Jump to content

elec_todo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elec_todo

  1. elec_todo

    Honor 9

    Εγώ έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση και δούλεψε
  2. Καλα αυτο με τις βιδες και το gps εχει πολυ πλακα! Απλά πας στο σερβις και αναλαμβανουν τα υπόλοιπα. Αυτο που ειναι στο Χαϊδάρι αλλαξε ολη την πλακετα, διαδικασια 1 ώρας εφοσον εχουν ανταλλακτικο. Το κινητο τωρα κλειδωνει αμεσως.
  3. Ακριβως αυτο που ειπε ο michalis1961. Οσες φωτο και να βγαλεις ισως να μην το πετυχεις ποτε. Δοκιμασε απογευμα ή βραδυ, θα εχεις περισσοτερες πιθανότητες. Την μερα η καμερα τραβαει με ταχυτητες 1/1000 ή και γρηγοροτερα.
  4. Δουλεύει μόνο όταν εχεις ενεργοποιησει "χρηση τρεχ. τοποθεσίας". Αν βαλεις χειροκίνητα μια πολη δεν θα δεις τιποτα στην οθονη κλειδωματος.
  5. Δεν κανει φουσκαλες, καλο καθαρισμα μονο πριν το βαλεις γιατι η σκονη θα φαινεται. Απλα το ευθυγραμιζεις, το αφηνεις πανω στην οθόνη και καθεται σιγα σιγα μονο του. Δεν τσακίζει, εχει μικρη ελαστικοτητα και καλο ειναι να μπει μια φορα. Με τις θηκες δεν υπαρχει προβλημα. Εχω την αυθεντικη της samsung χωρις πορτακι και μια λεπτη της spigen. Αν εχεις σκοπο να βαλεις θηκη με sview κτλ ισως να μην κλεινει σωστα. Δεν εχω δοκιμασει. http://iloome ScreenMate Tempered Glass for Samsung Galaxy S4 (S IV) - Video In...:
  6. Ειδικα με χοντρο γυαλι (0.3-0.4mm) θα χρειαστεις ενα αυτοκολλητο home button για να ερθει ισα με το γυαλι. Ειναι λιγο αβολο χωρις αυτο. Εχω της iloome (απιθανο) και εχει 2 αυτοκολλητα μεσα (ασπρο και μαυρο). Η αισθηση του γυαλιου δεν εχει καμια σχεση με τις απλες μεμβρανες και δεν γρατζουνιεται σχεδον με τιποτα.
  7. Απορω με τους τεχνικους της cosmote που μας ταλαιπωρουν αδικα. Καποιος πρεπει να τους ενηνερωσει ή να τους αλλαξει δουλειά
  8. Ή πιο απλα να απενεργοποιησεις το pin απο το μενού ασφάλεια.
  9. Επιβάλλεται η αλλαγη sim. Οχι επειδη ειναι κομμενη αλλα για 4g χρειαζεσαι usim. Εμενα η cosmote με ταλαιπωρησε σχεδον 1 ωρα για ελεγχο ρυθμισεων κτλ οταν ειχα την παλια καρτα. Τους ελεγα να πληρωσω μια νεα και αυτοι επεμεναν να μην ξοδευτω. Τελικα δεν τους ακουσα. Εβαλα usim και αμεσως επιασα 4g
×
×
  • Create New...