Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω ειμαι και εδω εισαι... γιατι να μην βγει πρωτα στο GT-I9505 και την εβγαλαν στο GT-I9506 ??

Γιατί το 506 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και δεν χρειάζεται τόση παραμετροποίηση. Μη τρελαίνεσαι, θα τη πάρουμε απλώς θα αργήσουμε (όπως πάντα με τη Sammy...).

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδω ειμαι και εδω εισαι... γιατι να μην βγει πρωτα στο GT-I9505 και την εβγαλαν στο GT-I9506 ??

https://www.youtube.com/watch?v=VBwQVtyDSvA

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

βαρεθηκα να βλεπω αυτον απο τοτε που βγηκε η 5.

Eδω δεν ξερεις ποιο κινητο ειναι.. υπαρχουν αρκετες εκδοσεις S4.

Μπορώ να έχω πρόσβαση στο κινητό ακόμα και αν δεν βάλω τον κωδικό pin της κάρτας sim;

Αν ναι πως μπορώ γιατί όπως είναι ρυθμιζομενο τώρα το κινητό δεν με αφήνει να το χρησιμοποιώ αν δεν εισάγω το pin με το που ανοίγει το κινητό.

Ευχαριστώ πολύ.

Μπορώ να έχω πρόσβαση στο κινητό ακόμα και αν δεν βάλω τον κωδικό pin της κάρτας sim;

Αν ναι πως μπορώ γιατί όπως είναι ρυθμιζομενο τώρα το κινητό δεν με αφήνει να το χρησιμοποιώ αν δεν εισάγω το pin με το που ανοίγει το κινητό.

Ευχαριστώ πολύ.

Πατάς παρατεταμένα το κουμπί κλειδώματος και από τις επιλογές που σου δίνονται επιλέγεις τη Λειτουργία Πτήσης, έπειτα θα πρέπει να σου επιτρέψει να μπεις χωρίς δίκτυο φυσικά στη συσκευή σου.

Ευχαριστώ πολύ.

Πατάς παρατεταμένα το κουμπί κλειδώματος και από τις επιλογές που σου δίνονται επιλέγεις τη Λειτουργία Πτήσης, έπειτα θα πρέπει να σου επιτρέψει να μπεις χωρίς δίκτυο φυσικά στη συσκευή σου.

Μπορεις αν βγαλεις την sim να εχεις πληρη προσβαση σε όλα εκτος το να παρεις τηλεφωνα .Εξαιρεση τα επειγουσας ανάγκης που δεν χρειαζονται καθολου sim.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλησπερίζω την παρέα. Θα ήθελα τα φώτα σας με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Εντός του σπιτιού η Vodafone δεν έχει καλό σήμα, το πολύ μια με δυο γραμμές. Πολλές φορές παρόλο που δείχνει ότι είναι στο δίκτυο και γράφει κάτω Vodafone Gr, όταν δοκιμάζω να κάνω κλήση δείχνει ότι την εκτελεί χωρίς να συνδέεται. Πατώντας τερματισμό κλήσης κολλάει, δεν μπορώ να πραγματοποιήσω άλλη κλήση και του κάνω restart. Επίσης αν δοκιμάσω να καλέσω από το σταθερό το κινητό, όταν δείχνει κολλημένο, λέει ότι είμαι εκτός δικτύου. Το κινητό είναι το GT-I9505, έχει λογισμικό 4.4.2, η λειτουργία δικτύου είναι σε LTE/WCDMA/GSM (αυτόματη σύνδεση) και δεν έχει "πειραχτεί" καθόλου. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί είμαι στα πρόθυρα να το στείλω από το παράθυρο. Πέραν από το ότι δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο ορισμένες φορές, με ψάχνουν από την εργασία μου και οι κλήσεις έρχονται σε μήνυμα μετά από κάνα 2ωρο.

Απ' ότι φαίνεται δεν έχει τόσο καλό δέκτη το S4. Εγώ έχω το Black Edition κ Vodafone και τις περισσότερες φορές εντός του σπιτιού πρέπει να κολλήσω στο παράθυρο για να μιλήσω (στο κέντρο της Αθήνας). Πριν είχα το Xperia Arc S και δεν είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Επανερχομαι με το θεμα του 4G...

Σε σημεια που φιλος μου με Cosmote ειχε 4G εγω δεν ειχα.

Σημερα ψαχνοντας στο νετ για το θεμα μου διάβασα http://galaxys4ltefix.blogspot.gr/2014/02/fix-for-4g-lte-option-missing-in.html?m=1 εδω πως πρεπει να εχω καποια ειδικη U-Sim για να παιζει το 4G ( U-SIM (4G Enabled sim 64k or 128k) ).

Εγω δεν πηρα ποτε καινουρια Sim, απλα εκοψα την παλια μου που παιζει να την εχω και πανω απο 7 χρονια...

Οταν ανοιξουν και τα καταστηματα θα ρωτησω για επιβεβαιωση, αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα πιθανο να οφειλεται σε αυτο η δυσλειτουργια της συσκευης μου.

Ενημερώνω πως σήμερα άλλαξα την κάρτα και απέκτησα U-Sim micro και το 4G παίζει κανονικά. Αξιοσημείωτο βέβαια ότι το τηλεφωνικό support επέμενε πως η κάρτα δεν παίζει ρόλο (αφού του έχω εξηγήσει πως είναι κομμένη 7ετίας και μάλιστα Cosmote 2-in-1), ενώ ο υπάλληλος στο κατάστημα με διαβεβαίωσε πως αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν έχω.

Όλα καλά τελικώς, ευχαριστώ όσους απαντησαν στην απορία μου!

:up:

Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo

Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover

Samsung G965F - Stock

Samsung G781B - Stock

Απορω με τους τεχνικους της cosmote που μας ταλαιπωρουν αδικα. Καποιος πρεπει να τους ενηνερωσει ή να τους αλλαξει δουλειά

http://www.youmobile.org/blogs/entry/Android-5-0-1-Lollipop-Update-for-the-Galaxy-S4-LTE-I9506-reaches-more-countries

Aπο κατω λεει : Also, The Galaxy S4 I9505 update will begin its roll-out starting next month (March).

Απορω με τους τεχνικους της cosmote που μας ταλαιπωρουν αδικα. Καποιος πρεπει να τους ενηνερωσει ή να τους αλλαξει δουλειά

Αυτο ξαναπεστο φιλε μου.

Δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο.

καλησπερα παιδια!! ελπιαω να ειστε ολοι καλα!! λοιπον εχω ενα μικρο προβληματακι που μου εβγαζε αυτες τις τελευταιες μερες, λοιπον το προβληματακι που θα αναφερω ειναι οτι το κινητο μου s4 καιει πολυ η μπαταρια, δεν ξερω ποια ειναια η αιτια αν ξερει καποιος, εβαλα μεση χαμηλη φωτεινοτητα, ληξη χρονικου οριου οθονης εβαλα το 30 δευτερολεπτα, διαρκεια φωτισμου πληκτρου αφης εβαλα παντα απενεργοποιημενο, φυσικα κλειστο bluetooth,και wifi, αυτα εβαλα και το βραδυ το φορτιζω εφτασε το 100% και το πρωι η ποσοτητα μπαταριας εφτασε το το 81% χωρις να το χρησιμοποισω αφου ειχα πεσει για υπνο οταν εβγαλα απο τη πριζα το φορτιση, ας με βοηθησει καποιος μηπως ξερετε τι συμβαινει, το κινητο ειναι η μεγαλη μου αγαπη, αλλα το προβλημα με στεναχωρει αυτες τις τελευταιες μερες, παρακαλω μια βοηθεια!! ευχαρισρω πολυ παιδια!!!

καλησπερα.πηρα σημερα το 9505 μεταχειρισμενο σε λευκο.εξαιρετικο τηλεφωνο!μακαρι να παρει και τη λολιποπ.

Το λινκ που δινεις δεν δουλευει.

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201502/20150224155033505/GT-I9505_UM_EU_Lollipop_Eng_Rev.1.0_150126.pdf

για δες εαν δουλευει αυτο το Λινκ

καλησπερα παιδια!! ελπιαω να ειστε ολοι καλα!! λοιπον εχω ενα μικρο προβληματακι που μου εβγαζε αυτες τις τελευταιες μερες, λοιπον το προβληματακι που θα αναφερω ειναι οτι το κινητο μου s4 καιει πολυ η μπαταρια, δεν ξερω ποια ειναια η αιτια αν ξερει καποιος, εβαλα μεση χαμηλη φωτεινοτητα, ληξη χρονικου οριου οθονης εβαλα το 30 δευτερολεπτα, διαρκεια φωτισμου πληκτρου αφης εβαλα παντα απενεργοποιημενο, φυσικα κλειστο bluetooth,και wifi, αυτα εβαλα και το βραδυ το φορτιζω εφτασε το 100% και το πρωι η ποσοτητα μπαταριας εφτασε το το 81% χωρις να το χρησιμοποισω αφου ειχα πεσει για υπνο οταν εβγαλα απο τη πριζα το φορτιση, ας με βοηθησει καποιος μηπως ξερετε τι συμβαινει, το κινητο ειναι η μεγαλη μου αγαπη, αλλα το προβλημα με στεναχωρει αυτες τις τελευταιες μερες, παρακαλω μια βοηθεια!! ευχαρισρω πολυ παιδια!!!

plzzzz ας με βοηθησει καποιος για το προβλημα που αναφερα για τη μπαταρια,

Γεια σας παιδια, σημερα το πρωι προσπαθησα να βαλω στο κινητο μου (samsung galaxy s4 gt-i9505) εναν κωδικο PIN για να το κραταω ασφαλες αλλα και τις δυο φορες που μου ζητησε να εισαγω τον αριθμο που θελω εγω εβαλα τον ιδιο λαθος αριθμο και τις δυο φορες και τωρα δεν μορω να το ανοιξω.....Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να σπασω τον κωδικο ??? :(:(

Προσπαθησα και απο το link της samusng ( https://findmymobile.samsung.com/login.do ) να το ανοιξω αλλα πρεπει να εχεις προσβαση στο ιντερνετ και εγω δεν εχω...ομως δοκιμασα και κατι βιντεακια που ειδα στο youtube στα οποια ο χρηστης εκλεινε το κινητο και οταν το ανοιγε πατουσε ταυτοχρονα τρια κουμπια αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα:(:( (

)

Οταν λες "καιει πολυ η μπαταρία " τι εννοείς? Οτι ζεσταίνεται ή οτι καταναλωνει πολύ μπαταρία?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Γεια σας παιδια, σημερα το πρωι προσπαθησα να βαλω στο κινητο μου (samsung galaxy s4 gt-i9505) εναν κωδικο PIN για να το κραταω ασφαλες αλλα και τις δυο φορες που μου ζητησε να εισαγω τον αριθμο που θελω εγω εβαλα τον ιδιο λαθος αριθμο και τις δυο φορες και τωρα δεν μορω να το ανοιξω.....Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να σπασω τον κωδικο ??? :(:(

Προσπαθησα και απο το link της samusng ( https://findmymobile.samsung.com/login.do ) να το ανοιξω αλλα πρεπει να εχεις προσβαση στο ιντερνετ και εγω δεν εχω...ομως δοκιμασα και κατι βιντεακια που ειδα στο youtube στα οποια ο χρηστης εκλεινε το κινητο και οταν το ανοιγε πατουσε ταυτοχρονα τρια κουμπια αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα:(:( (

)

νομίζω μπορείς να πας σε ένα κατάστημα του παρόχου σου με την ταυτότητά σου και να τους ζητήσεις να σου αλλάξουν το pin στην κάρτα..

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

νομίζω μπορείς να πας σε ένα κατάστημα του παρόχου σου με την ταυτότητά σου και να τους ζητήσεις να σου αλλάξουν το pin στην κάρτα..

κατι δεν μου αρεσει εδω.. τι ξεχασες τον κωδικο.. μεσω google η samsung λογαργιασμο μπορεις να το ξεκλειδωσεις.. ξεχασες και τους κωδικους απο τα mail σου?:ninja::ninja::ninja:

Καλησπερα και απο μενα. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει αν τα κεντρικα κουμπια του samsung galaxy s4 εχουν δονηση. Απο τους ηχους τα εχω ενεργοποιησει ολα οσα οφορα τις δονησεις αλλα παλι δεν λειτουργει σε αυτα η δονηση. Στα αλλα κουμπια εχω κανονικα. Ευχαριστω εκ των προτερων

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)