ssmr Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση , για να κανω root πρεπει να βαλω το custom rom με την ιδια χωρα προελευσης η μπορω να βαλω οποιο θελω. αυτη την στιγμη ειναι XEF ( γαλλικο ) μπορω να βαλω το EUR ...... σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση , για να κανω root πρεπει να βαλω το custom rom με την ιδια χωρα προελευσης η μπορω να βαλω οποιο θελω. αυτη την στιγμη ειναι XEF ( γαλλικο ) μπορω να βαλω το EUR ...... σας ευχαριστω. Ότι θες. Ακόμα και με official. Δε σου συνιστώ να το κάνεις όμως, γιατί και διαφορά δεν υπάρχει και ίσως ταλαιπωρηθείς, αν θελήσεις να το επαναφέρεις μαμά στο μέλλον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssmr Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ότι θες. Ακόμα και με official. Δε σου συνιστώ να το κάνεις όμως, γιατί και διαφορά δεν υπάρχει και ίσως ταλαιπωρηθείς, αν θελήσεις να το επαναφέρεις μαμά στο μέλλον. Eχει δοιαφορα το XEF απο το EUR? το sales code να το αλλαξω με το CSC selector. υπαρχει κανα link που να βλεπεις κάθε firmware ποιους κωδικούς υποστιριζει , ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Βασικα μου την σπαει που εχει χωρα προελευσεις απο Γαλλια.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Eχει δοιαφορα το XEF απο το EUR? το sales code να το αλλαξω με το CSC selector. υπαρχει κανα link που να βλεπεις κάθε firmware ποιους κωδικούς υποστιριζει , ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Βασικα μου την σπαει που εχει χωρα προελευσεις απο Γαλλια.....:) Πριν λίγο στο απάντησα το πρώτο.... Έχουμε ολόκληρο επισημασμένο θέμα για "συχνές ερωτήσεις".Διάβασέ το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos17 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ρε παιδιά με αυτό το knox συνέχεια μου βγάζει ειδοποποιήσεις ότι μια εφαρμογή πήγε κάτι να κάνει και την κλείνει για λόγους ασφαλείας. Δεν είναι πολύ κουραστικό αυτό; Όντως κλείνει την εφαρμογή; Αν ναι πως το σταματώ αυτό το πράγμα; Ακόμα το κινητό κολλάει καμία φορά στο ξεκλείδωμα και πετάει μια μαύρη οθόνη και μετά επανέρχεται. Επίσης κάτι άλλο επειδή θέλω το κινητό μου να βαράει κανονικά έχω βάλει το Disable Increase ring, αυτό μένει συνέχεια πάνω στη μπάρα των ειδοποιήσεων και είναι ενοχλητικό. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να μη φαίνεται ενώ τρέχει η εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδιά έχω το S4 και πήρα στη γυναίκα μου χθες το S4 MINI από Kaiser Shop, για το οποίο δεν βρήκα κάποιο θέμα στο φόρουμ. Είναι Γαλλικό τελικά, ενώ μου είχαν πει ότι συνήθως είναι από Γερμανία. Μετά από αναβάθμιση που ζήτησε πλέον έχει την 4.2.2 BMJ7. Είναι καλή αυτή αναβάθμιση και επίσης μπορώ να το κάνω και αυτό Γερμανικό έτσι ώστε να παίρνει πιο γρήγορα τις επίσημες αναβαθμίσεις; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδιά έχω το S4 και πήρα στη γυναίκα μου χθες το S4 MINI από Kaiser Shop, για το οποίο δεν βρήκα κάποιο θέμα στο φόρουμ. Είναι Γαλλικό τελικά, ενώ μου είχαν πει ότι συνήθως είναι από Γερμανία. Μετά από αναβάθμιση που ζήτησε πλέον έχει την 4.2.2 BMJ7. Είναι καλή αυτή αναβάθμιση και επίσης μπορώ να το κάνω και αυτό Γερμανικό έτσι ώστε να παίρνει πιο γρήγορα τις επίσημες αναβαθμίσεις; Μπορείς να ρωτήσεις στο επίσημο θέμα της συσκευής [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 Mini (I9190) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μπορείς να ρωτήσεις στο επίσημο θέμα της συσκευής [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 Mini (I9190) Ευχαριστώ, δεν το είχα δει!;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πληροφορίες ασφαλείας. Μια εφαρμογή προσπάθησε να πραγματοποιήσει πρόσβαση στο “σύστημα” χωρίς εξουσιοδότηση. Έγινε αποκλεισμός αυτής της προσπάθειας. Η διαγραφή των εφαρμογών που αποκτήθηκαν από μη εξουσιοδοτημένες μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια. 《Ακύρωση》 《Πρβ εφαρ.》 Πατώντας Πρβ εφαρ. Εμφανίζει όλες τις εγκατεστημένες και οχι αυτη που το δημιούργησε. Γνωρίζει κανείς από που προέρχεται αυτό το πρόβλημα? Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και πάλι εμφανίζεται. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πληροφορίες ασφαλείας. Μια εφαρμογή προσπάθησε να πραγματοποιήσει πρόσβαση στο “σύστημα” χωρίς εξουσιοδότηση. Έγινε αποκλεισμός αυτής της προσπάθειας. Η διαγραφή των εφαρμογών που αποκτήθηκαν από μη εξουσιοδοτημένες μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια. 《Ακύρωση》 《Πρβ εφαρ.》 Πατώντας Πρβ εφαρ. Εμφανίζει όλες τις εγκατεστημένες και οχι αυτη που το δημιούργησε. Γνωρίζει κανείς από που προέρχεται αυτό το πρόβλημα? Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και πάλι εμφανίζεται. Συγχαρητήρια και από εδώ Κάποια εφαρμογή ζητάει root access και το knox την σταματάει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πληροφορίες ασφαλείας. Μια εφαρμογή προσπάθησε να πραγματοποιήσει πρόσβαση στο “σύστημα” χωρίς εξουσιοδότηση. Έγινε αποκλεισμός αυτής της προσπάθειας. Η διαγραφή των εφαρμογών που αποκτήθηκαν από μη εξουσιοδοτημένες μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια. 《Ακύρωση》 《Πρβ εφαρ.》 Πατώντας Πρβ εφαρ. Εμφανίζει όλες τις εγκατεστημένες και οχι αυτη που το δημιούργησε. Γνωρίζει κανείς από που προέρχεται αυτό το πρόβλημα? Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και πάλι εμφανίζεται. Είναι ένα σφάλμα στο knox notification manager (κάθε φορά που συνδέεται με Wi-Fi) εάν καταφέρεις να κάνεις update το security Policy (δυστυχώς στην ευρωπαϊκή ρομ δεν υπάρχει η επιλογή για χειροκίνητο!) τότε θα λυθεί το πρόβλημα, αλλιώς θα πρέπει να περιμένουμε το fix update που έχει υποσχεθεί η σαμμυ από το σάββατο!!! Εναλλακτικά εάν κάνεις clear data - cache και force stop το knox notification manager δεν θα το βλέπεις μέχρι να κάνεις restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjaki Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ρε παιδιά με αυτό το knox συνέχεια μου βγάζει ειδοποποιήσεις ότι μια εφαρμογή πήγε κάτι να κάνει και την κλείνει για λόγους ασφαλείας. Δεν είναι πολύ κουραστικό αυτό; Όντως κλείνει την εφαρμογή; Αν ναι πως το σταματώ αυτό το πράγμα; Ακόμα το κινητό κολλάει καμία φορά στο ξεκλείδωμα και πετάει μια μαύρη οθόνη και μετά επανέρχεται. Επίσης κάτι άλλο επειδή θέλω το κινητό μου να βαράει κανονικά έχω βάλει το Disable Increase ring, αυτό μένει συνέχεια πάνω στη μπάρα των ειδοποιήσεων και είναι ενοχλητικό. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να μη φαίνεται ενώ τρέχει η εφαρμογή; Σχετικά με την ειδοποίηση ασφαλείας τίκαρα την επιλογή να μην ξαναβγεί για 30 ημέρες, οπότε για 1 μήνα ησύχασα. Μετά πάλι το ίδιο θα κάνω αν ξαναβγάλει την επιλογή. Σχετικά τώρα με το Disable Increasing Ring δυστυχώς φαίνεται στην μπάρα. Ο μόνος τρόπος που βρήκα για να το κάνω να φύγει είναι ο εξής: πας στο διαχειριστή εφαρμογών, μπαίνεις στην εφαρμογή, τικάρεις την Εμφάνιση ειδοποιήσεων, την ξετικάρεις, πατάς ΟΚ και βγαίνεις. Έτσι φεύγει αλλά αν κλείσεις το τηλέφωνο και το ξανανοίξεις πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία γιατί πάλι θα φαίνεται. Ελπίζω να βγάλουν ένα update που να το λύνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Είναι ένα σφάλμα στο knox notification manager (κάθε φορά που συνδέεται με Wi-Fi) εάν καταφέρεις να κάνεις update το security Policy (δυστυχώς στην ευρωπαϊκή ρομ δεν υπάρχει η επιλογή για χειροκίνητο!) τότε θα λυθεί το πρόβλημα, αλλιώς θα πρέπει να περιμένουμε το fix update που έχει υποσχεθεί η σαμμυ από το σάββατο!!! Εναλλακτικά εάν κάνεις clear data - cache και force stop το knox notification manager δεν θα το βλέπεις μέχρι να κάνεις restart. Κι αυτό μπορεί να είναι ναι. Παράλειψης μου! Σχετικά με την ειδοποίηση ασφαλείας τίκαρα την επιλογή να μην ξαναβγεί για 30 ημέρες, οπότε για 1 μήνα ησύχασα. Μετά πάλι το ίδιο θα κάνω αν ξαναβγάλει την επιλογή. Σχετικά τώρα με το Disable Increasing Ring δυστυχώς φαίνεται στην μπάρα. Ο μόνος τρόπος που βρήκα για να το κάνω να φύγει είναι ο εξής: πας στο διαχειριστή εφαρμογών, μπαίνεις στην εφαρμογή, τικάρεις την Εμφάνιση ειδοποιήσεων, την ξετικάρεις, πατάς ΟΚ και βγαίνεις. Έτσι φεύγει αλλά αν κλείσεις το τηλέφωνο και το ξανανοίξεις πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία γιατί πάλι θα φαίνεται. Ελπίζω να βγάλουν ένα update που να το λύνει αυτό. Δεν είναι πρόβλημα για να λυθεί Είναι επιλογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjaki Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Δεν είναι πρόβλημα για να λυθεί Είναι επιλογή. Είναι πρόβλημα μη καλής συνεργασίας της εφαρμογής με την 4.3. Γιατί η ειδοποίηση στην μπάρα εμφανίζεται ακόμα και αν δεν είναι τικαρισμένη η επιλογή εμφάνισης ειδοποιήσεων της εφαρμογής (μιλάμε για το Disable Increasing Ring). Στην 4.2 λειτουργούσε όπως έπρεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Είναι πρόβλημα μη καλής συνεργασίας της εφαρμογής με την 4.3. Γιατί η ειδοποίηση στην μπάρα εμφανίζεται ακόμα και αν δεν είναι τικαρισμένη η επιλογή εμφάνισης ειδοποιήσεων της εφαρμογής (μιλάμε για το Disable Increasing Ring). Στην 4.2 λειτουργούσε όπως έπρεπε. Ώπα sorry. Παρεξήγηση! Μίλαγα για την επιλογή να είναι έτσι το κουδούνισμα. Όχι για την εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjaki Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ώπα sorry. Παρεξήγηση! Μίλαγα για την επιλογή να είναι έτσι το κουδούνισμα. Όχι για την εφαρμογή. Δυστυχώς η Samsung έχει υιοθετήσει την αυξανόμενη ένταση στο κουδούνισμα και μάλλον είναι αποτέλεσμα τίποτα υπερπροστατευτικών κανονισμών ασφαλείας για να μην τρομάζει ο κάτοχος ή αποσπαστεί η προσοχή του, κοκ. Τουλάχιστον ας το είχε σαν default ρύθμιση με επιλογή όμως απενεργοποίησης (χωρίς να χρειαζόμαστε ανεξάρτητη εφαρμογή). (Μου θυμίζει τον περιορισμό έντασης στα ακουστικά σε φορητές συσκευές μουσικής για την αποφυγή πρόκλησης βλάβης στα αυτιά). :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Δυστυχώς η Samsung έχει υιοθετήσει την αυξανόμενη ένταση στο κουδούνισμα και μάλλον είναι αποτέλεσμα τίποτα υπερπροστατευτικών κανονισμών ασφαλείας για να μην τρομάζει ο κάτοχος ή αποσπαστεί η προσοχή του, κοκ. Τουλάχιστον ας το είχε σαν default ρύθμιση με επιλογή όμως απενεργοποίησης (χωρίς να χρειαζόμαστε ανεξάρτητη εφαρμογή). (Μου θυμίζει τον περιορισμό έντασης στα ακουστικά σε φορητές συσκευές μουσικής για την αποφυγή πρόκλησης βλάβης στα αυτιά). :down: Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος. Και είναι από τα πρώτα μοντάκια που κάνω όταν αγοράζω συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_invincible_ Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Γεια σας παιδιά, Έχω το I9505 rooted με 4,2,2 Θέλω να το κάνω αναβάθμιση στο 4,3 Επειδή δεν γνωρίζω πολλά σε αυτόν τον τομέα θα προτιμούσα να το αναβαθμίσω μέσω kies. Επειδή το έχω rootarei πιστεύετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα; Θα συνεχίσει να είναι rooted και στο 4,3; Τι μου προτείνεται; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Γεια σας παιδιά, Έχω το I9505 rooted με 4,2,2 Θέλω να το κάνω αναβάθμιση στο 4,3 Επειδή δεν γνωρίζω πολλά σε αυτόν τον τομέα θα προτιμούσα να το αναβαθμίσω μέσω kies. Επειδή το έχω rootarei πιστεύετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα; Θα συνεχίσει να είναι rooted και στο 4,3; Τι μου προτείνεται; Ευχαριστώ προκαταβολικά Αν το kies σου δίνει την ενημέρωση μπορείς να την κάνεις ,το root θα χαθεί . Μετά βέβαια δεν θα μπορείς να κάνεις downgrade στην 4.2 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Αν το kies σου δίνει την ενημέρωση μπορείς να την κάνεις ,το root θα χαθεί . Μετά βέβαια δεν θα μπορείς να κάνεις downgrade στην 4.2 Να μη μηδενίσει και τον flash counter πριν κάνει την αναβάθμιση? Μετά δε θα μπορεί να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_invincible_ Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μου γράφει το kies ότι μπορώ να το κάνω αναβάθμιση Βέβαια δεν το προχώρησα μπορεί μετά να μου βγάλει ότι δεν με αφήνει. Αλλιώς η μόνη λύση είναι με odin? Το τελευταίο που ανέφερε ο φίλος από πάνω δεν γνωρίζω τι είναι, αν μπορεί και χρειάζεται να το χρησιμοποιήσω ας εξηγήσει πως γίνεται Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Να μη μηδενίσει και τον flash counter πριν κάνει την αναβάθμιση? Μετά δε θα μπορεί να το κάνει. Εννοείτε ,υπέθεσα οτι τα ήξερε αυτα ,λάθος μου . Μου γράφει το kies ότι μπορώ να το κάνω αναβάθμιση Βέβαια δεν το προχώρησα μπορεί μετά να μου βγάλει ότι δεν με αφήνει. Αλλιώς η μόνη λύση είναι με odin? Το τελευταίο που ανέφερε ο φίλος από πάνω δεν γνωρίζω τι είναι, αν μπορεί και χρειάζεται να το χρησιμοποιήσω ας εξηγήσει πως γίνεται Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Διάβασε για το πως να κάνεις unroot http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos17 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Σχετικά με την ειδοποίηση ασφαλείας τίκαρα την επιλογή να μην ξαναβγεί για 30 ημέρες, οπότε για 1 μήνα ησύχασα. Μετά πάλι το ίδιο θα κάνω αν ξαναβγάλει την επιλογή. Σχετικά τώρα με το Disable Increasing Ring δυστυχώς φαίνεται στην μπάρα. Ο μόνος τρόπος που βρήκα για να το κάνω να φύγει είναι ο εξής: πας στο διαχειριστή εφαρμογών, μπαίνεις στην εφαρμογή, τικάρεις την Εμφάνιση ειδοποιήσεων, την ξετικάρεις, πατάς ΟΚ και βγαίνεις. Έτσι φεύγει αλλά αν κλείσεις το τηλέφωνο και το ξανανοίξεις πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία γιατί πάλι θα φαίνεται. Ελπίζω να βγάλουν ένα update που να το λύνει αυτό. Ευχαριστώ για την απάντηση. :) Είναι πιθανό να είναι μέσα στο update που ειπώθηκε παραπάνω ότι θα βγει αυτό το σάββατο; (αναφέρομαι και στην ειδοποίηση ασφαλείας και στην εφαρμογή του ήχου) Όσον αφορά την ειδοποίηση ασφαλείας, δεν είναι μόνο ότι είναι κάπως ενοχλητικό να σου βγαίνει συνέχεια αλλά φοβάμαι ότι ίσως περιορίζει την ομαλή λειτουργία κάποιας άλλης χρήσιμης εφαρμογής, γι' αυτό και ήταν ένας από τους λόγους που το ανέφερα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ανακοινωσε επισημα η samsung οτι θα βγαλει fix για αυτο το προειδοποιητικο μυνημα? Και ειπε οτι μαλλον θα το βγαλει σημερα? Δηλαδη εχει παραδεχτει και η ιδια η samsung οτι ειναι θεμα του knox και της android 4.3? Οσο αφορα την εφαρμογη του ηχου που λες τι ακριβως εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ανακοινωσε επισημα η samsung οτι θα βγαλει fix για αυτο το προειδοποιητικο μυνημα? Και ειπε οτι μαλλον θα το βγαλει σημερα? Δηλαδη εχει παραδεχτει και η ιδια η samsung οτι ειναι θεμα του knox και της android 4.3? Οσο αφορα την εφαρμογη του ηχου που λες τι ακριβως εννοεις? Το update έχει δοθεί εδώ και μέρες!!! (το σφάλμα είναι ότι δεν το κατεβάζουν αυτόματα κάποιες συσκευές! και αυτό προσπαθεί να διορθώσει η Samsung) για να βεβαιωθείτε ότι θα κατέβει πηγαίνετε = settings > more > security - στο security update service πρέπει να είναι τικαρισμένο το auto update security, όταν βγαίνει το μήνυμα πατάτε μόνο cancel και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts