ochocinco Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Mα πλεον το samsung galaxy s4 i9505 κοστιζει μεχρι 300 ευρω το πολυ και απο μαγαζια στην ελλαδα απλα δεν το εχουν προμηθευτει απο την ελληνικη samsung αλλα απο αλλες χωρες της ευρωπης οπως π.χ. Γαλλια, Γερμανια κ.τ.λ. που εχουν κανονικα 2ετη εγγυηση απο την ελληνικη samsung. Φιλε μου αυτο το EU που γραφει διπλα να υποθεσω σημαινει οτι ειναι παραεισαγωγη σωστα?Αυτο πρακτικα τι σημαινει? Το κινητο ελληνικα θα εχει σιγουρα.Μονο στην εγγυηση ειναι η διαφορα? Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Φιλε μου αυτο το EU που γραφει διπλα να υποθεσω σημαινει οτι ειναι παραεισαγωγη σωστα?Αυτο πρακτικα τι σημαινει? Το κινητο ελληνικα θα εχει σιγουρα.Μονο στην εγγυηση ειναι η διαφορα? Αν γραφει EU είναι για χωρα της Ευρωπης αλλα και της Ευρωπαϊκης Ενωσης και δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα αν είναι για Ελλαδα .Κανονικότατα 2 χρονια εγγυηση Αν όμως είναι για χωρα με ΕΕ (πχ Αλβανια κλπ ) δεν εχει εγγυηση στην Ελλαδα . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 H samsung και η καθε samsung ειναι υποχρεωμενη να υποστηριξει κανονικα προιοντα της που εχουν αγοραστει απο ευρωπη και η samsung hellas το δεχεται αυτο οπως και αλλες εταιριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 H samsung και η καθε samsung ειναι υποχρεωμενη να υποστηριξει κανονικα προιοντα της που εχουν αγοραστει απο ευρωπη και η samsung hellas το δεχεται αυτο οπως και αλλες εταιριες. Που εχουν αγοραστει ή προοριζονται για χρηση στην Ευρωπη ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxaxd Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Γεια σας. Γιατί το KIES ,όταν βάζω το όνομα του κινητού (GT-I9505) και το S/N στην επιλογή Αναβάθμιση υλικολογισμικού και προετοιμασία , μου βγάζει το μήνυμα '' Το GT-I9505 δεν υποστηρίζει τη λειτουργία " ; Έχει EUR. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Που εχουν αγοραστει ή προοριζονται για χρηση στην Ευρωπη ? Ακριβως ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ακριβως ετσι Καλησπέρα δεν ξερω αν ειμαι στο σωστό τοπικ αλλά εχω μια ερώτηση. Με το 4g τελειώνει πολυ γρήγορα η μπαταρία. Έχει φτάσει στο 50% απο το πρωί ...συμβαίνει;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλησπέρα δεν ξερω αν ειμαι στο σωστό τοπικ αλλά εχω μια ερώτηση. Με το 4g τελειώνει πολυ γρήγορα η μπαταρία. Έχει φτάσει στο 50% απο το πρωί ...συμβαίνει;;;;; ενα εχω να πω... οτι με τα δυο τελευταια update η μπαταρια εχει πεσει παρα πολυ... οταν αγορασα την συσκευη (πριν 6μηνες) και πριν γινουν τα update η μπατατια κρατουσε 2 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Γεια σας. Γιατί το KIES ,όταν βάζω το όνομα του κινητού (GT-I9505) και το S/N στην επιλογή Αναβάθμιση υλικολογισμικού και προετοιμασία , μου βγάζει το μήνυμα '' Το GT-I9505 δεν υποστηρίζει τη λειτουργία " ; Έχει EUR. Ευχαριστώ. Δε δουλεύει το Kies πια σωστά... ο καλύτερος τρόπος να βρεθούν οι πληροφορίες για το κινητό είναι με το Phone Info. Άλλαξα το FAQ σχετικά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHEAPALLSERVICE Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ (ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ)ΔΙΧΩΣ ΣΙΜ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΣΙΜ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited November 3, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 βαζεις τον γνησιο φορτιστη ? τελικα ολα καλα ειχες δικιο εγω εβαζα τον φορτιστη του τηλεφωνου κ μολις εβαλα τον φορτιστη κ το καλωδιο της βασης δεν μου εκανε επανεκινηση ως τωρα,ευχαριστω για την βοηθεια. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να κανει επανεκκινησεις δεν πρεπει να πηγαινει ρευμα απο τον φορτιστη στην μπαταρια!!!για δοκιμασε με αλλον φορτιστη!!!κανε και ενα factory reset στο κινητο σου ευχαριστω για τις συμβουλες-οδηγιες το εκανα ηδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλησπέρα σε όλους. .λίγες μέρες πριν πήρα και εγώ το s4 και έχω παρατηρήσει 2 πράγματα που θέλω την βοήθεια σας πρώτον όταν ξεκλειδώσω την συσκευή δεν ανοίγει η home screen αλλά η τελευταία εφαρμογή που χρησιμοποιησα πριν την κλειδώσω και δεύτερον η μνήμη του είναι πάντα στο 80 με 85 τοις εκατό ακόμα και μετά από εκκαθάριση. .είναι φυσιολογικά αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλησπέρα σε όλους. .λίγες μέρες πριν πήρα και εγώ το s4 και έχω παρατηρήσει 2 πράγματα που θέλω την βοήθεια σας πρώτον όταν ξεκλειδώσω την συσκευή δεν ανοίγει η home screen αλλά η τελευταία εφαρμογή που χρησιμοποιησα πριν την κλειδώσω και δεύτερον η μνήμη του είναι πάντα στο 80 με 85 τοις εκατό ακόμα και μετά από εκκαθάριση. .είναι φυσιολογικά αυτα; Αν δεν εχεις βγει από την εφαρμογή τοτε λογικο είναι ...Σε όλα το κανει . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Αν δεν εχεις βγει από την εφαρμογή τοτε λογικο είναι ...Σε όλα το κανει . Μα αυτό είναι το περίεργο έχω βγει από την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 (edited) Νομζω αυττο συμβαινει σε όλα τα S4 όταν το εικονιδιο της εφαρμογης δεν είναι στην home οθονη Αν θυμαμαι καλα μονο στα HTC οπου κι αν ησουν με το home button σε πηγαινε στην κεντρικη αρχικη οθονη.Με επιφυλλαξη... Edited November 4, 2014 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ρωταω εδώ και όχι στην ενοτητα για εφαρμογες σε android γιατι δεν ξερω αν είναι το ιδιο και σε αλλα παρομοια κινητα . Παω στις επαφες και προσθετω μια στη λιστα στη λιστα αποριψεων. Μετα παω στην ρυθμιση για κλισεις /αποριψη κλισης /Λιστα αυτόματης αποριψης / Αριθμοι αυτόματης απορριιψης και επιλεγω "Αριθμοι αυτόματης αποριψης" Μετα στην λιστα αυτόματης απόρριψης και προσθετω την επαφη αποθηκευω αλλα όταν με καλουν από αυτή (δοκιμασα από το σταθερο του σπιτιου) γινεται κανονικα η κλιση. Τι κανω λαθος ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια. Θελω να ρωτησω για εναν φιλο μου που εχει s4. Το εχει το κινητο εδω και 14 μηνες περιπου. Η μπαταρια του εχει φουσκωσει παρα πολυ , σε τετοιο σημειο που εχει σπρωξει το γυαλι της οθονης προς τα εξω. Εχω να κανω δυο ερωτησεις: -Πρωτον, η εγγυηση καλυπτει αντικατασταση μπαταριας? (ή μηπως οι μπαταριες εχουν μικροτερη διαρκειας εγγυησης?) . -Δευτερον, αν το παει στην smartec θα του επαναφερουν την οθονη στην θεση της χωρις να πληρωσει κατι ή θα του πουν δεν καλυπτεται απο την εγγυηση επειδη ειναι απο δικια του κακη χρηση? Edited November 5, 2014 by alexandrosgou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 επειδη τωρα τελευταια γινεται πολυ θεμα με το (smearing)που μωβιζει η κοκινιζει γραμματοσειρα κυριως σε samsung λογω τις amoled δεν ξερω αν το εχετε πολλοι απο εδω μεσα να ανοιγαμε ενα θεμα ξεχωριστα!!!Αν συμφωνουσανε και οι Moderator βεβαια!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλησπερα παιδια. Θελω να ρωτησω για εναν φιλο μου που εχει s4. Το εχει το κινητο εδω και 14 μηνες περιπου. Η μπαταρια του εχει φουσκωσει παρα πολυ , σε τετοιο σημειο που εχει σπρωξει το γυαλι της οθονης προς τα εξω. Εχω να κανω δυο ερωτησεις: -Πρωτον, η εγγυηση καλυπτει αντικατασταση μπαταριας? (ή μηπως οι μπαταριες εχουν μικροτερη διαρκειας εγγυησης?) . -Δευτερον, αν το παει στην smartec θα του επαναφερουν την οθονη στην θεση της χωρις να πληρωσει κατι ή θα του πουν δεν καλυπτεται απο την εγγυηση επειδη ειναι απο δικια του κακη χρηση? 6 μήνες έχει εγγύηση η μπαταρία φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 6 μήνες έχει εγγύηση η μπαταρία φίλε μου. οκ ευχαριστω. Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να του φτιαξουν και την οθονη ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis11 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδες προσεξα στο κινητο ενος φιλου μου (LG L90) οτι το ir blaster δουλευει και χωρις ιντερνετ... γινεται να δουλευει ετσι και στο s4;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδες προσεξα στο κινητο ενος φιλου μου (LG L90) οτι το ir blaster δουλευει και χωρις ιντερνετ... γινεται να δουλευει ετσι και στο s4;; Από το WatchON όχι αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές στο Play Store (Universal Remote Control κ.α.) που δουλεύουν χωρίς internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Από το WatchON όχι αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές στο Play Store (Universal Remote Control κ.α.) που δουλεύουν χωρίς internet. Τι εννοείς; Το watch on δουλεύει χωρίς σύνδεση. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το Smart IR Remote.Ούτε αυτό χρειάζεται internet Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Τι εννοείς; Το watch on δουλεύει χωρίς σύνδεση. Η παλιά έκδοση ναι, μετά το τελευταίο update όμως στην αρχή θέλει Internet για να επιλέξεις τον πάροχο του τηλεοπτικού προγράμματος (Nova, OTE και 1-2 ακόμα δίνει σαν επιλογές), βήμα το οποίο αν δεν ολοκληρώσεις δεν μπορείς να προσθέσεις χειριστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts