Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα..

Θέλω να κάνω wipe cache..πατάω volume down k power κ μου βγάζει επιλογη if u want download costume OS press volume up και to restart press volume down...τι παίζει εδώ?

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Volume up /power /home θα πατήσεις για να μπεις recovery .

Samsung galaxy s21+

Σε βάζει σε download mode ώστε να συνδεθείς με odin και να περάσεις firmware ή κάτι άλλο ( cwm /modem /κτλ ).

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα. Ξέρεις κάποιος το τρόπο ή κάποια εφαρμογή που να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με μεγάλη διάρκεια έκθεσης? Εχω δοκιμάσει το "Long Exposure" και το "Camera FV-5 lite" αλλά δεν κάνουν τη δουλειά

ευχαριστώ

το ροοταρισμα με towelroot ειναι τοσο απλο οσο φαινεται η κρυβει καποια παγιδα??μετα αν θελεις να το κανεις unroot?υπαρχει καποιος οδηγος?

Καλησπέρα. Ξέρεις κάποιος το τρόπο ή κάποια εφαρμογή που να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με μεγάλη διάρκεια έκθεσης? Εχω δοκιμάσει το "Long Exposure" και το "Camera FV-5 lite" αλλά δεν κάνουν τη δουλειά

ευχαριστώ

Εδώ κάνε την ερώτησή σου

Καλησπέρα παιδια...

Ανοιγω την "Συλλογη" και σε ορισμένες φωτογραφιες εκτος την ημερομηνια γραφει και τοποθεσια (πχ Στο/στην Μ.Μποτσαρη) που δεν εχουν καμμια σχεση με τις φωτογραφιες

Τι μπορει να συμβαινει ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

το ροοταρισμα με towelroot ειναι τοσο απλο οσο φαινεται η κρυβει καποια παγιδα??μετα αν θελεις να το κανεις unroot?υπαρχει καποιος οδηγος?

Τόσο απλό είναι!Unroot κάνεις και από SU άμα θες. Ρε παιδιά τα ελληνικά για φωνητικές οδηγίες δεν μου έχουν έρθει ακόμα. Επίσης όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω τον launcher της google ενώ μπαίνει δεν μπορώ να τον επιλέξω...Τι κουφά είναι αυτά;Εχεί κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει; Στο lg L9II της γυναίκας πάντως τα βγάζει τα ελληνικά κανονικά.

Λογικά όταν έβγαλες την φώτο δεν είχε είτε τρόπο να πάρει συντεταγμένες είτε καλή ακρίβεια στις συντεταγμένες και πήρε λανθασμένη τοποθεσία όταν έπιασε αποδεκτό σήμα.

Καλησπέρα παιδια...

Ανοιγω την "Συλλογη" και σε ορισμένες φωτογραφιες εκτος την ημερομηνια γραφει και τοποθεσια (πχ Στο/στην Μ.Μποτσαρη) που δεν εχουν καμμια σχεση με τις φωτογραφιες

Τι μπορει να συμβαινει ?

Ευχαριστω.

Αλέξανδρος

Λογικά όταν έβγαλες την φώτο δεν είχε είτε τρόπο να πάρει συντεταγμένες είτε καλή ακρίβεια στις συντεταγμένες και πήρε λανθασμένη τοποθεσία όταν έπιασε αποδεκτό σήμα.

Ευχαριστω.Πως μπορω να απενεργοποιησω να παιρνει δεδομενα τοποθεσιας όταν βγαζω φωτογραφιες ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω.Πως μπορω να απενεργοποιησω να παιρνει δεδομενα τοποθεσιας όταν βγαζω φωτογραφιες ?

Στις ρυθμισεις της φωτογραφικής μηχανής.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημερα φιλοι μου,διαθετω κ εγω το Galaxy S4 I9505 και αποφασισα να παρω μια βαση φορτισης συγκεκριμενα την samsung multimedia dock EDD-S20EWE.Παντα οταν φορτιζει το τηλ μου κανει συνεχως επανεκινησεις,γνωριζει καποιος γιατι η αν φταιει κατι?Σας ευχαριστω.

παιδια πως λυσατε το προβλημα με το οτι ανοιγε μονο του τα δεδομενα κινητης, μετα την αναβαθμηση ???? :mad::mad:
Xiaomi Mi 9t pro red

Καλημερα φιλοι μου,διαθετω κ εγω το Galaxy S4 I9505 και αποφασισα να παρω μια βαση φορτισης συγκεκριμενα την samsung multimedia dock EDD-S20EWE.Παντα οταν φορτιζει το τηλ μου κανει συνεχως επανεκινησεις,γνωριζει καποιος γιατι η αν φταιει κατι?Σας ευχαριστω.

βαζεις τον γνησιο φορτιστη ?

για να κανει επανεκκινησεις δεν πρεπει να πηγαινει ρευμα απο τον φορτιστη στην μπαταρια!!!για δοκιμασε με αλλον φορτιστη!!!κανε και ενα factory reset στο κινητο σου
I Want To Believe

Ναι βαζω τον φορτιστη που ειχε στην συσκευασια του τηλεφωνου,γιατι κανει restart συνεχως?

δοκιμασε να κανεις φορτιση απο το Pc σου.

Αν το ξανα κανει, δοκιμασε με αλλο micro usb καλωδιο...

Καλημερα σε ολους. Πως μπορω να επαναφερω stock rom ? Τωρα εχω omega v.39. Υπαρχει καποιος οδηγος?

Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό εδώ.

Καλημερα σας

εχω το galaxy s4 και στο πληκτρολογιο σταματησε να μου εμφανιζει τα βελακια ταχειας αλλαγης γλωσσας ενω ειναι ήδη 2 ενεργοποιημενες

ελληνικα και αγγλικα, γνωριζετε κατι για το θεμα μου ?

Ευχαριστω...

Με καλοσορίζω στην παρέα του Galaxy S4 i9505.

Σήμερα το αγόρασα αφού το πουλούσαν καινουριο στα 230€ περίπου εδώ στην Ελβετία. :)

Φυσικά του πέρασα αμέσως Cyanogenmod. :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με καλοσορίζω στην παρέα του Galaxy S4 i9505.

Σήμερα το αγόρασα αφού το πουλούσαν καινουριο στα 230€ περίπου εδώ στην Ελβετία. :)

Φυσικά του πέρασα αμέσως Cyanogenmod. :D

Κανενα λινκ για αποστολη Ελλαδα παιζει απο κει που το πηρες?:lol:

85.....ochocinco

Δύσκολο. :p

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mα πλεον το samsung galaxy s4 i9505 κοστιζει μεχρι 300 ευρω το πολυ και απο μαγαζια στην ελλαδα απλα δεν το εχουν προμηθευτει απο την ελληνικη samsung αλλα απο αλλες χωρες της ευρωπης οπως π.χ. Γαλλια, Γερμανια κ.τ.λ. που εχουν κανονικα 2ετη εγγυηση απο την ελληνικη samsung.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)