι υπάρχει διαθεσιμότητα του 925 πριν καμιά ώρα απλά δε μπήκα να τσεκάρω καθώς το έχω αγοράσει Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 πριν την black ζήτημα αν έβγαζε 24 ώρες με την ίδια χρίση και χωρίς glance screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts