stavpal Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Γιατι δε παιρνει το android 6 ενω το a5 το εχει παρει? Ιδια χαρακτηριστικα δεν εχουν? γιατί το a5 είναι πιο καινούριο και δεν θέλουν να σπαταλάν εργατοώρες να κάνουν την 6 για το sgs4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixail_1 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Γεια και απο εμενα.Κατοχος του S4 κανα δυο χρονια και κατι.Να αναφερω για οσους εχουν το προβλημα no sim detected οτι ειναι 99% μητρικη.Εγω αλλαξα sim αλλαξα και το κυκλωμα που μπαινει η sim μιας και βγαινει αλλα τελικα μονο με αλλαγη της μητρικης διορθωθηκε,ευτυχως ηταν ακριβως στο τελος της εγγυησης της συσκευης.. Το προβλημα μου ειναι οτι τελευταια η μπαταρια μαλλον εχει χαλασει αφου το φορτιζω και χωρις να κανω τιποτα μετα απο κανα μισαωρο μπορει να εχει πεσει και 15-20% οπως επισης οταν μπαινω ιντερνετ και τετοια στις 2-3ωρες το πολυ θελει φορτιση.. Αρα εχουμε καμια προταση δοκιμασμενη? Κοιταξα και σε προηγουμενα σχολια αλλα οι μπαταριες που προτιναν διαφορα μελη πλεον δεν υπαρχουν (πχ MPJ Zerolemon κτλ). Τελος εχω την 5.0.1 και δεν εχω αντιμετωπισει ποτε κανενα προβλημα-κολλημα η' οτιδηποτε αλλα το κινητο μου εχει καποιες εφαρμογες (πολωνικη εκδοση) που θα ηθελα να βγαλω οπως επισης κατι Play Movies-Books Chrome μιας και δεν τις χρησιμοποιω ποτε..Υπαρχει καποιος safe τροπος? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Εχω κανα τριμηνο που εβαλα την Anker. Σε ονομαστικη χωρητικότητα δεν διαφερει, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ομως, ισως και περισσοτερο απο οταν το ειχα πρωτοπαρει και ειχε τη μαμα μπαταρια. Ως προς τις εφαρμογες κλπ, απο οσο γνωριζω, πρεπει να εισαι root για να τις παγωσεις, δεν θυμαμαι να ειναι δυνατη η απεγκατασταση. Αλλιως πας σε custom rom, αν εισαι εκτος εγγύησης. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Εχω κανα τριμηνο που εβαλα την Anker. Σε ονομαστικη χωρητικότητα δεν διαφερει, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ομως, ισως και περισσοτερο απο οταν το ειχα πρωτοπαρει και ειχε τη μαμα μπαταρια. Ως προς τις εφαρμογες κλπ, απο οσο γνωριζω, πρεπει να εισαι root για να τις παγωσεις, δεν θυμαμαι να ειναι δυνατη η απεγκατασταση. Αλλιως πας σε custom rom, αν εισαι εκτος εγγύησης. Καλησπερα φιλε μου.Απο που πηρες την μπαταρια; Ευχαριστω. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Καλησπερα φιλε μου.Απο που πηρες την μπαταρια; Ευχαριστω. Ώπς....και είχα το μυαλό μου στο να το γράψω και τελικά το αμέλησα... Από Amazon.co.uk και μου την έφερε φίλος απέξω, για να γλυτώσω μεταφορικά. Τώρα βλέπω πως δεν την έχει διαθέσιμη, αν μπορείς να την πάρεις κάπως από εδώ, καλώς : https://www.amazon.de/anker-2600mah-compatibility-18-month-warranty/dp/B00UYJQZ42/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1473068194&sr=8-1&keywords=anker+i9505 Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ώπς....και είχα το μυαλό μου στο να το γράψω και τελικά το αμέλησα... Από Amazon.co.uk και μου την έφερε φίλος απέξω, για να γλυτώσω μεταφορικά. Τώρα βλέπω πως δεν την έχει διαθέσιμη, αν μπορείς να την πάρεις κάπως από εδώ, καλώς : https://www.amazon.de/anker-2600mah-compatibility-18-month-warranty/dp/B00UYJQZ42/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1473068194&sr=8-1&keywords=anker+i9505 Νασαι καλα.Ευχαριστω. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixail_1 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Εχω κανα τριμηνο που εβαλα την Anker. Σε ονομαστικη χωρητικότητα δεν διαφερει, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ομως, ισως και περισσοτερο απο οταν το ειχα πρωτοπαρει και ειχε τη μαμα μπαταρια. Ως προς τις εφαρμογες κλπ, απο οσο γνωριζω, πρεπει να εισαι root για να τις παγωσεις, δεν θυμαμαι να ειναι δυνατη η απεγκατασταση. Αλλιως πας σε custom rom, αν εισαι εκτος εγγύησης. Δυστυχως με τα μεταφορικα βγαινει λιγο ασυμφορη αλλα θα δω μηπως μπορω να την βρω απο αλλου..Δυστυχως δεν παιζει και εκεινη η zerolemon 3000..Εχω παγωσει καποιες εφαρμογες αλλα οι ατιμες με καποιον τροπο κανουν παλι update απο μονες τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlamakos Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπερα στην παρεα, Ειμαι καινουριος στο forum και επεσα πανω του κανοντας μια αναζητηση. Εχω το Galaxy S4 (GT-i9505) το οποιο δουλευε κανονικα/ Επειδη μου το εδωσε αλλος του εκανα factory reset (με τον συνδυασμο των πληκτρων) και τωρα δεν διαβαζει καμια sim. Πριν δουλευε κανονικα με την sim της Cosmote και της Vodafone. Η συσκευη ειναι απο skroutzoμαγαζο και προοριζοταν για Ρουμανια οπως μου ειπε η Samsung. Για να μη μακρυγορω εχει πανω lollipop 5,0,1 και οτι εχω δοκιμασει δεν εχει δουλεψει μεχρι τωρα. Δοκιμασα το Regionlock Away με rootαρισμενη τη συσκευη αλλα δεν εκανε κατι. Αυτος ο οδηγος δεν δουλευει γιατι λειπει το "PERSO SHA256 OFF" (υαπαρχει μονο το info) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282683 Αν του κανω downgrade εγκαθιστωνας firmware βαση αυτου του οδηγου: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/i9505-downgrade-5-0-lollipop-to-4-4-2-t3052472 Η βαζοντας το ελληνικο οπως βρηκα εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603 Θα γινει κατι; Υπαρχει καποιος αλλος τροπος η την πατησα; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Αν κατάλαβα καλά.... Πήγαινε χωρίς σιμ στις ρυθμίσεις>ασφάλεια>και ξετικαρε το κλείδωμα της κάρτας Κλείσε το κινητό βάλε την σιμ πάλι και λογικά δεν θα χεις πρόβλημα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlamakos Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 (edited) Βασικα κατι παιζει με τους drivers του modem. Προσπαθω να βαλω τη rom της vodafone για ελλαδα που βρηκα αλλα εχει κολησει στη μεση. Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. Ειναι φυσιολογικο να αργει τοσο; Μιλαμε για κανα μισαωρο να ειναι στη μεση αλλα ουτε eroor εχει βγαλει ουτε εχει κολησει κατι στον υπολογιτη (για το κιν δε ξερω...). Αυτο που του βαζω (προσπαθω...) ειναι το I9505XXUHOJ4_I9505VFGHOF1_VGR. Edited December 13, 2016 by Vlamakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα! Εχω ενα Live Demo S4 i9505X και ενα κανονικο που εχει χαλασει και δε βλεπει sim. Υπαρχει τροπος να παω το ΙΜΕΙ απο το χαλασμενο στο live demo? Αν ναι, θα δουλεψει κανονικα η εχει αλλο θεμα? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Όχι, δε γίνεται αυτό που ρωτάς. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη, εχει αλλο hardware η δεν εχει πχ gsm? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Καλησπερα και χρονια πολλα.Μπορω να βαλω την οθονη του I9505 σε I9506; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 ΟΧΙ σου απαντησα και στο νημα του 9506. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 ΟΧΙ σου απαντησα και στο νημα του 9506. Να'σαι καλα φιλε μου.Με γλυτωσες απο ταλαιπωρια. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 γεια σας παιδια καλη χρονιια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.δεν μπορω να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη ενω κ με το ιδιο καλωδιο και με απο την ιδια θυρα με το σ7 μπορω κανονικα.. βασικα ο λογος που θελω να το συνδεσω ειναι να του περασω αλλη επισημη γιατι με αυτη που εχω ,εχω θεματακια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Εχεις kies 3? το s4 μου φαινεται παιζει με το kies3 ενω το S7 ΟΧΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Εχεις kies 3? το s4 μου φαινεται παιζει με το kies3 ενω το S7 ΟΧΙ. κ με το κιες 3 το ιδιο..καμια αλλη λυση??η να το στειλω στο σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 δοκιμασε να περασεις την επισημη που θες με το odin...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 μα αυτο θελω να κανω αλλα πρεπει να αναγνωρισει το πσ το κινητο.αλλιως δεν μ εμφανιζει!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 κατεβασε τους drivers της σαμσουνγκ ξεχωριστα και καντους εγκατασταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) εχει επισκευασει κανεις την οθονη του s4 i-9505?? μου χαλασε το σαββατο και ολα τα καταστηματα ζητανε 159 και 172 ευρω..ενας μονο μου πε 100 ευρω..λετε να ναι γνησια? η συμφερει να την παρω απο ebay και να τη δωσω σε καποιον να τη φτιαξει?(που να ξερει προφανως) διαβασα μερικες σελιδες πιο πισω....εμαθα τις επιλογες μου οκ..θενξ... Edited January 17, 2017 by Guest 26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ενα update μου εκανε σημερα 500mb. Ξερουμε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 ....δεν το βάζω στην κωλότσεπη, αλλά μιας και είχα γεμάτα χέρια με σακούλες, έκανα την πατάτα... :( Οθόνη θρύψαλλα (ήταν ήδη σπασμένη και θα έδινα την επόμενη εβδομάδα ένα 50ρικο για αλλαγή τζαμάκι )..... ...και το σασί έγινε μισοφέγγαρο...και η Anker το ίδιο σχήμα... ....όμως το σύνδεσα και μπούταρε κανονικά.... Οπότε μετά από αγορά οθόνης (mid-frame,καπάκι είχα, καλώδιο κεραίας και usb pcb λειτουργούσαν), ζεί και πάλι....περιμένω καλή μπαταρία και θα μπεί custom rom... :p Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts