Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλημεριζω την παρεα! Εχω παρει μια δευτερη θηκη mofi απο minideal και ειναι κοσμημα καμια σχεση με αυτη που εδινε το to2c. Δοκιμασα πολλες εφαρμογες που να δουλευουν proximity sensor αλλα σταματα το services μετα απο λιγη ωρα. Eχετε καμια να προτεινεται? Ευχαριστω. Δοκίμασε το gravity, εκτός των λοιπών δουλεύει και με τον proximity sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δοκίμασε το gravity, εκτός των λοιπών δουλεύει και με τον proximity sensor. Ευχαριστω. Μηπως επειδη ειμαιμε miui και δεν αφηνει δικαιωματα σε ολες τις εφαρμογες να τρεχουν αυτοματα γι αυτο να μην λειτουρογυν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Αν είσαι με miui άστο καλύτερα, όπως θα δεις και στο σχετικό θέμα υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 καποιο απο τα προγραμματα που προσφατα εγκατεστησες φιλε μου σου το κανει αυτο .απεγκατεστησε οτι περασες απο τοτε που αρχισε να σου το κανει και δοκιμασε Καλησπερα και παλι. Απενεργοποιησα το fast boot που μου προτεινε παραπανω καποιος και προς το παρων τουλαχιστον το προβλημα λυθηκε , σταματησαν τα reboot και οταν φορτιζει το κινητο και γενικα. Δεν ειχα ουτε εχω εγκαταστησει καποια "περιεργη " εφαρμογη περα απο κανα 2 3 απλα παιχνιδακια και clean master και το cm security . Θα το παρακολουθησω λιγες μερες ακομα ,αλλα οπως ειπα ολα δειχνουν καλα μεχρι τωρα! Ευχαριστω για την βοηθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Αν είσαι με miui άστο καλύτερα, όπως θα δεις και στο σχετικό θέμα υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας. Eχω βαλει αυτη την εφαρμογη και εδωσα δικαιωματα τελικανα τρεχει οποτε θελει και μεχρι στιγμης δουλευει μια χαρα. Δεν ξερω φυσικα ποση μπαταρια θα καταναλωνει, θα δειξει. Edit:τελικα ουτε αυτη παιδια.δεν ξεκλείδωνε το τηλ μεχρι που εβγαλα την μπαταρια. εχει καποιος να προτεινει καμια που τα δουλευει με miui? Edited March 13, 2014 by PAN_10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 εχει δοκιμασει κανενας το Camera Flash Fix στο κινητο μας; αξιζει τον κοπο;;;;;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δοκίμασε το gravity, εκτός των λοιπών δουλεύει και με τον proximity sensor. Έχω κι εγώ MOFI όπως ο athanaso77 και δεν έχω ακόμη κατασταλάξει σε μια εφαρμογή για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής ανάλογα το αν η θήκη είναι ανοιχτή/κλειστή. Το Tap Tap App π.χ. δεν με ικανοποίησε και πήρε πόδι. Το Gravity που εγκατέστησα προ ολίγου μάλλον με καλύπτει. Μάλλον... Αν έχετε δοκιμάσει αρκετά apps και καταλήξατε σε κάποιο οριστικά & αμετάκλητα, παρακαλώ να το αναφέρετε. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 κι εγω gravity χρησιμοποιω για αρκετο καιρο και ειμαι ευχαριστμενος. Κατεληξα εδω αφου δοκιμασα πολλες αλλες ! Δεν χρησιποιω θηκη. Στο τραπεζι το βαζω τουμπα, ενω στη τσεπη κλεινει αυτοματα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sghf700 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Πολύ καλό το κινητό αλλά με ένα μειονέκτημα που δεν έχει αναλυθει ιδιαίτερα. Δεν βγάζει καλές φωτογραφίες. Για την ακρίβεια ακόμα και τη μέρα είναι θολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Πολύ καλό το κινητό αλλά με ένα μειονέκτημα που δεν έχει αναλυθει ιδιαίτερα. Δεν βγάζει καλές φωτογραφίες. Για την ακρίβεια ακόμα και τη μέρα είναι θολές. Προφανως δεν παρακολουθεις καιρο το thread.Εξαρχης ολοι μα ολοι μιλουσαν για το μεγαλο + την αυτονομια του και το - την φωτογραφικη του.... Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Εγω που θελω να το παραγγειλω στο μπλε αλλα το minideal το εχει σε ασπρο και το to2c καθολου; Το ασπρο ειναι γυαλιστερο και το μπλε σαν γομα; Κριμα γιατι το υλικο του μπλε δεν γλιστραει. Edited March 14, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sghf700 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Προφανως δεν παρακολουθεις καιρο το thread.Εξαρχης ολοι μα ολοι μιλουσαν για το μεγαλο + την αυτονομια του και το - την φωτογραφικη του.... H εντύπωση που σου μένει απο το thread είναι ότι η κάμερα δεν είναι μεν καλή, αλλά είναι αξιοπρεπής. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κάτω από το να χαρακτηριστεί αξιοπρεπής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Πολύ καλό το κινητό αλλά με ένα μειονέκτημα που δεν έχει αναλυθει ιδιαίτερα. Δεν βγάζει καλές φωτογραφίες. Για την ακρίβεια ακόμα και τη μέρα είναι θολές. H εντύπωση που σου μένει απο το thread είναι ότι η κάμερα δεν είναι μεν καλή, αλλά είναι αξιοπρεπής. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κάτω από το να χαρακτηριστεί αξιοπρεπής... Αυτό είναι σχετικό και εξαρτάτε από τις προσδοκίες του καθένα. Δεν βγάζει καλές φωτογραφίες σε σχέση με τις φωτογραφικές μηχανές αλλά δεν είναι φωτογραφική μηχανή. Κινητό τηλέφωνο είναι. Τη φωτογραφική του θα τη χρησιμοποιήσεις για κάτι έκτακτο. Δεν θα πας ταξίδι στο Παρίσι και θα βγάλεις φωτογραφίες με αυτό. Για κινητό τηλέφωνο νομίζω η φωτογραφική του είναι αποδεκτή. Και όλα είναι σχετικά και με τη τιμή του. Για να πάρεις κινητό με αρκετά καλύτερη φωτογραφική ή θα δώσεις αρκετά παραπάνω λεφτά ή θα κάνεις παραχωρήσεις σε άλλα πράγματα. Προσωπικά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από τις φωτογραφικές των κινητών. Υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα που προς το παρόν περιορίζουν τη δυνατότητα στα κινητά να βγάζουν καλές φωτογραφίες. Ο κυριότερος λόγος είναι το μέγεθος των κινητών και το πλάτος τους. Οι καταναλωτές ζητάνε όλο και πιο λεπτά τηλέφωνα και δεν μπορούν να μπουν καλοί φακοί για την κάμερα. Επίσης λόγο μεγέθους δεν μπορούν να μπουν καλοί αισθητήρες για να βγουν καλύτερες φωτογραφίες. Υπάρχει και το θέμα του "θορύβου" που δέχεται ο αισθητήρας από τον περιορισμένο χώρο. Τα megapixels με τα οποία προσπαθούν να μας δελεάσουν οι εταιρίες (και κυρίως οι λιγότερα γνωστές) επηρεάζουν ελάχιστα (έως καθόλου) την τελική ποιότητα των φωτογραφιών. Και στο τέλος υπάρχει και το οικονομικό της υπόθεσης. Μπορεί μια εταιρία να επενδύσει σε έρευνα, σε καλούς φακούς και αισθητήρες, και να κάνει τις αλλαγές που θα της επιτρέπουν τα κινητά να βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες αλλά αυτά στο τέλος θα επιβαρύνουν τη τιμή του τηλεφώνου και το τηλέφωνα θα χάσει σε ανταγωνιστικότητα. Οι εταιρίες τελικός προσπαθούν να βρουν μια χρυσή τομή ανάμεσα στην ποιότητα (τουλάχιστον να βγάζει αποδεκτές φωτογραφίες) και στο κόστος. Άρα όσο πιο φθηνό είναι ένα τηλέφωνο τόσο η πλάστιγγα έχει γύρει προς τη τιμή και έχει κάνει παραχωρήσεις στην ποιότητα της φωτογραφικής. Για αυτά προσωπικά έχω μικρές προσδοκίες από τη φωτογραφική μηχανή των κινητών και ακόμα πιο λίγες στα τηλέφωνα με αυτή τη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 ο Σταυρος μου προτεινε να χρησιμοποιησω την Lenovo Snapit καμερα που ειναι πολυ καλυτερη απο την stock καμερα. την βρηκα στο παρακατω site και την εβαλα http://en.miui.com/thread-9563-1-1.html την εχει χρησιμοποιησει κανεις; εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 ο Σταυρος μου προτεινε να χρησιμοποιησω την Lenovo Snapit καμερα που ειναι πολυ καλυτερη απο την stock καμερα. την βρηκα στο παρακατω site και την εβαλα http://en.miui.com/thread-9563-1-1.html την εχει χρησιμοποιησει κανεις; εντυπωσεις; Χωρίς να την έχω ψάξει πολύ δεν βρήκα καμία ουσιαστική βελτίωση. Βέβαια έχει πολλές επιλογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 φιλε vasilk, σε εχω ευχαριστηςει σε αλλο θεμα (του 889), αλλα δεν μπορω παρα και εδω να σου πω ακομη ενα μπραβο για την παραπανω αναλυση σου σχετικα με το θεμα της φωτογραφιας. Σιγουρα τα κινητο μας δεν διεκδικει δαφνες στην ποιοτητα της φωτογραφιας, αλλα κατα την αποψη μου, δεν ειναι και για πεταμα στο θεμα αυτο. Προσωπικα εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες αντι για την μαμα, με τελευταια την a better kamera, της οποιας εκανα μεγαλη χρηςη το σ/κο κατα την εξορμηση μου σε ορεινη περιοχη της κεντρικης Ελλαδος. Αν και συνεφια, ομιχλη και χιονια, το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο, με την χρηση HDR και θα συνιστουσα σε οποιον θελει να την δοκιμασει. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 @vasilk είσαι μέσα στο πνεύμα. Cheers mate. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 φιλε vasilk, σε εχω ευχαριστηςει σε αλλο θεμα (του 889), αλλα δεν μπορω παρα και εδω να σου πω ακομη ενα μπραβο για την παραπανω αναλυση σου σχετικα με το θεμα της φωτογραφιας. Σιγουρα τα κινητο μας δεν διεκδικει δαφνες στην ποιοτητα της φωτογραφιας, αλλα κατα την αποψη μου, δεν ειναι και για πεταμα στο θεμα αυτο. Προσωπικα εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες αντι για την μαμα, με τελευταια την a better kamera, της οποιας εκανα μεγαλη χρηςη το σ/κο κατα την εξορμηση μου σε ορεινη περιοχη της κεντρικης Ελλαδος. Αν και συνεφια, ομιχλη και χιονια, το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο, με την χρηση HDR και θα συνιστουσα σε οποιον θελει να την δοκιμασει. To HDR είναι πάρα πολύ καλό εργαλείο (απίστευτο καλό κατά την άποψη μου). Δίνει στη φωτογραφική μηχανή τη δυνατότητα να αποτυπώσει λεπτομέρειες που σε normal mode δεν θα μπορούσαν ποτέ να αποτυπωθούν (λεπτομέρειες στη σκιά ή σε δυνατό φως). Δίνει βάθος, δυναμική και αποδίδει πολύ καλά τα χρώματα όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Ήταν ότι πρέπει για την περίπτωση που περιγράφεις : τοπία σε συννεφιά, ομίχλη και χιόνια. Ήταν το σωστό εργαλείο στη σωστή στιγμή. Εδώ όμως τελειώνουν τα ωραία. Το HDR έχει και τους περιορισμούς του. Θέλει σταθερό χέρι (ιδανικά θέλει τρίποδα) και ακίνητα τοπία. Από τη φύση της η φωτογραφική του κινητού είναι μια φωτογραφική μηχανή έκτακτης ανάγκης. Σπάνια φωτογραφίζεις σε ιδανικές συνθήκες και κάτι ακίνητο. Συνήθως φωτογραφίζεις τα παιδιά σου, το σκύλο σου, μια πενταμελές οικογένεια πάνω σε μηχανάκι, το μεθυσμένο φίλο σου, ένα ωραίο @@@@@ που παίζει ρακέτες στην παραλία :lol: :lol: :lol: κτλ. Ούτε τρίποδα προλαβαίνεις να στήσεις ούτε μπορείς να τους κρατήσεις ακίνητους :lol: :lol: :lol: . Άρα πολύ καλό το HDR αλλά λίγες φορές θα το χρησιμοποιήσεις στο κινητό σου. Εσένα βέβαια μια χαρά σε βόλεψε εκεί που πήγες για σκι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 φιλε Vasilk, σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες ποια εφαρμογη για καμερα θεωρεις καλυτερη;;;; a better kamera , lenovo snapit, την stock ή καποια αλλη ..... μετα απο αυτη την αναλυση μας προτεινεις να χρησιμοποιησουμε το HDR αλλα κατω απο ορισμενες συνθηκες....σωστα;;; να εισαι καλα To HDR είναι πάρα πολύ καλό εργαλείο (απίστευτο καλό κατά την άποψη μου). Δίνει στη φωτογραφική μηχανή τη δυνατότητα να αποτυπώσει λεπτομέρειες που σε normal mode δεν θα μπορούσαν ποτέ να αποτυπωθούν (λεπτομέρειες στη σκιά ή σε δυνατό φως). Δίνει βάθος, δυναμική και αποδίδει πολύ καλά τα χρώματα όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Ήταν ότι πρέπει για την περίπτωση που περιγράφεις : τοπία σε συννεφιά, ομίχλη και χιόνια. Ήταν το σωστό εργαλείο στη σωστή στιγμή. Εδώ όμως τελειώνουν τα ωραία. Το HDR έχει και τους περιορισμούς του. Θέλει σταθερό χέρι (ιδανικά θέλει τρίποδα) και ακίνητα τοπία. Από τη φύση της η φωτογραφική του κινητού είναι μια φωτογραφική μηχανή έκτακτης ανάγκης. Σπάνια φωτογραφίζεις σε ιδανικές συνθήκες και κάτι ακίνητο. Συνήθως φωτογραφίζεις τα παιδιά σου, το σκύλο σου, μια πενταμελές οικογένεια πάνω σε μηχανάκι, το μεθυσμένο φίλο σου, ένα ωραίο @@@@@ που παίζει ρακέτες στην παραλία :lol: :lol: :lol: κτλ. Ούτε τρίποδα προλαβαίνεις να στήσεις ούτε μπορείς να τους κρατήσεις ακίνητους :lol: :lol: :lol: . Άρα πολύ καλό το HDR αλλά λίγες φορές θα το χρησιμοποιήσεις στο κινητό σου. Εσένα βέβαια μια χαρά σε βόλεψε εκεί που πήγες για σκι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καταπληκτικό το πρόγραμμα της lenovo για την κάμερα.μπορω να βγάζω καθαρές φωτο την νύχτα.απίστευτες ρυθμίσεις.η aosp ηταν απαραδεχτη σε πρόγραμμα καμερας και ήταν ο βασικός λογος να αλλάξω rom ξανα ο λογος που την επιλέγω είναι τα ζωηρα χρωματα και η μνημη αλλά νομιζω οτι σε αυτονομία 1.0.5 ηταν καλύτερη.επίσης στο 3dmark έχει πεσει η απόδοση του κινητού κ έχει σπασιματα στην κινηση...έχει κανει κανεις benchmark? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 ποια ακριβως ρυθμιση της lenovo snapit χρησιμοποιεις και βγαζεις καθαρες φωτος τη νυχτα ;;;; Καταπληκτικό το πρόγραμμα της lenovo για την κάμερα.μπορω να βγάζω καθαρές φωτο την νύχτα.απίστευτες ρυθμίσεις.η aosp ηταν απαραδεχτη σε πρόγραμμα καμερας και ήταν ο βασικός λογος να αλλάξω rom ξανα ο λογος που την επιλέγω είναι τα ζωηρα χρωματα και η μνημη αλλά νομιζω οτι σε αυτονομία 1.0.5 ηταν καλύτερη.επίσης στο 3dmark έχει πεσει η απόδοση του κινητού κ έχει σπασιματα στην κινηση...έχει κανει κανεις benchmark? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 φιλε Vasilk, σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες ποια εφαρμογη για καμερα θεωρεις καλυτερη;;;; a better kamera , lenovo snapit, την stock ή καποια αλλη ..... μετα απο αυτη την αναλυση μας προτεινεις να χρησιμοποιησουμε το HDR αλλα κατω απο ορισμενες συνθηκες....σωστα;;; να εισαι καλα Το HDR τραβάει διαδοχικές φωτογραφίες και στο τέλος τις "παντρεύει" σε μια, αυτή που βλέπεις εσύ. Επειδή τραβάει διαδοχικές φωτογραφίες πρέπει η φωτογραφική (εδώ το κινητό) να παραμείνει σταθερή (σταθερό χέρι ή ιδανικά τρίποδα) και το αντικείμενο επίσης να παραμείνει σταθερό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όταν φωτογραφίζεις τοπία ή ενήλικους ανθρώπους που μπορούν να παραμείνουν ακίνητοι. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όταν φωτογραφίζεις παιδιά, σκυλιά κτλ. ή όταν κινήσαι (πχ. είσαι σε αυτοκίνητο). Για εφαρμογή δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποια. Καλύτερα να σου πει κάποιος που τα έχει δοκιμάσει ή ακόμα καλύτερα να τα δοκιμάσεις ο ίδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) δεν αλλαξα βασικα ρυθμισης.απλα εχω την εντυπωση οτι η καμερα δουλευει πιο αποτελεσαμτικα.εστιαζει γρηγορα κ μπορω να αλλαζω ποιοτητα,iso κτλ τα οποια δν μπορουσα να αλλαξω με την aosp.Δν ειμαι ειδικος στις φωτο αλλα σιγουρα δν μπορει να βγαλει φωτογραφιες νυχτα σε κινηση οπως αναφερει o vasilk.εγω προσωπικα ειδα μια βελτιωση στο 60-70% σε σχεση με πριν.ο καθε ενας εχει τα δικα του στανταρ.παντως κ samsung s4 νυχτα ειδα παρωμοια χαλια σε φωτογραφιες πχ θολες θαμπες οταν υπαρχει κινηση κ φωτα.πρεπει να εχεις σταθερο χερι κ να ξερεις απο φωτισμο για να βαλεις τα αναλογα φιλτρα.επισης το προγραμμα κρασαρι οταν επιλεγης burst k panorama φωτο .οποιoς εχει αοsp κ εχει τρεξει benchmarks ας αναφερει προβλημα στην κινηση,στα παιχνιδια δν εχω παρατηρηση διαφορα.κ εαν οποιος εχει βαλει 4.3 rom εαν εχει ζωηρα χρωματα μου ειναι δυσκολο να ξανα συστησω απο την αρχη τα παντα κ να δοκιμαζω. Edited March 15, 2014 by senniha1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 δεν αλλαξα βασικα ρυθμισης.απλα εχω την εντυπωση οτι η καμερα δουλευει πιο αποτελεσαμτικα.εστιαζει γρηγορα κ μπορω να αλλαζω ποιοτητα,iso κτλ τα οποια δν μπορουσα να αλλαξω με την aosp.Δν ειμαι ειδικος στις φωτο αλλα σιγουρα δν μπορει να βγαλει φωτογραφιες νυχτα σε κινηση οπως αναφερει o vasilk.εγω προσωπικα ειδα μια βελτιωση στο 60-70% σε σχεση με πριν.ο καθε ενας εχει τα δικα του στανταρ.παντως κ samsung s4 νυχτα ειδα παρωμοια χαλια σε φωτογραφιες πχ θολες θαμπες οταν υπαρχει κινηση κ φωτα.πρεπει να εχεις σταθερο χερι κ να ξερεις απο φωτισμο για να βαλεις τα αναλογα φιλτρα.επισης το προγραμμα κρασαρι οταν επιλεγης burst k panorama φωτο .οποιoς εχει αοsp κ εχει τρεξει benchmarks ας αναφερει προβλημα στην κινηση,στα παιχνιδια δν εχω παρατηρηση διαφορα.κ εαν οποιος εχει βαλει 4.3 rom εαν εχει ζωηρα χρωματα μου ειναι δυσκολο να ξανα συστησω απο την αρχη τα παντα κ να δοκιμαζω. Ποια rom είναι 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Πολυ καλη η εφαρμογη της lenovo για την καμερα, τη δοκιμασα και εγω το πρωι. Εβγαλα μια φωτο μεσα απο τρενο σε κινηση και ηταν αρκετα καλη, δεν το περιμενα. Για καλες φωτογραφιες πρεπει να ξερετε και καποια τρυκ, οπως πχ. να αλλαξετε το φωτισμο απο τις ρυθμισεις αν ειστε σε δωματιο με λαμπα φθοριου, να αλλαξετε το ISO κλπ., θελει λιγο ψαξιμο/διαβασμα. Η χρηση μονο στο αυτοματο mode δεν μπορει να φερει τα μεγιστα αποτελεσματα που θελει ο καθενας. Απο κει και περα οπως εχει προαναφερθει, το κινητο ειναι φθηνο, δεν μπορει κανεις να περιμενει φωτογραφιες επιπεδου lumia 1020, xperia z1, iphone 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts