Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι τελευταίο. Το αρχείο .tar το έχεις πάνω στην επιφάνεια εργασίας; Αν ναι τότε βάλε το μέσα σε έναν φάκελο και δοκίμασε πάλι.

Επίσης κατέβασε το τελευταίο Odin.

:mad::mad::mad: παλι τα ιδιαα!!!

δεσ image σε παρακαλω...

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:mad::mad::mad: παλι τα ιδιαα!!!

δεσ image σε παρακαλω...

Δοκίμασε να πατήσεις Start ξανά χωρίς να επανεκκινήσεις το Odin. Αν σου βγάλει το ίδιο δοκίμασε άλλη μία να πατήσεις το Start.

Αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτα άλλαξε θύρα USB χωρίς να κλείσεις το Odin και δοκίμασε μία τελευταία φορά.

Τέλος αν τίποτα από αυτά δεν δουλέψει δοκίμασε μία παλιότερη έκδοση του Odin μήπως και...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Πολύ πιο βασικό!!!! Πως μπαίνεις σε download mode? Να ξέρεις ότι αν μπαίνεις από οποιοδήποτε τρόπο μέσω reboot τότε πιθανόν για αυτό να έχεις το πρόβλημα! Πρέπει να μπεις με τον παραδοσιακό τρόπο. Κλείσε το τηλέφωνο και μετά με το combo των κουμπιών

Καλησπερα και απο μενα!ξαφνικα το κιν.αρχισε να κανει επανεκκινησεις μονο του!τι να κανω???

Εκτός από τις επανεκκινήσεις βλέπεις και τίποτα περίεργο στο ποσοστό της μπαταρίας? Δηλαδή πχ reboot στο 80% και μετά να δείχνει 60% ή 50%?

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Εκτός από τις επανεκκινήσεις βλέπεις και τίποτα περίεργο στο ποσοστό της μπαταρίας? Δηλαδή πχ reboot στο 80% και μετά να δείχνει 60% ή 50%?

Απο το 100% που ηταν εκανε 5-6 επανεκκινησεις και εφτασε στο 94%!οταν το βαζω να φορτισει ξανακανει επανεκκινησεις,τωρα που το εκλεισα φορτιζει μια χαρα!

Δοκίμασε να πατήσεις Start ξανά χωρίς να επανεκκινήσεις το Odin. Αν σου βγάλει το ίδιο δοκίμασε άλλη μία να πατήσεις το Start.

Αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτα άλλαξε θύρα USB χωρίς να κλείσεις το Odin και δοκίμασε μία τελευταία φορά.

Τέλος αν τίποτα από αυτά δεν δουλέψει δοκίμασε μία παλιότερη έκδοση του Odin μήπως και...

Δεν ξερω τι ηταν, εκανα reboot παλι και το τηλ. και τον υπολογ. -- ανοιξα το ODIn (3.0.9), εκανα αυτα που λες και δουλεψε!!!

Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας! Για να δουμε αν αξιζε τοσο κοπο το 4.4.2! :rolleyes:

και παλι, ευχαριστω για το χρονο σας και την βοηθεια σας...

Απο το 100% που ηταν εκανε 5-6 επανεκκινησεις και εφτασε στο 94%!οταν το βαζω να φορτισει ξανακανει επανεκκινησεις,τωρα που το εκλεισα φορτιζει μια χαρα!

Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Πρώτα θα το έψαχνα σε εφαρμογές που εγκατέστησα πρόσφατα, ή έγιναν update πρόσφατα! Δεύτερον ένα clear cache/davlik για κάθε ενδεχόμενο. τρίτον factory reset για στήσιμο από την αρχή και τέλος πέρασμα ξανα στοκ firmware για εντελώς καθαρή εγκατάσταση(deep clean)

Επίσης θα κοιτούσα και λίγο αυτό με την μπαταρία καθώς πολλά έχουν βγάλει ελαττωματικές. Αν έχει φουσκώσει έστω και λίγο! Φυσικά εκει θα έπρεπε να βλέπεις και περίεργα ποσοστά και διακυμάνσεις!

Google Pixel 9 Pro XL

Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Πρώτα θα το έψαχνα σε εφαρμογές που εγκατέστησα πρόσφατα, ή έγιναν update πρόσφατα! Δεύτερον ένα clear cache/davlik για κάθε ενδεχόμενο. τρίτον factory reset για στήσιμο από την αρχή και τέλος πέρασμα ξανα στοκ firmware για εντελώς καθαρή εγκατάσταση(deep clean)

Επίσης θα κοιτούσα και λίγο αυτό με την μπαταρία καθώς πολλά έχουν βγάλει ελαττωματικές. Αν έχει φουσκώσει έστω και λίγο! Φυσικά εκει θα έπρεπε να βλέπεις και περίεργα ποσοστά και διακυμάνσεις!

Σε ευχαριστω πολυ,να σαι καλα!!!

ειμαι με 46% μπαταρια ακουω μουσικη και εχω ανοιξει τα data και περιμενω τον ηλεκτρικο

ξαφνικα σταματαει να μπαινει ( να τελειωσαν τα δεδομενα δε παιζει εχω πολλα) παταω να μπει σε αλλη σελιδα τιποτα..

νομιζω οτι ειναι το σημα και τα κλεινω, ομως το εικονιδιο H+ παραμενει, μετα απο λιγα το κοιταω ακομη εκει το εικονιδιο:mad:

του παταω μια επανεκκινηση

κλεινει ανοιγει μου ζηταει πιν το βαζω και κολλαει εκει, μετα απο λιγο μαυρη οθονη και εχει σβησει

το ξαναναβω μου δειχνει το μπλε λογοτυπο samsung κλπ κλπ 2 φορες δονηση και κλεινει παλι

ξανα το ιδιο αλλες 2 φορες και μετα ισα που προλαβε να μου δειξει οτι δεν εχω μπαταρια ενω πριν 10 λεπτα ημουν στο 46%!!!

βγαζω μπαταρια ξαναβαζω ανοιγει πλεον και μου δειχνει μπαταρια 4% και το αφηνω ετσι μετα απο λιγο κοιταω 6% η μπαταρια!!!

και τωρα λεει 7%!!!!!!!!!!!!!!!:!::!::blink::blink::worry:

το κινητο ειναι μανισιο γερμανικο και ποτε πειραγμενο!!! ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα με τη 4.3:mad:

ειμαι με 46% μπαταρια ακουω μουσικη και εχω ανοιξει τα data και περιμενω τον ηλεκτρικο

ξαφνικα σταματαει να μπαινει ( να τελειωσαν τα δεδομενα δε παιζει εχω πολλα) παταω να μπει σε αλλη σελιδα τιποτα..

νομιζω οτι ειναι το σημα και τα κλεινω, ομως το εικονιδιο H+ παραμενει, μετα απο λιγα το κοιταω ακομη εκει το εικονιδιο:mad:

του παταω μια επανεκκινηση

κλεινει ανοιγει μου ζηταει πιν το βαζω και κολλαει εκει, μετα απο λιγο μαυρη οθονη και εχει σβησει

το ξαναναβω μου δειχνει το μπλε λογοτυπο samsung κλπ κλπ 2 φορες δονηση και κλεινει παλι

ξανα το ιδιο αλλες 2 φορες και μετα ισα που προλαβε να μου δειξει οτι δεν εχω μπαταρια ενω πριν 10 λεπτα ημουν στο 46%!!!

βγαζω μπαταρια ξαναβαζω ανοιγει πλεον και μου δειχνει μπαταρια 4% και το αφηνω ετσι μετα απο λιγο κοιταω 6% η μπαταρια!!!

και τωρα λεει 7%!!!!!!!!!!!!!!!:!::!::blink::blink::worry:

το κινητο ειναι μανισιο γερμανικο και ποτε πειραγμενο!!! ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα με τη 4.3:mad:

Δες μήπως έχει φουσκώσει η μπαταρία σου.

Δες μήπως έχει φουσκώσει η μπαταρία σου.

oxi μια χαρα ειναι... ola ta προβληματα μου εχουν ξεκινησει με την 4.4.2...

μια αλλη φορα νομιζα οτι ειχα 19% και με 5λεπτα wifi σερφαρισμα μου εκλεισε και υπεθεσα οτι δεν ειδα καλα και ηταν 9% αλλα μαλλον...

Παντως γενικως θεμα μπαταριας νομιζω σου παιζει

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

100% αλλαγή μπαταρίας αυτά που λες! Και να μην έχει φουσκώσει η συμπεριφορά είναι κλατάρισμα μπαταρίας. Είχαν ελαττωματικές παρτίδες

Google Pixel 9 Pro XL

η μπαταρια σου ειναι μια πυρηνικη βομβα...(πλακα κανω)σιγουρα μπαταρια ειναι που λενε κ τα παιδια..
I Want To Believe

Καλημέρα παιδιά καλώς σας βρήκα τελικά το firmware για κάποιο λόγο δεν πέρασε καλά στην συσκευή.Κατέβασα γερμανικό NB8 και όλα δουλέψανε ρολόι.Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας :)

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD

X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look

Arctic Black

Καλησπερα εγω μετα την 4.3 στο s4 δεν δουλευουν οι αισθητηρες κλεινω ανοιγω δουλευουν για λιγο μετα κολλανε κατεβασα την 4.4.2 ειπα θα φτιαξει τιποτα τα ιδια καμια ιδεα εκτος του προφανους service

Γεια σας και παλι ειχα δει απο kies η απο phoneinfo δν θυμαμαι καλα οτι το κινητο μου προερχεται απο NEE NORDIC COUNTRIES .. τωρα ομως ρωτησα τηλεφωνικα την samsung και μου ειπαν οτι το κινητο μου ειναι απο αυστρια...τι απο τα δυο ειναι εγκυροτερο??

Βασικα τους πηρα γιατι το update δεν μου εχει ερθει ενω ειχε βγει για την χωρα που νομιζα και μου ειπαν το παραπανω...

Καλησπερα παιδια,σημερα βρηκα τυχαια εναν φιλο μου που εχει και αυτος τo s4 και ειναι και αυτουνου αγγλικο και μου ειπε οτι του βγηκε η αναβαθμηση σε 4.4 εδω και μια εβδομαδα....Πως μπορει να γινετε αυτο εφοσον ουτε στο sammobile εχει βγαλει κατι για αναβαθμηση για την αγγλια αλλα ουτε και σε εμενα εχει ερθει κατι...

Καλησπερα παιδια,σημερα βρηκα τυχαια εναν φιλο μου που εχει και αυτος τo s4 και ειναι και αυτουνου αγγλικο και μου ειπε οτι του βγηκε η αναβαθμηση σε 4.4 εδω και μια εβδομαδα....Πως μπορει να γινετε αυτο εφοσον ουτε στο sammobile εχει βγαλει κατι για αναβαθμηση για την αγγλια αλλα ουτε και σε εμενα εχει ερθει κατι...

Ή νομίζει ότι είναι αγγλικό ενώ δεν είναι ή έχει αλλάξει το CSC και παίρνει αναβαθμίσεις από άλλη χώρα.

Αν αλλαξεις το CSC δεν χανεις και την εγγυηση μετα???Μαλλον καποιο λαθος θα κανει τοτε...

Όχι δεν χάνεις την εγγύηση γενικά, απλώς για να το πας στο service πρέπει να ξαναφορέσεις την ROM της χώρας για την οποία προοριζόταν το κινητό.

Άρα πρακτικά δεν έχεις εγγύηση όσο έχεις διαφορετικό csc! Δεν είναι μη αναστρέψιμο αρκεί να είναι ίδιου ή κατώτερου bootloader! Ας πούμε για παράδειγμα να βάλεις 4.4 άλλης χώρας και η δική σου δεν βγάλει ποτέ 4.4 τότε την έκατσες γιατί δεν θα μπορείς να κάνεις downgrade λόγω διαφορετικού bootloader! Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Ααα οκ καταλαβα...μαλλον τοτε θα νομιζει οτι ειναι απο αγγλια αλλα λογικα θα ειναι απο αλλου...

• The topic was unpinned