Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,πριν απο λιγες μερες αγορασα ενα S4 απο το λονδινο μεταχειρισμενο χωρις κουτι χωρις τιποτα και ξαφνικα αφου ολα πηγαιναν μια χαρα μετα απο 2 εβδομαδες το κινιτο δεν μπορει να συνδεθει σε κανενα network εχω δοκιμασει 3 καρτεσ διαφορετικες και ποιανει μονο ιντερνετ τηλεφωνο δν μπορει να παρει ουτε να σε παρουν.Εκανα reboot ξαναεγκατεστησα την ΡΟΜ παλι ομως τα ιδια.Καμια ιδεα που μπορει να βοηθησει?

Κάτι μου λέει ότι το κινητό δηλώθηκε κλεμμένο ή χαμένο οποτε το ΙΜΕΙ του μπήκε στη μαύρη λίστα όλων των παροχών. Στην Ελλάδα θα μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρε παιδιά, ξεκολείστε επιτέλους από το "σύνδρομο της ελεύθερης μνήμης"! Να είναι σωστή η rom, να μην έχει bug, να μην λαγκάρει και ας κρατάει την μνήμη που θέλει και χρειάζεται! ;)

Δεν καταλαβαίνω την αγωνία να βλέπετε megabytes αχρησιμοποίητης ram!! :blink:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κάτι μου λέει ότι το κινητό δηλώθηκε κλεμμένο ή χαμένο οποτε το ΙΜΕΙ του μπήκε στη μαύρη λίστα όλων των παροχών. Στην Ελλάδα θα μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά

Δεν υπαρχει τροπος να αλλαξω το ιμει της συσκευης?

Έχω ένα S4 i9505 ενός φίλου το οποίο κάνει κάτι περίεργα με το wifi. Ενω συνδέεται μια χαρα στο δίκτυο με full σήμα μόλις "δουλέψει" λίγο στο internet (κατέβασμα, browsing, οτιδήποτε..) σαν να παγώνει και κολλάει χωρίς να χάνει το σήμα του wifi όμως. Μετά από λίγα λεπτά επανέρχεται πάλι και αυτό επαναλαμβάνεται συνέχεια. Το wifi βρίσκει και συνδέεται σε δίκτυο κανονικά. Είδα ότι είναι σε 4.2.2 αλλά στην ενημέρωση λογισμικού δεν βγάζει την 4.3 (δεν θα έπρεπε?) ούτε μέσω KIES, για να δοκιμάσω ένα refresh στο sw. Με επαναφορά εργοστασιάκων ρυθμίσεων το πρόβλημα παραμένει. Καμία ιδέα?

Όχι βέβαια!!!

Αλίμονο αν μπορούσε να γίνει αυτό....

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Αυτό που ζητάς είναι παράνομο και δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις.

καλησπερα παιδια,

το λινκ του καινουργιο firmware ειναι γκριζαρισμενο στο sammobile. προσπαθησα 3 φορες να το κατεβασω και βγαζει fail. το κατεβασατε? αν ναι, σας δουλευει?

Edit: φανταζομαι οτι λογο του οτι ειναι γκρι πως αυτο σημαινει οτι δεν ειναι για "κατεβασμα"... απλα βλεπω στην πρωτη σελιδα εδω στο φορουμ τοπικ το λινκ και λεω μηπως καποιος το κατεβασε και επαιξε κανονικα το λινκ (και το firmware)...

Edited by ng76

Παιδιά έχω ένα πρίβλημα. Προσπαθώ να περάσω officia rom(ελληνική ΜΚΦ) με το odin και έκανε fail και τώρα ανοίγει το κινητό μόνο σε download mode.

Έχω περάσει τελευταίο bootloader, modem από την FNA5. Μήπως πρέπει να δοκιμάσω να βάλω αυτήν.

Το odin λέει τα εξής:

<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9505XXUEMKF_I9505OXXEMK3_I9505XXUEMKF_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/006> Added!!
<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> SetupConnection..
<ID:0/006> Initialzation..
<ID:0/006> Get PIT for mapping..
<ID:0/006> Firmware update start..
<ID:0/006> SingleDownload.
<ID:0/006> sbl1.mbn
<ID:0/006> NAND Write Start!! 
<ID:0/006> sbl2.mbn
<ID:0/006> sbl3.mbn
<ID:0/006> rpm.mbn
<ID:0/006> aboot.mbn
<ID:0/006> FAIL! (Auth)
<ID:0/006> 
<ID:0/006> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

Δοκιμασε να ξαναφλασαρεις τοποθετωντας το καλωδιο του usb στις πισω θύρες του υπολογιστή.

Το ιδιο θέμα ειχα κ γω

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Λογικά όπου να 'ναι δεν περιμένουμε να έρθει η 4.4.2 για το κινητό μας?

μεχρι το τελος φεβρουαριου θα την εχουμε λογικα!!!

I Want To Believe

Όχι δεν υπάρχει. Με Αγγλικά δίκτυα δοκιμάζεις ε;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

μεχρι το τελος φεβρουαριου θα την εχουμε λογικα!!!

Πιστεύω μετά την παρουσίαση του S5 με την 4.4.2 που θα φοράει θα την δούμε στο δικό μας. Άρα μέχρι 27/2 που είναι το Galaxy unpacked αναμονή!

Google Pixel 6 Pro

Πιστεύω μετά την παρουσίαση του S5 με την 4.4.2 που θα φοράει θα την δούμε στο δικό μας. Άρα μέχρι 27/2 που είναι το Galaxy unpacked αναμονή!

Κι εγώ αυτό πιστεύω, γι αυτό το λόγο καθυστερεί! Στις 24 είναι το unpacked και θα μαστε εδω να το δούμε και να σχολιάσουμε :)

Ρε παιδιά από πότε έβαλε όριο στο download το terafile? Πάω να κατεβάσω την ελληνική ΝΑ4 και μου λέει ότι το όριο κατεβάσματος είναι 1GB ενώ έχω ξανακατεβάσει από εκεί τις παλαιότερες εκδόσεις που ήταν πάνω από 1GB και τις κατέβαζε κανονικά.

Κι εγώ αυτό πιστεύω, γι αυτό το λόγο καθυστερεί! Στις 24 είναι το unpacked και θα μαστε εδω να το δούμε και να σχολιάσουμε :)

Ουπς λάθος ημερομηνία!!! Συγχώρεσε με.. :p:p:p

Google Pixel 6 Pro

Όταν λέτε ότι βγήκε ελληνική αναβάθμιση την δίνει κανονικά η Samsung; Γιατί έχω την I9505XXUEMKF και όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση και στο kies μου βγάζει ίδιες τρέχουσα και ποιο πρόσφατη έκδοση.

Όταν λέτε ότι βγήκε ελληνική αναβάθμιση την δίνει κανονικά η Samsung; Γιατί έχω την I9505XXUEMKF και όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση και στο kies μου βγάζει ίδιες τρέχουσα και ποιο πρόσφατη έκδοση.

Ναι την έχει δώσει κανονικά εδώ και καιρό. Δε ξέρω γιατί δεν στην εμφανίζει. Τρέχεις το Kies 3 έτσι?

Ναι την έχει δώσει κανονικά εδώ και καιρό. Δε ξέρω γιατί δεν στην εμφανίζει. Τρέχεις το Kies 3 έτσι?

Ναι το Kies 3 έχω. Κάθε μέρα δαμάζω αλλά τίποτα. Στο κατάσταση συσκευής λέει επίσημη έκδοση και από τον Ιούνιο που το έχω δεν έχω κάνει ποτέ κάποιο ρουτ η κάτι άλλο μόνο εφαρμογές από το play και όσες αναβαθμίσεις βγήκανε τις επερνα αμέσως.

Μόνο το clean master υποψιάζομαι που είχα κάνει ένα scan και έκανε και εκκαθάριση στην cache συστήματος μήπως έσβησε τίποτα τότε.

Ναι το Kies 3 έχω. Κάθε μέρα δαμάζω αλλά τίποτα. Στο κατάσταση συσκευής λέει επίσημη έκδοση και από τον Ιούνιο που το έχω δεν έχω κάνει ποτέ κάποιο ρουτ η κάτι άλλο μόνο εφαρμογές από το play και όσες αναβαθμίσεις βγήκανε τις επερνα αμέσως.

Μόνο το clean master υποψιάζομαι που είχα κάνει ένα scan και έκανε και εκκαθάριση στην cache συστήματος μήπως έσβησε τίποτα τότε.

θα σου εχει διαφορετικο csc τοτε..κοιταξε το αν ειναι ιδιο με

αυτην που θελει

ς να β

αλεις

I Want To Believe

θα σου εχει διαφορετικο csc τοτε..κοιταξε το αν ειναι ιδιο με

αυτην που θελει

ς να β

αλεις

Όχι, αφού τον αναγνωρίζει ως EUR.

Αν πατήσω αναβάθμιση υλικολογισμηκου και προετοίμασα χωρίς να συνδέσω την συσκευή και βάλω αυτά που γραφεί πίσω από την μπαταρία όνομα και S/N με κεφάλαια όπως είναι μου βγάζει το GT-I9505 δεν υποστηρίζει την λειτουργιά. Τρέχω το τελευταίο kies και το έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά και πριν λίγο αλλά τίποτα. Αλλά και μέσω ΟΤΑ τίποτα. Μήπως είναι πρόβλημα της Samsung με το S/N.

Αν πατήσω αναβάθμιση υλικολογισμηκου και προετοίμασα χωρίς να συνδέσω την συσκευή και βάλω αυτά που γραφεί πίσω από την μπαταρία όνομα και S/N με κεφάλαια όπως είναι μου βγάζει το GT-I9505 δεν υποστηρίζει την λειτουργιά. Τρέχω το τελευταίο kies και το έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά και πριν λίγο αλλά τίποτα. Αλλά και μέσω ΟΤΑ τίποτα. Μήπως είναι πρόβλημα της Samsung με το S/N.

Δεν δουλεύει πλέον αυτή η λειτουργία .Τι θελεις να κάνεις ?

Samsung galaxy s21+

Σήμερα κοιτώντας τις εφαρμογές που έχει το κινητό μου πρόσεξα ότι έχει το knox!! Πως είναι δυνατόν αφού έχω την 4.2.2 MGA και όχι την 4.3 που το έχει;;;:wacko:
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• The topic was unpinned