bampgs Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παίδες, να ρωτήσω κάτι όσους έχουν περάσει την KitKat και χρησιμοποιούν micro SD εξωτερικές καρτούλες: έχετε παρατηρήσει προβλήματα στην δημιουργία, τροποποίηση και διαγραφή αρχείων π.χ από κανα file manager κλπ; Σαν αυτά εδώ δηλαδή, που περιγράφονται εδώ: http://www.gottabemobile.com/2014/02/22/samsung-galaxy-s4-note-3-android-4-4-problem-hits-micro-sd-card/ Κάτι παρόμοιο είδαν και στο S5 κάποιοι που το έπαιξαν στην Βαρκελώνη, όπως διάβασα στο Engadget (δείτε σχόλια εδώ: http://www.engadget.com/2014/02/24/amsung-galaxy-s5-vs-the-competition/) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παίδες, να ρωτήσω κάτι όσους έχουν περάσει την KitKat και χρησιμοποιούν micro SD εξωτερικές καρτούλες: έχετε παρατηρήσει προβλήματα στην δημιουργία, τροποποίηση και διαγραφή αρχείων π.χ από κανα file manager κλπ; Σαν αυτά εδώ δηλαδή, που περιγράφονται εδώ: http://www.gottabemobile.com/2014/02/22/samsung-galaxy-s4-note-3-android-4-4-problem-hits-micro-sd-card/ Κάτι παρόμοιο είδαν και στο S5 κάποιοι που το έπαιξαν στην Βαρκελώνη, όπως διάβασα στο Engadget (δείτε σχόλια εδώ: http://www.engadget.com/2014/02/24/amsung-galaxy-s5-vs-the-competition/) τις λίγες ώρες που ασχολούμαι με την κιτκατ το μόνο θέμα με sd ήταν μέσω dropbox.. προσπάθησα να περάσω έναν ήχο και δεν μου εμφανίζει την εξωτερική κάρτα.. μόνο στην εσωτερική με αφήνει να κάνω μεταφορά αλλά αυτό λογικά είναι θέμα του dropbox Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bampgs Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αν καταλαβαίνω σωστά τα παραπάνω άρθρα, θα έχουμε πρόβλημα με τις εξωτερικές κάρτες έτσι και δεν "σπάσουν" τον κώδικα της Google οι εταιρείες ή οι developers... Θα χρησιμεύουν μόνο για να αποθηκεύονται τα GB των παιχνιδιών και τα άλλα, έγγραφα κλπ, θα μας υποχρεώνουν να τα στέλνουμε στα clouds... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αν καταλαβαίνω σωστά τα παραπάνω άρθρα, θα έχουμε πρόβλημα με τις εξωτερικές κάρτες έτσι και δεν "σπάσουν" τον κώδικα της Google οι εταιρείες ή οι developers... Θα χρησιμεύουν μόνο για να αποθηκεύονται τα GB των παιχνιδιών και τα άλλα, έγγραφα κλπ, θα μας υποχρεώνουν να τα στέλνουμε στα clouds... πάντως δοκίμασα να δημιουργήσω φάκελο, να μεταφέρω αρχεία και μάλιστα και από την εσωτερική στην εξωτερική αλλά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.. το μόνο θέμα είναι στο dropbox.. τσέκαρε αν θες αν είναι θέμα του προγράμματος ή της κιτκατ αυτό Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Έχω την εντύπωση ότι μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 επέστρεψε και το smearing! Και πριν υπήρχε, αλλά τώρα έχει αυξηθεί νομίζω! Μου θυμίζει τις πρώτες εκδόσεις της 4.2.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Εχει βγαλει σε κανεναν με κινητο Vodafone, upgrade to kies? Δεν μου εμφανιζει κατι και το ιδιο και σε OTA...:( Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Έχω την εντύπωση ότι μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 επέστρεψε και το smearing! Και πριν υπήρχε, αλλά τώρα έχει αυξηθεί νομίζω! Μου θυμίζει τις πρώτες εκδόσεις της 4.2.2! Τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Τι ειναι αυτο? αυτό είναι αυτό: και δυστυχώς όντως το κάνει και σε μένα :confused: Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Και αυτο με την 4.3 δεν το ειχατε? Δεν ειναι και κατι το τοσο τρομερο αυτο ωστε να το κανετε και τοσο μεγαλο ζητημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Και αυτο με την 4.3 δεν το ειχατε? Δεν ειναι και κατι το τοσο τρομερο αυτο ωστε να το κανετε και τοσο μεγαλο ζητημα. εγώ σίγουρα με την 4.3 δεν το είχα γιατί με το που πέρασα 4.4 αυτό πρόσεξα.. ότι κάτι δεν πάει καλά στην κύλιση. αλλά εντάξει συνηθίζεται! δηλαδή τώρα δεν το δίνω σημασία, απλά στην πρώτη επαφή μου ξένισε.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παίδες να ρωτήσω κάτι, στις περισσότερες επαφές μου έχω καταχωρημένη και την εταιρία όπου εργάζονται οι επαφές μου. Πολλές φορές ξεχνάω τα ονόματα αυτών, αλλά θυμάμαι την εταιρία όπου εργάζονται, όμως στην αναζήτηση επαφών δεν το βγάζει...Υπάρχει καμμία επιλογή όπου να μπορείς να κάνεις αναζήτηση και βάσει της εταιρίας όπου εργάζεται κάποιος..? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) εγώ σίγουρα με την 4.3 δεν το είχα γιατί με το που πέρασα 4.4 αυτό πρόσεξα.. ότι κάτι δεν πάει καλά στην κύλιση. αλλά εντάξει συνηθίζεται! δηλαδή τώρα δεν το δίνω σημασία, απλά στην πρώτη επαφή μου ξένισε..To δικο μου παντως δεν εχει κανενα τετοιο θεμα.Αναρωτιεμαι τελικα μηπως καποια πραγματα ειναι θεμα παρτιδων,γιατι προχθες που ειχε ο γιος μου το s4 του διπλα με του αδερφου μου,επεσε το ματι μου στην διαφορα φωτεινοτητας που ειχαν μεταξυ τους.Του μικρου,1,5 μηνος συσκευη,εχει γυρω στο +15%(για να μην πω και 20) μεγαλυτερη φωτεινοτητα απο του αδερφου μου (καπου 6 μηνων η συσκευη του.) σε οποια ρυθμιση κι αν τα εβαλα,μιλαμε για καραμπινατη διαφορα.Επι 20 λεπτα ασχολιομουν με ταυτοχρονες ρυθμισεις και των δυο για να δω μηπως κατι ειχε κολλησει.Τιποτα ομως και στα δυο τα παντα δουλευαν σωστα αλλα υπηρχε αυτη η διαφορα.Κατι αναλογο ειχαμε συναντησει και στα note 2,με τις τελευταιες παρτιδες να ειχαν πιο φωτεινη και ευκρινη οθονη. Edited February 25, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 To δικο μου παντως δεν εχει κανενα τετοιο θεμα.Αναρωτιεμαι τελικα μηπως καποια πραγματα ειναι θεμα παρτιδων,γιατι προχθες που ειχε ο γιος μου το s4 του διπλα με του αδερφου μου,επεσε το ματι μου στην διαφορα φωτεινοτητας που ειχαν μεταξυ τους.Του μικρου,1,5 μηνος συσκευη,εχει γυρω στο +15%(για να μην πω και 20) μεγαλυτερη φωτεινοτητα απο του αδερφου μου (καπου 6 μηνων η συσκευη του.) σε οποια ρυθμιση κι αν τα εβαλα,μιλαμε για καραμπινατη διαφορα.Επι 20 λεπτα ασχολιομουν με ταυτοχρονες ρυθμισεις και των δυο για να δω μηπως κατι ειχε κολλησει.Τιποτα ομως και στα δυο τα παντα δουλευαν σωστα αλλα υπηρχε αυτη η διαφορα.Κατι αναλογο ειχαμε συναντησει και στα note 2,με τις τελευταιες παρτιδες να ειχαν πιο φωτεινη και ευκρινη οθονη. Είναι θέμα rom. Στις πρώτες 4.2 ήταν έντονο το πρόβλημα! Μετά το διόρθωσαν! Υπήρχε αλλά δεν ήταν τόσο έντονο. Τώρα πάλι θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο update που να το διορθώνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Είναι θέμα rom. Στις πρώτες 4.2 ήταν έντονο το πρόβλημα! Μετά το διόρθωσαν! Υπήρχε αλλά δεν ήταν τόσο έντονο. Τώρα πάλι θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο update που να το διορθώνει!Για το θεμα της φωτεινοτητας που ανεφερα,δεν ειναι θεμα ρομ,γιατι και τα δυο ειναι πολωνικα με την ιδια ρομ.Για το αρχικο θεμα του smearing οπως ειπα και πιο πανω,στο δικο μου με 4.3 απλα δεν υπαρχει.Τωρα,αν εμφανιστει κατι τετοιο με την kit kat,δεν το γνωριζω. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Για το θεμα της φωτεινοτητας που ανεφερα,δεν ειναι θεμα ρομ,γιατι και τα δυο ειναι πολωνικα με την ιδια ρομ.Για το αρχικο θεμα του smearing οπως ειπα και πιο πανω,στο δικο μου με 4.3 απλα δεν υπαρχει.Τωρα,αν εμφανιστει κατι τετοιο με την kit kat,δεν το γνωριζω. Κι εγώ δεν είχα θέμα με την 4.3. Από χθες που πέρασα την 4.4 το παρατήρησα ξανά! Πιστεύω να το γνωρίζουν και να το διορθώσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μπες στο μαυρο μενου των ρυθμισεων και βαλε το δαχτυλο και κουνα το πανω κατω....δες τα ασπρα γραμματα....και ξαναπες μου οτι δεν στο κανει.....εμενα προσωπικα ΔΕΝ με ενδιαφερει καθολου αλλα μου το κανει.... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μπες στο μαυρο μενου των ρυθμισεων και βαλε το δαχτυλο και κουνα το πανω κατω....δες τα ασπρα γραμματα....και ξαναπες μου οτι δεν στο κανει.....εμενα προσωπικα ΔΕΝ με ενδιαφερει καθολου αλλα μου το κανει....Αν το ποστ σου απευθυνοταν σε εμενα,ξαναλεω οτι ΔΕΝ το κανει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioagal Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ερωτηση που ειναι ισως off topic η' εχει απαντηθει.. Μπαινω στις Ρυθμισεις > Κλειδωμα Οθονης > Κυλιση και παρατηρω οτι η ενοτητα "εφε ξεκλειδωματος" ειναι σβηστη δηλαδη απενεργοποιημενη! Πως ενεργοποιείται??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ερωτηση που ειναι ισως off topic η' εχει απαντηθει.. Μπαινω στις Ρυθμισεις > Κλειδωμα Οθονης > Κυλιση και παρατηρω οτι η ενοτητα "εφε ξεκλειδωματος" ειναι σβηστη δηλαδη απενεργοποιημενη! Πως ενεργοποιείται??:blink: Προφανώς έχεις επιλέξει κλείδωμα οθόνης με pin ή μοτίβο. Τα εφέ δουλεύουν μόνο εαν επιλέξεις ξεκλείδωμα οθόνης με ''κύλιση'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioagal Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 οχι φιλε μου! οταν επιλεγω με κυλιση αυτο παραμενει "σβηστο" Γι αυτο μου κανει εντυπωση ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς έχεις επιλέξει κλείδωμα οθόνης με pin ή μοτίβο. Τα εφέ δουλεύουν μόνο εαν επιλέξεις ξεκλείδωμα οθόνης με ''κύλιση'' οχι φιλε μου! οταν επιλεγω με κυλιση αυτο παραμενει "σβηστο" Γι αυτο μου κανει εντυπωση ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μεχρι να βγει η 5.0(αν μετα την 4.5 δεν βγει 4.6 που λογικα δεν θα βγει αλλα ποτε δεν ξερεις) θα εχουμε χαλαρα περασει τα 2 χρονια κυκλοφοριας της συσκευης μας..οποτε να που το στηριζω.. υ.γ. περασα κανονικα και εγω τη ρο μεσω kies...τις επαφες στο viber τις βγαζει με τους αριθμους τους και οχι με τα ονοματα ενω δεν σβηστηκαν απο το κινητο η κατι τετοιο..καμια ιδεα? σπεγκατασταση του Viber και επανεγκατασταση και εισαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Λοιπόν παιδιά το αποφάσισα μετά την αποτυχία τι Galaxy S5 λέω να πάω προς το Note 3 που μου αρέσει παρα πολύ....Οποτε για Όσους εδιαφέρονται Πουλάω τον Galaxy S4 σε χρώμα λευκό που έχω με ημερομηνία αγοράs 14-10-2013 με την τελευταία εκδώσει 4.3 και σε κατάσταση βιτρίνας από την πρώτη μέρα ζελατίνα και θήκη Τιμή 300 euro! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Λοιπόν παιδιά το αποφάσισα μετά την αποτυχία τι Galaxy S5 λέω να πάω προς το Note 3 που μου αρέσει παρα πολύ....Οποτε για Όσους εδιαφέρονται Πουλάω τον Galaxy S4 σε χρώμα λευκό που έχω με ημερομηνία αγοράs 14-10-2013 με την τελευταία εκδώσει 4.3 και σε κατάσταση βιτρίνας από την πρώτη μέρα ζελατίνα και θήκη Τιμή 300 euro! Ευχαριστώ πολύ! Δεν έχεις ακουστά το τμήμα αγοραπωλησιών του myphone.gr;; Εδω μπορείς να καταχωρήσεις την αγγελία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1234 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 καλησπέρα! μία ερώτηση.. σε s4 που είναι at&t usa υπάρχει πρόβλημα να βάλω κάποιο άλλο firmware από xda? η πρέπει να μείνω μόνο στα modified που είναι βασισμένα στην at t ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 καλησπέρα! μία ερώτηση.. σε s4 που είναι at&t usa υπάρχει πρόβλημα να βάλω κάποιο άλλο firmware από xda? η πρέπει να μείνω μόνο στα modified που είναι βασισμένα στην at t ? Γιατί δεν περιμένεις λίγες ώρες;; Ερχεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Δεν έχεις ακουστά το τμήμα αγοραπωλησιών του myphone.gr;; Εδω μπορείς να καταχωρήσεις την αγγελία σου. Άσε που οι περισσότεροι εδώ το έχουν ήδη . Γι αυτό είναι εδώ. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts