Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι εχει ξαναειπωθει... Οταν εχεις τη γλωσσα ελληνικα δεν στο βγαζει. Αν βαλεις αγγλικα ας πουμε το βγαζει.

ή αλλιώς αριστερό πλήκτρο, πρώτη επιλογή

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ή αλλιώς αριστερό πλήκτρο, πρώτη επιλογή

Αριστερο πληκτρο πρωτη επιλογη? Για αναλυσε το λιγο αν μπορεις

:thanks:

το DBT η MDN το γραφεις οταν πας να φλασαρης στο odin η δεν ειναι τοσο απλο ?και πως μπορω να δω τωρα την CSC εχω?

Χωρις καμια εγκατασταση kies.Μπες στο stock recovery (αν εχεις) και εκει θα σου γραψει τί csc εχεις.Θα το δεις στην πρωτελευταια γραμμη.

Οχι δεν μπορεις να το φλασαρεις,εκτος και αν η rom ειναι χωρισμενη σε 3 κομματια (pda modem και csc)... που δεν δινεται πια σε αυτη τη μορφη

edit Γενικα το μονο που χρειαζεσαι ειναι οι drivers για την επικοινωνια κινητου-pc

Αριστερο πληκτρο πρωτη επιλογη? Για αναλυσε το λιγο αν μπορεις

Sorry mods

Πατα τη φωτογραφια που θες.Μετα πατα το αριστερο πληκτρο.Το μεσαιο ειναι το home,το αριστερο το menu και το δεξι πληκτρο το back.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Για ποιον λογο ρε παιδια οταν συνδεομαι με kies μου λεει πως η συσκευη δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω kies? ειχα μανισια εκδοση την γαλλικη και χτες περασα την γερμανικη ...παιζει καποιο ρολο αυτο ? Edited by bolek7

δηλαδη πλεον αναβαθμισεις μεσω odin και μονο ???

αν ξαναγυρισω π.χ στην μανισια την γαλλικη εκδοση τωρα θα περνω κανονικα αναβαθμισεις?

ευχαριστω

Αν θες να παιρνεις ενημερωσεις απο το kies πρεπει να γινει και παλι γαλλικο και να στο βλεπει official version στην κατασταση.

Βεβαια οταν ειχα βαλει την prerooted γερμανικη ο τυπος που την ειχε βγαλει ελεγε οτι κανει ΟΤΑ ενημερωσεις...Με καθε επιφυλαξη αυτο.

Μάριος...

α οκ καταλαβα ! τωρα η κατασταση σε μενα γραφει permissive

Οχι αυτη την κατασταση στο πληροφοριες πατας εκει που λεει κατασταση κατω απο τις ενημερωσεις και η τελευταια επιλογη ειναι αυτη που εννοω.

Μάριος...

ναι και θελω να κανω unroot

η εμπειρία μου λέει ότι αυτό που χαλάει τις αναβαθμίσεις είναι ο μηδενισμός του counter

έχω ελληνικό, έβαλα την rooted γερμανική, λέει official, το kies δεν αναγνωρίζει πρόβλημα, οπότε μένω εδώ και δεν σκαλίζω τπτ άλλο και ας λέει ο counter 1 ή 0 ή ότι άλλο θέλει που δεν ξέρω τι λέει. θα με απασχολήσει σε περίπτωση εγγύησης οπότε υπάρχει λύση.

@teo-notis. μείνε rooted

Εγω απο γαλλικη εβαλα την γερμανικη η κατασταση μου λεει επισημη εκδοση αλλα το kies δεν αναγνωριζει για αναβαθμιση ! μηπως γωριζεις κατι ?

Το κακο που βλεπω θα το πω...το thread εχει γινει chat και επαναλαμβανομαστε.

Η αναβαθμιση ειναι συνδυασμος πολλων πραγματων,το ΟΤΑ και το kies δεν θα δωσουν αναβαθμιση αν υπαρχει οποιαδηποτε custom κατασταση (ελεγξε το download mode),υπαρχει binary counter που δεν μπορουμε να δουμε,εχουμε αλλο csc απο αυτο της ρομ (μπορουμε να το δουμε και στο stock recovery) και εχω και μια υποψια οτι αν αφαιρεσετε stock εφαρμογες η διαδικασια του ΟΤΑ και του kies θα κολλησει στο recovery οταν παει να περασει το update

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο... με λίγα λόγια, ΞΕΧΑΣΤΕ την ΟΤΑ αναβάθμιση όσο είστε root. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.

Ακόμα και να λέει επίσημο για λίγο στην αρχή, αυτό θα αλλάξει μόνο του μετά μόλις το σύστημα βρει το SU binary, και όπως είπε από πάνω μου ο Αργύρης οποιαδήποτε αλλαγή στο σύστημα ενδέχεται να χαλάσει τα πάντα αν πάτε να κάνετε ΟΤΑ.

- Alex

Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο... με λίγα λόγια, ΞΕΧΑΣΤΕ την ΟΤΑ αναβάθμιση όσο είστε root. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.

Ακόμα και να λέει επίσημο για λίγο στην αρχή, αυτό θα αλλάξει μόνο του μετά μόλις το σύστημα βρει το SU binary, και όπως είπε από πάνω μου ο Αργύρης οποιαδήποτε αλλαγή στο σύστημα ενδέχεται να χαλάσει τα πάντα αν πάτε να κάνετε ΟΤΑ.

καλημερα

αν και εχω διαβάσει αρκετα στο forum δεν εχω καταλάβει κατι.Εχω σ4 Ελληνικό με XXUAMDM αν βαλω την Γερμανική XXUBMEA αναβάθμιση θα εχω κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο?

καλημερα

αν και εχω διαβάσει αρκετα στο forum δεν εχω καταλάβει κατι.Εχω σ4 Ελληνικό με XXUAMDM αν βαλω την Γερμανική XXUBMEA αναβάθμιση θα εχω κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο?

διευκρινησε λιγο τον ορο "προβλημα"

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Προφανώς εννοεί την εγγύηση γιατί ουδέν άλλο πρόβλημα υπάρχει όπως ξέρουμε όλοι εδώ :p

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Προβλημα ισως εχεις (και λεω ισως γιατι νομιζω οτι αν βαλεις official παλι σε περνανε εγγυηση) αν το στειλεις με rom με αλλο csc απο το ελληνικο στην αντιπροσωπια για σερβις. Αν ειναι αυτο το θεμα σου ΑΝ χρειαστει βαζεις την ελληνικη παλι κανεις ενα root μηδενιζεις το counter και μετα unroot και εργοστασιακες ρυθμισεις και εισαι ετοιμος. Αλλιως τι προβλημα να εχεις?
Μάριος...

Προφανώς εννοεί την εγγύηση γιατί ουδέν άλλο πρόβλημα υπάρχει όπως ξέρουμε όλοι εδώ :p

Προβλημα ισως εχεις (και λεω ισως γιατι νομιζω οτι αν βαλεις official παλι σε περνανε εγγυηση) αν το στειλεις με rom με αλλο csc απο το ελληνικο στην αντιπροσωπια για σερβις. Αν ειναι αυτο το θεμα σου ΑΝ χρειαστει βαζεις την ελληνικη παλι κανεις ενα root μηδενιζεις το counter και μετα unroot και εργοστασιακες ρυθμισεις και εισαι ετοιμος. Αλλιως τι προβλημα να εχεις?

ναι ουσιαστικά αν χρειαστεί βάλεις την ελληνική παλι πρεπει να κανεις ενα root μηδενίζεις το counter και μετα unroot και εργοστασιακές ρυθμίσεις.ενω στο σ3 με οdin δεν μέτραγε counter σε οποια μαμα ρομ έβαζες.

σας ευχαριστώ όλους!!!

• The topic was unpinned