tsafou Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Να κανω μια συντομη ερωτηση;Ενω με το Ιphone 5 επιανα LTE τωρα που πηρα το S4 ολο μου βγαζει αυτο H+ Δεν επρεπε να βγαζει LTE ή τουλαχιστον 4G;;; Ευχαριστώ Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 4G θα επρεπε να σου βγαζει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το δικό μου βγάζει άνετα 2 ημέρες χωρίς φόρτιση. Την μισή μέρα 4G μόνιμα ανοιχτό (πιάνει LTE στην περιοχή που εργάζομαι), την άλλη μιση wi-fi. Χρήση καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας εφαρμογών, τύπου viber, whatsapp, facebook καθώς και πρόσβαση στο internet. Κλήσεις about 30min/day, και καμια 10αριά sms/day. Φωτεινότητα οθόνης στο auto. Και την νύχτα πριν πέσω για ύπνο βάζω τo flight mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το δικό μου βγάζει άνετα 2 ημέρες χωρίς φόρτιση. Την μισή μέρα 4G μόνιμα ανοιχτό (πιάνει LTE στην περιοχή που εργάζομαι), την άλλη μιση wi-fi. Χρήση καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας εφαρμογών, τύπου viber, whatsapp, facebook καθώς και πρόσβαση στο internet. Κλήσεις about 30min/day, και καμια 10αριά sms/day. Φωτεινότητα οθόνης στο auto. Και την νύχτα πριν πέσω για ύπνο βάζω τo flight mode. Με την 4.3? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Με την 4.3? Ναι, 4.3 ξέχασα να το αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) 4G θα επρεπε να σου βγαζει κανονικα Τωρα τι μπορω να κανω ;μπηπως θελει καμια αναβαθμιση;;το πηρα απο Γερμανια κ ειμαι στην 4.2.2 Μηπως επειδη ειχα iphone 4 πρεπει να παρω την Cosmote να μου ενεργοποιησουν το 4G;;; Edited November 15, 2013 by tsafou Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το δικό μου βγάζει άνετα 2 ημέρες χωρίς φόρτιση. Την μισή μέρα 4G μόνιμα ανοιχτό (πιάνει LTE στην περιοχή που εργάζομαι), την άλλη μιση wi-fi. Χρήση καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας εφαρμογών, τύπου viber, whatsapp, facebook καθώς και πρόσβαση στο internet. Κλήσεις about 30min/day, και καμια 10αριά sms/day. Φωτεινότητα οθόνης στο auto. Και την νύχτα πριν πέσω για ύπνο βάζω τo flight mode. Ειπαμε σε τετοιου ειδους συμπερασματα βαζετε και κανενα screenshot...δεν ειναι κακο Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Σασ εχει βγαλει ποτε μήνυμα το κινητό οτι θα σταλεί αναφορά με προσωπικά δεδομένα στην εταιρία για καποιο λάθος που εχει συμβει στην δυσκευη; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmania Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 καλησπερα παιδια εβαλα μια 32αρα sd στο κινητο αλλα παρολου π την αναγνωριζει τ κινητο , οταν τ συνδεω με το Pc τ κινητο δεν τ βλεπει ενω πρωτου βαλω την sd ολα ηταν μια χαρα .Χρειαζεται η καρτα format πριν την βαλω στ κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 καλησπερα παιδια εβαλα μια 32αρα sd στο κινητο αλλα παρολου π την αναγνωριζει τ κινητο , οταν τ συνδεω με το Pc τ κινητο δεν τ βλεπει ενω πρωτου βαλω την sd ολα ηταν μια χαρα .Χρειαζεται η καρτα format πριν την βαλω στ κινητο? προσπάθησε να την κάνεις φορμάτ μέσα από το κινητό Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 GPS . Καλησπέρα . Έκανα ένα τεστ του gps μέσα σε αεροπλάνο κατά τη διάρκεια πτήσης. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ανέβασα στο YouTube το εν λόγω τεστ. Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Γεια σας! Εχω προβλημα με την εμπρος καμερα του κινητου. Μολις παει να χρησιμοποιηθει, ολα κολλανε. Και πεταει error. Εκανα reset, περασα καινουργια rom (x2 φορες το καθενα) αλλα τιποτα. Οποτε υποθετω οτι ειναι θεμα hardware. Πιθανοτατα απο καποιο χτυπημα μιας και σε εκεινο το σημειο ακριβως, στο περιμετρικο αλουμινιο, βλεπω οτι προεξεχει λιγο. Τι επιλογες εχω ? Αν το παω για service ποσο θα μπλεξω ? Ειναι αγορασμενο απο expansys εξωτερικου (Αγγλιας ή Γαλλιας, δεν θυμαμαι) οταν πρωτοκυκλοφορησε. Θα το δεχτουν ? Θα το κρατησουν πολυ καιρο ? Υπαρχει περιπτωση να το στειλουν εξωτερικο ? Επισης επειδη ειμαι Πατρα, θα πρεπει να το στειλω Αθηνα ? Ευχαριστω. bump.... Κανεις δεν γνωριζει λεπτομεριες με την εγγυηση κτλ ? Προφανως αν το παω σε service της Samsung δεν θα ισχυει η εγγυηση απ τη στιγμη που θα δουν χτυπηματακι, αλλα τι επιλογες εχω ? Επισης εχει δοκιμασει κανεις να το ανοιξει ? Σκεφτομαι μηπως το ανοιξω για να δω μηπως απλα εχει αποσυνδεθει η καμερα... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλημέρα παιδιά εχω ένα πρόβλημα που μου γίνεται 2 φορά είμαι στην 4.2.2 root στη μαμά ρομ λοιπόν όταν κλείνω το κινητό και το ξανά ανοίγω μου χάνει τη γλώσσα και μου γυρνάει στη μαμά στα γαλλικά!!! Τι παίζει? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλημέρα παιδιά. Εδώ κ 3 μέρες κάθε φορά που κλείνω το κινητό κ το ξανανοίγω, χάνει τη ρύθμιση για τη γλώσσα κ με γυρνάει στα γαλλικά. Έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmania Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 προσπάθησε να την κάνεις φορμάτ μέσα από το κινητό την εκανα αλλα δεν ειδα καποια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλημέρα παιδιά εχω ένα πρόβλημα που μου γίνεται 2 φορά είμαι στην 4.2.2 root στη μαμά ρομ λοιπόν όταν κλείνω το κινητό και το ξανά ανοίγω μου χάνει τη γλώσσα και μου γυρνάει στη μαμά στα γαλλικά!!! Τι παίζει? Κοίταξέ να δεις ποιο είναι το csc που έχεις τώρα . την εκανα αλλα δεν ειδα καποια διαφορα Δοκίμασε με άλλη sd αν δουλεύει εχει πρόβλημα η κάρτα σου . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Κοίταξέ να δεις ποιο είναι το csc που έχεις τώρα . Δοκίμασε με άλλη sd αν δουλεύει εχει πρόβλημα η κάρτα σου . Να για δες!!! Καλημέρα παιδιά. Εδώ κ 3 μέρες κάθε φορά που κλείνω το κινητό κ το ξανανοίγω, χάνει τη ρύθμιση για τη γλώσσα κ με γυρνάει στα γαλλικά. Έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα είσαι root? Edited November 16, 2013 by m7ixalis Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Με αυτο δες ή συνέδεσε το στο kies και κοίταξε τι σου βγάζει στην παρένθεση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Με αυτο δες ή συνέδεσε το στο kies και κοίταξε τι σου βγάζει στην παρένθεση . Για κοιτα τωρα ? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmania Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 ρε παιδια εμενα τ κινητο την αναγνωριζει κανονικα το Pc απλα δεν την βλεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Για κοιτα τωρα ? Γαλλικό csc έχεις ,κάποιο bug είναι ,για να αποφύγεις το factory reset πέρασε ξανά την rom με odin ,θα χρειαστεί να κάνεις root παλι . Αν δεν φτιάξει δοκιμάζεις και με reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Γαλλικό csc έχεις ,κάποιο bug είναι ,για να αποφύγεις το factory reset πέρασε ξανά την rom με odin ,θα χρειαστεί να κάνεις root παλι . Αν δεν φτιάξει δοκιμάζεις και με reset . Ok σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Ok σε ευχαριστώ πολύ! Άκυρο μην κάνεις τίποτα απο αυτά ,ειναι bug του supersu ,θα το φτιαξει ο Chainfire στο επομενο update . https://plus.google.com/u/0/+Chainfire/posts Κατέβασέ μια παλιότερη εκδοση του supersu και βάλε την Edited November 16, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ok σε ευχαριστώ πολύ! Αν είσαι root, στείλε μου pm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ειπαμε σε τετοιου ειδους συμπερασματα βαζετε και κανενα screenshot...δεν ειναι κακο Είπα ψέμματα, με έχει βάλει η sαmμy να μπαίνω στα fora και να γράφω ότι έχει δυνατή μπαταρία το S4 :oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts