Jump to content

ninjaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ninjaki

  • Ημ. Γέννησης 06/09/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ninjaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Σήμερα αγόρασα μία Samsung 32GB (Class 10) από το παρακάτω site. Τελική τιμή με μεταφορικά 17,14 λίρες, περίπου 21 ευρώ. Αν την παραγγείλεις από εκεί χρησιμοποίησε και το κουπόνι "VC5" για να υπολογίσει επιπλέον έκπτωση 5%. http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Samsung/Samsung-32GB-Micro-SDHC-Plus-up-to-48MB_s-Class-10-UHS-1
  2. Δυστυχώς η Samsung έχει υιοθετήσει την αυξανόμενη ένταση στο κουδούνισμα και μάλλον είναι αποτέλεσμα τίποτα υπερπροστατευτικών κανονισμών ασφαλείας για να μην τρομάζει ο κάτοχος ή αποσπαστεί η προσοχή του, κοκ. Τουλάχιστον ας το είχε σαν default ρύθμιση με επιλογή όμως απενεργοποίησης (χωρίς να χρειαζόμαστε ανεξάρτητη εφαρμογή). (Μου θυμίζει τον περιορισμό έντασης στα ακουστικά σε φορητές συσκευές μουσικής για την αποφυγή πρόκλησης βλάβης στα αυτιά). :down:
  3. Είναι πρόβλημα μη καλής συνεργασίας της εφαρμογής με την 4.3. Γιατί η ειδοποίηση στην μπάρα εμφανίζεται ακόμα και αν δεν είναι τικαρισμένη η επιλογή εμφάνισης ειδοποιήσεων της εφαρμογής (μιλάμε για το Disable Increasing Ring). Στην 4.2 λειτουργούσε όπως έπρεπε.
  4. Παρατήρησα και εγώ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας με την 4.3. Προφανώς κάποια ή κάποιες διεργασίες τρέχουν και καταναλώνουν μπαταρία. Εγώ βλέπω μία μείωση γύρω στο 20-30% στη διάρκεια που μου κρατάει τώρα η μπαταρία κάνοντας τα ίδια πράγματα και με τις ίδιες εφαρμογές εγκατεστημένες.
  5. Σχετικά με την ειδοποίηση ασφαλείας τίκαρα την επιλογή να μην ξαναβγεί για 30 ημέρες, οπότε για 1 μήνα ησύχασα. Μετά πάλι το ίδιο θα κάνω αν ξαναβγάλει την επιλογή. Σχετικά τώρα με το Disable Increasing Ring δυστυχώς φαίνεται στην μπάρα. Ο μόνος τρόπος που βρήκα για να το κάνω να φύγει είναι ο εξής: πας στο διαχειριστή εφαρμογών, μπαίνεις στην εφαρμογή, τικάρεις την Εμφάνιση ειδοποιήσεων, την ξετικάρεις, πατάς ΟΚ και βγαίνεις. Έτσι φεύγει αλλά αν κλείσεις το τηλέφωνο και το ξανανοίξεις πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία γιατί πάλι θα φαίνεται. Ελπίζω να βγάλουν ένα update που να το λύνει αυτό.
  6. Από internet και αποστολή στο σπίτι.
  7. 1) Όχι δεν είναι branded ούτε η συσκευή, ούτε το λογισμικό. Η Vodafone δεν εμφανίζεται πουθενά. 2) Μετά την ενημέρωση του τηλεφώνου και 1-2 εφαρμογές και 1 παιχνίδι που του έβαλα έχω ελεύθερο χώρο 1,18GB. Οπότε μάλλον δεν θα έχεις θέμα με τη μνήμη. 3) Μετά την ενημέρωση έχει και ραδιόφωνο. 4) Δεν έχω τραβήξει μέρα, αλλά οι εντός δωματίου δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα καλές (υπερβολικός θόρυβος και με φλας). Τι με ενοχλεί από τη μικρή συμβίωση μαζί του: α) Η φωτεινότητα της οθόνης που στο αυτόματο αλλάζει κάπως ανεξέλεγκτα και είναι χαμηλότερη από ότι θα έπρεπε. β) η οθόνη αποκτά πανεύκολα δαχτυλιές οι οποίες φαίνονται αρκετά. Περίεργο αυτό καθώς δεν με είχε απασχολήσει το θέμα σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή μέχρι το 8S. Και εγώ για δεύτερο το πήρα και γιατί ήθελα να δω τα W8 και πιστεύω ότι είναι αξιοπρεπέστατο σε αυτήν την τιμή. Δεν είναι τέλειο σε καμία περίπτωση αλλά μιλάμε για 99€.
  8. Σήμερα βγήκε η ενημέρωση για την έκδοση 4.3 και για τη δική μου συσκευή που είναι από Λουξεμβούργο. Δεν είδα κάποια αλλαγή στην εμφάνιση του λειτουργικού. Πάντως είναι αισθητά ταχύτερη η απόκριση των επιλογών στα μενού.
  9. Το τηλέφωνο παραλήφθηκε. http://img837.imageshack.us/img837/9078/56mn.jpg Πρώτες εντυπώσεις: Όμορφη συσκευή, συμμαζεμένη. Οι στρογγυλομένες άκρες την κάνουν πολύ κομψή και αρκετά λεπτή. Το πίσω ματ μέρος είναι καλό μεν για να μην γλιστράει από το χέρι αλλά μαζεύει χνούδι πανεύκολα και ίσως να φθείρεται και γρηγορότερα από την τριβή. Ο ελεύθερος χώρος στο τηλέφωνο στο πρώτο άνοιγμα χωρίς να προσθέσω εφαρμογές ή αρχεία είναι 1,34 GB. Το πρώτο που έκανα είναι να κατεβάσω τις ενημερώσεις. Μετά από αυτές, ο ελεύθερος χώρος μου δείχνει ότι είναι 1,33 GB. Σχεδόν καμία αλλαγή. Οπότε ίσως τα αρχεία εγκατάστασης να μην μένουν στο τηλέφωνο αλλά να σβήνονται στο τέλος. (Δεν έχω βάλει sd στο τηλέφωνο ακόμα.). Η έκδοση που μου δείχνει τώρα είναι 8.0.10327.77. Μετά από το κατέβασμα της ελληνικής γλώσσας για τα μηνύματα και διάφορα άλλα που ζήτησε για τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές, ο ελεύθερος χώρος πήγε στο 1,27 GB. Η οθόνη είναι απλά ΟΚ. Δεν έχει ιδιαίτερα καλές γωνίες θέασης. Επειδή παλαιότερα είχα και το Desire X που και αυτό φοράει 4 ίντσες, νομίζω ότι εκείνο έχει καλύτερη οθόνη. Και νομίζω ότι το X έχει και καλύτερη κάμερα (5MP έχουν και τα δύο). Πάντως μετά το S4 σε θέμα μεγέθους μου φαίνονται όλα πολύ μικρά (γραμματοσειρά, πληκτρολόγιο, κλπ). Συνήθισα στις 5 ίντσες ή τα W8 χρησιμοποιούν μικρότερη γραμματοσειρά από το android; Δεν ξέρω! Μπορεί και τα 2. :confused: Το λειτουργικό δεν με χαλάει καθόλου. Μου αρέσει θα έλεγα. Είναι όντως πολύ γρήγορο και ομαλό (καμία σχέση με android). Βέβαια οι εικόνες είναι ελάχιστες, έχει πολύ περισσότερο κείμενο εδώ στα μενού χωρίς γραφικά. Στα 99 € το τηλέφωνο είναι σούπερ και μην ξεχνάτε ότι πριν ένα χρόνο πουλιόταν 300-350€! :)
  10. Είναι λίγο τραγικό πάντως αν συμβαίνει αυτό! Καινούργιο τηλέφωνο και να μην έχει χώρο για να κάνει την ενημέρωση! Αύριο παραλαμβάνω και το δικό μου. Μόλις το δουλέψω θα γράψω και τις δικές μου εντυπώσεις.
  11. Ακόμα καλύτερη τιμή στην ήδη πολύ καλή της προσφοράς. Αν ήμουν κοντά θα πήγαινα να το πάρω. Πάντως δεν άντεξα και παράγγειλα ένα στα 99€. :rolleyes:
  12. Παιδιά δε νομίζω να αλλάξει η τιμή της προσφοράς. Τι θα γίνει τότε με όσους ήδη αγόρασαν στα 99? Μου φαίνεται πιο πιθανό να έκανε λάθος το κατάστημα που είπε 89 ή μπορεί να το μπέρδεψε με το L5.
  13. Παίδες καλησπέρα. Πριν ένα μήνα περίπου απέκτησα το One SV. Ο λόγος είναι ότι συγκεντρώνει πολλά χαρακτηριστικά που θέλω από μια συσκευή και ότι για μένα είναι από τα πιο όμορφα κινητά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Για την οθόνη του συνεχώς διαβάζω σχόλια για τη χαμηλότερη ανάλυσή της, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβώ αν η λίγο μεγαλύτερη ανάλυση γίνεται και αντιληπτή. Για μένα η οθόνη του είναι άκρως εντυπωσιακή! Το τηλέφωνο είναι πολύ γρήγορο, με καλή ποιότητα κλήσης και ήχου, ικανοποιητική αυτονομία, μέγεθος ιδανικό (ούτε μικρό, ούτε πολύ μεγάλο) και σαφώς ποιοτικότερο σαν κατασκευή από άλλες συσκευές. Το αγόρασα γύρω στα 360€ από Ελλάδα και βλέπω ότι πλέον έχει πέσει η τιμή του κοντά στα 300€ που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα επιλογή. Γενικώς είμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν έχω κανένα παράπονο. Τέλος, αυτή τη στιγμή κατεβάζω το update για την έκδοση 4.1.2 Jelly Bean (έρχεται με εγκατεστημένη την 4.0.4).
×
×
  • Create New...