Tyxerakias Δημ. June 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Αυτο που ειπε ο Αλεκος ομως το διαβασες?Το kies ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι ειναι "πειραγμενο",σου γραφει το csc που εχεις τωρα? Το csc σου απλά δεν άλλαξε και μάλλον είναι ακόμα Γαλλικό. Το τι θες να κάνεις εξαρτάται από σένα. Ή αλλάζεις το csc και το κάνεις γερμανικό, ή περνάς από πάνω τη γαλλική και γυρνάς en français. Εγώ μάλλον θα προτιμούσα το 2ο, αλλά δεν έχει σημασία. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Αυτο θα κανω κ εγω θα γυρισω στους γαλλους Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Καλημερα σε ολους.Μου συμβαινει το εξης κουφο:ενω περναω( κανονικα με odin) την Ελληνικη rom(οπως το αγορασα)το kies την αναγνωριζει ως Αγγλικη(???)πως γινεται αυτο το τρελλο??:wacko::wacko:Περναω I9505XXUAMDM_I9505OXXAMDB_I9505XXUAMDM EUR και το kies μου αναγνωριζει BTU??...μονο official εχω βαλει.Την Γερμανικη μετα Γαλλικη και τωρα θελω να επιστρεψω στην mama.Για τον απλο λογω οτι το kies δεν εκανε αναβαθμισεις με τις αλλες δυο...και στο τελος μου πεταει κι αυτο το παραθυρακι :!::!: Edited June 18, 2013 by int70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Καλημερα σε ολους.Μου συμβαινει το εξης κουφο:ενω περναω( κανονικα με odin) την Ελληνικη rom(οπως το αγορασα)το kies την αναγνωριζει ως Αγγλικη(???)πως γινεται αυτο το τρελλο??:wacko::wacko:Περναω I9505XXUAMDM_I9505OXXAMDB_I9505XXUAMDM EUR και το kies μου αναγνωριζει BTU??...μονο official εχω βαλει.Την Γερμανικη μετα Γαλλικη και τωρα θελω να επιστρεψω στην mama.Για τον απλο λογω οτι το kies δεν εκανε αναβαθμισεις με τις αλλες δυο...και στο τελος μου πεταει κι αυτο το παραθυρακι :!::!: Οταν περνας μια Rom μέσω odin το CSC δεν αλλαζει , πρέπει με το CSC celector(το βρισκεις στο playstore) να διαλάξεις αυτο που θέλεις (EUR / DBT/ BTU ..) Και πρέπει το CSC που έχεις επιλεγμένο να συμπiπτει με την ROM που έχεις βάλει προκειμένου να στην αναγνωρίζει το KIES.Με την αλλαγή του CSC θα γίνει και επαναφορά της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Οταν περνας μια Rom μέσω odin το CSC δεν αλλαζει , πρέπει με το CSC celector(το βρισκεις στο playstore) να διαλάξεις αυτο που θέλεις (EUR / DBT/ BTU ..) Και πρέπει το CSC που έχεις επιλεγμένο να συμπiπτει με την ROM που έχεις βάλει προκειμένου να στην αναγνωρίζει το KIES.Με την αλλαγή του CSC θα γίνει και επαναφορά της συσκευής σου. Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα το CSC celector δεν δουλευει στο G4( αν δεν κανω λαθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μολις διαβασα στο playstore στην εφαρμογη οτι δουλευει σε 9505 αλλα με ρουτ. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μολις διαβασα στο playstore στην εφαρμογη οτι δουλευει σε 9505 αλλα με ρουτ. Δεν εινια απαραιτητο να εισαι root , απλως έχει και root mode για περιπώσεις που δεν γινεται αλλαγη με τον κανονικο τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Δεν εινια απαραιτητο να εισαι root , απλως έχει και root mode για περιπώσεις που δεν γινεται αλλαγη με τον κανονικο τρόπο ναι αλλα νομιζω λεει οτι στο s4 9505 γινετε μονο με root. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ναι από το S3 δε γίνεται χωρίς root η αλλαγή αυτή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Για ρουμάνικο μοντέλο, πότε θα πάρουμε το update ρε παιδιά που επιτρέπει μεταφορά στην Sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grhgorhskabala Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 παιδια τα kies που εχει στις ρυθμισεις η συσκευει ειναι για να κανουμε αναβαθμηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι το counter ειναι μηδεν? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι το counter ειναι μηδεν? Μόνο αν είσαι root,μιας και η Samsung έκρυψε αυτή τη πληροφορία από το download mode.Tο τσεκάρεις με την εφαρμογή triangle away του Chainfire Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Μόνο αν είσαι root,μιας και η Samsung έκρυψε αυτή τη πληροφορία από το download mode.Tο τσεκάρεις με την εφαρμογή triangle away του Chainfire ναι το εκανα το triangle away.ολα λενε official. το counter ειναι εκει που διχνει 0*30 οταν μπαινω στο download mode? Edited June 19, 2013 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 ναι το εκανα το triangle away.ολα λενε official. το counter ειναι εκει που διχνει 0*30 οταν μπαινω στο download mode? Όπως σου έγραψα ο counter είναι κρυφός.Δεν μπορείς να τον δεις από την οθόνη του download mode Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Όπως σου έγραψα ο counter είναι κρυφός.Δεν μπορείς να τον δεις από την οθόνη του download mode sorry τωρα άνοιξα το triangle και γραφει counter 0 binary official αρα ειμαι οκ. περναω τωρα την ελληνικη μαμα και δεν εχω θεμα με counter ετσι?:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 sorry τωρα άνοιξα το triangle και γραφει counter 0 binary official αρα ειμαι οκ. περναω τωρα την ελληνικη μαμα και δεν εχω θεμα με counter ετσι?:) Πέρνα τη μαμά με Odin και τσέκαρε στο download mode ότι σου γράφει Samsung official και είσαι έτοιμος Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Πέρνα τη μαμά με Odin και τσέκαρε στο download mode ότι σου γράφει Samsung official και είσαι έτοιμος οκ ευχαριστω πολυ Αργυρη!τωρα την κατεβαζω απο εδω http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9505 . Update Ειχα την τελευταία γερμανική prerootted και περασα την ελληνικη ρομ με odin απο το λινκ που εβαλα.εκανε επανεκκίνηση και ανοιξε στα γερμανικα παλι ...να πω οτι εκανα restore προτου την περασω .κανω φορματ πάλι και μου ανοιγη με αγγλικα ... τη γινεται ρε γμτ:blink:ειναι νορμαλ αυτο? Edited June 19, 2013 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Κι εμενα το ιδιο ακριβως εκανε.Ολο την Αγγλικη μου εβγαζε.Μετα μηδενισα με το triangle awayhttps://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS50cmlhbmdsZWF3YXkiXQ..Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ,περασα το root κανινικα,και εβαλα το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd και με τικαρισμενη την επιλογη roor επελεξα EUR την εγκατεστησα,και μετα εβαλα με odin κανονικα την EUR mama!!Τουλαχιστον σ'εμενα δουλεψε!!Το εβαλα και στο kies για σιγουρια και μοθ εβγαλε οτι ειναι το κανονικο λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) οκ ευχαριστω πολυ Αργυρη!τωρα την κατεβαζω απο εδω http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9505 . Update Ειχα την τελευταία γερμανική prerootted και περασα την ελληνικη ρομ με odin απο το λινκ που εβαλα.εκανε επανεκκίνηση και ανοιξε στα γερμανικα παλι ...να πω οτι εκανα restore προτου την περασω .κανω φορματ πάλι και μου ανοιγη με αγγλικα ... τη γινεται ρε γμτ:blink:ειναι νορμαλ αυτο? Κι εμενα το ιδιο ακριβως εκανε.Ολο την Αγγλικη μου εβγαζε.Μετα μηδενισα με το triangle away https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway&feature=search_result#? t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS50cmlhbmdsZWF3YXkiXQ.. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ,περασα το root κανονικα,και εβαλα το https://play.google.com/st...NzZWxlY3RvciJd και με τικαρισμενη την επιλογη root, επελεξα EUR ,την εγκατεστησα,και μετα εβαλα με odin κανονικα την EUR mama!!Τουλαχιστον σ'εμενα δουλεψε!!Το εβαλα και στο kies για σιγουρια και μου εβγαλε οτι ειναι το κανονικο λογισμικο. Edited June 20, 2013 by int70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 Εγω εκανα τα βηματα αυτα με το kies και ολα καλα .:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Δεν μου κάνει καμία εντύπωση παίδες.Αν δείτε τα post μου ούτε σε εμενα γύριζε από DBT σε XEF και το ανάποδο.Γύριζα σε Rom που έπαιζε το csc changer και έτσι το άλλαζα στο csc που ηθελα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Δεν μου κάνει καμία εντύπωση παίδες.Αν δείτε τα post μου ούτε σε εμενα γύριζε από DBT σε XEF και το ανάποδο.Γύριζα σε Rom που έπαιζε το csc changer και έτσι το άλλαζα στο csc που ηθελα Εμενα απο το kies το αναγνωρισε κατευθειαν EUR αλλα δεν θυμαμε οταν ειναι ελληνικο μετα απο ρεσετ ανοιγη αγγλικα η ελληνικα? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εμενα απο το kies το αναγνωρισε κατευθειαν EUR αλλα δεν θυμαμε οταν ειναι ελληνικο μετα απο ρεσετ ανοιγη αγγλικα η ελληνικα? Τις "καλές εποχές" όταν έκανες factory reset και η ρομ που είχες φλασαρει ήταν ελληνική και no wipe,συνήθως το τηλέφωνο άλλαζε csc σε ελληνικό.Στο δικό μου τηλέφωνο και σε κάποια αλλα (ίσως σε περισσότερα αλλά οι κάτοχοι μπορεί να μην το έχουν πάρει χαμπάρι) το csc δεν αλλάζει με απλό factory reset οπότε λίγο προσοχή στους φίλους που θα θέλουν να το πουλήσουν ή θα χρειαστούν service Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τις "καλές εποχές" όταν έκανες factory reset και η ρομ που είχες φλασαρει ήταν ελληνική και no wipe,συνήθως το τηλέφωνο άλλαζε csc σε ελληνικό.Στο δικό μου τηλέφωνο και σε κάποια αλλα (ίσως σε περισσότερα αλλά οι κάτοχοι μπορεί να μην το έχουν πάρει χαμπάρι) το csc δεν αλλάζει με απλό factory reset οπότε λίγο προσοχή στους φίλους που θα θέλουν να το πουλήσουν ή θα χρειαστούν service Σωστο. εγω δεν εχω πειραξει καθολου το csc. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts