dr. Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το κινητό ενώ έχει κάρτα sim μου λέει no sim card.Εκανα επαναφορά αλλά τίποτε .Το επόμενο βήμα ποιο είναι ; Μένω Γαλατσι , κάποιο καλό σέρβις κοντά μου για να μη τρέχω στο Χαϊδάρι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσεις μία άλλη sim. Αν και τότε δεν τη βλέπει το πας service Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Έβαλα μια άλλη κάρτα και παραμένει το πρόβλημα . Εάν κοστίζει αρκετά η επισκευή θα πάει για απόσυρση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Έβαλα μια άλλη κάρτα και παραμένει το πρόβλημα . Εάν κοστίζει αρκετά η επισκευή θα πάει για απόσυρση . Έχεις κάρτα μνήμης μέσα? Αν ναι βγαλτην και δες αν στο κάνει ξανά. Πριν δύο χρόνια είχα το ίδιο πρόβλημα. Έψαξα αρκετά στο Google και αρκετοί είχαν θέμα λόγο της κάρτας μνήμης. Την έβγαλα και από τότε δούλευε εντάξει. Ακούγεται λίγο χαζό αλλά δοκίμασε,δεν έχεις να χάσεις τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 καλησπερα, απο ποιο καταστημα μου προτεινετε να αγορασω μπαταρια? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 καλησπερα, απο ποιο καταστημα μου προτεινετε να αγορασω μπαταρια? ευχαριστω. Πηρα απο εκει : http://www.ebay.co.uk/itm/331178872909 και μετα απο 2 μηνες ολα καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 ψαχνω καπου απο εδω. οχι απο ebay/εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 ψαχνω καπου απο εδω. οχι απο ebay/εξωτερικο. Καλήμερα . Εγώ την πήρα από εδώ http://www.mobilecenter.gr/battery-samsung-b600be-2600mah.html πριν ένα μηνά περίπου και όλα καλά. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Γεια σας αγαπητα μελη,θα ηθελα να μαθω εαν αυτο το κινητο εχει την δυνατοτητα screen mirroring με smart tv lg,samsung????Μπορει να γινει αντικατοπτρισμος?Εαν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει!Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Γεια σας αγαπητα μελη,θα ηθελα να μαθω εαν αυτο το κινητο εχει την δυνατοτητα screen mirroring με smart tv lg,samsung????Μπορει να γινει αντικατοπτρισμος?Εαν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει!Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ! Με Samsung UE42F5500 που έχω το screen mirroring λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 felix w σε ευχαριστω παρα πολυ!!υπαρχει και καμια αλλη μαρτυρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλησπερα.Να ρωτησω κατι εχει η γυναικα μου το s4 και θελει να αλαξει και να παρει το galaxy A3 2016.Αξιζει η αλαγή...πιο ειναι καλυτερο απο τα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλησπερα.Να ρωτησω κατι εχει η γυναικα μου το s4 και θελει να αλαξει και να παρει το galaxy A3 2016.Αξιζει η αλαγή...πιο ειναι καλυτερο απο τα δυο? Να κρατησει καλυτερα αυτο που εχει. προσωπικη μου αποψη το s4 ειναι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Να κρατησει καλυτερα αυτο που εχει. προσωπικη μου αποψη το s4 ειναι καλυτερο. Απλα ειχα την εντυπωση πως επειδη ειναι καινουργια συσκευη θα ετρεχε καλυτερα απο το γερασμενο s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 fostirop, Με το πορτάκι τι γίνεται? Παραμένει ενεργό? Μόνο.. γερασμένο δεν είναι το S4. Χωρίς να αναφέρω και 3,4 δυνατότητες που δεν της έχει σχεδόν κανένα απο τα κορυφαία σημερινά κινητά, εκτός G5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 felix w σε ευχαριστω παρα πολυ!!υπαρχει και καμια αλλη μαρτυρια? Με samsung tv δουλεύει σίγουρα. Με άλλες μάρκες ίσως και να υπάρξουν κάποιες δυστροπίες σε ορισμένα μοντέλα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Παιδες το κινητο απο σημερα δεν φορτιζει. Χθες το φορτισα την τελευταια φορα και σημερα δεν φορτίζει... Ξέρετε γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Τσέκαρες με άλλο φορτιστή?Σκέτο καλώδιο και σύνδεση σε pc/laptop?Αν δουλέψει σε pc με το καλώδιο σκέτο τέζαρε ο φορτιστής,αν δεν δουλέψει με το καλώδιο δοκίμασε με άλλο μήπως έχει κοπεί κάτι σε αυτό. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161105/d04a054a7ed8009a49db43e75de72acb.jpg Παιδιά υπάρχει κάποιος συνήθης ύποπτος σε αυτό το κινητό για το χάλι που λέγεται Σύστημα Android? Έχω παγώσει κυριολεκτικά ότι έχω βρει, χωρίς λύση... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161105/d04a054a7ed8009a49db43e75de72acb.jpg Παιδιά υπάρχει κάποιος συνήθης ύποπτος σε αυτό το κινητό για το χάλι που λέγεται Σύστημα Android? Έχω παγώσει κυριολεκτικά ότι έχω βρει, χωρίς λύση... Χωρίς πλέον να το έχω, ίσως το Viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161105/d04a054a7ed8009a49db43e75de72acb.jpg Παιδιά υπάρχει κάποιος συνήθης ύποπτος σε αυτό το κινητό για το χάλι που λέγεται Σύστημα Android? Έχω παγώσει κυριολεκτικά ότι έχω βρει, χωρίς λύση... Δοκίμασε και το Better battery stats που είναι πιο αναλυτικό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Θα δοκιμάσω, θα βάλω και το wakelock detector Τόση χρήση το Viber? Δε το χρησιμοποιώ καν πολύ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Θα δοκιμάσω, θα βάλω και το wakelock detector Τόση χρήση το Viber? Δε το χρησιμοποιώ καν πολύ Δεν χάνεις τίποτα να το απεγκαταστήσεις 1-2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Δεν έχω δεύτερη συσκευή να λαμβάνω εκεί τα 5-6 μηνύματα της μέρας δυστυχώς Πάντως παρατηρώ το θέμα το έχει μόνο με τα δεδομένα... Χθες ήμουν μόνο με Wi-Fi όλη μέρα και η μπαταρία σκυλί Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Γιατι δε παιρνει το android 6 ενω το a5 το εχει παρει? Ιδια χαρακτηριστικα δεν εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts