argic Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ναι εχει ξαναειπωθει... Οταν εχεις τη γλωσσα ελληνικα δεν στο βγαζει. Αν βαλεις αγγλικα ας πουμε το βγαζει. ή αλλιώς αριστερό πλήκτρο, πρώτη επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 ή αλλιώς αριστερό πλήκτρο, πρώτη επιλογή Αριστερο πληκτρο πρωτη επιλογη? Για αναλυσε το λιγο αν μπορεις Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) το DBT η MDN το γραφεις οταν πας να φλασαρης στο odin η δεν ειναι τοσο απλο ?και πως μπορω να δω τωρα την CSC εχω? Χωρις καμια εγκατασταση kies.Μπες στο stock recovery (αν εχεις) και εκει θα σου γραψει τί csc εχεις.Θα το δεις στην πρωτελευταια γραμμη. Οχι δεν μπορεις να το φλασαρεις,εκτος και αν η rom ειναι χωρισμενη σε 3 κομματια (pda modem και csc)... που δεν δινεται πια σε αυτη τη μορφη edit Γενικα το μονο που χρειαζεσαι ειναι οι drivers για την επικοινωνια κινητου-pc Αριστερο πληκτρο πρωτη επιλογη? Για αναλυσε το λιγο αν μπορεις Sorry mods Πατα τη φωτογραφια που θες.Μετα πατα το αριστερο πληκτρο.Το μεσαιο ειναι το home,το αριστερο το menu και το δεξι πληκτρο το back. Edited June 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 παιδια που βλεπω αν ο counter ειναι μηδενισμενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Για ποιον λογο ρε παιδια οταν συνδεομαι με kies μου λεει πως η συσκευη δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω kies? ειχα μανισια εκδοση την γαλλικη και χτες περασα την γερμανικη ...παιζει καποιο ρολο αυτο ? Edited June 9, 2013 by bolek7 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ναι εννοειται. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 δηλαδη πλεον αναβαθμισεις μεσω odin και μονο ??? αν ξαναγυρισω π.χ στην μανισια την γαλλικη εκδοση τωρα θα περνω κανονικα αναβαθμισεις? ευχαριστω Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αν θες να παιρνεις ενημερωσεις απο το kies πρεπει να γινει και παλι γαλλικο και να στο βλεπει official version στην κατασταση. Βεβαια οταν ειχα βαλει την prerooted γερμανικη ο τυπος που την ειχε βγαλει ελεγε οτι κανει ΟΤΑ ενημερωσεις...Με καθε επιφυλαξη αυτο. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 α οκ καταλαβα ! τωρα η κατασταση σε μενα γραφει permissive Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 α οκ καταλαβα ! τωρα η κατασταση σε μενα γραφει permissive Οχι αυτη την κατασταση στο πληροφοριες πατας εκει που λεει κατασταση κατω απο τις ενημερωσεις και η τελευταια επιλογη ειναι αυτη που εννοω. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 μολις το ειδα και μου γραφει επισημη εκδοση!!!! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Τοτε προφανως το csc σε χαλαει που δεν παιρνει ενημερωση προφανως. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 μαλλον...πως το αλλαζω το csc ? εκεινη η εφαρμοφη δουλευει πλεον ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 ton coynter που τον βλεπουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εισαι root? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εισαι root? ναι και θελω να κανω unroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 ναι και θελω να κανω unroot η εμπειρία μου λέει ότι αυτό που χαλάει τις αναβαθμίσεις είναι ο μηδενισμός του counter έχω ελληνικό, έβαλα την rooted γερμανική, λέει official, το kies δεν αναγνωρίζει πρόβλημα, οπότε μένω εδώ και δεν σκαλίζω τπτ άλλο και ας λέει ο counter 1 ή 0 ή ότι άλλο θέλει που δεν ξέρω τι λέει. θα με απασχολήσει σε περίπτωση εγγύησης οπότε υπάρχει λύση. @teo-notis. μείνε rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εγω απο γαλλικη εβαλα την γερμανικη η κατασταση μου λεει επισημη εκδοση αλλα το kies δεν αναγνωριζει για αναβαθμιση ! μηπως γωριζεις κατι ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το κακο που βλεπω θα το πω...το thread εχει γινει chat και επαναλαμβανομαστε. Η αναβαθμιση ειναι συνδυασμος πολλων πραγματων,το ΟΤΑ και το kies δεν θα δωσουν αναβαθμιση αν υπαρχει οποιαδηποτε custom κατασταση (ελεγξε το download mode),υπαρχει binary counter που δεν μπορουμε να δουμε,εχουμε αλλο csc απο αυτο της ρομ (μπορουμε να το δουμε και στο stock recovery) και εχω και μια υποψια οτι αν αφαιρεσετε stock εφαρμογες η διαδικασια του ΟΤΑ και του kies θα κολλησει στο recovery οταν παει να περασει το update Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο... με λίγα λόγια, ΞΕΧΑΣΤΕ την ΟΤΑ αναβάθμιση όσο είστε root. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Ακόμα και να λέει επίσημο για λίγο στην αρχή, αυτό θα αλλάξει μόνο του μετά μόλις το σύστημα βρει το SU binary, και όπως είπε από πάνω μου ο Αργύρης οποιαδήποτε αλλαγή στο σύστημα ενδέχεται να χαλάσει τα πάντα αν πάτε να κάνετε ΟΤΑ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο... με λίγα λόγια, ΞΕΧΑΣΤΕ την ΟΤΑ αναβάθμιση όσο είστε root. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Ακόμα και να λέει επίσημο για λίγο στην αρχή, αυτό θα αλλάξει μόνο του μετά μόλις το σύστημα βρει το SU binary, και όπως είπε από πάνω μου ο Αργύρης οποιαδήποτε αλλαγή στο σύστημα ενδέχεται να χαλάσει τα πάντα αν πάτε να κάνετε ΟΤΑ. καλημερα αν και εχω διαβάσει αρκετα στο forum δεν εχω καταλάβει κατι.Εχω σ4 Ελληνικό με XXUAMDM αν βαλω την Γερμανική XXUBMEA αναβάθμιση θα εχω κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 καλημερα αν και εχω διαβάσει αρκετα στο forum δεν εχω καταλάβει κατι.Εχω σ4 Ελληνικό με XXUAMDM αν βαλω την Γερμανική XXUBMEA αναβάθμιση θα εχω κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο? διευκρινησε λιγο τον ορο "προβλημα" Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 διευκρινησε λιγο τον ορο "προβλημα" Προφανώς εννοεί την εγγύηση γιατί ουδέν άλλο πρόβλημα υπάρχει όπως ξέρουμε όλοι εδώ :p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Προβλημα ισως εχεις (και λεω ισως γιατι νομιζω οτι αν βαλεις official παλι σε περνανε εγγυηση) αν το στειλεις με rom με αλλο csc απο το ελληνικο στην αντιπροσωπια για σερβις. Αν ειναι αυτο το θεμα σου ΑΝ χρειαστει βαζεις την ελληνικη παλι κανεις ενα root μηδενιζεις το counter και μετα unroot και εργοστασιακες ρυθμισεις και εισαι ετοιμος. Αλλιως τι προβλημα να εχεις? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Προφανώς εννοεί την εγγύηση γιατί ουδέν άλλο πρόβλημα υπάρχει όπως ξέρουμε όλοι εδώ :p Προβλημα ισως εχεις (και λεω ισως γιατι νομιζω οτι αν βαλεις official παλι σε περνανε εγγυηση) αν το στειλεις με rom με αλλο csc απο το ελληνικο στην αντιπροσωπια για σερβις. Αν ειναι αυτο το θεμα σου ΑΝ χρειαστει βαζεις την ελληνικη παλι κανεις ενα root μηδενιζεις το counter και μετα unroot και εργοστασιακες ρυθμισεις και εισαι ετοιμος. Αλλιως τι προβλημα να εχεις? διευκρινησε λιγο τον ορο "προβλημα" ναι ουσιαστικά αν χρειαστεί βάλεις την ελληνική παλι πρεπει να κανεις ενα root μηδενίζεις το counter και μετα unroot και εργοστασιακές ρυθμίσεις.ενω στο σ3 με οdin δεν μέτραγε counter σε οποια μαμα ρομ έβαζες. σας ευχαριστώ όλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts